-
Καλησπέρα στην πολύ όμορφη παρέα σας,
Δυστυχώς ποτέ μου δεν με διέκρινε η αποφασιστικότητα, οπότε επειδή έχω ήδη πρήξει φίλους και γνωστούς για την αγορά του επόμενου αυτοκινήτου μου και δεν έχω ακόμη καταλήξει, θα καταφύγω στα 'μεγάλα' μέσα.
Ετών 31, άρρωστος με την αυτοκίνηση και αθεράπευτα ρομαντικός. Έχω στην κατοχή μου ένα Golf 6 TSI 122 άλογα και μια Alfa Romeo Spider 1.8 του 1998 (την 916). Το Golf ήταν δώρο των γονιών μου όταν έπιασα δουλειά πριν απο 4 και κάτι χρόνια. Τη spider την πήρα με το που έβγαλα τα πρώτα μου χρήματα καθότι ήταν αποθημένο ετών...Το πρόβλημα είναι οτι με έχει κάπως ταλαιπωρήσει η συνύπαρξη με δύο αυτοκίνητα. Συντήρηση (ειδικά η spider!!), τρέξιμο και σκοτούρες. Συντηρώ και τα δύο αμάξια μόνος μου καθώς πλέον είμαι οικονομικά ανεξάρτητος. Τη spider τη λατρεύω και εξακολουθώ να την υπερ-αγαπώ, αλλά είναι πλέον γερασμένη και φοβάμαι οτι όλο και θα ζητάει (145.000 χιλιόμετρα). Το Golf...είναι Golf.
Η σκέψη είναι να τα έδινα και τα 2 και να έπαιρνα κάτι που να συνδύαζε κάπως τα καλά και των 2 αμαξιών. Δηλαδή να είναι ενδιαφέρον οδηγικά, ιδιαίτερο αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο και με λίγα χιλιόμετρα. Budget μέχρι 16-17 χιλιάδες και κυβικά μέχρι 2.000.
Έχω πάθει κάτι με το Laguna Coupe. Μου αρέσει απίστευτα πολύ και ειδικά το μοναδικό GT που πωλείται αυτή τη στιγμή είναι το κάτι άλλο. Απλώς με φοβίζει πολύ η μεταπώληση. Δεν με πειράζει να χάσω λεφτά (αν έβλεπα τα αμάξια σαν επένδυση δεν θα είχα spider). Δεν με πειράζει δηλαδή σε 5 χρόνια να το 'σκοτώσω' για 5-6 χιλιάδες, αυτό που με πειράζει είναι να μην μπορώ να το δώσω ΚΑΝ, επειδή δεν θα το πλησιάζει κανείς.
Εναλλακτικά μου αρέσει η BMW 320 coupe αντίστοιχης χρονολογίας. Αλλά δεν ξέρω, με τα ίδια λεφτά το Renault είναι καλύτερο αμάξι και value for money (γιατί να πληρώνω τέλη 2λιτρου και να μην έχω έναν ροπάτο turbo κινητήρα?). Τα Audi A5 είναι ακριβά, οπότε είναι εκτός εικόνας.
Brera δεν θέλω (αν και ως alfisti μου αρέσει) γιατί θέλω πίσω χώρους να μεταφέρω τους γονείς (όποτε τους πάω κάπου) οι οποίοι είναι ηλικιωμένοι και δεν οδηγούν πλεόν. Η Alfa GT επίσης αγαπημένο αμάξι αλλά κάπως παλιό πλέον...Έχω κοιτάξει επίσης και σε 4θέσια cabrio (σε μια προσπάθεια να μην χάσω το ανοιχτό) αλλά δεν με ενθουσιάζει κάτι. Τα A4 πολύ ακριβά για τα χρόνια τους και πολύ...γερμανικά (πλάκα κάνω!), τα Saab 93 μου αρέσουν αλλά αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κάτι καλό σε αυτά τα λεφτά.
Οπότε αυτή τη στιμή επικρατεί το Renault αλλά με τεράστιο προβληματισμό ως προς τη μεταπώληση...Εναλλακτικά μένω και με αυτά που έχω...Απλώς ήθελα να κάνω τα 2 ένα και πιστέψτε με, ακόμη και 2λιτρο να πάρω, οικονομικά θα είμαι κερδισμένος ως προς τα ετήσια έξοδα. Οριακά κερδισμένος αλλά κερδισμένος!
Περιμένω απαντήσεις!
-
Καλησπέρα στην πολύ όμορφη παρέα σας,
Δυστυχώς ποτέ μου δεν με διέκρινε η αποφασιστικότητα, οπότε επειδή έχω ήδη πρήξει φίλους και γνωστούς για την αγορά του επόμενου αυτοκινήτου μου και δεν έχω ακόμη καταλήξει, θα καταφύγω στα 'μεγάλα' μέσα.
Ετών 31, άρρωστος με την αυτοκίνηση και αθεράπευτα ρομαντικός. Έχω στην κατοχή μου ένα Golf 6 TSI 122 άλογα και μια Alfa Romeo Spider 1.8 του 1998 (την 916). Το Golf ήταν δώρο των γονιών μου όταν έπιασα δουλειά πριν απο 4 και κάτι χρόνια. Τη spider την πήρα με το που έβγαλα τα πρώτα μου χρήματα καθότι ήταν αποθημένο ετών...Το πρόβλημα είναι οτι με έχει κάπως ταλαιπωρήσει η συνύπαρξη με δύο αυτοκίνητα. Συντήρηση (ειδικά η spider!!), τρέξιμο και σκοτούρες. Συντηρώ και τα δύο αμάξια μόνος μου καθώς πλέον είμαι οικονομικά ανεξάρτητος. Τη spider τη λατρεύω και εξακολουθώ να την υπερ-αγαπώ, αλλά είναι πλέον γερασμένη και φοβάμαι οτι όλο και θα ζητάει (145.000 χιλιόμετρα). Το Golf...είναι Golf.
Η σκέψη είναι να τα έδινα και τα 2 και να έπαιρνα κάτι που να συνδύαζε κάπως τα καλά και των 2 αμαξιών. Δηλαδή να είναι ενδιαφέρον οδηγικά, ιδιαίτερο αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο και με λίγα χιλιόμετρα. Budget μέχρι 16-17 χιλιάδες και κυβικά μέχρι 2.000.
Έχω πάθει κάτι με το Laguna Coupe. Μου αρέσει απίστευτα πολύ και ειδικά το μοναδικό GT που πωλείται αυτή τη στιγμή είναι το κάτι άλλο. Απλώς με φοβίζει πολύ η μεταπώληση. Δεν με πειράζει να χάσω λεφτά (αν έβλεπα τα αμάξια σαν επένδυση δεν θα είχα spider). Δεν με πειράζει δηλαδή σε 5 χρόνια να το 'σκοτώσω' για 5-6 χιλιάδες, αυτό που με πειράζει είναι να μην μπορώ να το δώσω ΚΑΝ, επειδή δεν θα το πλησιάζει κανείς.
Εναλλακτικά μου αρέσει η BMW 320 coupe αντίστοιχης χρονολογίας. Αλλά δεν ξέρω, με τα ίδια λεφτά το Renault είναι καλύτερο αμάξι και value for money (γιατί να πληρώνω τέλη 2λιτρου και να μην έχω έναν ροπάτο turbo κινητήρα?). Τα Audi A5 είναι ακριβά, οπότε είναι εκτός εικόνας.
Brera δεν θέλω (αν και ως alfisti μου αρέσει) γιατί θέλω πίσω χώρους να μεταφέρω τους γονείς (όποτε τους πάω κάπου) οι οποίοι είναι ηλικιωμένοι και δεν οδηγούν πλεόν. Η Alfa GT επίσης αγαπημένο αμάξι αλλά κάπως παλιό πλέον...Έχω κοιτάξει επίσης και σε 4θέσια cabrio (σε μια προσπάθεια να μην χάσω το ανοιχτό) αλλά δεν με ενθουσιάζει κάτι. Τα A4 πολύ ακριβά για τα χρόνια τους και πολύ...γερμανικά (πλάκα κάνω!), τα Saab 93 μου αρέσουν αλλά αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κάτι καλό σε αυτά τα λεφτά.
Οπότε αυτή τη στιμή επικρατεί το Renault αλλά με τεράστιο προβληματισμό ως προς τη μεταπώληση...Εναλλακτικά μένω και με αυτά που έχω...Απλώς ήθελα να κάνω τα 2 ένα και πιστέψτε με, ακόμη και 2λιτρο να πάρω, οικονομικά θα είμαι κερδισμένος ως προς τα ετήσια έξοδα. Οριακά κερδισμένος αλλά κερδισμένος!
Περιμένω απαντήσεις!
-
Καλησπέρα μετά απο κάποιο καιρό! Προφανώς δεν έχω ακόμη νέα, την επιλογή του Laguna τη βλέπω μάλλον να απομακρύνεται, πολύ ειδικό αμάξι και μηδενική μεταπώληση. Επίσης μου έχει βγει η ψυχή να δώσω τη spider (ακόμη δεν έχει τελεσφορήσει αυτό το εγχείρημα). Μου έχει μπεί κάτι άλλο όμως στο μυαλό, παρεμφερές με το Laguna. Τι λέτε για BMW 325 coupe? Εκείνη με τα 2.500 κυβικά, περί το 2007 περίπου. Υπάρχουν 2-3 σε φαινομενικά καλή κατάσταση με λίγα χιλιόμετρα. ΟΚ, ας ξεπεράσουμε λίγο το θέμα των επιπλέον κυβικών...Αξίζει στα 15-16 χιλιάρικα? Το σκεφτόμουν σαν μια πιο 'εκλεκτή' επιλογή απο την 'απλή' 320. Επιπλέον γκάζια και περισσότερο σπόρ αίσθηση. Βέβαια το 2007 μήπως είναι πλέον κάπως μακρινό?
-
Τώρα μιλάς σωστά. Άκου εκεί Laguna coupe..
-
Πέρα από το θέμα της μεταπώλησης, τι έχει η Laguna Coupe και την απορρίπτεις μετά βδελυγμίας;
-
Ο χρήστης carromantic έγραψε:
Καλησπέρα μετά απο κάποιο καιρό! Προφανώς δεν έχω ακόμη νέα, την επιλογή του Laguna τη βλέπω μάλλον να απομακρύνεται, πολύ ειδικό αμάξι και μηδενική μεταπώληση. Επίσης μου έχει βγει η ψυχή να δώσω τη spider (ακόμη δεν έχει τελεσφορήσει αυτό το εγχείρημα). Μου έχει μπεί κάτι άλλο όμως στο μυαλό, παρεμφερές με το Laguna. Τι λέτε για BMW 325 coupe? Εκείνη με τα 2.500 κυβικά, περί το 2007 περίπου. Υπάρχουν 2-3 σε φαινομενικά καλή κατάσταση με λίγα χιλιόμετρα. ΟΚ, ας ξεπεράσουμε λίγο το θέμα των επιπλέον κυβικών...Αξίζει στα 15-16 χιλιάρικα? Το σκεφτόμουν σαν μια πιο 'εκλεκτή' επιλογή απο την 'απλή' 320. Επιπλέον γκάζια και περισσότερο σπόρ αίσθηση. Βέβαια το 2007 μήπως είναι πλέον κάπως μακρινό?Έχει διαφορά το 6κύλινδρο, όπως και να το κάνεις... Πάντως στα λεφτά που λες, ακουμπάς και 330.
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Τώρα μιλάς σωστά. Άκου εκεί Laguna coupe..Όχι ότι θα προέβαινα ποτέ σε αγορά της αλλά τι έχει ή μάλλον τι δεν έχει?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πέρα από το θέμα της μεταπώλησης, τι έχει η Laguna Coupe και την απορρίπτεις μετά βδελυγμίας;τι ρωτας τωρα... γιατι δεν ειναι αουδι α5.
-
Δε θυμάμαι να είπα καν τη λέξη Audi. Το laguna καλούτσικο εξωτερικά αλλά ως εκεί..
-
Τα αουντι γαματα από το α1 μέχρι α52357656 δε βλέπεις καμιά διαφορά.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Δε θυμάμαι να είπα καν τη λέξη Audi. Το laguna καλούτσικο εξωτερικά αλλά ως εκεί..Την υπονοησες και αρκει.
Σε αρκετους τομεις μεχρι και τα δυο λιτρα βρισκω κατωτερο τo κατα τ αλλα καλο και ομορφο a5 coupe. Σα γενικο σχολιο μιας και ανεφερα το audi και επειδη μπλεξαμε και τη laguna. -
carromantic επιμένεις στο κουπε? δλδ 2 πορτες οπωσδήποτε?
αν βαλεις λιγο νερο στο κρασι σου, μπορεις να διαλεξεις απο πολυ καλα αμαξια, της κατηγοριας που ψαχνεις, απλα θα εχουν 4 πορτες
σκεψου το -
Ε ναι λόγω ηλικίας και μόνο θα προτιμούσα κάτι σε coupe...Πάντως ναι, έχω αντιληφθεί πως σε 4 πόρτες υπάρχουν καλές ευκαιρίες. Αν πήγαινα σε sedan, στα λεφτά αυτά μάλλον θα επικρατούσε για μένα η Alfa Romeo 159 Tbi. Πολύ καλό αμάξι κατά τη γνώμη μου και φοβερό value for money πακέτο. Δεν μου έχετε αναλύσει όμως περισσότερο την ιδέα της 325...Αξιοπιστία, ποιότητα, εμπειρίες κατόχων ενδεχομένως;;; Η έστω κατόχων BMW ως προς έξοδα συντήρησης, service, κλπ. Το λέω γιατί το σκέφτομαι αρκετά σοβαρά
-
Δε λείπει κάτι από την Ε92, πολύ καλό αυτοκίνητο, ποιοτικά, οδηγικά κλπ. Για τη συντηρηση δεν ξέρω ακριβώς να σου πως αλλά πρέπει να ναι ακριβούτσικη.
-
Τη μέρα νοικοκύρης, το βράδυ αμαρτωλός.....
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4770141/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4385322/ -
... και σε βλέπει και με άλλο μάτι ο Στουρνάρας.
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Τη μέρα νοικοκύρης, το βράδυ αμαρτωλός.....http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4770141/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4385322/ -
Πολυ ωραια αυτα τα bmw αλλα γνωμη μου,παρε ενα 1800αρι και τη διαφορα απο τα τελη(1000 και βαλε)καθε χρονο να τη τρως σε βενζινες.
Θα σου ελεγα π.χ για clk η αν θες κατι πιο γρηγορο c230 sport coupe,αλλιως και ενα a5 θα ηταν πολυ ωραιο πιστευω. -
325 all the way!
-
.....Ωραία συζήτηση παιδιά! Για κουπέ ε? Ταχύτητες τελικές ταξίδια χώρους ιταλικό με οχι πολλά η πολύ λίγα λεφτά και και και......Μάλιστα! Μου αρέσει που ξέρετε απο κουπέ.
Τι να πω. Εδώ κάτω βγαζουν φωτό με το κουπέ μου ο κόσμος ενω ειναι διπλα μου bmw golf scirroco και αλλα που προτείνατε.
Ελα φίλε carromantic 'ελα να σε πάω ταξίδι ,βολτα , γρηγορα ,αργά και......ιταλικά δηλ φινετσάτα και ασε τα γερμανικά κουτιά στο δρόμο τους.
Τόσες σελίδες τζάμπα !
Το coupe του 30άρη