-
Η δικια μου η προσφορα γραφει 215 ευρω για εξοδα ταξιν. και τελη.Αλλα πρεπει να υπαρχουν και εξοδα μεταφορας που
δεν αναφερονται, σε προηγουμενη αναφεραν και 125 ευρω για αυτον το λογο ...Τι να πιστεψεις και τι οχι...
-
καλα σιγουρα , σε οσους αγορασαν το 2016 ειναι αυξημενα λογω τον τελων κυκλοφοριας
-
220 έδωσα και γω για πινακίδες,18,500 για την έκδοση acenta μέσα και η επέκταση εγγύησης για άλλα 3 χρόνια.
-
λογικα κατω αθηνα - θεσσαλονικη που υπαρχει και ανταγωνισμος μεταξυ αντιπροσωπων Νισσαν θα παιζει και ο αντιστοιχος ανταγωνισμος σε τιμες
-
Το αντίθετο ισχύει. Σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη οι πελάτες είναι τόσοι πολλοί που δεν υπάρχει λόγος να χτυπάνε τιμές μεταξύ τους. Τις καλύτερες τιμές τις κάνουν στην περιφέρεια μήπως και τραβήξουν κάποιον πελάτη από τις μεγάλες πόλεις. Εμείς γλιτώσαμε τουλάχιστον 500€ στο QQ σε σχέση με το αν αγοράζαμε από τον φτηνότερο της Θεσσαλονίκης.
-
εγω που ειχα ρωτησει σε διπλανες Νισσαν ουτε δωρα καναν και τα εξοδα ηταν διπλασια απο την τιμη που πηρα απο την Λαιον Ελλας της πολης μου
-
Δεν υπάρχει κανόνας,εξαρτάται εν πολλοίς από το χειρισμό του πελάτη...και δεν αναφέρομαι μόνο στο λογικό ανταγωνισμό των εμπόρων μεταξύ τους...ακόμα και ο ίδιος έμπορος για το ίδιο ακριβώς αμάξι μπορεί να κάνει διαφορετική προσφορά σε δύο διαφορετικούς πελάτες.
-
Σωστό το πιστεύω.
-
Το είδα χθες από κοντά μιας και πήγα σε αντιπροσωπεία για κάτι που ήθελα για το Qashqai μου.
Μου άρεσε, φαίνεται καλοφτιαγμένο και έχει πολύ καλούς χώρους ειδικά για τους πίσω.
Δεν το περίμενα βλέποντας το εξωτερικά.
Επίσης από κοντά φαίνεται πιο δυναμικό από ότι στις φωτογραφίες! -
Έχω μπει σε ταξί pulsar. Πίσω κοπαναει και είναι λίγο κουραστικά αν και έχει χώρους ίσως και λίγο πιο καλούς από το qq χωρίς να κόβουν απότομα και τα παράθυρα όπως στο qq....
Δύσκολος ανταγωνισμός από πολλα καλά αμάξια στην κατηγορία και δυστυχώς οι τιμές του δεν βοηθάνε -
όταν το πήρα εγώ ήταν στην ίδια τιμή με auris,astra,focus φτηνότερα ήταν μόνο το ι30 και το kia.vw,honda πολύ ποιο ακριβά.
-
Με ποιο εξοπλισμο και αν ειχες κανα πρόβλημα πες μας,στη πορεια.
-
Όπως έχω γράψει και ποιο πάνω 18.500 με επέκταση της εγγύησης για άλλα τρία χρόνια.Έκδοση acenta.
Να χτυπήσω ξύλο μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα.Στον δρόμο πάει μια χαρά ο 1,5 του ταιριάζει γάντι από χώρους βάζει κάτω πολλά μεγαλύτερης κατηγορίας.
Από κατανάλωση στα 4,6 με το πόδι στο πάτωμα.Το μειονέκτημα του ότι από εμφάνιση είναι αδιάφορο.Αλλά το να τα χεις όλα είναι δύσκολο.υγ.και για να πειράξω και ένα φίλο,ΔΕΝ ΤΡΙΖΕΙ......μα καθόλου
-
Τίμια επιλογή το pulsar, άλλο αν εγώ αν πήγαινα σε τέτοιο αμάξι θα έπαιρνα αβλεπι τογιοτα....
Στην τιμή δε που το πήρες πολύ value for money οπότε και κάνα τριξιματακι συγνωστο θα ήταν [emoji38] -
Καλύτερα τριξιματάκι, παρά να βλέπω κάθε ημέρα αυτό! Πιο κάθετα τοποθετημένο ταμπλό δεν έχω ξαναδεί
Το μόνο αυτοκίνητο που όπως μπήκαμε βγήκαμε και παρά το γεγονός πως γούσταρα πολύ την διαδικασία των test drives, φύγαμε μέσα σε δύο λεπτά από την αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Όπως έχω γράψει και ποιο πάνω 18.500 με επέκταση της εγγύησης για άλλα τρία χρόνια.Έκδοση acenta.
Να χτυπήσω ξύλο μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα.Στον δρόμο πάει μια χαρά ο 1,5 του ταιριάζει γάντι από χώρους βάζει κάτω πολλά μεγαλύτερης κατηγορίας.
Από κατανάλωση στα 4,6 με το πόδι στο πάτωμα.Το μειονέκτημα του ότι από εμφάνιση είναι αδιάφορο.Αλλά το να τα χεις όλα είναι δύσκολο.υγ.και για να πειράξω και ένα φίλο,ΔΕΝ ΤΡΙΖΕΙ......μα καθόλου
Συγνωμη δεν το ειδα το παλαιοτερο post .Σημασία εχει οτι δεν εχεις βλαβες, και τα τριξιματα απο οτι εχω καταλαβει παιζει
ρολο ο μαστορας που θα επεμβει σε συναγερμο ,παρκτρονικ κτλ.
Εγω βεβαια αν θα το παρω θα ναι βενζινη...στην ιδια εκδοση acenta. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Καλύτερα τριξιματάκι, παρά να βλέπω κάθε ημέρα αυτό! Πιο κάθετα τοποθετημένο ταμπλό δεν έχω ξαναδείΤο μόνο αυτοκίνητο που όπως μπήκαμε βγήκαμε και παρά το γεγονός πως γούσταρα πολύ την διαδικασία των test drives, φύγαμε μέσα σε δύο λεπτά από την αντιπροσωπεία.
Θέμα γούστου καθαρά, εμενα μου αρέσει, θυμίζει ταμπλο δεκαετιας 70 το οποίο ειναι και ο στοχος τους πιστεύω σχεδιαστικά {retro και ετσι}...
-
Δηλαδή έγινε αποδεκτό ένα ταμπλό όπου οι πλαϊνοί αεραγωγοί φέρνουν στην merc του 2015 και οι κεντρικοί σε carina του 90; Είναι δυνατο στους διακοπτες να βλέπεις αλλού μικρούς αλλου μεγάλους; Αλλού τετραγωνους κι αλλού παραλληλογραμμους ; Γενικότερα διακρίνω έντονες αντιθέσεις που κάθε άλλο παρα κολακεύουν. Θα έλεγα ότι πρόκειται για παρωδία σχεδιαστικά... Μη συνεχίσω καλύτερα. Μα επιτέλους ένας Ιταλός ή Γάλλος δεν μπορεί να μπει σε αυτό το μαγαζι;
-
Σε εξωτερική εμφάνιση το Auris f/l το θεωρώ από τα ωραιότερα μικρομεσαία. Εσωτερικά όμως είναι αποκρουστικό.
Στο Pulsar από την άλλη δεν βλέπω και καμιά ιδιαίτερη σχεδιαστική έμπνευση, αλλά μ' αρέσει που μοιάζει σαν χαμηλωμένο QQ ενώ εσωτερικά δείχνει μοντέρνο.
-
Παιδιά εγώ με την toyota είμαι ερωτευμένος.Το auris το είδα πολλές φορές και το οδήγησα δύο.Το έκανα παραγγελία το απόγευμα και την άλλη μέρα το πρωί πήγα και ακύρωσα την παραγγελία.
Όπως είπε και ο φίλος πολύ κάθετο ταμπλό και θα συμπληρώσω και πολύ χαμηλά το κάθισμα.Επίσης πολύ μικρό παρμπρίζ.
Εμένα μου έδινε την εντύπωση ότι είμαι σε πιλοτήριο.Με πλάκωνε το αυτοκίνητο.Από χώρους τι να λέμε τώρα.Με το κάθισμα του οδηγού μπροστά ο πίσω έβρισκε τα γόνατα του.
Nissan Pulsar