-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Εγώ θα έλεγα το αντίθετο βέβαια. Μηχανολογικά, είναι τόσο προσεγμένο και ψαγμένο αυτοκίνητο που είναι πραγματικά κρίμα όλο του το χαιπ να βασίζεται στις κλανιές και στα παιχνίδια.
οταν μπηκα σε Υ φιλο που το πηρε μηνες πριν απο εμενα, το πρωτο που μου εδειξε ηταν η κλανια Επομενως, κατι ξερουν και ασχολουνται με αυτες τις χαζομαρουλες
-
Τι ανωριμότητα Θεέ μου!!!!!!
-
Όλη μέρα με αυτό θα ασχολιόμουν και θα έπαιζα το παιχνίδι του guess the real one ....
-
Το model Y πάντως είναι από τα ελαχιστα παραδείγματα που το χρωμα κάνει τόσο δραστική διαφορά προς τα δυο άκρα.Ειδα την Πέμπτη ταξί και πραγματικά στο κίτρινο είναι πόνος στα μάτια για κολλύριο!!!
Χτες είδα το αντίστοιχο p σε μαύρο όμως με το σπόιλερακι πίσω και οι άχαρες καμπύλες του εξαφανίζονταν στο μάτι.
Προφανώς δεν έφταιγε το κίτρινο τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για ένα περίεργο μωβ που είχε στην έκθεση! -
@antonmone said in TESLA FORUM:
Το model Y πάντως είναι από τα ελαχιστα παραδείγματα που το χρωμα κάνει τόσο δραστική διαφορά προς τα δυο άκρα.Ειδα την Πέμπτη ταξί και πραγματικά στο κίτρινο είναι πόνος στα μάτια για κολλύριο!!!
Χτες είδα το αντίστοιχο p σε μαύρο όμως με το σπόιλερακι πίσω και οι άχαρες καμπύλες του εξαφανίζονταν στο μάτι.
Προφανώς δεν έφταιγε το κίτρινο τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για ένα περίεργο μωβ που είχε στην έκθεση!το p το βοηθαει, ειδικα στο μαυρο, και οι κοκκινες δαγκανες με τις ζαντες.
-
το επομενο που θα ηθελα να δω σε μεγαλο update ειναι η μειωση της καταναλωσης του σεντρι. Σε ενα μηνα εκανα 1300km και χρησιμοποιησα 250 kwh. Αλλες 66kwh εκαψα για το σεντρι (δουλευει 13 ωρες την ημερα, 5 μερες την εβδομαδα). Ε κριμα ειναι...
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Προφανώς δεν έφταιγε το κίτρινο τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για ένα περίεργο μωβ που είχε στην έκθεση!το p το βοηθαει, ειδικα στο μαυρο, και οι κοκκινες δαγκανες με τις ζαντες.
Δεν είδα καν τις δαγκάνες!
-
το επομενο που θα ηθελα να δω σε μεγαλο update ειναι η μειωση της καταναλωσης του σεντρι. Σε ενα μηνα εκανα 1300km και χρησιμοποιησα 250 kwh. Αλλες 66kwh εκαψα για το σεντρι (δουλευει 13 ωρες την ημερα, 5 μερες την εβδομαδα). Ε κριμα ειναι...
Εγώ θα ήθελα να δω αισθητήρα που όταν κλανεις πραγματικα να σε προειδοποιεί πόση ώρα έχεις για το μοιραίο!
Εδώ να σας δω γατάκια . -
Εγώ θα ήθελα να δω αισθητήρα που όταν κλανεις πραγματικα να σε προειδοποιεί πόση ώρα έχεις για το μοιραίο!
Εδώ να σας δω γατάκια .Το Υ εχει φιλτρο bio-hazard οποτε εξουδετερώνει μονο του τετοια θεματα!
-
Διαβασα και εγω το περιεχομενο του Xmas Update!
Παπαριές καμαρωτες.....
Λίγα ψυχουλάκια στα fan boys να παρουν τη δόση τους!
Το RCTA είναι στανταρ ήδη σε όσα οχήματα έχουν το αντιστοιχο hardware .... η θεαση και αποθηκευση κλιπς από καμερες επίσης!
Γενικα θεωρώ ελλεεινο να ενεργοποιεις με δόσεις features του hardware εξοπλισμού που δίνεις στανταρ!
Μην δίνεις το hardware τότε!
Οχι θα σας δίνω καθε 5 μηνες κατιτις να μην φωνάζετε!
Και παλι δηλαδη μισα είναι!
Στο sentry πχ προεχει να δωσει ειδοποίηση οπως 2-3 εφαρμογες τρίτων.Αλλά και πάλι κολλάμε στα ανουσια! λες και αν εχεις την εφαρμογή στο ρολοι παίζει ρόλο! Ρολοι που ειναι πολυ πιο ευκολο να ξεχάσεις btw ....
Και φυσικά την αποθέωση της ξεφτίλας με τις κλανιες!
Εδω δεν εχουμε στατιστικά διαδρομων (που btw τα εκανε μανταρα σε τελευταιο update και δείχνουν άλλα αντι άλλων) αλλά εχουμε gimmick με κλάσιμο στο καθισμα επιβάτη!!!
Μπράβο Φαίδων φάση! -
@iceman7 said in TESLA FORUM:
η θεαση και αποθηκευση κλιπς από καμερες επίσης!
Ποιο αλλο οχημα εχει sentry;
και ναι, θα σου στελνει και την ειδοποιηση real time στο app, που ειναι κατι που ζητουσες.
-
Εδώ να σας δω γατάκια .Το Υ εχει φιλτρο bio-hazard οποτε εξουδετερώνει μονο του τετοια θεματα!
Από ότι φαίνεται το φίλτρο μάλλον προστατευει τους έξω από τους μέσα!!!
-
η θεαση και αποθηκευση κλιπς από καμερες επίσης!
Ποιο αλλο οχημα εχει sentry;
και ναι, θα σου στελνει και την ειδοποιηση real time στο app, που ειναι κατι που ζητουσες.
Ειδοποιηση στελνει αν προσπαθησεις να ανοιξεις την πόρτα .. οχι αν πιασουν κατι οι καμερες
Sentry δεν εχει αλλα βαζεις με καμερες after market και δεν τρωει και τη μιση μπαταρία!Ενα αλλο που το διαβασα και εσκασα στα γελια ειναι την αυτόματη αλλαγη κατευθυνσης για οσα δεν εχουν stalks!
Σιγουρα κατι που θα παει πολυ καλα στην Ελλαδα!
TESLA FORUM