-
Επίσης το μόνο που με προβληματίζει στο αυτοκίνητο είναι ο χώρος αποσκευών. Οικογένεια με δύο παιδιά και αρκετές εκδρομές θα είναι πρόβλημα; Είναι ένας λόγος για τον οποίο κοιτάω και το Vitara αν και δεν με τρελαίνει το καινούριο.
Νομίζω Renegade & Vitara εχουν παρόμοιους χώρους. Εαν θές 4κίνητο με κάποιες δυνατότητες και χώρους, μπορείς να δεις και το Compass της Jeep, το οποίο είναι και πολύ όμορφο.
Ο 1.4 καίει αρκετά, να το ξέρεις. Ίσως όχι 12-14 (αν και στην πόλη το 12αρι το χτυπάει), αλλά σίγουρα ένα 10αρι.
-
Το είχε φίλος τραπεζικός ως εταιρικό και το έσπρωξε γιατί δεν άντεχε την κατανάλωση .
-
Γεια σας, ειμαι νεος στην παρεα και μαλλον πολυ κοντα στο να παρω ενα renegade.
Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο εκδοσεις;1) 1.3 longitude 150PS DDCT βενζίνη 21.900
2) 1.6 longitude 120PS DDCT Diesel 21.900
Θελω να ρωτησω τι τελη κυκλοφοριας εχει η καθε εκδοση και τι μεση καταναλωση να περιμενω στην καθε περιπτωση;
Επισης 0-100 σε ποσo ?Eυχαριστω
-
Γεια σας, ειμαι νεος στην παρεα και μαλλον πολυ κοντα στο να παρω ενα renegade.
Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο εκδοσεις;1) 1.3 longitude 150PS DDCT βενζίνη 21.900
2) 1.6 longitude 120PS DDCT Diesel 21.900
Θελω να ρωτησω τι τελη κυκλοφοριας εχει η καθε εκδοση και τι μεση καταναλωση να περιμενω στην καθε περιπτωση;
Επισης 0-100 σε ποσo ?Eυχαριστω
Καλθσπερα.
Εχω το 1.6 αυτοματο. Το εχω σχεδονα 1 χρονο.
Καταναλωση με αρκετη κινηση σε πολη καθημερινα 7.2 στο τριπ computer, 6.7 στην αντλια μετρημενο με εφαρμογη (fuelio).
Σε ανοιχτο δρομο ειναι φυσικά καλυτερα. Για παραδειγμα., καλοκαιριξες διακοπες 1500 χλμ στην νότιο Πελοπόννησο με μωρακι 4 μηνων (αρα μονιμως κλιμα κ φορτωμενος) 6.4 στο τριπ κομπιουτερ
Ουτε κρυο ουτε ζεστη
Το 1.3 θα κααιει σίγουρα α παραπανω. Ρωτησε κ τα παιδια τιυ facebook group renegade hellas η κατι παρόμοιο
-
Ευχαριστω φιλε Dilliget για τις πληροφοριες σου.
Υπαρχει και καποιος φιλος που να γνωριζεις ρεαλιστικη καταναλωση για το 1.3 longitude 150PS DDCT βενζίνη ?Εχω διαβασει ολο το thread αλλα κανεις δεν εχει πει καταναλωση γιαυτη την εκδοση. Επιπλεον δεν εχω fb για να μπω στο page που μου λες.
-
Υπαρχει και καποιος φιλος που να γνωριζεις ρεαλιστικη καταναλωση για το 1.3 longitude 150PS DDCT βενζίνη ?Εχω διαβασει ολο το thread αλλα κανεις δεν εχει πει καταναλωση γιαυτη την εκδοση. Επιπλεον δεν εχω fb για να μπω στο page που μου λες.
Δες εδω φιλε
-
Εγώ έχω το 500x 1,3Τ 150 DCT.Με χρήση μέσα στην Αθήνα είναι στο 9lt/100km μέση.Είναι πάντως αρκετά γρηγορότερο απο το diesel.Πρέπει να δεις τις προτεραιότητές σου.
-
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
Τι 0-100 εχει το diesel με τα 130 αλογα και τι η εκδοση βενζινη 150hp;
Γνώριζει καποιος; -
To 1,3 150 ps DCT
0-100 km/h 9,7”
0-160 km/h 24,8”
0-400 m 17,3” @ 137 km/h
0-1.000 m 31,1” @ 170,8 km/h
60-160 km/h (με αλλαγές) 19,8”
50-80 km/h 3,0”
80-110 km/h 4,1”
110-140 km/h 6,8”
Φρένα 100-0 km/h 38,1 mKαι το 1,6 d manual
0-100 km/h 11,8”
0-120 km/h 17,2”
0-140 km/h 24,0”
0-400 m 18,5” @ 124,6 km/h
0-1.000 m 33,6” @ 155,4 km/h
50-80 km/h (3η) 3,6”
80-110 km/h (3η) 5,8”
80-110 km/h (4η) 6,0”
110-140 km/h (4η) 9,8”
80-110 km/h (5η) 6,7”
110-140 km/h (5η) 11,5”
80-110 km/h (6η) 8,4”
110-140 km/h (6η) 12,3”
Φρένα 100-0 km/h σε 38,6 m
Τελική ταχύτητα 175 km/h -
@kostis20, μια και το 500x το έχεις περίπου ενάμιση χρόνο απ'ότι θυμάμαι, πες μας πως πάει,αν είσαι ευχαριστημένος,τυχόν προβλήματα.Κάπου είδα ότι λένε πως στο αυτόματο σε κλίση με ανηφόρα πρέπει να αφήσεις μαλακά το φρένο πριν ξεκινήσεις,γιατί στο απότομο -εξαιτίας του s/s λένε- σε παίρνει προς τα πίσω έως και 50εκ. Μου κάνει εντύπωση, γιατί νομίζω έχει hill holder. Ισχύει; Kαι εν προκειμένω, δεν έχει κουμπί αν θες να απενεργοποιήσεις το s/s;
Υ.Γ. σου έχω γράψει και στο νήμα του 500x,αν θες γράψε εντυπώσεις εκεί
-
Καταρχήν είναι της γυναίκας μου εγω το οδηγώ περιστασιακά.Και απενεργοποιώ αμέσως το start stop,οπότε το hill holder δουλεύει πολύ καλά .Δε κυλάει καθόλου το αμαξι προς τα πίσω.
Κατα τα λοιπά έχουμε φτάσει 22.000km σε 1,5 χρόνο και είμαστε πολυ ικανοποιημένοι.Είναι παρα πολύ ευκολοδήγητο στη πόλη ,αλλά και πολύ καλό και γρήγορο στον ανοιχτό δρόμο.Ειδικά απο στάση είναι πάρα πολύ γρήγορο.Το εχω πάρει και σε 3-4 ορεινές εξορμήσεις και το καλοκαίρι για διακοπές σε νησι είναι οτι πρεπει.
Καμία βλάβη ,καμία δυσλειτουργεία.Το πρώτο service εγινε μόνο ,οπου κάναμε και updates στο κιβώτιο .Κόστος 130 euro μαζί με κάρτα καυσαερίων.
-
τα νούμερα σε δλπτα που δίνουν για τις ρεπριζ παντως στο 1.6d από 100 - 140 πχ μου φαινονται πολλά . με κικνταουν με 6η σε εθνική με την καμία δεν κανω τόσα πολλά.
οσον αφορά το ξεκίνημα, εχει να κανει με το start-stop που γενικα είναι ευιοασθητο και σβηνει αρκετα άμεσα. το μυστικο είναι λιγο πριν ξεκινησεις (πριν αναψει πρασινο φαναρι πχ) να αφησεις εστω και για πολυ λιγο την πιεση στο φρενο, τοτε ο κινητηρας παιρνει μπροστα και δεν εχεις θεμα. το ειχα διαβασει κ σε ενα review του autoholix.com για το jeep renegade. ψαξε το γιατι ειμαι δουλεια κ δεν μπορω να ποσταρω λινκς.
δεν ειναι κατι φοβερο, συνηθεια ειναι. επισης αν απενεργοποιες το στρτ & στοπ τοτε λυνεται το θεμα. εγω το εχω μονιμως οφφ.
πρεπει να το οδηγησεις αρκετα σε test drive παντως για να εχεις αποψη κ αν σου κανει
-
Τα νούμερα παραπάνω είναι για το manual diesel ,το έχω γράψει.Δε βρήκα για το diesel DCT.
Το δικό μου πάντως είναι πολύ γρήγορο.Ειδικα σε ορισμένες ρεπριζ όπως το 80-110 που κάνει 3,9 είναι πολύ καλή επίδοση.
Η γυναίκα μου τώρα που τη ρώτησα πάντως δε δυσκολευεται καθόλου στις ανηφόρες στο ξεκίνημα.
-
οσον αφορά το ξεκίνημα, εχει να κανει με το start-stop που γενικα είναι ευιοασθητο και σβηνει αρκετα άμεσα. το μυστικο είναι λιγο πριν ξεκινησεις (πριν αναψει πρασινο φαναρι πχ) να αφησεις εστω και για πολυ λιγο την πιεση στο φρενο, τοτε ο κινητηρας παιρνει μπροστα και δεν εχεις θεμα. το ειχα διαβασει κ σε ενα review του autoholix.com για το jeep renegade. ψαξε το γιατι ειμαι δουλεια κ δεν μπορω να ποσταρω λινκς.
δεν ειναι κατι φοβερο, συνηθεια ειναι. επισης αν απενεργοποιες το στρτ & στοπ τοτε λυνεται το θεμα. εγω το εχω μονιμως οφφ.
Kι εγώ εκεί το διάβασα, στο αντίστοιχο τεστ του 500x και το είδα για μια στιγμή και στο youtube σε δοκιμή του 500x,αλλά δε δώσανε ιδιαίτερη σημασία κι όπως έγραψαν και λέτε κι εδώ, το θέμα λύνετε με αυτούς τους 2 τρόπους (ούτως ή άλλως είμαι κι εγώ της άποψης να απενεργοποιείται το s/s)
-
A κάτι που ξέχασα να γράψω είναι οτι εχω παρατηρήσει καποιες πολυ μικρές αναπηδήσεις του πίσω μέρους στην εθνική πάνω απο τα 140 χαω ,οταν έχει μικροανωμαλίες ο δρόμος.Το ίδιο είχα παρατηρήσει και στη Stelvio όταν είχα τα αμορτισερ στη sport ρυθμιση.Νιώθεις δηλαδη ένα μικρό κουνημα χωρις καμια αισθηση ανασφάλειας βέβαια.Είναι πολύ σταθερό .
Το renegade είναι γενικά πιο μαλακό οπότε δε ξέρω αν παρουσιαζει το ίδιο .
-
Καλησπέρα , ειμαι σε αναζήτηση μεταχειρισμένου renegade δεν έχω αποφασίσει αν θα προτιμήσω την έκδοση με τον 1.4 170 ή τον δίλιτρο diesel. Προέρχομαι από Grand Vitara του 2008 ,με ενδιαφέρει αποκλειστικά το 4κινητο. Είχα αποκλείσει να ξαναπάρω δίλιτρο διότι το πλήρωσα διπλά 10 χρόνια αλλά αν ισχύει η κατάργηση του τεκμηρίου και του φόρου πολυτελείας τότε αλλάζουν τα πράγματα. Με χαλάει μόνο το ότι συγκεκριμένο δεν έχει αυτόματο κιβώτιο. Είναι γενικότερα καλύτερη επιλογή από την βενζίνη;
Επίσης το μόνο που με προβληματίζει στο αυτοκίνητο είναι ο χώρος αποσκευών. Οικογένεια με δύο παιδιά και αρκετές εκδρομές θα είναι πρόβλημα; Είναι ένας λόγος για τον οποίο κοιτάω και το Vitara αν και δεν με τρελαίνει το καινούριο.
O καθένας όπως βολεύεται, αλλά πρέπει να πας σε C suv για να βρεις 4Χ4 που να χωράει ικανοποιητικά 4μελή οικογένεια. Νομίζω πλέον ότι είναι ένα ξεπερασμένο αυτοκίνητο από πλατφόρμα (και ότι συνεπάγεται αυτό σε χώρους, εσωτερικές διαστάσεις σε αναλογία με εξωτερικές, κλπ), περισσότερο ενεργειοβόρο από άλλα, και είναι νομίζω ελάχιστα μικρότερο από Vitara μέσα. Γενικά νομίζω θα γίνουν πολλές παραχωρήσεις για 4 μελή οικογένεια και στα 2 αυτά.
Να είσαι σίγουρος, γιατί αν σου αρέσουν τα ταξίδια και χόμπυ, θα βάλεις 1000% μπαγκαζιέρα σε τέτοιο αυτοκίνητο, και πάλι θα πιέζεσαι, αν έχω πιάσει το Lifestyle σου ακριβώς.
-
Μερικες ερωτησεις γιαα κατοχους του πετρελαιοκινητήρα(χειροκινητο σασμαν). Γενικά βγαζουν προβληματα? Υπαρχουν με τον καιρο τριξίματα πλαστικών? Απο ηχομόνωση πως παει? Μια 3μελης οικογενεια θα ειχε προβλημα με τους χωρους του? και μια γενικη ερωτηση, μου λενε αν δεν κανεις πολλα χιλιομετρα μην παρεις πετρέλαιο ... Παθαινουν ζημιες αν δεν κανεις δηλαδη χιλιομετρα? Εμενα με ενδιαφερει η καταναλωση γενικα κ οχι τοσο οι επιδοσεις.
Επρεπε να βαλω και απαντησεις Α Β Γ να φανει σαν τεστ
-
Μερικες ερωτησεις γιαα κατοχους του πετρελαιοκινητήρα(χειροκινητο σασμαν). Γενικά βγαζουν προβληματα? Υπαρχουν με τον καιρο τριξίματα πλαστικών? Απο ηχομόνωση πως παει? Μια 3μελης οικογενεια θα ειχε προβλημα με τους χωρους του? και μια γενικη ερωτηση, μου λενε αν δεν κανεις πολλα χιλιομετρα μην παρεις πετρέλαιο ... Παθαινουν ζημιες αν δεν κανεις δηλαδη χιλιομετρα? Εμενα με ενδιαφερει η καταναλωση γενικα κ οχι τοσο οι επιδοσεις.
Επρεπε να βαλω και απαντησεις Α Β Γ να φανει σαν τεστ
Καλημερα φιλε. Εχω το 1.6 ντιζελ αλλα αυτοματο ( το οποιο το συνιστω ). Το εχω σχεδον εναμισι χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχει πολυ καλη ροπη, υπεροχους χωρους για 4 μελη οικογενεια και πολυ πρακτικο σχημα πορτ μπαγκαζ . Απλα χωραει τα παντα! Υπαρχει γρκυοπ στο φεισμπουκ για πιο εξειδικευμενα σχολια. Καταναλωση 7,3 λιτρα/100χιλιομετρα. Οδηγω μικτα κυριως επαρχιακο δρομο εμ φαναρια αλλ ακαι μεγαλη πολη.
-
Το έχει κανείς με τα άσπρα καθίσματα να μας δείξει κάποια φωτό; Η κάποιο βίντεο γιατί ψάχνω αλλά δεν βρίσκω παρά μόνο ψηφιακές φωτο.
-
Εχεις ρωτήσει στην αντιπροσωπεία αν υπάρχει αυτή η επιλογή ακόμα διαθέσιμη?
Εχω την εντύπωση ότι έχει σταματήσει η παραγωγή diesel για να πουσαρουν την ηλεκτρική έκδοση. Μονο οτι υπάρχει σε ετοιμοπαραδοτο. Οποτε υπαρχει περίπτωση αν δεν υπάρχει Ελλάδα με άσπρα καθίσματα κάποιο εκτελωνισμενο, να μην το βρεις πουθενά.
Μπες στο renegade hellas group στο fb κ ρώτησε .τα παιδιά είναι πολύ ενημερωμένα
Jeep Renegade 2015