-
παιζουν τιποτα εκπτωσεις στις τιμες του renegade ή κοιταμε τις τιμες καταλογου?
Ενδιαφερομαι για το 1.6 mjt -
*Το δημοφιλέστερο μοντέλο της Jeep στη χώρα μας, το Renegade με τις 14 διαφορετικές επιλογές κινητήρων, μετάδοσης και εξοπλισμού ενισχύεται με δύο ακόμα εκδόσεις, τόσο με κινητήρα βενζίνης, όσο και πετρελαίου. Το Renegade 1.6 MJTD 120HP προσφέρεται και με αυτόματο 6 σχέσεων DDCT διπλού συμπλέκτη κιβώτιο με κίνηση 4x2 και το πακέτο εξοπλισμού Longitude στην τιμή των 27.200€. Να σημειωθεί ότι το Renegade 1.6 MJTD 120HP 4x2 Sport κοστίζει από 21.900€. Νέα έκδοση είναι και το Renagade 1.4 λτ. 170HP 4WD με το 9άρι αυτόματο κιβώτιο και το πακέτο εξοπλισμού Limited, στην τιμή των 28.060€. Το Renegade 2.0 λτ. MJTD 140HP 4X4 με το 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και το πακέτο εξοπλισμού Longtitude κοστίζει 27.700€.
Η Jeep προσφέρει για τα μοντέλα της το πρόγραμμα Jeep Value, το οποίο εγγυάται την επαναγορά των Jeep σε προσυμφωνημένη τιμή, περιλαμβάνει εξατομικευμένες λύσεις αγοράς και χρηματοδότησης, καθώς και δωρεάν παροχές με την κάρτα Club One.
Η δημοσιογραφικής παρουσίαση των νέων μοντέλων και στόχων της Jeep το 2017 πραγματοποιήθηκε στο Λιβάδι του Παρνασσού, στην ειδικά διαμορφωμένη εκτός δρόμου πίστα Jeep Camp.
Σημαντική προσθήκη στην γκάμα της Jeep για το 2017 είναι το νέο Compass, το οποίο θα κάνει ευρωπαϊκή πρεμιέρα στην προσεχή έκθεση της Γενεύης, ενώ στην Ελλάδα θα λανσαριστεί το φθινόπωρο του 2017 με κινητήρες βενζίνης και diesel από 1.4 λτ. έως 2.4 λτ.*
Πηγή -
Drenie δεν μας είπες τελικά ποσο κόστισε το πρώτο σέρβις. Με την ευκαιρία αν μπορείς γράψε και μερικά πράγματα για την κατανάλωση που έχεις τωρα που πραγματικά είναι στρωμένος ο κινητήρας σου. Τωρα με τις νέες τιμές που ανακοίνωσαν για την έκδοση 1,4 170hp 4X4 βενζίνη (28.000€) αποκτάει ξανά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενώ όλοι το κατηγορούν για τραγικές καταναλώσεις εχω την εντύπωση πως η πολιτισμένη και καθημερινή χρήση δεν δίνει τόσο μεγάλα νούμερα κατανάλωσης όπως αυτά παρουσιάζουν
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Γεια σας και χρονια πολλα!
Τις προηγουμενες μερες παρηγγειλα το renegede και σε μερικες μερες θα το παραλαβω.
Ανυπομονω να ξεκινησει η συμβιωση υστερα απο 3 χαμηλα και σπορ αυτοκινητα -
Αυτοκίνητο με διαχρονική αξία φτιαγμένο για να κινείται στην κυριολεξία σε κάθε έδαφος που χωρά το εμβαδόν του. Με το καλό να το παραλάβεις. Έκδοση, χρώμα;
-
Ευχαριστω πολυ συνονοματε!
Πηρα την εκδοση longitude 1.6 mjt στο χρωμα carbon black! -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Τις προηγουμενες μερες παρηγγειλα το renegede και σε μερικες μερες θα το παραλαβω.
Ανυπομονω να ξεκινησει η συμβιωση υστερα απο 3 χαμηλα και σπορ αυτοκινηταΤι ''κακό'' κι αυτό...όσοι είχαμε σπορ αυτοκίνητα,καταλήγουμε σε renegade
Με το καλό να παραλάβεις και να το καταευχαριστηθείς! -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Ανυπομονω να ξεκινησει η συμβιωση υστερα απο 3 χαμηλα και σπορ αυτοκινηταΤι ''κακό'' κι αυτό...όσοι είχαμε σπορ αυτοκίνητα,καταλήγουμε σε renegade
Με το καλό να παραλάβεις και να το καταευχαριστηθείς!Μάλλον επειδή προτιμάτε αυθεντικές καταστάσεις, όχι λίγο από όλα και ας πάτε σε διαφορετικού τύπου οχήματα [emoji1303]
-
Ίσως επειδη αυτά τα σπορ αυτοκίνητα είναι άβολα για μια οικογενεια, ενώ αυτοκλίνητα τύπου Renegate προσφέρουν πολύ περισσότερες επιλογές και σαν χώρους και σαν οδηγικές επιλογές. (Ίσως και σαν κόστος χρήσης αν είναι πετρέλαιο)
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Με το καλό να παραλάβεις και να το καταευχαριστηθείς!Μάλλον επειδή προτιμάτε αυθεντικές καταστάσεις, όχι λίγο από όλα και ας πάτε σε διαφορετικού τύπου οχήματα
Ίσως επειδη αυτά τα σπορ αυτοκίνητα είναι άβολα για μια οικογενεια, ενώ αυτοκλίνητα τύπου Renegate προσφέρουν πολύ περισσότερες επιλογές και σαν χώρους και σαν οδηγικές επιλογές. (Ίσως και σαν κόστος χρήσης αν είναι πετρέλαιο)
Εννοείται πως η πετρελαιοκίνηση έπαιξε μεγάλο ρόλο αλλά θα μπορούσα να βρω κάποιο άλλο diesel-άκι...προσωπικά το προτίμησα επειδή έψαχνα κάτι εντελώς διαφορετικό από το mazda και επειδή μου άρεσε ως concept!
Καλώς ή κακώς,σπάνια χρησιμοποιώ τις off road αρετές του...άσε που το δικό μου δεν είναι 4χ4 -
Δεν έχει σημασία αν και πότε θα το βγάλεις στο χώμα. Σημασία έχει ότι μπορείς να το κάνεις όποτε το θελήσεις δίχως να φοβάσαι μήπως βρει από κάτω... ή κολλήσει. Γιατί είναι το dna του τέτοιο που δύσκολα θα σε προδώσει. Σαν να λέμε είναι από καλή οικογένεια...
-
Γεια σε όλους. Διάβασα αρκετά από όσα γράφτηκαν. Δυστυχώς θα πρέπει να αντικαταστήσω το Terios που το έχω από το 2003 λόγω του ότι έχει αρχίσει (μετά απο 250.000χλμ) να βγάζει προβλήματα κτλ οπότε ψάχνω κάτι αντίστοιχο και απ'ότι έχω καταλάβει (να με διορθώσετε αν έχω λάθος) στο θέμα suv με ικανοποιητικές εκτός δρόμου επιδόσεις και σχετικά οικονομικά είναι το Renegade το Duster και το Vitara. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει το 2κίνητο renegade και αν το έχει δοκιμάσει εκτός δρόμου. Νομίζω ότι χωρίς τετρακίνηση το (κάθε) suv χάνει αρκετά. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επίσης κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Καλώς σας βρήκα!
-
Έχω την εντύπωση πως το πιο ικανό από τα τρία εκτός δρόμου είναι το Duster, συν ότι πλέον με τις προσφορές που έχει βγάλει η Dacia, με 17.350 αγοράζεις το τετρακίνητο diesel.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω δει από κοντά το Vitara και το Qashqai. Σήμερα είδα και το Renegade και ομολογώ ότι μου άρεσε περισσότερο. Το πρόβλημα είναι ότι σε πετρέλαιο και 4κίνητο (κάνω αρκετά χλμ οπότε μ΄ενδιαφέρει και η οικονομία στο καύσιμο) βγαίνει σε 2λιτρο. (MJTD Longitude 140hp) Εκεί θα πρέπει να ψάξω να μάθω τι παίζει με την εφορία κτλ. Η λογική μέχρι στιγμής λέει Vitara πάντως. Φυσικά θα πάω και στην Dacia για το Duster και θα δω και άλλα μοντέλα όπως Ateca ASX και Kuga.
-
Μηπως ο συνδυασμος που θελεις βγαινει στο αδερφακι 500X? Εξαιρετικο αυτοκινητο και πολυ σωστα τιμολογημενο.
-
Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα να πάω να το δω κι αυτό. Απλά μου φαίνεται κάπως ακριβό (και με αρκετά τέλη) στην έκδοση πετρελαίου (31.500€ σε 4κινητο πετρέλαιο) και δεν ξέρω για τις εκτός δρόμου δυνατότητες του.
-
Θυμαμαι να παιζουν πολλες προσφορες στο site παντως για το 500X. Ισως η τιμη ειναι αλλη. Δε χανεις να του ριξεις μια ματια.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έχω την εντύπωση πως το πιο ικανό από τα τρία εκτός δρόμου είναι το Duster, συν ότι πλέον με τις προσφορές που έχει βγάλει η Dacia, με 17.350 αγοράζεις το τετρακίνητο diesel.To Renegade είναι το ικανότερο, αν και το Duster είναι κι αυτό ικανό. Φυσικά σε τετρακίνητες εκδόσεις, αλλιώς δεν έχει νόημα να μιλάμε για εκτός δρόμου ικανότητες...
-
Ο χρήστης Yamamoto έγραψε:
Γεια σε όλους. Διάβασα αρκετά από όσα γράφτηκαν. Δυστυχώς θα πρέπει να αντικαταστήσω το Terios που το έχω από το 2003 λόγω του ότι έχει αρχίσει (μετά απο 250.000χλμ) να βγάζει προβλήματα κτλ οπότε ψάχνω κάτι αντίστοιχο και απ'ότι έχω καταλάβει (να με διορθώσετε αν έχω λάθος) στο θέμα suv με ικανοποιητικές εκτός δρόμου επιδόσεις και σχετικά οικονομικά είναι το Renegade το Duster και το Vitara. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει το 2κίνητο renegade και αν το έχει δοκιμάσει εκτός δρόμου. Νομίζω ότι χωρίς τετρακίνηση το (κάθε) suv χάνει αρκετά. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επίσης κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Καλώς σας βρήκα!Eγώ απο terios πήγα σε vitara 4x4 diesel και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εχει εξαιρετική τετρακίνηση και θα ταξιδέψεις σε κάθε τεραίν μαζί του.Ειδικά αν αλλάξεις και τα ασφάλτινα λάστιχα του
Νομίζω οτι με περίπου 23Κ το παίρνεις με τις προσφορές που υπάρχουν τώρα. -
Πράγματι πήγα στην Suzuki και η λογική λέει Vitara. Το Renegade μου αρέσει περισσότερο πάντως. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αφού το Vitara με καλά λάστιχα πάει καλά και στο βουνό έχω έναν επιπλέον λόγο να κοιτάω προς τα εκεί. Θα δω πάντως κι άλλα μοντέλα και προσπαθώ να πάρω πληροφορίες για όλα ώστε να καταλήξω κάπου (δεν βιάζομαι ιδιαίτερα, το Terios πηγαίνει ακόμα αν και θέλω να το πουλήσω σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται.)
Jeep Renegade 2015