-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
παιδακια μου γλυκα ειδα 3 φορες Metallica...Ακόμα υπάρχουν αυτοί!?!?!
ΥΓ: Εννοείται ότι σε πειράζω...
-
δεν εχει και κουμπι Like να σου κανω ρε ατιμε !
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Οπότε το Compass είναι η επιλογή μου.Εξαιρετικό! Είναι και η δική μου επιλογή στην κατηγορία τιμής του επειδή είναι το πιο χωμάτινο. To λες και κανονικό Off Roader αν και δεν έχει κοντές και κεντρικό διαφορικό.
-
*Το Jeep Renegade MY2019 θα έχει μικρής έκτασης σχεδιαστικές αλλαγές στο αμάξωμα, νέα κεντρική κονσόλα και εμπλουτισμένο εξοπλισμό.
Η Jeep ετοιμάζει την ανανέωση του εμπορικότερου της μοντέλου, και οι τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες μαρτυρούν περισσότερες αλλαγές σε σχέση με αυτές που είχαμε δει πριν ένα μήνα.
Οι σχεδιαστικές διαφορές θα αφορούν το εμπρός και πίσω μέρος, με επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μικρές αλλαγές στη μάσκα και φώτα τύπου LED στις πλούσιες εξοπλιστικά εκδόσεις.
Από τα λίγα που μπορούμε να δούμε από την φωτογραφία του εσωτερικού, είναι η νέα μεγαλύτερη οθόνη αφής 8,4” για το σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων που φιλοξενείται στην επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα με τα νέα χειριστήρια του κλιματισμού. Αλλαγές βέβαια ίσως δούμε και στην σχεδίαση του αναλογικού πίνακα οργάνων, αλλά και το software του ψηφιακού.
Η γκάμα του μοντέλου θα παραμείνει ως έχει με δικίνητες, τετρακίνητες και Trailhawk εκδόσεις, ενώ είναι άγνωστο εάν θα υπάρξουν αλλαγές στην γκάμα κινητήρων.
Το νέο Jeep Renegade MY2019 θα παρουσιαστεί το δεύτερο εξάμηνο του 2018 και η εμπορική του καριέρα θα ξεκινήσει πριν την έλευση του 2019.*
Πηγή
-
Το καλό γίνεται καλύτερο δλδ. Ενδιαφέρον
-
-
*Την Έκθεση του Τορίνο στη γειτονική Ιταλία επέλεξε η FCA προκειμένου να παρουσιάσει στις 6 Ιουνίου το ανανεωμένο Jeep Renegade.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η ίδια η Jeep, το ανανεωμένο Renegade θα διαθέτει μια ανανεωμένη γκάμα κινητήρων, που αποτελούν την αιχμή του δόρατος των αλλαγών στο μικρό… τζιπ της αμερικάνικης φίρμας. Στη βάση της γκάμας θα βρίσκεται ένας 1.000άρης βενζινοκινητήρας που θα αποδίδει 120 ίππους, ενώ αμέσως μετά θα υπάρχει ένας 1.300άρης, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος σε εκδόσεις με 150 ή 180 ίππους.Εξωτερικά, η teaser φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία σήμερα, δεν αποκαλύπτει και πολλά. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δεν πρέπει να περιμένουμε… θαύματα, μιας και το Renegade ΜΥ2019 θα διαθέτει μικρές αλλαγές, κυριως στα LED φώτα του, ενώ επεμβάσεις θα γίνουν στη μάσκα και στο σχήμα των προφυλακτήρων εμπρός και πίσω.
Στην καμπίνα η έμφαση θα δοθεί στο σύστημα infotainment που θα αντικαταστήσει το υπάρχον που συνοδεύεται από οθόνη 6,5 ιντσών -η τελευταία αναμένεται πως θα αγγίζει πλέον σε διάμετρο τις 8,4 ίντσες. Μικρές αναβαθμίσεις θα συναντώνται στα υλικά που συνθέτουν την καμπίνα, καθώς και στις χρωματικές επιλογές στα καθίσματα.
To Jeep Renegade είναι το πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο της αμερικάνικης εταιρείας στη γηραιά ήπειρο. Βασίζεται δε, ως γνωστόν, στο δάπεδο του ομόσταβλου 500X της Fiat.*
Πηγή
-
Η γκάμα του Jeep Renegade facelift διαμορφώνεται ως εξής:
Βενζίνη
1.0 GSE T3 120hp Sport
1.0 GSE T3 120hp Longitude
1.0 GSE T3 120hp Limited
1.3 GSE T4 150hp TCT Longitude
1.3 GSE T4 150hp TCT Limited
1.3 GSE T4 180hp 4×4 A9 Limited
1.3 GSE T4 180hp 4×4 Low A9 TrailHawk
Πετρέλαιο
1.6 M-Jet 120hp Sport
1.6 M-Jet 120hp Longitude
1.6 M-Jet 120hp Limited
1.6 M-Jet 120hp TCT Longitude
1.6 M-Jet 120hp TCT Limited
2.0 M-Jet 140hp 4×4 Low A9 Limited
2.0 M-Jet 170hp 4×4 Low A9 TrailHawk
-
Πολύ ενδιαφέροντα τα νέα μοτέρ βενζίνης....να δούμε και από τιμές στην Ελλάδα πως θα είναι.
Πάντως όσο μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες, εμφανισιακά έχει μικρές αλλαγές αλλά έχει γίνει πιο όμορφο (και επιθετικό) για εμένα...ειδικά τα εμπρός φωτιστικά (που μάλλον είναι LED πλέον και όχι Xenon).
-
Το φώτα επιτέλους είναι LED (θυμίζω το υπάρχον έχει αλογόνου μέχρι και τα DRLs!! έλεος!!!) ενώ και η μεγαλύτερη οθόνη είναι καλοδεχούμενη μιας και στην υπάρχουσα με ανάλυση ούτε vga είναι δώρον άδωρον το navi. Βέβαια οι γυφτιές δε λείπουν μέσα απ' ότι βλέπω πχ ίδιος λεβιές με το τωρινό που είναι ίδιος με της Giulietta του 2010.
Τα μοτεράκια ακούγονται υποσχόμενα και δε νομίζω να απογοητεύσουν.
-
Τι μοτερ ειναι αυτά ρε παιδιά; Καινούργια; Θα τα φορέσει και η Τζουλιέτα;
-
Αν πιστέψουμε το τελευταίο plan τότε λογικά θα τα φορέσει και η Giulietta στο restyle αφού δε θα δεήσουν να βγάλουν καινούρια μεχρι το 2022.
Αυτό το 180αρι ακούγεται καλό αν και το 1.4 με τα 170hp είναι πολύ δυνατό μοτέρ. Χθες μάλιστα έτυχε και πέτυχα ένα ωραία τύπο και παίξαμε λίγο στη Μεσογείων και ναι μεν δε μου άνοιγε, αλλά δεν τον μάζευα κιόλας. Σε ανοιχτή καμπή στο ύψος Χολαργού, δε, που την έβλεπα από πίσω, το αμάξι έστριψε σα σπορτσκαρ. Απλά έκατσε κάτω και η μούρη την τράβηξε μέσα. Μόνο η Alfa αυτά σε τόσο κοινές κατασκευές.
-
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
1.3 GSE T4 180hp 4×4 Low A9 TrailHawkΕδώ είναι η μαγεία!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
1.3 GSE T4 180hp 4×4 Low A9 TrailHawk
Εδώ είναι η μαγεία!!!
το κοψε το ματακι σου ε?
...και το δικο μου
ποσο θα παει ομως?
οξω που ψαξα λενε λιγα 100αρικα παραπανω.
μονο που αυτο το συγκεκριμενο δεν υπηρχε μεχρι σημερις για μετρο συγκρισης... -
Γύρω στα 35Κ θα το υπολόγιζα το 180αρι Trailhawk με τα κοντά.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Γύρω στα 35Κ θα το υπολόγιζα το 180αρι Trailhawk με τα κοντά.Και εγώ εκεί περίπου! Πάρα πολύ καλό, αλλά ακριβό...είναι για πολύ συνειδητοποιημένους αγοραστές!
-
Λογικό είναι. Προσφέρει κάτι εξειδικευμένο που σίγουρα απευθύνεται σε περιορισμένο κοινό.
-
Χαχα...είστε αμετανόητοι
Σύντομα θα ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες-τιμές-χαρακτηριστικά και θα έχουμε πληρέστερη εικόνα. -
Βρε λες να βάλουν αυτόν τον 1.3 με τα 180 στην Guilia να γίνει χαμός, να βγουν από τις τρύπες τους οι απανταχού εγχώριοι Alfisti ;;;
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Jeep Renegade 2015