-
Ησουν αυτος που του την πεφταμε με το audi;;;;;
Να το χαρεις, ατρακαριστο, καλοταξιδο και να σε γεμιζει χαρα καθε μερα.
Οχι ειναι πολυ ωραιο αυτοκινητο, ξεχωριζει εντονως και με το αυτοματο ειναι ολοκληρωμενο.
Χα χα ναι αυτος ημουν και με βοηθησατε πολυ αληθεια το λεω! ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τη επιλογη μου. Νομιζω οτι ενα Jeep fvnazei gia Diesel. Ειναι Jeep ( εστω και μικρο ) και πρεπει να ακουγεται σαν τρακτερ μ αρεσει πως να το κανουμε! σας ευχαριστω και παλι ολους για την υπομονη σας τοσους μηνες και για τις ωραιες ευχες σου.
-
Ειναι Jeep ( εστω και μικρο ) και πρεπει να ακουγεται σαν τρακτερ μ αρεσει πως να το κανουμε!
Καλοτάξιδο!
ΥΓ: Τα Jeep πάντως, από τότε που βγήκε το 1ο στρατιωτικό Willys, ήταν για δεκαετίες αποκλειστικά βενζινοκίνητα. Just saying...
-
Ισως καποιοι να με θυμουνται για τις πολυμηνες αμφιταλαντευσεις μου! Τελικα αγορασα το Renegade 1.6 Diesel Αυτοματο Longitude gia 22500 ακριβως!
Καλοτάξιδο!
Από που το αγόρασες;; Δεν βλέπω να έχει αναπτυχθεί το δίκτυο πωλήσεων και εξυπηρέτησης.
Πάντως στην Αττική μόνο στην ΒΕΛΜΑΡ στη Νέα Ερυθραία για πωλήσεις και service.
-
Πολύ με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο αλλά δεν το έχω δει από κοντά. Το πήρες όσο μου έδωσαν προσφορά για αντίστοιχο Scala με φουλ εξοπλισμό. Μόνο το μικρό πορτμπαγκαζ με προβληματίζει. Ήταν ετοιμοπαράδοτο;
Τί σημαντικό του λείπει σε αυτή την έκδοση;
Έχεις κάποιο λινκ που να φαίνεται αναλυτικά το αυτοκίνητο;
-
λιγοασχετος wrote:
Ισως καποιοι να με θυμουνται για τις πολυμηνες αμφιταλαντευσεις μου! Τελικα αγορασα το Renegade 1.6 Diesel Αυτοματο Longitude gia 22500 ακριβως!
Καλοτάξιδο!
Από που το αγόρασες;; Δεν βλέπω να έχει αναπτυχθεί το δίκτυο πωλήσεων και εξυπηρέτησης.
Πάντως στην Αττική μόνο στην ΒΕΛΜΑΡ στη Νέα Ερυθραία για πωλήσεις και service.
To αγορασα Θεσσαλονικη απο την Κουμαντζιας ΑΕ και ιεμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης. Κραταω μια επιφυλαξη γιατι ειχε γρατζουνιες στη δεξια κολωνα του παρμπριζ απο μεσα και μου υποσχεθηκαν οτι θα το αλλαξουν αλλα δεν εχει γινει ακομη. Οταν το κανουν και αυτο αθ σας γραψω λεπτομερειες.
-
Πολύ με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο αλλά δεν το έχω δει από κοντά. Το πήρες όσο μου έδωσαν προσφορά για αντίστοιχο Scala με φουλ εξοπλισμό. Μόνο το μικρό πορτμπαγκαζ με προβληματίζει. Ήταν ετοιμοπαράδοτο;
Έχεις κάποιο λινκ που να φαίνεται αναλυτικά το αυτοκίνητο;
Σε εμενα μιλας; Mallon.... Ε τωρα συγνωμη αλλα εχει καμι ασχεση σαν εμφανιση το αδιαφορο Scala me to Renegade? Το προτμπαγκαζ ειναι πολυ μεγαλυτερο απο οτι λενε τα λιτρα του... Ειναι τετργωνισμενο και χωραει πολλα. Το παρελαβα σε 9 εργασιμες μερες!!!
Για μενα δεν του λειπει απολυτως τιποτα στην εκδοση Longitude. Opvw jeroyn oi filoi εδω μεσα εψαχνα αυτοκινητο σχεδον ενα χρονο... Νομιζω πως εκανα την καλυτερη δυνατη επιλογη. Αυτη τη στιγμη το Renegade στην τιμη και τον εξοπλισμο που υπαρχει ιεναι κελεπουρι... Ασε που η συζυγος δεν μπορει να πιστεψει οτι δινει μονο 60 ευρω για φουλαρισμα!!!
-
Εϊναι πολύ σχετικό το τι θεωρεί ο καθένας μας σημαντικό. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την τιμή με αυτόματο, δεν του λείπουν και πολλά, γιατί κάποτε ήταν πολύ πιο ακριβό! Στα €22Κ ίσως να το προτιμούσα και εγώ (ελέω αυτόματου) από το Κούγκα. Για εμένα του λείπουν τα εξής:
-
Navigation με μεγαλύτερη οθόνη (η 7αρα είναι βέβαια καλύτερη από την άθλια 5αρα που είχε προ f/l, αλλά είναι μικρή και πάλι).
-
Φώτα LED (δυστυχώς δεν τα παίρνει ούτε ώς έξτρα, μόνο η Limited και πάνω)
-
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες
-
Αισθητήρες μπροστά
-
Κάμερα οπισθοπορείας.
-
-
Θεωρω την τιμη πολυ καλη γιατι ειναι κατα 3 χιλιαδες ευρω φτηνοτερη απο οτι επι Συγγελιδη και με Longitude πλεον εχοντας διζωνικο κλιματισμο και οθονη 7 ιντσων με Car play android drive και Mirroring.
To αυτοματο κιβωτιο ειναι αψογο, η καταναλωση χαμηλη και το αυτοκινητο κατι που πραγματικα το ερωτευεσαι. Τοσο ξεχωριστο που ειτε σου αρεσει πολυ ειτε καθολου! Ολα τα αλλα για το δικο μου χαρακτηρα ειναι απλα συμβιβασμοι. Δεν μπορει να αρεσουμε σε ολους στη ζωη! Αυτο ειναι το συνθημα μου!
ΥΓ Ξεριε κανεις πως φορτωνουμε εικονες σε υατο το Φορουμ; Λεει μονο φορματ Text! Τι ειναι αυτο;
Σε ποιο χρωμα το πηρες φιλε κ αν θες να πεις πως κατεληξες σαυτην την εκδοση ?
-
Συμφορουμιτες δώστε καμία συμβουλή για να καταλήγω 1.3 Longitude DDCT βενζίνη η 1.6. Limited diesel ??
Thanks
-
Τι συμβουλή να σου δώσουμε βρε; Αφού είναι καθαρά θέμα των προτεραιοτήτων σου, που μπορείς να αξιολογησεις μόνο ΕΣΥ!
Ο Φάνης στα είπε σωστά πιο πάνω: Ζυγίζεις από τη μία τις επιδόσεις και την ευκολία οδήγησης και από την άλλη την οικονομία στη χρήση (πιθανώς εδώ η διαφορά σε χρήματα να είναι στο διπλάσιο). Έλεγξε επίσης τους ρύπους αν σε ενδιαφέρει η καθημερινή κίνηση εντός δακτυλίου, γιατί υποπτεύομαι ότι μάλλον μόνο το diesel θα μπαίνει καθημερινά με CO2 < 140 gr.
Συμφορουμιτες δώστε καμία συμβουλή για να καταλήγω 1.3 Longitude DDCT βενζίνη η 1.6. Limited diesel ??
-
Φιλε μου και συνονοματε STelioscrete!
Να ξερες ποσο σε νιωθω! Προσπαθουσα να αλαξω αυτοκινητο τα τελευταια 2 χρονια... Εχω ενα Audi A3 apo to 2008 που υπεραγαπω αλλα πλεον εφαγε τα ψωμια του για τα δικα μου κριτηρια και θα τοπουλησω αμεσα. Εχω κανει Test drive σε αρκετα μικρα premium. Το Α1 μου φανηκε πολυ μικρο και φτηνιαρικο για τα λεφτα του, το Volvo V40 ξενερωτο και γερασμενο, το A Class Mercedes στη φτηνη εκδοση μια απατη μονο για να εχει καποιος την ψευδαισθηση οτι οδηγει MErcedes!
ΕΠισης ειμαι τυπος αθλητικος με σανιδες, ποδηλατα κτλ κτλ. Στη συζυγο αρεσει επισης πολυ η ιδεα ενος Jeep. ΕΙχαμε παλαιτορα ενα Freelander Land Rover Diesel που υπεραγαπουσε.
Το Renegade m aresei γιατι ειναι ενα αυτοκινητο που δε μοιαζει εμ κανενα αλλο. Εχει τον premium χαρακτηρα και το κυρος ενος Jeep. Ηθελα Diesel γιατι βαρεθηκα να πληρωνω και για τη φανατστικη ροπη του. Το LOngitude για μενα ειναι σιγουρα μονοδρομος. Κανενανς λογος να δωσω 3 χιλιαιρκα για πραγαματα που πραγματικα δε θελω και δε χρειαζομαι.
Αυτα! Ειμαι μεχρι στιγμης απολυτα ευχαριστημενος! Θεωερω οτι το αυτοκινητο αυτο αυτη τη στιγμη στην τιμη ου ειναι ειναι ευκαιρια!
-
Ευχαρηστω για την απαντηση ...
Στα 1.6 diesel είναι limited ούτως ή άλλως στα 21.900 manual ,το longitude είναι 1.3 βενζίνη στην ίδια τιμή κ βγάζει κ στα 21.900 κ πάλι longitude diesel αυτόματο ...
Οποτε καλύτερη επιλογη κατα την γνωμη σου το 1,6 diesel DDCT Longitude ??
-
Οποτε εχουμε ...
1) 1.3 longitude 150PS DDCT βενζίνη 21.900
2) 1.6 longitude 120PS DDCT Diesel 21.900
3) 1.6 limited. 120 PS Diesel 21.900
Ιδια τιμη ολα
???
Καμια βοηθεια ?
Ευχαριστώ
-
Οποτε εχουμε ...
1) 1.3 longitude 150PS DDCT βενζίνη 21.900
2) 1.6 longitude 120PS DDCT Diesel 21.900
3) 1.6 limited. 120 PS Diesel 21.900
Ιδια τιμη ολα
???
Καμια βοηθεια ?
Ευχαριστώ
-
Βρε συ Στέλιο, την κολοκυθιά θες να παίξουμε;
Ρωτάς και ξαναρωτάς το ίδιο πράγμα, ενώ στην ουσία την απάντηση μπορείς να δώσεις μόνο εσύ!
Δηλαδή αν εγώ σου πω την κουρτίνα 2, εσύ θα πας να το αγοράσεις;
-
Εντάξει μπορείς με πεις την γνώμη σου φίλε η τί θα έκανες εσύ , εγώ είχα καταλήξει στην έκδοση 1.6 limited diesel οχι αυτόματο άλλο ακούγοντας και διαβάζοντας διάφορα περί κατάργησης των diesel άλλαξα γνώμη κ έλεγα για το1.3 βενζίνη αλλά βγαίνει μόνο DDCT κ το φοβάμαι στην κατανάλωση.. αυτόματο δεν έχω οδηγήσει κ δεν ξέρω αν βολεύει .. τελικά διαβάζοντας μερικά reviews μάλλον για το 1.6 longitude diesel DDCT με βλέπω ... είναι απ'ότι διαβάζω το χαμηλό σε κατανάλωση κ όσο για το αυτόματο θΑ πάω να το δω σε test drive...
Thanks
-
Στέλιο είναι πολύ απλό και το έχουμε γράψει πολλές φορές:
-
Εαν σε ενδιαφέρει η κατανάλωση, αγοράζεις diesel
-
Εαν ενδιαφέρουν οι επιδόσεις και η ποιότητα λειτουργίας του μοτέρ, αγοράζεις βενζίνη.
Κουκιά μετρημένα είναι, δεν υπάρχει κάποια δυσκολία. Το τι σε ενδιαφέρει όμως, μόνο εσύ το γνωρίζεις.
-
-
Ανάμεσα στις 3 εκδόσεις, το ντήζελ αυτόματο χωρίς δεύτερη σκέψη, θέλει και ρώτημα; είναι απλή λογική!
Η βενζίνη θα καίει σε χρήματα +50% αν όχι τα διπλά, και στην ίδια τιμή παίρνεις δώρο το αυτόματο, που ακόμη και να μην είναι το τελειότερο αυτόματο, ταιριάζει με ντήζελ κινητήρα και μαζί με το ηλεκτρονικό χειρόφρενο, θα ευχαριστείς το Θεό που σε στειλέ σε μοντέρνο αυτόματο. Την πρώτη μέρα θα σου φανεί διαφορετικό, κανά δύο μέρες ακόμη ίσως ψάξει το πόδι σου το συμπλέκτη ασυναίσθητα όταν μπαίνεις μέσα, μετά μόνο αρχοντική οδήγηση θα κάνεις. Μαζί με το σχετικά ελαφρύ τιμόνι που λένε πως έχει το αυτοκίνητο και την ψηλότερη θέση οδήγησης, σε αστικό περιβάλλον θα βρεις τη χαρά σου.
Κι όταν συνηθίσεις το αμάξι και αρχίσεις και καμιά 'χειροκίνητη' αλλαγή χωρίς συμπλέκτη σε κανένα ορεινό δρόμο, με τη ροπή του ντήζελ αδιάκοπη, θα κάνεις βόλτες με χαμόγελο.
Εγώ δεν είμαι Jeep-άκιας, τα είχα και για 'παρακατιανά' αντί για status symbols όπως εσύ, αλλά αυτό το αμαξάκι φαίνεται να χει ντιζάην και χαρακτήρα, που τόσο λείπει αυτές τις μέρες, μάλλον έχει πάρει και τα καλά της Jeep και των Ιταλών. Σε αυτή την τιμή, για εμένα το μόνο μείον είναι το όχι και τόσο μεγάλο πορτμπαγκάζ.
Εντάξει μπορείς με πεις την γνώμη σου φίλε η τί θα έκανες εσύ , εγώ είχα καταλήξει στην έκδοση 1.6 limited diesel οχι αυτόματο άλλο ακούγοντας και διαβάζοντας διάφορα περί κατάργησης των diesel άλλαξα γνώμη κ έλεγα για το1.3 βενζίνη αλλά βγαίνει μόνο DDCT κ το φοβάμαι στην κατανάλωση.. αυτόματο δεν έχω οδηγήσει κ δεν ξέρω αν βολεύει .. τελικά διαβάζοντας μερικά reviews μάλλον για το 1.6 longitude diesel DDCT με βλέπω ... είναι απ'ότι διαβάζω το χαμηλό σε κατανάλωση κ όσο για το αυτόματο θΑ πάω να το δω σε test drive...
Thanks
-
Ευχαριστώ για της απάντησης νομίζω κατέληξα στο 1.6 diesel longitude DDCTστα 21900 τώρα λίγο ψάξιμο για το χρώμα κ παραγγέλνω...για να δούμε κ το χρηματοδοτικό τί θα λέει
-
Τι, έτσι πάει τώρα;
Αφού σου βρήκαμε τι αυτοκίνητο θα πάρεις, μας πετάς σα στυμμένες λεμονόκουπες;
Δεν θα διαλέξουμε το χρώμα;
Jeep Renegade 2015