-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Αλβανό ο οποίος και σκοτώθηκε επιτόπου. Κρίμα.
Κρίμα για το πουντάκι...
εμα τημυ χρησι αβγη
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το πρώτο μου ήταν ένα Rover 214i το οποίο το πούλησα σε φοιτητή. Μετά από 1 χρόνο το τράκαρε και το έστειλε στο διάολο. Ευτυχώς το παιδί δεν έπαθε τίποτα.
Το επόμενο και το τελευταίο μου ήταν ένα Punto GT με 300+ μουλάρια. Το πούλησα σε έναν τύπο ο οποίος το είχε για κόντρες, όλα καλά, μετά 1 χρόνο το πούλησε σε έναν Αλβανό ο οποίος και σκοτώθηκε επιτόπου. Κρίμα.Μεταξύ σοβαρού και αστείου, μην πουλήσεις άλλο αμάξι σου!
Μάλλον πως έχεις δίκιο. Θα ψάξω να βρώ κανένα εχθρό πρώτα
-
Κρίμα για το πουντάκι...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κρίμα για το πουντάκι...
εμα τημυ χρησι αβγη
+οο
-
Το παλιο αμαξι του mad_max_geo ξανακυκλοφορει
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το παλιο αμαξι του mad_max_geo ξανακυκλοφορειΤο χρυσο μου θα βγει αυτη την εβδομαδα φρεσκοβαμμενο και δεν ειμαι κατω να το δω.
-
Χρυσο το βαψες?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Χρυσο το βαψες?Μη βρω πουθενα τη ZX. Θα γραψω απανω της με το κοκκινο σπρεϋ που κραταω παντα στο πορτπαγκαζ 'Ο Mad_Max ηταν εδω'....
-
Renault 19 Cover: Μετά από τράκα/φωτιά, πουλήθηκε στην κατάσταση που ήταν σε ιδιώτη στην Τρίπολη (;). Άγνωστη η κατάληξη...
Alfa Romeo 33 Imola: Πουλήθηκε σε ιδιώτη από το Αγρίνιο (;). Άγνωστη η κατάληξη...
Toyota Corolla 1.4 G6: Πουλήθηκε σε νεαρό από την Κόρινθο. Άγνωστη η κατάληξη... -
Από το 1996 έως το 1999 είχαμε ένα Vitara 1.6 4πορτο. Τη περασμένη εβδομάδα, σχολόντας από τη δουλειά μου, βλέπω τη πινακίδα μπροστά μου -στη γέφυρα του Ασπροπύργου. Συγκίνηση.. Ο τύπος το είχε στην πένα όπως το είχαμε και μεις. Να'ναι καλά ο άνθρωπος...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Χρυσο το βαψες?
Μη βρω πουθενα τη ZX. Θα γραψω απανω της με το κοκκινο σπρεϋ που κραταω παντα στο πορτπαγκαζ 'Ο Mad_Max ηταν εδω'....
Γραψε οτι θες αρκει να ειναι υδατοδιαλυτο..
-
-
Mazda RX7 μαμα το αγορασα μεταχειρισμενο το 1999 (νομιζω ηταν μοντελο 91-92) απο ενα φιλαρακι κοψοχρωνια επειδη εφευγε για εξωτερικο και μετα απο 6 μηνες οταν αρχισε να παρουσιαζει θεματακια το εδωσα σε μια μαντρα στο περιστερι. Μεχρι πριν 2 χρονια το ειχε ενα παιδι στο περιστερι αλλα πλεον δεν το βλεπω.
-
Seat Ibiza 101 αλογα το αγορασα το 2000 και το 2005 βγηκε ολικη.....Καλο αμαξι αλλα ενω εστριβες αυτο πηγαινε ευθεια....
-
Opel Astra H 1.8 Cosmo αγορασμενο το 2005 το πουλησα σε μαντρα το 2009. Δυστυχως η μαντρα ηταν στην Κορινθο οποτε δεν εχω επαφη πλεον. Ισως το μονο που μετανιωσα που πουλησα γιατι ηταν στην πενα και σιγουρα δεν αξιζε τα 11.000ε απο τα σχεδον 25.000ε που ειχα δωσει.
-
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
Κρίμα για το πουντάκι...
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Δε σημαίνει ότι ήταν στην ίδια κατάσταση με τη δική σου. Άσε που αν τα Citroen δε θεωρούνταν πολύ ποιοτικό το 1991, φαντάσου πώς θα ήταν η συγκεκριμένη μετά από 22 χρόνια. Ύστερα, δε μας είπε κανείς ότι ο μπάρμπας του Παππά ήταν γκαζοφονιάς και ήθελε ανόθευτη οδηγική αίσθηση.
Μπορεί να ήθελε απλώς κάτι οικονομικό για να μετακινείται ο άνθρωπος.Οταν την πηρε ο συγγενης ηταν σε πολυ καλη κατασταση, με καινουρια λαστιχα, αμορτισερ και μεγαλο σερβις. Ειχε τοτε γυρω στα 120000χλμ.
Μετα ειχε 2-3 τρακαρισματα με φτηνες επισκευες και πριν την αποσυρση οταν ρωτησα τον πατερα μου μηπως να την επαιρνα για δευτερο, μου ειπε 'Μπα δεν αξιζει'.
Αν αυτο το αμαξι ειχε a/c, θα το ειχε ακομα, ο πατερας.
Σημερα αυτοκινητο χωρις υδραυλικο τιμονι και a/c, δεν μπορεις να το εχεις για καθημερινο.υπερβολες!!
τοσες δεκαετιες μια χαρα την βγαζαμε καθαρη..και ακομα το κανω!! -
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
Δε σημαίνει ότι ήταν στην ίδια κατάσταση με τη δική σου. Άσε που αν τα Citroen δε θεωρούνταν πολύ ποιοτικό το 1991, φαντάσου πώς θα ήταν η συγκεκριμένη μετά από 22 χρόνια. Ύστερα, δε μας είπε κανείς ότι ο μπάρμπας του Παππά ήταν γκαζοφονιάς και ήθελε ανόθευτη οδηγική αίσθηση.
Μπορεί να ήθελε απλώς κάτι οικονομικό για να μετακινείται ο άνθρωπος.Οταν την πηρε ο συγγενης ηταν σε πολυ καλη κατασταση, με καινουρια λαστιχα, αμορτισερ και μεγαλο σερβις. Ειχε τοτε γυρω στα 120000χλμ.
Μετα ειχε 2-3 τρακαρισματα με φτηνες επισκευες και πριν την αποσυρση οταν ρωτησα τον πατερα μου μηπως να την επαιρνα για δευτερο, μου ειπε 'Μπα δεν αξιζει'.
Αν αυτο το αμαξι ειχε a/c, θα το ειχε ακομα, ο πατερας.
Σημερα αυτοκινητο χωρις υδραυλικο τιμονι και a/c, δεν μπορεις να το εχεις για καθημερινο.υπερβολες!!
τοσες δεκαετιες μια χαρα την βγαζαμε καθαρη..και ακομα το κανω!!Ναι αλλα εσυ δεν εισαι 76, οπως ο παταρας μου
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Χρυσο το βαψες?
Μη βρω πουθενα τη ZX. Θα γραψω απανω της με το κοκκινο σπρεϋ που κραταω παντα στο πορτπαγκαζ 'Ο Mad_Max ηταν εδω'....
Γραψε οτι θες αρκει να ειναι υδατοδιαλυτο..
-
Megane sedan 2004 1400.
Μετά από 2 περίπου μήνες το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει και πάλι στους δρόμους. Αγοράστηκε από φίλο, μέλος ενός Renaultίδιου forum ο οποίος μαθαίνω ότι θα του έχει 'φορέσει μοτέρ 1600.
Θέλω να πιστεύω ότι το αμάξι έχει πολλά χρόνια ζωής ακόμα στα χέρια του και χαίρομαι που τελικά δεν έγινε παλιοσίδερα/ ανταλλακτικά. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Megane sedan 2004 1400.
Μετά από 2 περίπου μήνες το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει και πάλι στους δρόμους. Αγοράστηκε από φίλο, μέλος ενός Renaultίδιου forum ο οποίος μαθαίνω ότι θα του έχει 'φορέσει μοτέρ 1600.
Θέλω να πιστεύω ότι το αμάξι έχει πολλά χρόνια ζωής ακόμα στα χέρια του και χαίρομαι που τελικά δεν έγινε παλιοσίδερα/ ανταλλακτικά.Το αυτοκόλλητο πίσω θα το βγάλει;
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Megane sedan 2004 1400.
Θέλω να πιστεύω ότι το αμάξι έχει πολλά χρόνια ζωής ακόμα στα χέρια του και χαίρομαι που τελικά δεν έγινε παλιοσίδερα/ ανταλλακτικά.Το αυτοκόλλητο πίσω θα το βγάλει;
Ξέχασα να τον ρωτήσω αλλά θα τον ρωτήσω. Μπαμπάς είναι κι αυτός, μπορεί να είναι 'συνάδελφος' του ΠΑ.Ο.Χ.
-
@nonos said in Ξέρετε που είναι το παλιό σας αυτοκίνητο?:
Κρίμα για το πουντάκι...
εμα τημυ χρησι αβγη
Έμαθες να γράφεις;Βάλε τουλάχιστον αυτόματο διορθωτή.
Ξέρετε που είναι το παλιό σας αυτοκίνητο?