-
Κατάλαβες με τη μία ποιον λέω γραφικό ε; Εύγε.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Γνωστό οτι η honda ειναι απο τις ποιο αξιόπιστες εταιρείες αυτοκινητων,δεν μπορω να καταλάβω τι προσπαθεί να αποδείξει ο νονός;
Απο την άλλη εχουν καταντήσει γραφικοί και αυτοι που λένε οτι αν δεν πάρεις ιαπωνικό αυτοκινητο ντε και καλα θα γίνεις κολλητός με τα συνεργεία.Σχετικα με τη πρωτη σου προταση ειναι νομιζω πασιφανες τι προσπαθω ν αποδειξω... Το ποσο γελοιο ειναι να χρησιμοποιει καποιος μονοπλευρα οποιοδηποτε στοιχειο παρουσιαζει...
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Κατάλαβες με τη μία ποιον λέω γραφικό ε; Εύγε.Ναι ομολογω οτι καταλαβα ποιος ειναι ο παπαρας που με λεει γραφικο
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Πάντως κ τώρα αναφορικά με την αξιοπιστία θα ένιωθα πολύ πιο ασφαλής με ένα mazda, honda, toyota παρά με ένα ευρωπαϊκό κ ας αγόρασα μετα απο δύο γιαπωνέζικα γερμανικό αμάξι...
Υπαρχει και μια διαφορα. Τα Mazda βλεπονται. Και οχι μονο βλεπονται, αλλά είναι και όμορφα.
Η ομορφιά είναι υποκειμενική...Αυτό που αρέσει σε μένα μπορεί εσύ να το βλέπεις άθλιο και το αντίστροφο. Δεν έχει νόημα ποτέ να προσπαθήσεις να πείσεις κάποιον για το εάν είναι ωραίο κάτι ή όχι. Πάντως θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου για τα mazda. Μάλιστα, η σειρά με την οποία τοποθέτησα τις τρεις εταιρίες δεν ήταν τυχαία. Επίσης, και οδηγικά μάλλον θα έκανα την ίδια κατάταξη...
-
Η ομορφιά είναι υποκειμενική αλλά όταν οι 9 στους 10 συμφωνούν πως κάτι είναι όμορφο ή άσχημο τα περιθώρια αμφισβήτησης λιγοστεύουν... Προσωπικά έκρινα πως το πρώτο hrv ήταν σχεδιαστικά πολύ προχωρημένο αλλά και ένα πραγματικά όμορφο αυτοκίνητο για την εποχή του. Είχε και έχει μια αδιαμφισβήτητη ομορφιά και ταυτότητα. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον διάδοχο του.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Προσωπικά έκρινα πως το πρώτο hrv ήταν σχεδιαστικά πολύ προχωρημένο αλλά και ένα πραγματικά όμορφο αυτοκίνητο για την εποχή του. Είχε και έχει μια αδιαμφισβήτητη ομορφιά και ταυτότητα. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον διάδοχο του.Τα δικά μας γούστα συνήθως ταυτίζονται Σπύρε!
Καλημέρα από τα παραδόξως λιγότερο βροχερά - σε σχέση με αυτά που βλέπω για την Αθήνα - Γιάννενα! -
Η ομορφιά είναι υποκειμενική αλλά όταν οι 9 στους 10 συμφωνούν πως κάτι είναι όμορφο ή άσχημο τα περιθώρια αμφισβήτησης λιγοστεύουν... Προσωπικά έκρινα πως το πρώτο hrv ήταν σχεδιαστικά πολύ προχωρημένο αλλά και ένα πραγματικά όμορφο αυτοκίνητο για την εποχή του. Είχε και έχει μια αδιαμφισβήτητη ομορφιά και ταυτότητα. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον διάδοχο του.+1
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλε Βασίλη. Μερικές φορές κοπιάζω πολύ να διαφοροποιηθώ από τις απόψεις και τα γούστα σου, το ομολογώ. Ο καιρός εδώ είναι καταπληκτικός! Το λευκό duster έχει γεμίσει καφέ πινελιές και αυτό μου αρέσει.
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλε Βασίλη. Μερικές φορές κοπιάζω πολύ να διαφοροποιηθώ από τις απόψεις και τα γούστα σου, το ομολογώ. Ο καιρός εδώ είναι καταπληκτικός! Το λευκό duster έχει γεμίσει καφέ πινελιές και αυτό μου αρέσει.Λατρεύω υπερρεαλισμό!
Λόγω του χθεσινού ψιχαλίσματος 'σκούρων σταγόνων' και το δικό μου έχει αποκτήσει μια...ασπρόμαυρη πουά αισθητική!
Αυτό θα λέω στον εαυτό μου κάθε φορά που το βλέπω και σκέφτομαι...'θέλει πλύσιμο πάλι'! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Λόγω του χθεσινού ψιχαλίσματος 'σκούρων σταγόνων' και το δικό μου έχει αποκτήσει μια...ασπρόμαυρη πουά αισθητική!
Αυτό θα λέω στον εαυτό μου κάθε φορά που το βλέπω και σκέφτομαι...'θέλει πλύσιμο πάλι'!Εγώ που το έπλυνα το Σάββατο, τι να πω???
Δεν γινόταν αλλιώς όμως. Πάρκαρα κάτω από πεύκο την Παρασκευή το απόγευμα 18:00 με 19:00 και το κάναν τα κωλόπουλα σκατά. -
Ωραίοοοοοος!!!!
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Αυτό θα λέω στον εαυτό μου κάθε φορά που το βλέπω και σκέφτομαι...'θέλει πλύσιμο πάλι'!Εγώ που το έπλυνα το Σάββατο, τι να πω???
Δεν γινόταν αλλιώς όμως. Πάρκαρα κάτω από πεύκο την Παρασκευή το απόγευμα 18:00 με 19:00 και το κάναν τα κωλόπουλα σκατά.Οι κουτσουλιές είναι τρομερά επικίνδυνες...μου έχει τύχει να φύγει το χρώμα από παλιό αμάξι μου από κουτσουλιά...Οξύ είχε φάει το σκατόπουλο;;;
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
.Οξύ είχε φάει το σκατόπουλο;;;
-
*Κυκλοφόρησαν στην Ιαπωνία οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου HR-V το οποίο δεν αναμένεται στην χώρα μας πριν από το 2019.
Το facelift του Vezel θα παρουσιαστεί επίσημα τον ερχόμενο Φεβρουάριο, και περιλαμβάνει τις αναμενόμενες αισθητικές αλλαγές, καθώς διαθέτει επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, LED φωτιστικά σώματα, νέα μάσκα που φέρει μεγαλύτερο λογότυπο της Honda, και νέους προβολείς ομίχλης. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές περιορίζονται στα νέα γραφικά για τα φωτιστικά σώματα, ενώ η πόρτα του χώρου αποσκευών αποκτά χρώμιο.
Στο εσωτερικό, η Honda προσθέτει στο HR-V τη νέα έκδοση του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το οποίο διαθέτει δορυφορική πλοήγηση και ενσωμάτωση των Android Auto και Apple CarPlay.*
Πηγή -
Το σημερινό δεν έχει δλδ android auto, apple car play? Κατά τα λοιπά την τιμή χρειάζεται να φτιάξουν.
-
σημερα έιδα απο κοντά το HRV. είναι πολυ ωραίο αυτοκίνητο με πολύ καλή κατασκευή. βέβαια απο συνδεσιμότητα ειναι πίσω. η αντιοπροσωπέια εχει ετοιμοπαράδοτα elegance αλλά αν θες να βάλεις Navi επειδη σύνδεση με κινητο δε παίζει η αναμονή είναι ως 6 μήνες! σκέτη τρέλα μη honda στην ελλάδα έχει αμαξάρες αλλά απο μαρκετιγκ είναι άστα αν πάνε
-
Ο χρήστης ArtMac έγραψε:
σημερα έιδα απο κοντά το HRV. είναι πολυ ωραίο αυτοκίνητο με πολύ καλή κατασκευή. βέβαια απο συνδεσιμότητα ειναι πίσω. η αντιοπροσωπέια εχει ετοιμοπαράδοτα elegance αλλά αν θες να βάλεις Navi επειδη σύνδεση με κινητο δε παίζει η αναμονή είναι ως 6 μήνες! σκέτη τρέλα μη honda στην ελλάδα έχει αμαξάρες αλλά απο μαρκετιγκ είναι άστα αν πάνεΈαν δεις το θέμα του CRV , o καλύτερος τρόπος για Navi (κλάσεις καλύτερο από το Garmin που αγοράζεις ακριβά από την Honda) είναι να τρέξεις κατευθείαν το google maps στο Honda Connect
Πάμε στο απαραίτητο Google Maps
a)Kανουμε reset το Honda connect
b)Κατεβάζουμε (αφου εχουμε ρυθμίσει το security να δέχετε third party downloads) το permission application από το http://www.cmdroid.com/
c) Ρυθμίζουμε τα processes ώστε να παίζει το google maps
com.google.android.apps.maps
com.google.android.apps.maps
Third party
Navi
SoundInterrupt
SoundInterruptMute
LastMode
d)Αφού σβήσουμε από τα downloads το permission. Κατεβάζουμε το google maps 8.4 από την λιστα του www.cmdroid.com
e)Το κάνουμε install (προσοχή πάντα τα apk , πρέπει να έχουν την ονομασία HondaAppCenter_A1.apk. -
Ανάκληση 192 Honda HRV με κωδικό μοντέλου RU1 και ημερομηνία κατασκευής από 3 Σεπτεμβρίου 2015 έως 28 Μαρτίου 2018.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση,* η Honda εντόπισε ότι σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται η καλωδίωση να μην είναι σωστά τοποθετημένη/στερεωμένη και λόγω των δονήσεων που παράγονται κατά την λειτουργία του κινητήρα να προκληθεί φθορά στην εξωτερική επιφάνεια της πλεξούδας που μπορεί να οδηγήσει σε βραχυκύκλωμα ή κάψιμο ασφάλειας.*
-
Λέω και εγώ, πως ξεθάφτηκε αυτό το θέμα
-
Καμιά εκτίμηση για το ανανεωμένο HRV (άνοιξη 2019) με τον 1.5 turbο : υπάρχει περίπτωση να δούμε manual 4x4 1.5Τ όπως και στο μεγάλο CRV ή μπα...
Honda HR-V 2014