-
Πολύ καλές οι τιμές...το μεγάλο ερώτημα είναι: ΠΟΥ είναι το 4κινητο βενζίνης, οέο?!?!?
Εκτός εάν ακολουθήσει αργότερα, γιατί ο 180αρης δεν είναι ακόμα έτοιμος.
-
Ο κινητήρας βενζίνης 1.3 με τα 150hp προσφέρεται μόνο με αυτόματο κιβώτιο.
Οπότε όποιος θέλει μηχανικό κιβώτιο κοιτά τον 3κυλινδρο 1000άρη με τα 120 αλογάκια σε έκδοση SPORT ή LONGITUDE.
Μια χαρά είναι και αυτός ο κινητήρας και οι τιμές λουκούμι!Περιμένω να δω και εξοπλισμό.
Suzuki Jimny, Ford Ecosport, Jeep Renegade... Καλή φάση...!...
-
θα συμφωνησω με το Fani να παρεις Renegade αλλ αοι τετρακινητο; ισως ναι γιαιτ οχι ; Επισης δεν ειδαμε ακομη καταναλωνσεις και τελη κυκλοφοριας για τους νεους κινητηρες ξερει κανει ςκατι;
-
Εμένα η τετρακίνηση δεν με ενδιαφέρει πλέον και δεν την θέλω.
Άλλωστε η τετρακίνηση ήταν και ο λόγος που πούλησα το Pajero Pinin.
Αστική κατανάλωση 13,9lt/100km...Εμένα άλλα πράγματα με ενδιαφέρουν.
-
Κατ' επιλόγη τετρακίνηση δεν είχε το Pinin? Όταν ήταν δικίνητο, μόνο το επιπλέον βάρος της επιβάρυνε την κατανάλωση. Αλλλα 1800άρη 20ετίας, με τέτοιο βάρος και κοντό κιβώτιο λογικό είναι να καίει αρκετά εντός πόλης. Και το Renegade νομίζω κατ' επιλογή έχει, αλλά με πιο οικονομικό κινητήρα. Βέβαια αυτό το τελευταίο θα φανεί, οι ιταλικοί κινητήρες είναι συνήθως διψασμένοι.
-
Το Pinin είχε μόνιμη τετρακίνηση 50-50.
-
τεσπα για την κατηγορία που παίζει ως... ηγέτης, βλέπω (αν δεν κάνω λάθος) πως πρέπει να φτάσει τα 30000 σε δίλτρο μοτέρ για να δώσει 4κίνηση. Αυτό με βάση τον ανταγωνισμό μόνο καλό δεν είναι.
-
Συμφωνω απολυτα με SPI_DUster. βεβαια καποια στιγμη θα ερθει το 1,3 180 αλογα που θα ειχει 4κινηση αλλα δεν ξερω με τι καταναλωση...
Παντως για ολους εμας του ςlight χρηστες με ενα καλο σ ετ χιονολααστιχα ολα λυνονται! χα χα -
Ο χρήστης λιγοασχετος έγραψε:
.... 1,3 180 αλογα που θα ειχει 4κινηση αλλα δεν ξερω με τι καταναλωση...χαχαχαχαχαχα!!!!! Και ούτε θα μάθουμε. Γιατί βάσει τις τιμολογιακής πολιτικής που βλέπω εδώ.... μάλλον θα ζητήσουν χρήματα που θα το έφερναν σε άμεση σύγκριση με πολύ καλύτερα αυτοκίνητα σε επιδόσεις και οδική συμπεριφορα (πχ χ1, τιγκ).
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
χαχαχαχαχαχα!!!!! Και ούτε θα μάθουμε. Γιατί βάσει τις τιμολογιακής πολιτικής που βλέπω εδώ.... μάλλον θα ζητήσουν χρήματα που θα το έφερναν σε άμεση σύγκριση με πολύ καλύτερα αυτοκίνητα σε επιδόσεις και οδική συμπεριφορα (πχ χ1, τιγκ).Τιμολογιακά θα είναι κάτω ή οριακά στις €30.000 (27 ήταν το 1.4 4WD), οπότε θα είναι ανταγωνιστικό. Και μην ξεχνάμε ότι με 180 ίππους θα είναι πιο γρήγορο από τα 1.500αρια και επίσης εκτός δρόμου είναι βασιλιάς.
Εικάζω, ότι αφού και το 500Χ ΔΕΝ έχει έρθει με αυτό τον κινητήρα, ότι είναι θέμα ρύπων και παραγωγής και όχι κάτι άλλο.
-
Αλήθεια μια κι έθιξες την σχέση του με τον ανταγωνισμό, ποια είναι αυτή που έχει διαγράψει έως σήμερα στην αγορά? Γνωρίζουμε? Το προηγούμενο του στην εποχή του ήταν μονόδρομος.
YG. Εχω την αίσθηση πως ο 1.3 με τα 180 δεν θα προσδώσει κάτι καλύτερο στο όχημα αυτό. Μόνο για ανάγκες της γκάμας των Α έχει για εμένα νόημα. Γιατί? Γιατί μπορούν με το ανώτερο στησιμό τους να διαχειριστούν τα 180 κι άλλα τόσα άλογα.
-
Μόνο καλοδεχούμενα μπορεί να είναι τα 180hp. Λίγο το βάρος, λίγο οι τριβές της 4κίνησης...
Επίσης μην ξεχνάμε ότι πρέπει να αντικατασταθεί η έκδοση του 1.4 με τα 170hp αλλιώς θα είναι downgrade για τη γκάμα.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Αλήθεια μια κι έθιξες την σχέση του με τον ανταγωνισμό, ποια είναι αυτή που έχει διαγράψει έως σήμερα στην αγορά? Γνωρίζουμε? Το προηγούμενο του στην εποχή του ήταν μονόδρομος.Ομολογώ Σπύρο ότι δεν κατάλαβα την ερώτηση!
Προηγούμενο εννοείς το pro fl ή το τελείως προηγούμενο μοντέλο που ήταν ένα τελείως άλλο αυτοκίνητο?
Πάντως το Renegade στην κατηγορία του δεν έχει αντίπαλο εκτός δρόμου (μόνο το XV είναι ισάξιο ή ίσως και καλύτερο, αλλά είναι μεγαλύτερης κατηγορίας αυτοκίνητο).
-
Μην τρώτε τον παπά με τα Subaru εκτός δρόμου: https://www.youtube.com/watch?v=WjmIke0 ... e=youtu.be
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μην τρώτε τον παπά με τα Subaru εκτός δρόμου: https://www.youtube.com/watch?v=WjmIke0 ... e=youtu.beΔεν εχω άποψη για αυτό Αλέξανδρε, αλλά το XV είναι εντυπωσιακό εκτός δρόμου, από προσωπική εμπειρία.
-
Το 'εντυπωσιακό' είναι προσωπική κρίση Φάνη. Προερχόμενος από Discovery (και Leopard ) δεν εντυπωσιάζομαι από τα Subaru. Μάλλον το αντίθετο... Καμία σχέση με Jeep! Βέβαια ένας άσχετος θα κολλήσει ένα Disco εκεί που θα περάσει ένας καλός τζιπάς με ένα Panda 4x4!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το 'εντυπωσιακό' είναι προσωπική κρίση Φάνη. Προερχόμενος από Discovery (και Leopard ) δεν εντυπωσιάζομαι από τα Subaru. Μάλλον το αντίθετο... Καμία σχέση με Jeep! Βέβαια ένας άσχετος θα κολλήσει ένα Disco εκεί που θα περάσει ένας καλός τζιπάς με ένα Panda 4x4!!!Εντυπωσιακό για SUV Αλέξανδρε....δεν είναι καθαρόαιμα off road το Suby. To συγκρίνω με SUV προφανώς, όχι με καθαρόαιμα off roads.
Και ναι εννοείται ότι είναι καθαρά υποκειμενικό, ειδικά για εμένα που έχω περιορισμένη εμπειρία από off road.
-
που ειναι το 1.3 τρεϊλχάουκ με τα κοντα οεο?
κανείς?ΑρΕς
φαν, αιμα θα σε παω με τα δικουνα -
Δεν έχει κανονικά κοντά.Απλα κρατάει τη πρώτη στο κιβώτιο.
Δεν έχει παρουσιαστεί trailhawk,βενζινη.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Εκτός από τα δύο εξουσιοδοτημένα(Χανιαδάκη, Autoone), σε ποια άλλα συνεργεία εντός του νομού Αττικής πηγαίνετε τα Renegade σας ;
Jeep Renegade 2015