-
Σιγουρα και με τον μεγαλο μπροστινο προβολο δεν του δινει και πολλες δυνατοτητες για δυσκολες εκτος δρομου εξορμισεις. Το ερωτημα ειναι,τωρα ποια,ποσους ενδειαφερουν αυτες.
-
Σωστή η παρατήρηση του Κώστα. Αλλά και η ανάρτηση του Φάνη δείχνει πως το αυτοκίνητο δεν είναι crossover μόνο στα λόγια... αλλά όντως μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Τέλος σε παλαιότερο σχόλιο μου σε αυτό το νήμα και παρόλο που το όχημα είναι πολύ ισορροπημένο και πολυχρηστικό, ωστόσο δεν μου έκανε κλικ εμφανισιακά. Το facelift με αυτή την απαράδεκτη μάσκα για τα γούστα μου (σαν αποτυχημένη απόπειρα να δώσει λίγο τόνο Χ1 εμπρός) με κάνει να βλέπω το προηγούμενο ως πιο όμορφο. Από εκεί και μετά φίλος κάτοχος του νέου vitara δηλώνει πως αν τώρα μπορούσε να αλλάξει την επιλογή του θα το προτιμούσε καθώς έχει περισσότερες αρετές από το αδερφάκι του. Τέσπα στην πορεία όπως και τα περισσότερα suzuki έχει επιβεβαιώσει τα γνωστά (+) για τη φίρμα το σήμα της οποίας φέρει.
-
Ίσως και να είναι 'διαφημιστικό' το όλο άρθρο, πάντως σε βίντεο που κυκλοφορούν στο youtube φαίνεται το αυτοκίνητο να έχει αρκετά καλές δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου (ΟΚ, ΔΕΝ είναι Renegade ή Duster), σε σχέση ιδικά με το τι φαίνεται ή τι πιστεύουμε οι περισσότεροι.
Εμένα το facelift μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο και επίσης όπως έχω ξαναγράψει, με €22.000 αγοράζεις 4κινητο με 140 ίππους και πάρα πολύ καλό εξοπλισμό (φώτα LED, όλα τα ηλεκτρικά, κλιματισμό, θερμαινόμενα καθίσματα, multimedia με κάμερα οπισθωπορείας κλπ.), άρα στο δικό μου μυαλό είναι εξαιρετικό vfm.
-
Σε όλα εκτός από την εμφάνιση συμφωνώ απόλυτα.
-
Κι εμενα η εμφανιση,κυριως η μασκα,δεν...Απο την αλλη ομως,με 2000ε παραπανω μονο,αγοραζεις πολλα περισσοτερα απ ο,τι στο Duster.Aν ηταν να αγορασω τωρα αμαξι ποιο θα διαλεγα? Δυσκολη η απαντηση...Φυσικα ολα ξεκαθαριζουν αυτοματως αν καποιος δεν μπορει ή δεν θελει να διαθεσει τα περισσοτερα χρηματα που κοστιζει το Suzuki.
-
Προσωπικά τα 1000 ή 2000 παραπάνω δεν θα με επηρέαζαν στην επιλογή μου. Για παράδειγμα στα ίδια χρήματα με το δικό μου πλέον προσφέρουν στις νέες αφίξεις το start-stop και νομίζω και την κάμερα οπισθοπορείας . Ειλικρινά η επιλογή μου θα ήταν πάλι η ίδια καθώς το duster εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες μου ενώ εμφανισιακά είναι πιο suv.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πολύ καλές οι δυνατότητες του αυτοκινήτου εκτός δρόμου (περισσότερο από όσο πιστεύουμε), σύμφωνα με τον Αττάρτ που όσο να είναι έχει μια εμπειρία στο θέμα.http://www.zougla.gr/automoto/tests/suz ... tos-dromou
Είχα πάει στο off road park του Ατταρτ για κοπή πίτας του rav4 club και είχα πάθει πλάκα με το πόσο βασανιζουν κάποιοι τα οχήματα τους!!!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Σωστή η παρατήρηση του Κώστα. Αλλά και η ανάρτηση του Φάνη δείχνει πως το αυτοκίνητο δεν είναι crossover μόνο στα λόγια... αλλά όντως μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Τέλος σε παλαιότερο σχόλιο μου σε αυτό το νήμα και παρόλο που το όχημα είναι πολύ ισορροπημένο και πολυχρηστικό, ωστόσο δεν μου έκανε κλικ εμφανισιακά. Το facelift με αυτή την απαράδεκτη μάσκα για τα γούστα μου (σαν αποτυχημένη απόπειρα να δώσει λίγο τόνο Χ1 εμπρός) με κάνει να βλέπω το προηγούμενο ως πιο όμορφο. Από εκεί και μετά φίλος κάτοχος του νέου vitara δηλώνει πως αν τώρα μπορούσε να αλλάξει την επιλογή του θα το προτιμούσε καθώς έχει περισσότερες αρετές από το αδερφάκι του. Τέσπα στην πορεία όπως και τα περισσότερα suzuki έχει επιβεβαιώσει τα γνωστά (+) για τη φίρμα το σήμα της οποίας φέρει.To scross θα το προτιμούσα αν ήθελα μεγαλύτερους χώρους,Το vitara είναι πιο ψηλό -πιο suv και οχι τόσο κλασσικό όσο το scross.Πάντως συμφωνώ οτι είναι εξαιρετικό vfm με την τετρακίνητη έκδοση του .
-
Ο χρήστης trail-rated έγραψε:
To scross θα το προτιμούσα αν ήθελα μεγαλύτερους χώρους,Το vitara είναι πιο ψηλό -πιο suv και οχι τόσο κλασσικό όσο το scross.Όχι πιά...πλέον και τα 2 είναι στα 18 εκ. απόσταση από το έδαφος.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
To scross θα το προτιμούσα αν ήθελα μεγαλύτερους χώρους,Το vitara είναι πιο ψηλό -πιο suv και οχι τόσο κλασσικό όσο το scross.
Όχι πιά...πλέον και τα 2 είναι στα 18 εκ. απόσταση από το έδαφος.
Το vitara έχει 18,5 εκατοστά και καλύτερη γωνία διαφυγής 28 μοίρες. Ο μπροστά πρόβολος πάνω κάτω ίδιος το Vitara 18,2. Στο δικό μου vitara έχω 19,7 εκ ground clearance πλέον λόγω ελαστικών
-
Ο χρήστης trail-rated έγραψε:
Το vitara έχει 18,5 εκατοστά και καλύτερη γωνία διαφυγής 28 μοίρες. Ο μπροστά πρόβολος πάνω κάτω ίδιος το Vitara 18,2. Στο δικό μου vitara έχω 19,7 εκ ground clearance πλέον λόγω ελαστικώνΟυπς... Είχα την (λάθος) εντύπωση ότι είναι τα 18 εκ. και τα 2. Ευχαριστώ για την διευκρίνιση!
-
Δεν κάνω σύγκριση μεταξύ s-cross και golf .Απλώς έκανα μια διαπίστωση: Το s-cross 1.4 turbo είναι γρηγορότερο γιατί έχει κινητήρα που δεν λαχανιάζει μετά τις 4500 στρ.και είναι και λίγο ελαφρύτερο.Πως να το κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια.Είχα στην κατοχή μου golf tsi και tiguan . Είχα 4 alfa-romeo.Και τότε αν κάποιος μου έλεγε για το s-cross θα με πεί
ραζε....
Σίγουρα στις στροφές το focus , η Giulietta θα σταθoύν πιο καλά ,όχι όμως το golf....
Επειδή έχω και το focus (το οδηγεί κυρίως ο γιός μου),διαπίστωσα παραπλήσια συμπεριφορά με s-cross με υπεροχή λίγο στο τιμόνι και φρένα εκ μέρους s-cross.
Έχω μόλις προχθές γράψει οδηγώντας 1200000 χιλιόμετρα και δεν κάνω κόντρες στα φανάρια.Απλώς ύστερα από 19 αυτοκίνητα που είχα στην κατοχή μου και πάνω από 50 που έχω οδηγήσει έκανα μια απλή διαπίστωση για το καινούργιο s-cross. Αυτά και καλές γιορτές σε όλους σας. -
Ο χρήστης mmvog έγραψε:
Επειδή έχω και το focus (το οδηγεί κυρίως ο γιός μου),διαπίστωσα παραπλήσια συμπεριφορά με s-cross με υπεροχή λίγο στο τιμόνι και φρένα εκ μέρους s-cross.Εγώ προσωπικά διαπίστωσα το αντίθετο
Θα ήθελα πολύ να διαβάσω τη γνώμη και άλλων...Πέφτω τόσο έξω; -
Ο χρήστης mmvog έγραψε:
Δεν κάνω σύγκριση μεταξύ s-cross και golf .Απλώς έκανα μια διαπίστωση: Το s-cross 1.4 turbo είναι γρηγορότερο γιατί έχει κινητήρα που δεν λαχανιάζει μετά τις 4500 στρ.και είναι και λίγο ελαφρύτερο.Πως να το κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια.Είχα στην κατοχή μου golf tsi και tiguan . Είχα 4 alfa-romeo.Και τότε αν κάποιος μου έλεγε για το s-cross θα με πεί
ραζε....
Σίγουρα στις στροφές το focus , η Giulietta θα σταθoύν πιο καλά ,όχι όμως το golf....
Επειδή έχω και το focus (το οδηγεί κυρίως ο γιός μου),διαπίστωσα παραπλήσια συμπεριφορά με s-cross με υπεροχή λίγο στο τιμόνι και φρένα εκ μέρους s-cross.
Έχω μόλις προχθές γράψει οδηγώντας 1200000 χιλιόμετρα και δεν κάνω κόντρες στα φανάρια.Απλώς ύστερα από 19 αυτοκίνητα που είχα στην κατοχή μου και πάνω από 50 που έχω οδηγήσει έκανα μια απλή διαπίστωση για το καινούργιο s-cross. Αυτά και καλές γιορτές σε όλους σας.Να σαι καλα να το χαρεις και σεβαστοτατη η αποψη σου. Παρομοια αποψη με τη δικη σου σχετικα με τη αισθηση δυναμης που δινει ,το vitara τουλαχιστον, μου εχει μεταφερει καλος μου φιλος και 'καλο τιμονι' που δουλευε στο autotriti και του το ειχαν δωσει.Τωρα για τα 'στροφιλικια' το λες και μονος σου.
-
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους
Εντως των ημερων θα παραγγειλω την gl+ βενζινη-αυτοματο και εχω αρχισει να περνω προσφορες.Εχω μπλεξει τα μπουτια μου .Αλλος μου λεει οτι ο συναγερμος ειναι στα στανταρ, αλλος μου τον παρεχει ως extra. αλλος μου λεει οτι τα εξοδα τραπεζας(επειδη τα 10000 θα πανε με δανειο) ειναι 270ευρω , αλλος 50. Εκει που συμφωνουν ολοι ειναι στον χρονο παραδοσης:3 μηνες
Anyway, εχω μπερδευτει επισης με το επιτοκιο και πως βγαινουν οι δοσεις. Για βοηθηστε. εστω οτι θελω να δωσω τα 10000 σε 40 δοσεις με επιτοκιο 9,5% η πραξη ειναι η εξης? 10000+9,5%=10950/40=273 ευρω η δοση σωστα?
Η πωλητρια γιατι μου το εβγαλε περιπου 293?. επισης και στις 2 ακομα προσφορες που πηρα βλεπω αποκλιση με τους υπολογισμους μου -
Ο χρήστης alexos έγραψε:
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους
Εντως των ημερων θα παραγγειλω την gl+ βενζινη-αυτοματο και εχω αρχισει να περνω προσφορες.Εχω μπλεξει τα μπουτια μου .Αλλος μου λεει οτι ο συναγερμος ειναι στα στανταρ, αλλος μου τον παρεχει ως extra. αλλος μου λεει οτι τα εξοδα τραπεζας(επειδη τα 10000 θα πανε με δανειο) ειναι 270ευρω , αλλος 50. Εκει που συμφωνουν ολοι ειναι στον χρονο παραδοσης:3 μηνες
Anyway, εχω μπερδευτει επισης με το επιτοκιο και πως βγαινουν οι δοσεις. Για βοηθηστε. εστω οτι θελω να δωσω τα 10000 σε 40 δοσεις με επιτοκιο 9,5% η πραξη ειναι η εξης? 10000+9,5%=10950/40=273 ευρω η δοση σωστα?
Η πωλητρια γιατι μου το εβγαλε περιπου 293?. επισης και στις 2 ακομα προσφορες που πηρα βλεπω αποκλιση με τους υπολογισμους μουΑυτός που σου λέει ότι είναι standard, πιθανότατα στον κάνει 'δώρο' (δεν θα έχει τον εργοστασιακό προφανώς, θα είναι απλός canbus του 50αρικου), αυτός που σου λέει ότι είναι extra εννοεί ο αυθεντικός του εργοστασίου. Τα έξοδα τραπέζης εξαρτώνται -και- από με ποια τράπεζα συνεργάζεται ο καθένας, αλλά γενικώς ναι, τα έξοδα είναι δικά σου. Το επιτόκιο είναι 9,5% ετήσιο, και εφαρμόζεται επί του υπολοίπου κάθε έτους, για να βρεις το τελικό ποσό. Εσύ μιλάς για 40 δόσεις (περίεργος αριθμός, ούτε 3 ούτε 3,5 χρόνια βγαίνουν), άρα σωστά σου είπαν ~290€, με τελικό ποσό 11600€ (δηλαδή επιβάρυνση 1600€ σε τόκους). Επίσης να ξέρεις ότι οι πρώτες δόσεις είναι τοκοβαρείς (πληρώνεις περισσότερους τόκους), και προς το τέλος (μετά το 60-65% των δόσεων) αποπληρώνεις κυρίως κεφάλαιο.
-
Όπως τα είπε ο Άσος το επιτόκιο είναι ποσοστό που υπολογίζει τον ετήσιο τόκο. Είναι δύσκολο να το υπολογίσεις μόνος σου.
Τα έξοδα διαφέρουν σε κάθε αντιπροσωπεία πιθανόν γιατί είναι διαφορετική η Τράπεζα. -
Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια, εγινε πιο ξεκαθαρο τωρα. ο συναγερμος που μου ειπε οτι ειναι στανταρ μου ειπε οτι ειναι ο εργοστασιακος(θα δουμε).οσο αφορα τις δοσεις τους ελεγα οτι θελω να βγαινει γυρω στο 300ρι και ετσι βγηκε περιεργος ο αριθμος
-
Για να κάνεις κάποιον υπολογισμό του δανείου και να πάρεις εικόνα δόσεων κοίτα να βρεις στο διαδίκτυο κάποιο εξελακι για υπολογισμό τόκων στεγαστικού. Βάλε εκεί τις σχετικές δικές σου παράμετρους και θα δεις.
-
Δες αυτον τον συνδεσμο,ειναι οτι πρεπει υπολογισμό δόσεων δανείων.
http://www.asxetos.gr/ypologismos/bank-trapeza/dosi-daneio-analysi-kefalaio-tokos-calculator.html
SUZUKI SX4 SCROSS