-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αυτοί που σας τα τσουρεκιαζουν ειναι αυτοί που κατανοούν και 2 πραγματα παραπάνω αλλα εσείς εκει, βόδια, χαμπάρι
Εγώ ξέρω 32 πράγματα παραπάνω. Θες να βρεθούμε να με πεις από κοντά βόδι?
Απάντα σε αυτό που ρώτησα. Τι σημασία έχει για σένα σε ποιο σημείο μετριέται η ακαμψία? Τι αλλάζει?
Γνωρίζεις να μας πεις? Αλλιώς είσαι βόδι και χαμπάρι. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αυτοί που σας τα τσουρεκιαζουν ειναι αυτοί που κατανοούν και 2 πραγματα παραπάνω αλλα εσείς εκει, βόδια, χαμπάρι
Εγώ ξέρω 32 πράγματα παραπάνω. Θες να βρεθούμε να με πεις από κοντά βόδι?
Απάντα σε αυτό που ρώτησα. Τι σημασία έχει για σένα σε ποιο σημείο μετριέται η ακαμψία? Τι αλλάζει?
Γνωρίζεις να μας πεις? Αλλιώς είσαι βόδι και χαμπάρι.Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι λέμε ε ;
-
Σε ποιο σημείο μετράνε την ακαμψια;
Πως ορίζεται η ακαμψια οχήματος;Το γεγονός οτι μπορείς να λύγισεις ευκολότερα ενα άξονα αλουμινίου σε σχέση με ενα άξονα ανθρακονηματος δεν εχει καμία απολύτως σχέση με τα παραπάνω...
Δώσε λίγη προσοχη και μην απαντας με ειρωνία και ξεροκεφαλια
Eσυ που ρωτας, αλλα στο τελος απο αυτα που λες φαινεται οτι δεν ξερεις ΜΙΑ, τι ειδους προσοχη ζητας?
Ρουφα το αυγουλακι σου ρε κικιζα που θα μας κανείς και υπόδειξη
Eγω το τρωω και δυναμωνω, εσυ ο ιδιος ομως εισαι αυγουλακι, και θα παραμεινεις, απ' οτι φαινεται...
Η αλήθεια ειναι οτι πρεπει να έχεις φάει πολλα απο δαυτα στην κουτρα
Άνθρωπος που μας τα έκανε πλανητικα με τις διάφορες τυπολογιες αναρτησης και στο φιναλε δεν ήξερε τι ειναι αυτο που φέρει το 4τροχο του καλο θα ειναι να κάνει τουμπεκι
Mιλας σαν κατι ταγαρια πολιτικους που δεν ξερουν ΤΙ να πουν και απαντουν με ενα ματσο ασυναρτησιες...
Εαν ηξερες πεντε πραγματα παραπανω, για το συγκεκριμενο ζητημα, και ειχες μια στοιχειωδη ωριμοτητα, θα ειχες παραθεσει εντος της ημερας εστω μια απο τις μεθοδους μετρησης, μαζι με καποιες εικονες...Εισαι τοσο στουρναρι ομως, που ξερεις μονο να επιτιθεσαι παντου και αδιακριτως και να κανεις τον καμποσο, πισω απο ενα πληκτρολογιο, τρομαρα σου... -
Θες να σου πετάξω αυγά και λαιβ;
-
Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι λέμε ε ;
Εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι, μικρό αστείο κοτοπουλάκι...
http://www.cadanda.com/cad_pace_1__67-75.pdf
Καλό διάβασμα, αδιάβαστε διασκεδαστή, βυσματία πολυτεχνίτη.ΥΓ: by the way μήνυμα προς τους διαχειριστές. Θα αφήνετε πολύ τέτοιου είδους συμπεριφορές εντός του forum? Άδειασε από τις καλές πένες, δεν το έχετε καταλάβει ακόμη?
-
Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι λέμε ε ;
Εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι, μικρό αστείο κοτοπουλάκι...
http://www.cadanda.com/cad_pace_1__67-75.pdf
Καλό διάβασμα, αδιάβαστε διασκεδαστή, βυσματία πολυτεχνίτη.
I
ΥΓ: by the way μήνυμα προς τους διαχειριστές. Θα αφήνετε πολύ τέτοιου είδους συμπεριφορές εντός του forum? Άδειασε από τις καλές πένες, δεν το έχετε καταλάβει ακόμη?Το έχεις τερματίσει ε;
-
Giuseppe καμάρι μου το διάβασες το λινκ που πόσταρες ή οχι
Και τι θες να μας πείς.
-
Ειλικρινά σορρυ αν ακούστηκε παρεξηγησιμο, δεν είσαι απο τους χρήστες που τους αξίζει τέτοια συμπεριφορά
εγω το ξεχασα κι ολας!
συμβαινουν και αυτα σε ενα φορουμ δεν θα χαλαστουμε γι αυτα!και για να αλλαξουμε ατμοσφαιρα
δυστυχως για οσους ξερουν Γερμανικα.
αυτος γραφει και στο Car ,πολυ καλος. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Giuseppe καμάρι μου το διάβασες το λινκ που πόσταρες ή οχιΚαι τι θες να μας πείς.
Εσύ καλή μου Κοντσίτα τι θέλεις να μας πεις?
-
Giuseppe καμάρι μου το διάβασες το λινκ που πόσταρες ή οχι
Και τι θες να μας πείς.
Εσύ καλή μου Κοντσίτα τι θέλεις να μας πεις?
Οτι δεν μπηκες ΚΑΝ στον κόπο να διαβάσεις το αρχείο που μας ποσταρες... Οπως το βρηκες σε άλλο φόρουμ το έβαλες
Το οποίο προφανώς επαληθευτεί τα γραφόμενα σου, ' Τι σημασία έχει για σένα σε ποιο σημείο μετριέται η ακαμψία'
-
Θες να σου πετάξω αυγά και λαιβ;...πρεπει πρωτα να καταφερεις να βγεις απο το δικο σου αυγο, κατι που δεν το βλεπω να γινεται...
-
Σαν να τον βλέπω τον ΙΚΕ να διαβάζει αυτό το thread και να τον τρώει ο κώλος του να κάνει ένα λογαριασμό eliask
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Περιμένω να απαντήσεις αστείο κοτοπουλάκι.
-
Ας το απαντήσω με ερώτηση.
Απο τι στιγμή που κανένας κατασκευαστής δεν γράφει ποια σημεία κρατάει σταθερά και που ασκεί φορτία (στο paper που έδωσες πχ ασκεί στα σημεία στήριξης της μπροστά ανάρτησης) πως συγκρίνεις τα νούμερα που δίνει ο καθένας.
-
Απορία:
Γιατί δεν γράφετε κάθε φορά αυτό που ισχύει ή αυτό που ξέρετε αλλά κάθεστε και κάνετε ερωτήσεις χωρίς νόημα?
Σε πολλά θέματα το έχω δει αυτό και τελικά περνάνε σελίδες χωρίς λόγο. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Απορία:
Γιατί δεν γράφετε κάθε φορά αυτό που ισχύει ή αυτό που ξέρετε αλλά κάθεστε και κάνετε ερωτήσεις χωρίς νόημα?
Σε πολλά θέματα το έχω δει αυτό και τελικά περνάνε σελίδες χωρίς λόγο.Γιατι θελουν να βασανισουμε το μυαλο μας, η γνωση θελει κοπο
-
Εγώ πάντως περιμένω απάντηση.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ας το απαντήσω με ερώτηση.Απο τι στιγμή που κανένας κατασκευαστής δεν γράφει ποια σημεία κρατάει σταθερά και που ασκεί φορτία (στο paper που έδωσες πχ ασκεί στα σημεία στήριξης της μπροστά ανάρτησης) πως συγκρίνεις τα νούμερα που δίνει ο καθένας.
Εγώ πάντως περιμένω απάντηση.
Και ρωτώ ξανά γιατί δεν έχεις πάρει μυρωδιά: Από τη στιγμή που ο Χ κατασκευαστής ανακοινώνει το Ψ νούμερο ακαμψίας, περιμένεις ότι έχει επιτύχει ένα νούμερο μεγαλύτερο του Ψ σε άλλα σημεία στήριξης και ούτω καθεξής αλλά αυτός ανακοίνωσε το Ψ? Διάβασε προσεκτικά τι γράφω γιατί βαριέμαι να στα κάνω φραγκοδίφραγκα ξανά.
Και από την άλλη, δεν κατάλαβα δηλαδή? Τι πάει να πει πως συγκρίνω τα νούμερα ακαμψίας που δίνει ο καθένας?
Για παράδειγμα, εφόσον μιλάμε για δύο διαφορετικά οχήματα, που σημαίνει και διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα, λογικό δεν είναι γενικά να υπάρχουν διαφορές? Ό,τι αριθμός προκύψει όμως απαγορεύεται να συγκριθεί?
Ποιος το λέει αυτό ρε μάΝγκες?
Δηλαδή για εσένα είναι σημαντικότερο να ανακοινωθεί το σημείο στήριξης και άσκησης φορτίου παρά για το τι γεωμετρικά σχήματα αναφερόμαστε?Τέλω κεγώ απαφτό τΟΥο πΤΟΙΧΙΟ...
-
Ήθελα να ξερα, άντε και μετράν την ακαμψία, άντε και δίνουν νούμερα ποιος στο διάλο φυσιολογικός άνθρωπος βλέποντας ένα κατασκεύασμα τόσων χιλιάδων ευρώ που κάνει παπάδες σε πίστες και χρόνους θα κάτσει να ασχοληθεί με την ακαμψία του.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ήθελα να ξερα, άντε και μετράν την ακαμψία, άντε και δίνουν νούμερα ποιος στο διάλο φυσιολογικός άνθρωπος βλέποντας ένα κατασκεύασμα τόσων χιλιάδων ευρώ που κάνει παπάδες σε πίστες και χρόνους θα κάτσει να ασχοληθεί με την ακαμψία του.Κοίτα ο φυσιολογικός άνθρωπος με στοιχειώδεις γνώσεις δημοτικής αγωγής, θα καταλάβει ότι 1
Lamborghini Huracan