-
Ευτυχώς που δεν το περιμέναμε!
Στην αρχή του χρόνου με 27 χιλιάρικα αγόραζες το CRV. Το ακρίβυναν 3 χιλιάρικα φαίνεται, για να έχουν περιθώριο να φτάσουν στα 25 την βασική του HRV.
Και αν είναι να δώσω 27 χιλιάρικα για ένα HRV γιατί α μην δώσω 2 ακόμη και να πάρω μια X1???
Από ότι φαίνεται ο Σαρακάκης δουλεύει για τον Θεοχαράκη και το QQ (σε συνδυασμό με το αδελφό Kadjar πλέον) θα συνεχίζει να αλωνίζει στην κατηγορία.
-
Μήπως προσπαθούν να πιάσουν κορόιδο κανένα φανατικό χοντακια στην αρχή και μετα να κάνουν και καλα προσφορά μείον 2000 ευρώ;
-
Αν ισχύουν αυτές οι τιμές τότε η honda είναι εκτός πραγματικότητας.Ευτυχώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...
Στάλθηκε από το Coolpad 8297W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μάγκας ο Σαρακάκης.
Σου λέει, 'δύσκολες εποχές, ρευστό δεν υπάρχει, που να κάνω τώρα εισαγωγή αυτού του HRV;;
Θα το βάλω σε τιμή BMW/MERC, κανείς δεν θα το θέλει, οπότε σύντομα θα το σταματήσω... Σιγά μην ασχοληθώ με μερικές δεκάδες ιδιώτες που θέλουν HRV. Εγώ πουλάω στο δημόσιο, πουλάω και Civic, πουλάω και στις μαμαζέλ Jazz, μια χαρά!Πουλάω και μερικά Mitsubishi. Καλά είναι. Με το HRV θα ασχολιόμαστε τώρα;;;;'Λογική 'ΔΑΒΑΡΗΣ'...
-
Κάπως έτσι. Σωστός ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συντομο ανεκδοτο:
Honda HRV 1.6 idtec Elegance με αποσυρση 27.100 ευρω
BMW X1 sdrive18i βασικη εκδοση με αποσυρση 27.500 ευρώδεν ειμαστε καθολου καλα, εχουμε ξεφυγει εντελως...
-
Και στην Αγγλία δεν έχει καλές τιμές το Χόνδα, το πιο πλούσιο φτάνει τα 25.000 λιριά, ενώ το Χ1 ξεκινάει από 26.500. Απλά εδώ, για άλλη μία φορά, ο Σ το παράκανε.
-
Πάντως, με μια μικρή έρευνα, διαπίστωσα πως στη Γερμανία ξεκινά από τα 19.990 η απλή έκδοση και 21.990 η μεσαία.
Οπότε ας περιμένουμε να δούμε.....EDIT
Τελικά βγήκαν οι τιμές στο site http://honda-cars.gr/hrv/price/ -
Στην Ιταλία το civic 1.6 diesel sport παει 24.500 και το hrv 1.6 diesel απο 22.500.
Στην ελλαδα το civic 1.6 diesel sport παει 24.500 και το hrv 1.6 diesel απο 25.000.
Μυστήρια πράγματα. -
Βγηκαν τα αποτελεσματα του crash test του HRV απο τον αμερικανικο οργανισμο IIHS.
Πλην του moderate overlap crash test (το αυτοκινητο τρακαρει σε μετωπικη με τη μιση επιφανεια της μουρης) οπου τα πηγε σχετικα καλα (good), στα δυο δυσκολοτερα τεστ, στο side crash test (πλαγια συγκρουση) και στο small overlap crash test (μετωπικη με το 1/4 της μουρης) δεν τα πηγε καλα (αποτελεσμα acceptable, ο,τι και το Jazzακι). Αντιθετα το CRV του 2015 μετα τις βελτιωσεις στο πλαισιο βαθμολογηθηκε σε ολα με good και μαλιστα ειναι Top Safety Pick + για την κατηγορια των SUV.
ιδου τα βιντεα
moderate overlap: https://www.youtube.com/watch?v=29BYmtygXJ4
small overlap: https://www.youtube.com/watch?v=3gWwaRSOesY (εδω παιρνει αρκετα η κολωνα του οδηγου )
side crash test: https://www.youtube.com/watch?v=B2KDIFO7ZPM -
Και επισήμως...
...Από πλευράς τιμών, το νέο HR-V τοποθετείται στο άνω άκρο της κατηγορίας, αφού κοστίζει όσο μεγαλύτερα SUV-Crossover. Η αρχική έκδοση 1.5 i-VTEC Comfort πωλείται έναντι 22.500 ευρώ (21.070 ευρώ με απόσυρση), η αμέσως επόμενη έκδοση Elegance κοστίζει από 24.500 ευρώ (23.070 με απόσυρση) και με το CVT κιβώτιο φτάνει τις 26.500 ευρώ (25.070 ευρώ με απόσυρση). Το ντίζελ HR-V κοστίζει από 26.500 ευρώ και η πιο πλούσια έκδοση φτάνει τις 28.500 ευρώ (25.070 ευρώ και 27.070 ευρώ με απόσυρση αντίστοιχα). -
Ο ακατανόμαστος το έκανε πάλι το θαύμα του...απορώ(μαλλον ξέρω) γιατί του εμπιστεύονται ακόμα την αντιπ/πεια...από το κακό στο χειρότερο πάει.
-
Είναι πράγματι ορισμένες εισαγωγικες με ονοματεπώνυμο επί δεκαετίες που είναι τροχοπεδη για το θέμα. Ονόματα δεν λέμε υπόληψεις δεν θιγουμε αλλά το σωστότερο θα ήταν θυγατρικές των ξένων εταιρειών απευθείας
-
Σωστά,κάτι τέτοιο θα απογείωνε την συγκεκριμενη εταιρια και όχι να την αποφευγεις λόγο του ακατανομαστου.
-
Δε νομίζω να την απογείωνε.....σε όλη την Ευρώπη η Honda πατώνει κυριολεκτικά και δεν έχω καταλάβει το γιατί....
http://www.best-selling-cars.com/europe ... facturers/
-
Σχεδόν ανύπαρκτη γκάμα μοντέλων (Honda και Mitsubishi).
Υψηλές τιμές χωρίς να δικαιολογούνται.
'Γιαπωνέζικος αέρας' με ότι αυτό συνεπάγεται. -
Στην Ελλάδα έπαιζε πολυ η mitsubishi,τα τελευταία χρόνια όμως μάλλον έλλειψης μοντέλων έχει πέσει...και λόγο χειρισμών του ακατανόμαστου βέβαια....κάπου είχα διαβάσει ότι μια ομάδα φαν των μιτσουμπισι ήθελε να στείλει έντυπο διαμαρτυριας στα κεντρικά για τον αντιπρ/πο Ελλαδας αλλά δεν θυμάμε σε ποιο φορουμ.Αν κάποιος ξερει κατι γιαυτο ας ενημερωση.
-
Για μενα, και πιστευω ειμαι σχετικα αντικειμενικος, ολα τα μοντελα της Honda, αν εξαιρεσεις το κομματι τιμη αγορας, ειναι μεσα στις top 3 επιλογες της κατηγοριας τους. Και το Jazz και το Civic και το Tourer και το HRV και το CRV και το Type-R ειναι κορυφαια μοντελα απο ολες τις αποψεις και αντε να υπαρχουν αλλα 1-2 μοντελα αλλων εταιρειων που να τα ξεπερνουν στις αντιστοιχες κατηγοριες (εξαιρουμενων των premium κατασκευαστων που ειναι μια κατηγορια μονοι τους). Αυτο που τα θαβει ειναι η τιμολογιακη πολιτικη της μαμας Honda που τα δινει στο εξωτερικο 2-3 χιλιαδες ευρω παραπανω το καθενα σε σχεση με τον ανταγωνισμο και η τιμολογιακη πολιτικη της ελληνικης αντιπροσωπειας που τα δινει αλλες 2-3 χιλιαδες ευρω παραπανω σε σχεση με τις τιμες του εξωτερικου (με εξαιρεση το Type-R και τις πλουσιες εκδοσεις του CRV που ξεφευγουν παρα πολυ). Δηλαδη ο υποψηφιος αγοραστης θα πρεπει να συμβιβαστει οτι θα δωσει 3.000 ευρω περιπου παραπανω για ενα μικρο Honda και 6-7.000 ευρω παραπανω για ενα μεγαλυτερο μοντελο, γεγονος που τα κανει μη ανταγωνιστικα. Επισης δεν εχει καμια σχεση η θεση της Honda στην Ευρωπη με αυτη που εχει στην Αμερικη. Στις ΗΠΑ μοσχοπουλαει. Το 2014 ειχε το 10% του μεριδιου αγορας οταν ολο το VW Group ειχε το 3,5%.
Η Mitsubishi στην Ελλαδα πουλαει ουσιαστικα μονο το γερασμενο ASX και το αγροτικο L200 οποτε με τοσο λιγες επιλογες στη γκαμα της ειναι λογικο να βρισκεται χαμηλα. -
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
Δε νομίζω να την απογείωνε.....σε όλη την Ευρώπη η Honda πατώνει κυριολεκτικά και δεν έχω καταλάβει το γιατί....http://www.best-selling-cars.com/europe ... facturers/
Η ελληνική αγορα παντως ειναι τελείως διαφορετική των άλλων ευρωπαϊκών, στην ελλαδα το made in japan ειναι προτερήμα ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη μειονέκτημα. Σύγκρινε πχ πωλησεις Toyota στην ελλαδα και υπόλοιπη Ευρώπη.
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Επισης δεν εχει καμια σχεση η θεση της Honda στην Ευρωπη με αυτη που εχει στην Αμερικη. Στις ΗΠΑ μοσχοπουλαει. Το 2014 ειχεΚαλά δε μοσχοπουλάνε κιόλας. Πάνε καλύτερα από ότι στην Ευρώπη...
Εκεί με διαφορά είναι μπροστα οι ' ντόπιες' ford, gm, fca η Toyota μετα και μετά η Honda και η Nissan...
Honda HR-V 2014