-
μικρο σασι-μικρος κινητηρας λογικο ειναι
ενα καλο στα + ειναι οτι εχει καλη ηχομονωση αλλα και ο οδιος ο κινητηρας δεν ειναι ιδιαιτερα θορυβωδης -
Συν ότι η αντίστοιχη έκδοση του Clio έχει μόλις 4.4lt/100Km κατανάλωση!
-
To νέο micra σχεδιαστικά είναι πολύ όμορφο.Σε συνδυασμό με τους δοκιμασμένους κινητήρες φαντάζει νομίζω ως κορυφαία και ποιο φρέσκια επιλογή για την εποχή αυτή.Επίσης πιστεύω ότι θα ναι και η ταφόπλακα του ήδη επισκιασμένου από το qq pulsar.
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
μικρο σασι-μικρος κινητηρας λογικο ειναι
ενα καλο στα + ειναι οτι εχει καλη ηχομονωση αλλα και ο οδιος ο κινητηρας δεν ειναι ιδιαιτερα θορυβωδηςΔεν υπάρχει λόγος να μην προτιμήσεις τον 900άρι βενζίνης. Θα είναι και πιο σβέλτο και πιο ήσυχο το αυτοκίνητο.
Είμαστε βέβαια σε λάθος θέμα. Υπάρχει ανάλογο θέμα για το Micra.
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
To νέο micra σχεδιαστικά είναι πολύ όμορφο.Σε συνδυασμό με τους δοκιμασμένους κινητήρες φαντάζει νομίζω ως κορυφαία και ποιο φρέσκια επιλογή για την εποχή αυτή.Επίσης πιστεύω ότι θα ναι και η ταφόπλακα του ήδη επισκιασμένου από το qq pulsar.Μάλλον πρέπει να επισπεύσουν τον αντικαταστάτη του pulsar. Και να μοιάζει με το micra
Αν και προσωπικά το θεωρώ τουλάχιστον τίμιο το pulsar. Απλά όπως το είπες επισκιάζεται από το Qashqai. -
Τίμιο είναι Ανδρέα αλλά τελικά πολύς κόσμος έχει πολύ ψηλά στην επιλογή του την εξωτερική εμφάνιση.Οχι άδικα αφού στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης λίγο πολύ όλα τα ίδια είναι.
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
και μου είπε οτι βγαίνει +1800€ γιατί έχει μεγαλύτερο τέλος ταξινόμησης
Είναι καθαρά θέμα τέλους ταξινόμησης. Γιαυτό άλλωστε στο βενζινοκίνητο η διαφορά είναι 1000€.
-
Έχει κανείς το 1.2 115 hp βενζίνη;
Οδηγικά πως σας φαίνεται; Αξιόπιστο; -
Εγώ έχω το diesel οδηγηκά είναι μια χαρά.Όσο για τον 1.2 είναι επαρκέστατος για το αμάξωμα του pulsar.
Για τον 1.2 το μόνο που έχει ακουστεί και θέλει διερεύνηση είναι ότι τσιμπάει λαδάκι. -
Έχουμε βγει και updates ομως που το ρυθμίζουν αυτο, όποτε αν κάποιος δεν θέλει να μπλέξει με πετρέλαια παει άνετα στον 1,2. Αν κινεί το qq σωστα που ειναι πιο βαρύ θα ειναι αψογος και στο τίμιο pulsar
-
Φαντάζομαι οτι στην αντιπροσωπεία θα το ξέρουν και θα το προσέξουν πριν στο δώσουν.
Αποτι είδα προβλέπεται και ένα face lift μέσα/τέλη του 2018; -
Δεν το χω διαβάσει για face lift,καλοδεχούμενο μια και η εμφάνιση δεν είναι το δυνατό του σημείο.
Για τον 1,2 έχει βγει και αναβάθμιση από τον Θεοχαράκη με παράλληλο εγκέφαλο αν το θες ποιο σβέλτο. -
...και εκεί που πήγαινα για Ford b-max που το εχει και σε προσφορά, εκανα παραγγελία την δευτέρα που μας πέρασε το Pulsar accenta 1.5.
Το b-max δεν το είχαν στις κοντινές πόλεις για να το δω από κοντά και μου το παίζανε και βαρύ πεπόνι στις αντιπροσωπείες της Ford που πήγα. Ακόμη περιμένω τηλέφωνο απο αντιπρόσωπο ford να μου πει πόσο κρατάει το Mazda ,αν το κρατάει. -
Με το καλό να το παραλάβεις!!
-
Με το καλό να παραλάβεις.... φρέσκος κάτοχος 1.5D Accenta και εγώ Χρωματάκι;
-
Ευχαριστώ. Για γκρι το ξεκίνησα και μπλέ το πήρα τελικά. Εχω διαβάσει οτι ακούγεται ο πετρελαιοκινητήρας του αρκετά. Ακούγεται και μέσα στο αυτοκίνητο;
-
Δεν ξέρω αν από την παρουσίαση του και μετά αλλάξανε-αυξήσανε την ηχομόνωση, αλλά αν όχι νομίζω ότι στα διάφορα τεστ ήταν υπερβολικοί... Του Tipo π.χ ακούγεται περισσότερο και δεν θυμάμαι να το ανέφερε κανείς τους στα τεστ...
-
O 1,5 δεν πολυακούγεται...
Στο QQ μόνο στο ζέσταμα καταλαβαινες την 'ταξίλα', εν κινήση όχι ιδιαίτερα -
Αντε να καλοέρθει γιατι εχω κοντά στα 12 χρόνια τωρα το Mazda και ήθελα μια αλλαγή.
Αυτό με την 'ταξίλα' μου άρεσε! -
Ο χρήστης tver100 έγραψε:
Ευχαριστώ. Για γκρι το ξεκίνησα και μπλέ το πήρα τελικά. Εχω διαβάσει οτι ακούγεται ο πετρελαιοκινητήρας του αρκετά. Ακούγεται και μέσα στο αυτοκίνητο;Ο κινητήρας δεν ακούγεται,περισσότερο θα ακούσεις τους καθρέφτες(αεροδυναμικό θόρυβο) κολλητική ασθένεια από το qq.
καλορίζικο,θα το ευχαριστηθείς.Οικονομικό(κάτω από 5λτ/100χλμ) ο κινητήρας του ταιριάζει γάντι και πατάει στο δρόμο αξιοπρεπέστατα
Nissan Pulsar