-
Καλησπέρα, οταν περνάω απο λακκούβες ακουω εναν μεταλλικο ηχο πίσω αριστερά, πηγα στην αντιπροσωπεία αλλα δεν βρίσκουν κατικατι. Γενικά πολύ κούνημα οι αναρτήσεις του σε σχέση με αλλα αμάξια και η συναρμογη απογοητευση σαν τα qashqai.
-
Μεταλλικό ήχο πίσω αριστερά,υποθέτεις ότι είναι από την ανάρτηση;Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την ανάρτηση.Μπορείς να πεις ότι είναι λίγο μαλακή αλλά για οικογενειακό αυτοκίνητο μιλάμε.
Για τη συναρμολόγηση τι εννοείς ότι έχει τριγμούς;Το δικό μου πέρα από έναν τριγμό που βγάζει όταν είναι ελαφρώς κατεβασμένο το παράθυρο τίποτα άλλο.Γενικά δεν έχει ιδιαίτερο θέμα με τριγμούς από τι αναφέρουν και τα άλλα παιδιά στο φόρουμ.
-
Ο θόρυβος που ακούς θα μπορούσε να είναι και εξάτμιση. Να έχει ξεκολλήσει ή χαλαρώσει κάποια βάση και στις λακούβες να χτυπάει η εξάτμιση σου στο πλαίσιο.
-
Εγώ γενικά έχω διάφορους τριγμούς όπως το αδερφάκι του το qashqai J11, η κονσόλα μπροστά και απο τους αεραγωγούς όλο τικ τικ σε τραχυ οδόστρωμα και λακκούβες, επίσης άλλαξα ελλατωματικα top mounts μπροστά, τα παράθυρα και μενα μισά ανοιχτα τριζουν γενικά πολύ κακή συναρμογη και κακης ποιότητας πλαστικά.
-
εχω φτασει στα 65000 χιλιομετρα και με παρουσιαζει καποιο θεμα το volume επανω στο ηχοσυστημα , δεν γινεται επαφη με αποτελεσμα να γυρισω το κουμπι για την ενταση και αυτη να μην αυξανεται η το αντιθετο.
Αρχες γεναρη το περασα απο κτεο τιποτα δεν με ειπαν για θορυβο σε σημεια του αυτοκινητου , αν και τους ειπα να το κοιταξουν λεπτομερως το συστημα αναρτησης μηπως ειχα χτυπησει πουθενα σε καμια λακουβα αλλα ολα οκ.
εχω παρατηρηση ενα θεματακι με τις ζωνες ασφαλειας δεν μαζευονται ευκολα ακουσα και απο αλλους οτι ειχαν το ιδιο θεμα.
-
εχω φτασει στα 65000 χιλιομετρα και με παρουσιαζει καποιο θεμα το volume επανω στο ηχοσυστημα , δεν γινεται επαφη με αποτελεσμα να γυρισω το κουμπι για την ενταση και αυτη να μην αυξανεται η το αντιθετο.
Αρχες γεναρη το περασα απο κτεο τιποτα δεν με ειπαν για θορυβο σε σημεια του αυτοκινητου , αν και τους ειπα να το κοιταξουν λεπτομερως το συστημα αναρτησης μηπως ειχα χτυπησει πουθενα σε καμια λακουβα αλλα ολα οκ.
εχω παρατηρηση ενα θεματακι με τις ζωνες ασφαλειας δεν μαζευονται ευκολα ακουσα και απο αλλους οτι ειχαν το ιδιο θεμα.
Είχα και εγώ θέμα με το Nissan connect στο κουμπί της έντασης. Το γύριζα και ανεβοκατεβαινε δύσκολα. Εντός εγγύησης το πήγα και μου αλλάξανε ολο το σύστημα. Δηλαδή για ένα κουμπί καινούργια σύστημα που αν θυμάμαι καλά η Nissan το κοστολογίου σε 900 €
-
πηγα ρωτησα σε ηλεκτρονικο-ηλεκτρολογο το κουμπι λεγεται ποτενσιομετρο , αυτα χαλαν ευκολα , ευτυχως ειναι φθηνο ουτε 2 ευρω κανει σαν ανταλλακτικο,
Η μονη δουλεια ειναι οτι πρεπει να βγει η πηγη αλλα δυστηχως ο αντιπροσωπος που με το πουλησε δε με παρεδωσε το 4ψηφιο κωδικο ,
Υστερα απο επικοινωνια που ειχα με Νισσαν θεοχαρακης με διαβεβαιωσαν οτι πρεπει να βγαλουμε τη πηγη και επανω ακριβως εχει ενα νουμερο να τους το στειλω και να με στειλουν τον 4ψηφιο κωδικο .
-
γνωρίζει κάποιος καθε ποτε χρειαζεται αλλαγη ο ιμαντας χρονισμου? Μια αντιπροσωπεια μου είπε 150000 χλμ ή 8 χρόνια ενώ στη δευτερη που ρωτησα μου ειπαν 150000 χλμ ή 5 μονο χρόνια.
-
γνωρίζει κάποιος καθε ποτε χρειαζεται αλλαγη ο ιμαντας χρονισμου? Μια αντιπροσωπεια μου είπε 150000 χλμ ή 8 χρόνια ενώ στη δευτερη που ρωτησα μου ειπαν 150000 χλμ ή 5 μονο χρόνια.
Συμβουλεύεσαι το βιβλίο συντήρησης.
-
YannisK89 wrote:
Συμβουλεύεσαι το βιβλίο συντήρησης.
Δεν το εχω (ακομα) γτ σε 2 εβδομαδες θα γινει η αγορα ενος μεταχειρισμενου Pulsar.
-
Σε κανονικες συνθηκες οδηγησης 150000 χιλιομετρα ή 60 μηνες και σε δυσκολες συνθηκες 120000 ή 48 μηνες! αυτα γραφει το βιβλιο σερβις.
-
Καλησπέρα σε όλους,
ξαφνικά τις τελευταίες μέρες σταμάτησε να δουλεύει το αυτόματο ανέβασμα στο παράθυρο του οδηγού, ανεβαίνει μόνο χειροκίνητα (εννοώ κρατώντας πατημένο τον διακόπτη). Αντίθετα το αυτόματο κατέβασμα λειτουργεί κανονικά.
Καμιά ιδέα τι φταίει, την πατήσαμε? Διακόπτης ή κάτι άλλο? Μπορώ να κάνω κάτι εγώ μήπως?
-
Μάλλον έχασε τη ' μνήμη' του το παράθυρο. Πιθανώς λόγω πτώσης της μπαταρίας. Στα περισσότερα αυτοκίνητα υπάρχει μια διαδικασία που 'μαθαίνεις' ξανά το παράθυρο να ανεβαίνει αυτόματα. Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο
-
Στο Μάζντα δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία, αλλά μετά από πεθαμένη μπαταρία, μετά από κανα δυο μέρες επανήλθαν από μόνοι τους οι αυτοματισμοί στα παράθυρα. Στα περισσότερα αυτοκίνητα απλά κρατάς τους διακόπτες παραθύρων τερματισμένους για κάποια δευτερόλεπτα, κάποια άλλα θέλουν συκρεκριμένη ακολουθία χειρισμών, π.χ. χειροκίνητα τέρμα πάνω κάτω, στο Pulsar σπάνιοι οι ιδιοκτήτες για να μας πουν από εμπειρία τους...
μια πρόχειρη αναζήτηση στο τουμπ έβγαλε τα παρακάτω:
-
Στο Μάζντα δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία, αλλά μετά από πεθαμένη μπαταρία, μετά από κανα δυο μέρες επανήλθαν από μόνοι τους οι αυτοματισμοί στα παράθυρα. Στα περισσότερα αυτοκίνητα απλά κρατάς τους διακόπτες παραθύρων τερματισμένους για κάποια δευτερόλεπτα, κάποια άλλα θέλουν συκρεκριμένη ακολουθία χειρισμών, π.χ. χειροκίνητα τέρμα πάνω κάτω, στο Pulsar σπάνιοι οι ιδιοκτήτες για να μας πουν από εμπειρία τους...
μια πρόχειρη αναζήτηση στο τουμπ έβγαλε τα παρακάτω:
Μάλιστα, δεν γνώριζα καν οτι έχει μνήμη αυτή η λειτουργία. Θα το δοκιμάσω αύριο πρωί, κάποια βίντεο που είδα δείχνουν οτι ανεβάζεις τέρμα το παράθυρο και κρατάς τον διακόπτη για 8-10 δευτερόλεπτα.
Το μόνο περίεργο είναι οτι δεν είχα πεθαμένη μπαταρία, ούτε την άλλαξα πρόσφατα. Το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται καθημερινά.
Το βλέπω αύριο και ενημερώνω... Ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα! Το είχα πάθει και εγώ όταν άλλαξα μπαταρία. Κρατάς το διακόπτη του παραθύρου 10 δεύτερα προς τα πάνω και επανέρχεται!
-
Καλησπέρα! Το είχα πάθει και εγώ όταν άλλαξα μπαταρία. Κρατάς το διακόπτη του παραθύρου 10 δεύτερα προς τα πάνω και επανέρχεται!
Το έκανα και έφτιαξε κομπλέ!
Το μόνο περίεργο όπως είπα ότι δεν είχα κάποιο θέμα ούτε άλλαξα μπαταρία εδώ και πολλούς μήνες οπότε δεν μπορώ να καταλάβω πως έχασε αυτή την μνήμη...
Όπως και να 'χει σας ευχαριστώ όλους.
-
Καλησπερα! Εχει αλλαξει καποιος προσφατα, ιμάντα χρονισμου στο 1.5 πετρελαιο; Ποσο κοστιζει περίπου και τι περιλαμβανει ολο το πακετο τις αλλαγης; Δηλαδη αλλαζουν μονο ιμαντα ή και αλλα σχετικα εξαρτήματα; Ευχαριστω.
-
Καλημερα σε ολους.
Εχω δει και σκεφτομαι να αγορασω ενα Nissan Pulsar μεταχειρισμενο, μοντελο του 2018, αυτοματο.
Ειναι κατι που πρεπει να προσεξω στο αυτοκινητο ; Εχουν βγαλει καποιο 'κουσουρι' ας πουμε ;
Ειναι καπου επιρεπη ;
-
Καλημέρα. Έχει προχωρήσει κανείς σε ECU tuning στο 1.5 και αν με τι αποτελεσματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Nissan Pulsar