-
Σάλος στη Σαουδική Αραβία -Η πρώτη γυναίκα που εκφώνησε δελτίο ειδήσεων χωρίς μαντίλα
Ένα δελτίο ειδήσεων έχει προκαλέσει σάλο στη Σαουδική Αραβία καθώς για πρώτη φορά η τηλεπαρουσιάστρια εμφανίστηκε χωρίς να φοράει την παραδοσιακή ισλαμική ενδυμασία, αφήνωντας το πρόσωπο της παντελώς ακάλυπτο.
αν και με ισλαμικο μακιγιαζ....το μωρο...θεα...
-
Οι γυναίκες μπορεί να εμφανίζονται χωρίς μαντίλα στην τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας αλλά ποτέ σε κρατικό κανάλι.
Καλό το μελανούρι πάντως.
-
-
Και γιατί μας το αφαιρεί με τη Δύση;
-
δωρο η ανατολη ....δωρο η ζωη....δωρο η υγεια....
πηξαμε στα δωρα.... -
america fuck yeah!
The stigma of being an atheist in the US
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
america f**k yeah!The stigma of being an atheist in the US
Γιατί, πιστεύεις ότι εδώ είναι καλύτερα;;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
america f**k yeah!
The stigma of being an atheist in the US
Γιατί, πιστεύεις ότι εδώ είναι καλύτερα;;;;
Καλα, τωρα κλαινε οι χηρες, κλαινε και οι παντρεμενες. Ουδεμια σχεση.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ναι, το έχουμε ξανασυζητήσει... Γι' αυτό και όταν βγήκε βρώμα ότι ο Τσίπρας είναι άθεος όλοι το δέχτηκαν σαν κάτι απολύτως φυσιολογικό...
-
Outrage in Saudi Arabia at appearance of female newsreader without headscarf on state television:
Lashes, hanging and even beheading are among the punishments awaiting women convicted of blasphemy, apostasy, adultery and witchcraft.
It is illegal for women to drive in Saudi Arabia and Islamic codes of behaviour and dress are strictly enforced by the “mutawa” religious police.
http://www.independent.co.uk/news/world ... 48432.html
-
20% των αμερικανοί δεν δηλώνουν οπαδοί καμίας θρησκείας. Πόσο είναι εδώ το νούμερο?
http://en.wikipedia.org/wiki/Irreligion_in_the_United_States
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
20% των αμερικανοί δεν δηλώνουν οπαδοί καμίας θρησκείας. Πόσο είναι εδώ το νούμερο?http://en.wikipedia.org/wiki/Irreligion_in_the_United_States
Εδώ, δεν έχω ακούσει κάποια έρευνα, η εκκλησία λέει 95% χριστιανοί. Προφανώς 5% η μειονότητα στη Θράκη και όλοι οι άλλοι χριστιανοί
-
Απλά στη μούρικα το πράγμα πολώνεται. Από τη μια οι φανατικοί στυλ άμις,βαπτιστές,γιεχωβάδες,παλιοημερολογίτες,κράτος του ισλάμ κ.α., και στο άλλο άκρο οι διάφοροι αγνωστικιστές/άθεοι. Το ενυπωσιακό πέραν του μέσου όρου είναι το 30-34% των αμερικανών που έχουν γεννηθεί εντεύθεν του 1980 και που δεν δηλώνουν οπαδοί.
-
Το άκουσα και αυτό! Από σήμερα του Σωτήρος ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τρώμε σταφύλι εφόσον έχει αγιαστεί!!! Μου το είπε παπάς στην δουλειά μου. Ευτυχώς που δεν με είδε που έτρωγα χθες!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ναι, το έχουμε ξανασυζητήσει... Γι' αυτό και όταν βγήκε βρώμα ότι ο Τσίπρας είναι άθεος όλοι το δέχτηκαν σαν κάτι απολύτως φυσιολογικό...
Ο Τσιπρας θα επρεπε να εχει τα παπαρια να κατσει κλαρινο στον παπα που πηγε να τον ραντισειμε τον αγιασμο εφοσον ηταν αθεος και να δεχτει
α) το χειροκροτημα αυτων που συμφωνουν,
β) τη χλευη αυτων ου διαφωνουνκαι να μετρησει τι χανει και τι κερδιζει, και οχι να 'σκυψει ευλαβικα το κεφαλι'. Γιαλαντζι αθεος, σημερα Ολυμπιακος αυριο ΠΑΟ, ολοι θα τον βριζουν.
Οσον αφορα το Αμερικα, σε καμμια Καλιφορνια και στα Σανφραντσίσκα και ΝεοΥορκες (που εχεικαι πολλοι πούστηδοι)
τα πραγματα σιγουρα ειναι χαλαρα, αλλα σε τιποτα midwest, στο Νοτο και πιο μικρες πολεις, να μην πηγαινεις σε εκκλησια, κουνια που σε κουναγε. Καμμια σχεση με εδω που η πλειονοτητα παει μονο Χριστουγεννα και Παχα για να τεντωθει λιγακι πριν τη μάσα και τον υπολοιπο χρόνο χρησιμοποιεί την εκκλησια μονο για να δινει οδηγιες στους τουριστες.. Δεν ξερω τι κανουν σε τετοιες περιπτωσεις ΚΚΕ και λοιποι.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Δεν ξερω τι κανουν σε τετοιες περιπτωσεις ΚΚΕ και λοιποι.Πάνω σε ποιό πράγμα;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν ξερω τι κανουν σε τετοιες περιπτωσεις ΚΚΕ και λοιποι.
Πάνω σε ποιό πράγμα;
Αγιασμους και αλλες περιπωσεις που δεν πρεπει απλα να σταθεις στο χωρο, αλλα πρεπει να 'δειξεις' και 'ταπεινοτητα/δεκτικοτητα' στον παπά + φιλαμε το Χριστουλη, βλεπε αγιασμος και λυγισμα κεφαλής Τσίπρα.
εν τω μεταξυ δεν το ειχα δει, κοιτα τι εφτιαξαν τα άτομα
-
Το ΚΚΕ για παράδειγμα δεν παρίσταται στον αγιασμό της Βουλής και ορκίζεται με πολιτικό όρκο. Εγώ στεκόμουν απλά όρθιος σε θρησκευτικές εκδηλώσεις που έπρεπε να παραστώ. Ούτε σταυροκόπημα, ούτε χειροφίλημα, ούτε τίποτα. Έβριζα μάλιστα που ο παπάς καμιά φορά μου έβρεχε την στολή με τον μαϊντανό (;;;) και το μπολάκι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ΚΚΕ για παράδειγμα δεν παρίσταται στον αγιασμό της Βουλής και ορκίζεται με πολιτικό όρκο. Εγώ στεκόμουν απλά όρθιος σε θρησκευτικές εκδηλώσεις που έπρεπε να παραστώ. Ούτε σταυροκόπημα, ούτε χειροφίλημα, ούτε τίποτα. Έβριζα μάλιστα που ο παπάς καμιά φορά μου έβρεχε την στολή με τον μαϊντανό (;;;) και το μπολάκι.Βασιλικός ειναι, ΕΛΕΟC, σιγα μην ηταν και ανηθος.
Ασε τι εκανες εσυ, εισαι ατομο (εκεινη η στιγμη βεβαια εκπροσωπουσες θεσμο). Τουλαχιστον οι συντροφοι δεν το παιζουν 'ουαου και γαμω τους προοδευτικους' και μετα 'κοτ κοτκοτ κοτ, κατσε μπας και παρουμε κανα ψηφαλακι'. -
Που να ξέρω μωρέ από αυτά; Δεν τα πάω καλά και με τις πρασινάδες γενικά...
Θρησκείες και παραλογισμός