-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Που να ξέρω μωρέ από αυτά; Δεν τα πάω καλά και με τις πρασινάδες γενικά...Δηλαδη αμα ραντιζε χρησιμοποιώντας λουκανικο ή καμμια συκωταρια, θα ησουν πληρως ενημερωμενος?
-
δεν ξερω που ακριβως μπορει να μπει αλλα σιγουρα μην το δειτε χωρις να εχετε φαει μανιταρια/κανει χορτο/ηρωινη κτλ κτλ
-
Κάθε χρόνο γίνεται και από ένα θαύμα, ειδικά σε ναούς περιοχές που μειώνεται η κίνηση και πέφτουν οι εισπράξεις...
'Βίντεο: Εικόνα της Παναγίας στα Ιεροσόλυμα ανοιγοκλείνει τα μάτια'
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/vinteo_eikona_ths_panagias_sta_ierosolyma_anoigokleinei_ta_matia.2961120.html -
Ο Α. Τσίπρας στο Άγιο Όρος
-
Το ακουσαμε κ αυτο....
-
Θα πάει να προσκυνήσει δηλαδή;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Θα πάει να προσκυνήσει δηλαδή;Μπορω να σου πω οτι θα προσκυνησει περισσοτερες εικονες απο οσες εγω, που μερικοι φιλοι μου με λενε αθεο...
-
trident1971 πιστευεις;
-
Βασικά κι εγώ θα ήθελα να πάω στο όρος (όχι για να προσκυνήσω προφανώς, έχει άπειρους θησαυρούς εκεί που δεν θα τους βρεις σε κανένα μουσείο), αλλά φοβάμαι ότι δεν θα αντέξω πάνω από 1-2 μέρες πριν αρχίσω να παίρνω ανάποδες στροφές...
-
εχει χριστιανο πουλαδα?
-
Ε;
-
στον trident πηγαινε για το ποσες φορα θα προσκυνησει ο τσιπρας
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
trident1971 πιστευεις;οχι
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
στον trident πηγαινε για το ποσες φορα θα προσκυνησει ο τσιπραςΠου να ξερω, εμενα με κραξανε (οι φιλοι, οχι οι μοναχοι), γιατι δεν προσκυνησα μια διασημη εικονα και μου ριξανε μονιμο ban γιατι ροχαλιζω σε βαθμο κακουργηματος και δεν τους αφησα να κοιμηθουν, ελιωσαν
Βασικά κι εγώ θα ήθελα να πάω στο όρος (όχι για να προσκυνήσω προφανώς, έχει άπειρους θησαυρούς εκεί που δεν θα τους βρεις σε κανένα μουσείο), αλλά φοβάμαι ότι δεν θα αντέξω πάνω από 1-2 μέρες πριν αρχίσω να παίρνω ανάποδες στροφές...
Αμα εισαι ενηλικος (στο μυαλο, οχι στα χρονια) και μπορεις να καταλαβεις οτι:
- εχει κανονες που πρεπει να ακολουθεις (οχι κατ' αναγκην αυστηρους, απλα διαφορετικους και συγκεκριμενους)
- για να δεις το παιχνιδι ολο πως παιζεται (που θεωρω πρέπει, αλλα αυτα ειναι γουστα) θα σηκωθεις απο τις 2.30-3.00 πμ και θα πας για υπνο απο τις 6μμ
- δεν ειναι εκει ξενοδοχειο, πας με τη θεληση σου αρα, αφηνεις τις παραξενιες σου και τα πιστευω σου εκτος (για να περασεις εσυ καλυτερα)
θα σου αρεσει. Περαν των θησαυρων, εχει φοβερη φύση (παιζει πορεια με σακκιδια αν θες), εννοειται δε συζηταμε για αρχιτεκτονικη και τοιχογραφιες, εκει ειναι ΑΛΛΟΥ το μερος, μπορεις να πιασεις ενδιαφερουσα κουβεντα με κανεναν εκει (δεν το επεδιωξα). Αν σου αρεσει η βυζαντινη μουσικη, ως επι το πλειστον ψαλλουν πολυ καλα.
Κλεινεις διαμονη 2 μηνες πριν, μπορεις να μεινεις μεχρι το πολυ 4 βραδια, και καθε βραδυ οπωσδηποτε σε διαφορετικη μονη. Παρεχουν δωματιο, τουαλετες και μπανια ειναι σαν το στρατο και καλυτερα.
Φαγητο αν και λιτο και νηστισιμο πολυ καλο ΑΛΛΑ μονο οταν τρωνε αυτοι (κοινως, περιεργες ώρες). Να εχεις μαζι snickers γαλετες κλπ να τρως γιατι πχ σε μια μονη εφτασα πεινασμενος και υπολογιζα οτι ειναι ωρα φαγητου μεσημεριανου και μας ειπαν... 'εμεις εδω το Σαββατο δεν τρωμε ολη την ημερα, μονο πρωινο, και επειτα ξανατρωμε πρωι Κυριακης'. Επαθα τρεμουλο. -
Και φυσικα η γνωστη ιστορια με τους καταδρομεις αγγελους στην φωτο να την ακουσεις μετα απο 10-20 μπυρες
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Και φυσικα η γνωστη ιστορια με τους καταδρομεις αγγελους στην φωτο να την ακουσεις μετα απο 10-20 μπυρεςΓια ριξε, δεν εχω ιδεα
Ηταν κατι τυπακια απο τη Ρεντινα παντως οταν ειχα παει, και επειδη ειχε κακοκαιρια και δεν μπορουσαμε να φυγουμε με κανονικο τροπο (καραβακι) αυτοι εφυγαν για να το κοψουν με τα ποδια. Ευτυχως δεν τους ακολουθησαμε, θα μας εβρισκαν σε κανα δασος μεσα 50 χρονια μετα.
-
Brilliant!!!
-
I see your salt/pepper shakers, and I raise you a light switch
-
Ηθικόν Α-ΚΜΑΙ-Ο-ΤΑ-ΤΟΝ!!!!
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
I see your salt/pepper shakers, and I raise you a light switchΈχω την εντύπωση ότι το ευαγγέλιο δεν εννοούσε αυτό με το 'Εγώ ειμί το φως του κόσμου' ....
πόσο μάλλον με τη συγκεκριμένη ατυχή ( ) θέση του διακόπτη.
Θρησκείες και παραλογισμός