-
Το Renegade είναι το πιο ικανό μικρό SUV (αν εξαιρέσεις το Jimny), οπότε μια χαρά θα σου κάνει τη δουλειά σου. Σε συγχαίρω επίσης που θέλεις SUV για αυτόν τον λόγο που βγήκαν, την εκτός δρόμου οδήγηση δηλαδή!
Γιατί diesel όμως;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το Renegade είναι το πιο ικανό μικρό SUV (αν εξαιρέσεις το Jimny), οπότε μια χαρά θα σου κάνει τη δουλειά σου. Σε συγχαίρω επίσης που θέλεις SUV για αυτόν τον λόγο που βγήκαν, την εκτός δρόμου οδήγηση δηλαδή!Γιατί diesel όμως;
+1 σε ολα και στην απορία μαζι.
Κι εγω θα πήγαινα άνετα στον 1.4 multi air που εχει και το φορολογικό πλεονέκτημα έναντι του δίλιτρου ντίζελ , εκτος αν μιλαμε για πανω απο 20000 km το χρόνο.
Ο multiair τι πραγματική καταναλωση εχει, ξέρει κανεις;
-
Λογική η ερώτηση. Η απάντηση είναι ότι κάνω πολλά χλμ. (Τα έχω υπολογίσει σε 18500 χλμ το χρόνο) οπότε θα ήθελα να έχω όσο γίνεται καλύτερη οικονομία στο καύσιμο. Σε αυτόν τον τομέα το Renegade υπολείπεται του ανταγωνισμού του, αλλά αν είναι να το πάρω να το πάρω σε diesel για να καίει λιγότερο.
-
Εκτός αυτού απ'ότι βλέπω σε 4κίνητο η μοναδική μου επιλογή σε βενζίνη βγαίνει στην έκδοση limited που είναι πιο ακριβή από την longitude
-
παρελαβα κι εγω χτες το renegade!
Στα 300 πρωτα χλμ εχει γραψει 5.9! Νοt bad για αρχη! -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Στα 300 πρωτα χλμ εχει γραψει 5.9! Νοt bad για αρχη!Καλοτάξιδο!
Μια χαρά η καταναλωση! -
Ο χρήστης Yamamoto έγραψε:
Λογική η ερώτηση. Η απάντηση είναι ότι κάνω πολλά χλμ. (Τα έχω υπολογίσει σε 18500 χλμ το χρόνο) οπότε θα ήθελα να έχω όσο γίνεται καλύτερη οικονομία στο καύσιμο. Σε αυτόν τον τομέα το Renegade υπολείπεται του ανταγωνισμού του, αλλά αν είναι να το πάρω να το πάρω σε diesel για να καίει λιγότερο.Λογική η σκέψη σου απλα εχε υποψη σου οτι τα ντίζελ γενικά ειναι υπό διωγμό σε πολλές πόλεις οποτε η επιλογή σου εχει ενα ρίσκο .
Βάλε στην εξίσωση κ το φόρο πολυτελείας αν δεν το εχεις κανει ηδη.. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Στα 300 πρωτα χλμ εχει γραψει 5.9! Νοt bad για αρχη!Καλορίζικο!
Τι μοτέρ - Εκδοση; -
Ευχαριστω!
Εκδοση 1,6 mjet lonitude ! -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ευχαριστω!
Εκδοση 1,6 mjet lonitude !Μια χαρα ειναι η καταναλωση.
Το μεγάλο τους λάθος για εμενα ειναι πως δεν έχουν συνδυάσει αυτο το εξαιρετικό μοτέρ με τετρακίνηση οπως πχ στο βιταρα. Κ ειμαι κρίμα γιατι αν το είχαν κανει θα είχαν τρελές πωλήσεις... -
Το μεγάλο τους λάθος για εμενα ειναι πως δεν έχουν συνδυάσει αυτο το εξαιρετικό μοτέρ με τετρακίνηση οπως πχ στο βιταρα. Κ ειμαι κρίμα γιατι αν το είχαν κανει θα είχαν τρελές πωλήσεις...
Όντως! Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ! Ουσιαστικά αν εξαιρέσουμε την έκδοση Trailhawk που ξεφεύγει στην τιμή όποιος θέλει 4κίνηση έχει μόνο 2 επιλογές. Ή την ακριβή έκδοση (Limited) ή την πιο οικονομική μεν, αλλά σε 2000cc δε. Έπρεπε να μας δώσουν τουλάχιστον άλλη μια επιλογή.
-
Κ ειναι πολυ περίεργο αφού ο 1.6 εχει επαρκέστατη ροπή - βλέπε υλοποίηση του στη σουζουκι.
Τεσπα, δυστυχως στην Ελλάδα με τα φορολογικά δεδομένα που έχουμε για τους περισσότερους ειναι μονόδρομος η εκδοση 1.4 βενζίνη αν θελεις τετρακίνηση, με την πολυ υψηλή καταναλωση δυστυχως (στα τεστ διαβαζω οτι τα 10αρια τα εχει για πλάκα, κ αν κινείσαι και πολη παει παραπάνω!) . Να δουμε μηπως με το compass αλλαξει κάτι αν και σεν το νομιζω... -
Τελικά προτίμησα το Renegade Longitude σε 4x4 πετρέλαιο. Αν θέλετε σύντομα θα ανεβάσω φώτο και εντυπώσεις.
-
Με γειά και καλοτάξιδο να είναι!! Εννοείται θέλουμε φωτό!
-
Ο χρήστης Yamamoto έγραψε:
Τελικά προτίμησα το Renegade Longitude σε 4x4 πετρέλαιο. Αν θέλετε σύντομα θα ανεβάσω φώτο και εντυπώσεις.Καλοτάξιδο! Εξαιρετική επιλογή.
Το είχαν ετοιμοπαράδοτο ; Σε τι τιμη το έκλεισες;Περιμενουμε Φωτο!
-
Καλορίζικο το θηριάκι σου, εξαιρετική επιλογή
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Αν έπρεπε να το χαρακτηρίσω με μια λέξη αυτή θα ήταν 'στιβαρό'. Σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι οδηγείς πολύ μεγαλύτερο-βαρύτερο όχημα. Πολύ καλό στην άσφαλτο και με άνετες προσπεράσεις (1-2 φορές που χρειάστηκε στην εθνική). Πρόλαβα να το λερώσω αφού το πήγα σε δασικούς δρόμους. Χωρίς να κάνω κάτι ακραίο, πάντως ήταν πολύ άνετο σε κακοτρόχαλο δρόμο και ανέβηκε άνετα ένα λοφάκι το οποίο ήθελε προσοχή στο τέλος αφού χρειάζονταν απόσταση για να μην βρει. Η κατανάλωση στα πρώτα 300χλμ είναι 6,9 και συνεχώς μειώνεται (τις πρώτες μέρες έγραφε 11 !) Η συνολική τιμή (χωρίς να βάλω κάτι έξτρα εκτός του χρώματος) βγήκε 26800.
-
καλοταξιδο κι απο μενα.
Ακριβως ιδια εκδοση, ιδιο χρωμα πηρα κι εγω! -
Καλοτάξιδο! Πολύ πολύ πολύ όμορφο!
-
Να πω και εγώ την εμπειρία μου ως κάτοχος renegade εδώ και περίπου 8 μήνες.
Αγόρασα την έκδοση 1.6 Limited πετρέλαιο και οφείλω να πω ότι δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου.Η τετρακίνηση πλεον δεν με ενδιέφερε μιας και τα έκανα σχεδόν όλα με το προηγούμενο (Suzuki Grand Vitara 2.0) οπότε και διάλεξα το συγκεκριμένο.
Στα θετικά του αναφέρω
1.την κατανάλωση (5.5lt/100km )σε διαδρομές εκτός πόλης ενώ εντός καίει μεν παραπάνω (8lt/100km) αλλά νομίζω
αυτό είναι φυσιολογικό μιας και η χρήση είναι αρκετα σκληρή.
2.Το πολύ καλό του πάτημα .Νοιώθεις ότι τα όρια είναι ψηλά και κινείσαι σβέλτα ακόμη και στο βρεγμένο
3.Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.Δεν τρίζει πουθενά και περνάς ατσαλάκωτος παντου.
4.Πλήρης εξοπλισμός τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες.
5.Ικανοποιητικοί χώροι για τεσσερις και τις αποσκευες τους έχοντας πάντα κατά νου το μήκος του.
Βέβαια υπάρχουν και λίγα αρνητικά.
1.Το σύστημα start/stop δουλεύει όποτε θέλει.Αλλες φορες με το παραμικρό και άλλες καθόλου.
2.Από δύναμη δε λέει και πολλά οπότε μας σωζει η ροπή.Το πετρέλαιο θέλει άλλο
τροπο οδήγησης και δεν έχει νόημα να κάνεις αλλαγές μετά τις 2500 σ.α.λ.Εδώ να
τονίσω το πολύ καλό και ακριβές εξάρι κιβώτιο.Αυτά τα λίγα ως πρώτες εντυπώσεις.
Jeep Renegade 2015