-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Κλείσαμε το μήνα και το αμαξι εχει ακομα ελληνικές πινακίδες
Πολυ γραφειοκρατία, πίστευα οτι θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα εντος ΕΕ
Ακομα εχω δρομο εμπρος μου και δεν ειμαι και 100% σιγουρος οτι η διαδικασια ειναι η σωστη
Αν και οταν τελειωσω θα τα γραψω αναλυτικα ολα τα βηματα , μακαρι να τα ηξερα και εγω απο πριν
(Μεχρι και να μην εφερνα καν το αμαξι μπορει να επαιζε ως σκηνικο)Προς το παρον προσπαθω να συννενοηθω με καποια τοπικη Citroen αυστριακη να μου κλεισουνε ραντεβου να παω να καταθεσω καποια χαρτια για να μου εκδωσουνε ενα πιστοποιητικο (κατι σαν το CoC τοι οποιο εχω ηδη αλλα δε φτανει, ειναι τοπικη νομοθεσια..) και γιΑ τεχνικό έλεγχο
Γιατί δε το ξεφορτώθηκες στην Ελλαδα, να αγοράσεις κατι απο τη τοπική αγορα?
Sent from a mobile device
-
γιατι σαν αμαξι με καλυπτει, δεν το εχω ευχαριστηθει ακομα (2μιση χρονια το εχω, ~20Κ εχω κανει..) , ειναι σε αψογη κατασταση και δεν ειχα λογω να αλλαξω.
τωρα, αν ηξερα τι παιζει εδω απο αρκετα νωριτερα, ισως το σκεφτομουνα για αλλους λογους, οικονομικους.
αλλα ειναι αργα πλεον, το εχω φερει εδω και θα παω με τη διαδικασια που προβλεπεται -
Μήπως να κρατουσες τις ελληνικές?Αν δε σκοπευεις να κάνεια μικτη ασφάλεια άμεσα στην Αυστρια ,δεν υπάρχει λόγος να βιαστεις.
1,6 δεν είναι? -
1.6 είναι
Τις πινακίδες από ότι μαθαίνω δε μπορώ να τις κρατήσω -
Τυπικά ναι αλλα ουσιαστικά δεν υπάρχει θέμα...Ακόμα και να δηλώσεις μόνιμος κάτοικος δεν μπορουν να ελεγξουν πότε έφερες το αμάξι ή αν το έφερες καν εσυ.Εγω είχα 3 χρονια αμαξι με ελληνικες πινακίδες στο εξωτερικο και ποτε δεν αντιμετώπισα προβλημα ,ακόμα και σε ελέγχους της αστυνομίας, σύνορα κτλ
-
(Δεν ξέρω αν διαβάζει αυτό το θέμα) Ο rx8_drifter πως κρατάει τις ελληνικές πινακίδες στη μαούνα του αραγμένη στην Ολλανδία ?
-
O Ντρίφτης έχει δικό του πάρκινγκ και δεν τον νοιάζει αν θα παρκάρει σε δημόσιο δρόμο όπως πχ στο UK. Αν δεν έχεις τέτοια θέματα, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις τις πινακίδες σου, γιατί ουσιαστικά σου προσφέρουν μια άτυπη ασυλία στις σταθερές κάμερες.
Από την στιγμή που δεν ελέγχουν πότε έχεις βάλει το αυτοκίνητο στην χώρα, δεν υπάρχει λόγος να τις αλλάξεις. Το πρόβλημα είναι πως με ελληνικές πινακίδες, δεν μπορείς να έχεις άλλη ασφάλεια για το αυτοκίνητο πέραν από αστική ευθύνη, για τις περισσότερες ασφαλιστικές τουλάχιστον...
Αφού είναι μόνον 1.6, εγώ δεν θα το σκεφτόμουν να τις αλλάξω... -
Έχω δικό μου parking εδώ, και τα λεφτά στις ασφαλιστικές είναι μια η άλλη... Χμ..... ιδέες μου βάλατε.....
-
Εχω το κρισκραφτ με ολλανδικες οποτε κανω compensate
Δες τι κανουν οι συναδελφοι σου στη δουλεια. Επειδη εισαι σε διεθνη οργανισμο, αν εισαι ο μοναδικος που σκας μυτη με ξενες πινακιδες μπορει να εχεις αλλα θεματα.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Έχω δικό μου parking εδώ, και τα λεφτά στις ασφαλιστικές είναι μια η άλλη... Χμ..... ιδέες μου βάλατε.....Μεταβιβαση σε συγγενικο προσωπο στην Ελλαδα και χρηση του αμαξιου part time?
-
Σαν σημερα 17/06/2001 εγινα μεταναστης στο Δουβλινο..Μικρο παιδι!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Σαν σημερα 17/06/2001 εγινα μεταναστης στο Δουβλινο..Μικρο παιδι!!!Σε έψησε η ξενιτιά και μεγάλωσες πρόωρα...
-
Εγω 1,5 χρονο στο Μοναχο με καθημερινη χρηση δεν ειχα ποτε θεμα, κανεις δε μου ανεφερε το παραμικρο. Ισως τις αλλαξω μεσα στο καλοκαιρι μονο για το τυπικο του θεματος σε περιπτωση ατυχηματος λιγοτερη χαρτουρα και να μετρα το μπονους μαλους εδω
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σε έψησε η ξενιτιά και μεγάλωσες πρόωρα...
Πες τα!!! Μιλαω και σκεφτομαι σαν ωριμος 45αρης πια!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Παίζει να είναι το πιο καλό ανέκδοτο που έχεις πει!
(πλάκα κάνω )
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Νταξ, δεν σε ξέρω και προσωπικά, αλλά ώριμος 45άρης με την καμία!
-
xi xi αφου ειμαι 35αρης??????
Θανο παρεξηγηθηκα!
Δεν σου μιλαω για τις επομενες 6 ωρες!!! -
Τυχερέ Θάνο...
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Παίζει να είναι το πιο καλό ανέκδοτο που έχεις πει!
(πλάκα κάνω )
Φυσικά και κάνεις πλάκα, αφού δεν έχει ξαναπεί ποτέ ανέκδοτο..
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Για αυτό σου πήρε η Κουτσούνα την πιστωτική σου, σαν να είσαι 18χρονο;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για αυτό σου πήρε η Κουτσούνα την πιστωτική σου, σαν να είσαι 18χρονο;
Το ημερολόγιο του μετανάστη