-
Ο χρήστης giorgis4886 έγραψε:
Τελειως μαυρες νομιζω δεν δινει η Nissan...αλλα ναι θα του πηγαινε πολυΑυτές είναι οι στάνταρντ:
Αυτές είναι οι έξτρα:
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
giorgis4886 τελικα τι εκανες με το Pulsar , προχωρησες στην παραγγελια ?Ελπίζω μέσα στη βδομάδα να τακτοποιηθεί το θεμα,αν και δεν ξερω τι έχει γίνει με την παράταση της απόσυρσης
Περίμεναν ειπαν για δημοσίευση σε ΦΕΚ. -
εχει προσφορα η νισσαν να το ξερεις, εμενα εδω δε το πηραν το παλιο οχημα του πατερα μου , μου την καναν δωρο δεν εδωσα καθολου επιπλεον λεφτα γιανα αγορασω αποσυρση και καποια στιγμη θα το πουλησω εστω και 500 ευρω
-
Ναι το ξερω και αυτο περιμενω...αυριο θα παω να δω τι θα μου πουν.
-
στην προσφορα τι σε γραψαν απο δωρα ?
-
3 χρόνια οδική,παρκτρονικ,συναγερμό,αυτά νομίζω.και κάποια έκπτωση επιπλεον γυρω στα 300 ευρω.
αλλά ολα αυτα στο προφορικό,πρέπει να παω αύριο να δω τι θα μου πουν πάλι, στο γραπτό...και ολα αυτα για το acenta. -
3 χρονια οδικη ολοι εχουν σε νεο νισσαν απο την εταιρια απορω και το λογο που στο αναφεραν, οσο για τους σενσορες απο την στιγμη που δεν ειναι τα εργοστασιακα εγω δε θα τα εβαζα , οπως και για τον συναγερμο .
-
Η οδική που δίνει η νισσαν εχει περιορισμό 50 χιλιομέτρων, δηλ αν μείνεις σε πάνε σρο,πλησιέστερο μέχρι 50 χιλιόμετρα συνεργείο. Δείτε όρους στο site. Εγω πληρώνω και έξτρα σε ασφαλιστήριο συμβόλαιο που έχω.
-
Εσεις τι πηρατε απο δωρα-εκπτωση στη δικια σας παραγγελια?
-
εγω στην ασφαλεια που εβαλα τα παντα εκτος μικτης ναι εχει οδικη πληρης και ειναι η ελπα, οσο για την οδικη της νισσαν δε το ηξερα οτι ειναι μονο για 50 χιλιομετρα αν και δε το εδωσα πολυ σημασια γιατι ο πωλητης μου το τονιζε .
βελουδινα πατακια, πισω πατακι λεκανη χωρου αποσκευων σετ μοβιακ πυροσβεστηρα , τριγωνο, φαρμακειο , γιλεκο καθως και το σερβις στα 10000 δωρο.
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
εγω στην ασφαλεια που εβαλα τα παντα εκτος μικτης ναι εχει οδικη πληρης και ειναι η ελπα, οσο για την οδικη της νισσαν δε το ηξερα οτι ειναι μονο για 50 χιλιομετρα αν και δε το εδωσα πολυ σημασια γιατι ο πωλητης μου το τονιζε .βελουδινα πατακια, πισω πατακι λεκανη χωρου αποσκευων σετ μοβιακ πυροσβεστηρα , τριγωνο, φαρμακειο , γιλεκο καθως και το σερβις στα 10000 δωρο.
Φιλε μου να σου κάνω μια ερωτηση ποσο το πήρες και σε ποια εκδοση γιατι πηγα σημερα για τελικη προσφορα και μου ειπαν 16600 με το κλειδι στο χέρι για το acenta το απλό ....με συναγερμό παρκτρονικ πατάκια και φαρμακείο κτλ.Απο Αθήνα...στειλε πμ γιατι εγω δεν μπορω...
-
Μου φαινεται οτι η Νισσαν ψαχνει για κοροιδα οσον αφορα τα δωρακια.
Σας προσφερε μια λιστα απο δωρακια και εσεις διαλεξατε ή σου τα ανακοινωνει απλα? Δηλαδη δεν μπορεις να διαλεξεις ή να αλλαξεις καποιο δωρακι??
-
Δεν μου δώσανε εναλακτικες σε δώρα,μου προσέφεραν τα άνωθεν και αυτό ηταν.
-
Κακο αυτο.. Εχω διαβασει απο αλλες αντιπροσωπειες-κατασκευαστες οπου εδιναν μια λιστα απο διαθεσιμα δωρακια και επελεγε ο μελλοντικος ιδιοκτητης τι θα ηθελε..
Α ρε Νισσαν μην μας απογοητευεις... -
φιλε giorgis4886 19470 την acenta conn diesel σε λευκο απλο.
-
Πολλά λεφτά ...... Έχουμε ξεφύγει λιγάκι ή ειμαι υπερβολικός;
-
19100 κοστιζε τον μαιο που το αγορασε ενας κολλητος, απο εκει και υστερα τσιμπησε η τιμη του .
-
Και επισης εχει παγωση η παραγγελια του αυτοκινητου επειδη δεν εχει δημοσιευτη το ΦΕΚ με τον νομο παρατασης της αποσυρσης...{περιμενουν στο τελος της εβδομαδας}
-
Μπορεί να περιμένουν και πολυ ακόμα ........
-
παιδια να σας κανω μια ερωτηση οσοι εχετε αγορασει Νισσαν... τι εξοδα προετοιμασιας, πινακιδων,τελων, τελωνειου και αποκερωσης σας ζητησαν ? εμενα εδω καβαλα με ζητησαν 540
Nissan Pulsar