-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
Σημερα το μεσημερι το πηρα , μεχρι και τις 9 το βραδυ ειχα κανει 105 χιλιομετρακαλορίζικο.Καλοτάξιδο είναι σίγουρα
-
lleonidas μεχρι στιγμης εκανα 200 χιλιομ. αλλα καμια σχεση με αυτο που οδηγουσα ποιο πριν, περιμενω το σαββατοκυριακο να κανω βολτιτσες και μεσοβδομαδα ενα ταξιδακι θεσσαλονικη .!
-
Καλα και ασφαλη χιλιομετρα φιλε tzes81. Καλοριζικο!
Με την πρωτη ευκαιρια γραψε μας τις εντυπωσεις σου!
ΥΓ. Τι οδηγουσες πριν?
-
Καλοτάξιδο και πολλά πολλά ασφαλή χιλιόμετρα.
Περιμένουμε post με εντυπώσεις
-
petran17 ευχαριστω , ενα wv polo mk2 3θυρο, 1992 του πατερα μου , μηκος 3,6 , πλατος 1.60 οποτε καταλαβαινεις μια οικογενεια 4 ατομων ο ενας πανω στον αλλον μαζι και οι αποσκευες αγγαλιτσα,
-
Αν καταλαβαινω λεει... και πολυ καλα μαλιστα. Επιτελους θα ευχαριστηθεις πλεον να κυκλοφορεις τωρα..
-
Καλοριζικο!
-
ευχαριστω SPI_Duster
-
Καλοταξιδο και απο μενα φιλε μου.
Ήθελα να ρωτήσω γιατι με ενδιαφερει το αυτοκίνητο ,σε βενζινη, να το πάρω ,τι γίνεται με τις προδιαγραφες
euro 6 ,αν ξερει κανεις να μας πει τι γινεται...και ειδικα τα παιδια που το πηραν προσφατα τι τους ειπαν στις
αντιπροσωπειες γιατι εχω πελαγώσει.
Με χουν τρελαίνει στα παραμυθία...αλλος λεει ειναι euro6 και αλλος λεει euro5... -
giorgis4886 ευχαριστω, εμενα με ειπαν οτι ειναι ευρο 6 με τις νεες αντιρυπαντικες προδιαγραφες αυτο μονο τιποτα αλλο.!
-
Έχεις δει την άδεια το αναφέρει επανω πουθενά? Σε βενζινη το πηρες? Καταναλωσεις προλαβες να δεις?
-
ευρο 6 γραφει παντως , πετρελαιο το πηρα ακομα 300 χιλιομετρα εχω κανει σε επαρχιακο δρομο
-
Ευχαριστω πολυ tzes81...
-
Χθες ειδα ενα ασπρο Pulsar με ζαντες σε ψιλο-μαυρο χρωμα.. Δεν τις ειδα και καλα γιατι ηταν βραδακι. Τρομερος συνδιασμος. Πραγματικα πανεμορφο. Να το χαιρεται οποιος το εχει.
Σε επαρχια ηταν. Χωριο της Θηβας για την ακριβεια. Μηπως ειναι κανεις απο εσας ??
-
Νομίζω οτι οτι έχω δει στο δρόμο απο pulsar είναι σε άσπρο.
Αλλα όντως ειναι ωραίο, και πιο πολύ μέσα ειναι εντυπωσιακό ,σαν το QQ. -
Εδώ πάνω έχω δει πολλα ασπρα και κάποια μπλε.
Έτσι είναι πολύ ωραίο:
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εδώ πάνω έχω δει πολλα ασπρα και κάποια μπλε.Έτσι είναι πολύ ωραίο:
From my SMO72HD via Tapatalk
Φαντασου το τωρα αυτο με ιδιες μαυρες ζαντες. Δεν σου λεω τιποτα. Ερωτας σκετος το αυτοκινητο...
-
Τελειως μαυρες νομιζω δεν δινει η Nissan...αλλα ναι θα του πηγαινε πολυ
-
Ναι δεν ηταν τελειως μαυρες. Σαν ενα πολυ σκουρο γκρι που κοντευει στο μαυρο.
-
giorgis4886 τελικα τι εκανες με το Pulsar , προχωρησες στην παραγγελια ?
Nissan Pulsar