-
Καλησπέρα παιδία!Είμαι νέο μέλος αν και διαβάζω καιρό το forum!είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και συγχαρητήρια γι αυτό!
Στο θέμα τώρα,το ζήτημα είναι ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο (περίπου 10000 ευρώ) το οποίο θα χρησιμοποιήται για την διαδρομή Χανιά-Ηράκλειο δύο φορές την εβδομάδα.
Ζητούμενα:Ασφάλεια(ενεργητική και παθητική),στιβαρότητα,οικονομία
Οι χώροι δεν έχουν τόση σημασία στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Ενα παράδειγμα είναι μια Mercedes C class cdi(2200 cc).
Θα ήθελα να μου προτείνεται και άλλες ιδέες και να μου δώσετε τα φώτα σας!Σας ευχαριστώ πολύ! -
Καλησπέρα παιδία!Είμαι νέο μέλος αν και διαβάζω καιρό το forum!είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και συγχαρητήρια γι αυτό!
Στο θέμα τώρα,το ζήτημα είναι ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο (περίπου 10000 ευρώ) το οποίο θα χρησιμοποιήται για την διαδρομή Χανιά-Ηράκλειο δύο φορές την εβδομάδα.
Θα ήθελα να μου προτείνεται και άλλες ιδέες και να μου δώσετε τα φώτα σας!Σας ευχαριστώ πολύ! -
Γκολφ ή Οκτάβια. Είτε 1.9 είτε 1.6, πετρέλαια πάντα.
-
Δεν εχεις θεμα με τα κυβικα?
-
Για το συγκεκριμενο δρομο, μια οκταβια και μια μπερετα, και εισαι ενταξει.
-
Με 10000 € δεν θα βρεις ουτε οκταβια ουτε γκολφ. Αν δεν εχεις θεμα με τα κυβικα, bmw e46 320d. Αν εχεις θεμα μονο το focus μπορω να σκεφτω σε αυτα τα χρηματα.
Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 4
-
Ευχαριστω για τις απαντησεις!Θεμα με τα κυβικα υπαρχει οπως ειναι λογικο...Απλα δεν ειμαι σιγουρος αν ενας κινητηρας 1.6,πετρελαιο μπορει να προσπερασει με ασφαλεια.Γενικα ειναι κακη η συγκεκριμενη διαδρομη.Την 320d την σκεφτηκα.Ειναι ενα ολοκληρωμενο αμαξι απλα σε αυτα τα χρηματα(ή λιγο παραπανω) θα έχει πολλα χλμ..Γνωριζετε γενικα για την αξιοπιστια του κινητηρα αυτου?
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1663580/
το εχει λιγο μπιχλα ο τυπος αλλα οκ, λυνεται.
-
Το clio στην αγγελία παραπάνω στη περιγραφή αναφέρει 47.000χμ και το οδόμετρο στη προτελευταία φωτογραφία δείχνει 67.931!!
-
Ο χρήστης G-ATOS έγραψε:
Το clio στην αγγελία παραπάνω στη περιγραφή αναφέρει 47.000χμ και το οδόμετρο στη προτελευταία φωτογραφία δείχνει 67.931!!Ήταν πριν το σέρβις, τώρα το αμάξι ξανάνιωσε.
-
Μια καλη επιλογη θα ηταν κατι σαν το skoda superb με 1.8Τ του 2006 (δεν ειμαι απολυτα βεβαιος για τα νουμερα), πιστευω κανει πολυ κατω απο 10.000 ως μεταχειρισμενο και δεν θα εχει φορο πολυτελειας.
Η αλλη λογικη ειναι να παρεις καινουριο πολυ μικρο diesel για να κερδισεις σε καταναλωση και τελη κυκλοφοριας,δεν ειμαι σιγουρος ομως αν φτανουν τα 10 στρογγυλα.Γενικα τα diesel πανε καλα στην εθνικη λογο ρεπριζ.
Αυτοκίνητο για χρήση στην εθνική οδό