-
@alfa-milan
Κοιτα, για να ειμαστε δικαιοι, και οι υπολοιποι παντου τα ιδια βαζουν! Εκει που χανει το γκρουπ, ειναι οτι βαζει τα ιδια στα περισσοτερα τμηματα με τα οποια ερχεσαι σε αμεση επαφη (διακοπτες παραθυρων, χερουλια κτλ), κι οχι μονο μεταξυ ιδιας κατηγοριας αυτοκινητων αλλα σε ολη την γκαμα. Περι σχεδιου, οντως εχει καταντησει να λες S/M/L/XL για τα audi, αλλα το ιδιο δεν ειναι πχ και η 3αρα με την 5αρα? Mια χαρα ομορφες ομως τις λες και τις δυο (προσωπικη αποψη - πλην του kitch/οτι να 'ναι εσωτερικου της 3αρας)...ΥΓ: Κουβεντα κανουμε, μην το παρεις οτι προσπαθω να σε πεισω να παρεις audi..
-
Η 3 με την 5 ξεχωριζουν ευκολα. Η 5 με την 7 πιο δυσκολα αλλα δεν ειναι και σαν τα Αουντι που ειναι πανομοιοτυπα. Για μενα το μεγαλυτερο προβλημα των Αουντι ειναι η πιο βαρετη συμπεριφορα σε σχεση με τις Μπι Εμ.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
@Volvozeus
Φυσικά και δεν το παίρνω όπως, λες. Άλλοι είναι οι επίδοξοι πωλητές που θίχτηκαν από την άποψή μου για την audi, λες και είναι μέτοχοι ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, και κοροιδεύουν/χαρακτηρίζουν για να νιώσουν καλύτερα για την επιλογή τους. Είναι πιο διακριτές οι αλλαγές που κάνουν οι υπόλοιποι κατασκευαστές, παρότι ούτε εκεί μ' αρέσει. Χώρια που το τελικό προιόν είναι σαφέστατα πιο καλαίσθητο ή για να το πώ αλλιώς μη θιχτούνε πάλι κάποιοι πιο στοχευμένο στο αντίστοιχο target group της κάθε κατηγορίας.
@Realzeus
Είναι όντως μεγάλο πρόβλημα αυτό που λες, σε Α3 1.8 tq το esp έμπαινε σε εντελώς άκυρες στιγμές και έκοβε τον κινητήρα, την στιγμή που για 30000 χλμ με την giulietta δεν το είδα ποτέ να ανάβει και δεν την λυπόμουν καθόλου. Ούτε στα test drive των SUV κατάλαβα esp παρεπιπτόντως και ακολούθησα τις ίδιες διαδρομές και προσπάθησα πραγματικά να το κάνω να επέμβει..
Πάντως και στα της εμφάνισης η ίδια βαρεμάρα διακατέχει την εταιρία και επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ ξεχωρίζουν σε κάτι από τον ανταγωνισμό, παρότι σαν ολοκληρωμένο πακέτο είναι αξιοπρεπέστατα αυτοκίνητα, αλλά μέχρι εκεί και όχι για τα χρήματα που ζητάνε. -
Ο χρήστης alfa-milan έγραψε:
@vaggman
Αλλά θα ήθελα να μου λύσεις μια απορία κι εσύ, γιατί το Α4 allroad και όχι το αντίστοιχο Skoda? Eκείνο δεν στρίβει, δεν έχει ποιότητα, dsg, ίδια τετρακίνηση κτλ?Ποιο ειναι το αντιστοιχο skoda που ειναι ΙΔΙΟ με το allroad?Το (μια χαρα αυτοκινητο...)scout?
...και ΝΑΙ θα επιμεινω στο στριφτερο δυο τονων...
Δεν προσπαθουμε να σου πουλησουμε audi,ρε ανθρωπε εσυ τα ισοπεδωσες ολα...Φιλικα παντα!
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
@vaggman
Αλλά θα ήθελα να μου λύσεις μια απορία κι εσύ, γιατί το Α4 allroad και όχι το αντίστοιχο Skoda? Eκείνο δεν στρίβει, δεν έχει ποιότητα, dsg, ίδια τετρακίνηση κτλ?Ποιο ειναι το αντιστοιχο skoda που ειναι ΙΔΙΟ με το allroad?Το (μια χαρα αυτοκινητο...)scout?
...και ΝΑΙ θα επιμεινω στο στριφτερο δυο τονων...
Δεν προσπαθουμε να σου πουλησουμε audi,ρε ανθρωπε εσυ τα ισοπεδωσες ολα...Φιλικα παντα!
Δεν ξέρω πως το λένε, αλλά φαντάζομαι είναι αυτό που λες.
Αν κρίνω από το 'στριφτερό' Α3, μπορώ να φανταστώ τη κάνει ένα 2τονο ψηλότερο αυτοκίνητο
Πες μου τι ισοπέδωσα, που έχω άδικο και τι παραπάνω προσφέρει η audi απο αυτά που λέω. Με επιχειρήματα, γιατί κι από άλλους το ζήτησα και κάνανε τις πάπιες.
Ακόμα κι αν όπως λες δεν προσπαθείτε να πουλήσετε, οι ειρωνίες δίνουν και πέρνουν και δεν τις ξεκίνησα εγώ, ούτε ανέβασα τους τόνους μόνος μου.Πιο φιλικά δεν γίνεται!
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
@vaggman
Τι ακριβώς να αναλύσω? Μεταξύ SW & SUV το ένα υπερτερεί του άλλου σε δεδομένα πράγματα.. Με το να πάω σε ένα υβρίδιο τύπου Α4 allroad πιστεύω ότι χάνω και τα καλά χαρακτηριστικά ενός SW και ενός SUV.Τεκμηριωμενη απαντηση ευχαριστω!
Προηγειται η δικη σου τεκμιριωμενη απαντηση...
-
Βέβαια ένα πέρασμα από τις τελευταίες σελίδες του τοπικού της Audi, μου έλυσε τις απορίες για τις φλύκτενες που βγάλατε κάποιοι, αλλά τι να κάνουμε, c'est la vie! Εσείς που τα εμπιστέυετε να τα χαίρεστε, αλλά μη κάνετε και τους πωλητές στους υπόλοιπους που έχουν διαφορετική άποψη.
Αλλά θα ήθελα να μου λύσεις μια απορία κι εσύ, γιατί το Α4 allroad και όχι το αντίστοιχο Skoda? Eκείνο δεν στρίβει, δεν έχει ποιότητα, dsg, ίδια τετρακίνηση κτλ?Όπως είχα γράψει στο τελευταίο μου post σε αυτό το thread ,δε θα ασχολούμουν άλλο μαζί σου.Όπως και έκανα.
Αντίθετα,εσύ συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί μου και μάλιστα όχι ευθέως αλλά με υπονοούμενα ,όχι και πολύ πετυχημένα.
Και μάλιστα όχι μια φορά. Γιατί? Συνεχίζεις σε τρία συνεχόμενα post να προκαλείς αντιπαράθεση και να χαρακτηρίζεις μέλη του forum πάπιες αν και έχεις δηλώσει ότι γνωρίζεις τους κανόνες του forum.
Επίσης επιλέγεις τη στιγμή που κάποιος παίρνει ένα καινούριο αυτοκίνητο να συνεχίσεις την 'αντιπαράθεση'και να αρχίσεις τις ειρωνείες , τα υπονοούμενα και τους χαρακτηρισμούς αντί να συνεχίσεις να ψάχνεις τι αυτοκίνητο θα αγοράσεις εσύ .
Για αυτό δεν άνοιξες το θέμα?
Και για να προχωρήσουμε ,ειδικότερα..
Το Α4 allroad που λες ότι δε στρίβει το έχεις οδηγήσει ποτέ?Αν και περιτριγυριζεις στα topics της ντεμεκ premium Audi,για να δεις τη φούσκα προφανώς, δεν ξέρεις καν τι τετρακίνηση και τι κινητήρες φοράνε .Νομίζεις οτι έχει και ίδιες αναρτήσεις -πλαίσιο με τα Skoda(και αυτο απο τα VAG ειναι) αφού 'Βάζουν παντού τα ίδια'? .
Με λίγα λόγια δεν έχεις ιδέα με το θέμα,αλλά κριτική ασκείς...
Ακόμα μια παρατήρηση που έχω να κάνω ,είναι ότι για κάποιο περίεργο λόγο έχεις 'κολλήσει' προσωπικά με εμένα που πρότεινα ΜΙΑ και μόνο φορά το Α4 allroad ,ενώ στο έχουν προτείνει άλλοι 4-5.Υπάρχει κάποιος λόγος ή απλά έτσι?
Καλό θα ήταν να δέχεσαι τη κριτική και τις διαφορετικές απόψεις και να μην αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς και την συνεχιζόμενη επίθεση σε όσους διαφωνούν μαζί σου. Ιδιαίτερα όταν εγώ έχω σταματήσει να δίνω συνέχεια .
Όπως σου έγραψα και παλιότερα οι παρατηρήσεις μου δεν είχαν να κάνουν με τις αποφάσεις σου,αλλά με τα γραφόμενά σου τα οποία ήταν παντελώς αστήρικτα και υποκειμενικά,αφού όπως παραδέχθηκες είσαι προκατειλημμένος.
Και αυτή είναι η διαφορά μας.Είσαι προκατειλημμένος και δε μπορείς να δεχθείς τη διαφορετική άποψη.
Και μετά ζητάς και παραγωγικό διάλογο.
Αντίθετα εγώ αγαπάω όλα τα καλά αυτοκίνητα. Έχω και BMW και Audi και Τοyota και θα αγόραζα και alfa romeo αν έβγαζε κάποιο μοντέλο που να με καλύπτει.
'Όπως έχεις δει ακόμα και το user name μου στο forum είναι το όνομα μου και όχι κάποια αυτοκινητοβιομηχανία με την οποία είμαι 'κολλημένος'.
Και κάτι τελευταίο.Δε κατάλαβα το σχόλιο σου περί 'πωλητών' Αλλά μάλλον δεν θα αναφερόσουν σε έμενα γιατί όπως είδες δεν πουλάω αυτοκίνητα.Τα αγοράζω.C'est la vie! -
Αφού τα έκανα όλα αυτά, μπράβο μου! Που ακριβώς ασχολήθηκα μαζί σου? Κι επειδή επιμένεις γύρνα προς τα πίσω και ξαναδές ότι το πρώτο ποστ, για το οποίο ξέσπασες/χαρακτήρισες εμένα/σπάστηκες μαζί μου, όπως θες πες το, ΔΕΝ αναφερόταν στο πρόσωπό σου. Όπως ούτε και τα τελευταία ποστ αναφέρονται σε σένα. Ή έχεις τη μύγα ή μεγαλομανία, γιατί απλά δεν με ενδιαφέρει ακόμα και διαστημόπλοιο να πάρεις, να είσαι καλά και να το χαίρεσαι!
Στο τοπικό της audi μπήκα τυχαία (χώρια που δεν θα δώσω και λογαριασμό, αλλά τεσπα) και είδα αυτό που είδα. Ούτε σχόλιο έκανα εκεί, ούτε ειρωνεύτικα, ούτε τίποτα. Αντίθετα εσύ μπήκες πάλι σε ένα τοπικό στο οποίο είπες ότι δεν θα ξαναασχοληθείς και έγραψες αυτά που έγραψες χωρίς λόγο και αιτία.
Τέλος όσον αφορά το nickname, είναι δικαίωμα του καθενός το τι χρησιμοποιεί και στην τελική είναι ένα νικ σε ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ, δεν είναι ταυτότητα ζωής ή απόδειξη προσωπικότητας...
Παρόλα αυτά ενώ εγώ το μόνο που ανέφερα στο παρόν τόπικ είναι ότι είχα alfa romeo και ότι είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε μάρκα, πέραν του group VAG για τους δικούς μου λόγους. Εσύ σε αντίθεση που το nickname σου είναι 'ουδέτερο' φαίνεται να έχεις ιδιαίτερη σχέση με την μάρκα που αγαπάς και φαίνεται και από τα γραφόμενα σου και καλά κάνεις στην τελική και επίσης ΔΕΝ με ενδιαφέρει..
Και θα ξαναπώ για τον παραγωγικό διάλογο λοιπόν! Πείτε μου εσείς που τα ξέρετε τόσο καλά (εσύ κι ο vaggman) σε ποιον τομέα υπερέχει η audi του ανταγωνισμού για να κλείσουμε μ αυτό το θέμα μπας και πάρω καμμιά γνώμη και για τα αυτοκίνητα που με ενδιαφέρουν...
Για τα στριφτερά 2τονα δεν ξανασχολιάζω, είναι τουλάχιστον άτοπο και δεν μπαίνω καν στον κόπο να οδηγήσω τέτοιο αυτοκίνητο για να δω τις αρετές του στο στρήψιμο..Τέλος, είναι άλλο πράγμα το 'κάνω την πάπια' και άλλο το 'είσαι πάπια'. Δεννομίζω να χρειάζεται περεταίρω εξήγηση ΚΑΙ αυτό!
-
Που ακριβώς ασχολήθηκα μαζί σου?Εδω:
Βέβαια ένα πέρασμα από τις τελευταίες σελίδες του τοπικού της Audi, μου έλυσε τις απορίες για τις φλύκτενες που βγάλατε κάποιοι, αλλά τι να κάνουμε, c'est la vie! Εσείς που τα εμπιστέυεστε να τα χαίρεστε, αλλά μη κάνετε και τους πωλητές στους υπόλοιπους που έχουν διαφορετική άποψη.
Aπο οτι φαινεται δεν εχεις ουτε το θάρρος να παραδεχτεις τις πράξεις σου αλλα ουτε και να μιλήσεις ευθέως. Προτιμάς τα υπονοούμενα. Αντίθετα με κατηγορείς και για μεγαλομανία .
Πολύ άσχημη πρακτική -
Και γράφεις μόνο εσύ στο τοπικό της Audi? Όταν λέω ότι είδα αυτό που είδα δεν αναφερόμουν στο αυτοκίνητο σου, που να το χαίρεσαι btw, αλλά στο ότι όλοι όσοι έγραψαν κάτι εδώ με ειρωνία, ύφος κτλ ήταν και σ' εκείνο το τοπικό και εξύψωναν τη σημαία της φίρμας.
Κατά τ' άλλα ασχολούμαι μαζί σου και έχω άσχημες πρακτικές κτλ κτλ...
Εγώ θα συνεχίσω να περιμένω απαντήσεις σχετικά με την ανωτερότητα της Audi σε κάποιο τομέα και οτιδήποτε άλλο και να γραφτεί για μένα προσωπικά δεν θα δίνω σημασία, απλά θα προσπερνάται. -
Ωραία 'κάνεις τη πάπια' τώρα.
-
Μαθαίνω εύκολα!
Για την audi απ' ότι φαίνεται, θα περιμένω. -
Ετσι μπράβο.
-
Καλησπέρα κύριοι!
Διαβάζω το φόρουμ περι τα 3 χρόνια + καθημερινά κι ανελιπώς και έχω γράψει και κάποιες ελάχιστες φορές. Ο λόγος είναι ότι εχω παρατηρήσει ότι τα αίματα ανάβουν εύκολα και προσπαθώ όσω μπορώ να κρατάω low profile.Και να πω ότι δεν το είχες πει...
-
hahahaha, όντως!
-
Αλήθεια μέχρι πότε θα πρέπει να αποφασίσεις;
Και κάτι άσχετο. Τί είδους οδηγοί είναι οι Νορβηγοί; Πειθαρχημένοι, φιλήσυχοι κτλ, όπως θα περίμενε κάποιος από τους κατοίκους μιας χώρας της Βόρειας Ευρώπης; Το ρωτάω γιατί πρόσφατη εμπειρία μου από 1 μήνα οδήγησης στις Βρυξέλλες μου άφησε πολύ αρνητική εμπειρία: Τρελές αλλαγές λωρίδας χωρίς φλας, σφήνες, προσπεράσεις από δεξιά και άλλες ομορφιές... -
Αν και δεν σου τα πρότεινα (ούτε σου τα προτείνω,αφού εξ αρχής τα απέρριψες), οφείλω να αναγνωρίσω στα audi την κορυφαία ποιότητα συναρμολόγησης και φινιρίσματος, ιδίως του εσωτερικού, μακράν καλύτερη του premium ανταγωνισμού, με εξαίρεση ίσως την lexus (που ίσως είναι κορυφαία στον τομέα αυτόν, ανεξαρτήτως κατηγορίας).
Επίσης o πεντακυλινδρος υπερτροφοδοτομενος κινητήρας δυόμιση λίτρων του ttrs, είναι ένα μικρό θαύμα τεχνολογίας και o κορυφαίος σπορ κινητήρας ως τα δυόμιση λίτρα.Για την ιστορία και μόνο,από το d segment και πάνω τα μοντέλα της audi εφαρμόζουν αποκλειστικές μηχανικές λύσεις (έκδοση πλατφόρμας, διαμήκης κινητήρας, τετρακίνηση torsen,ρύθμιση αναρτήσεων κλπ) που δεν θα συναντήσεις στις πληβειες μάρκες του ομίλου (καμία σχέση δηλ. το Α4 πλέον με passat,superb και λοιπούς συγγενείς).
O σχεδιασμός τους είναι αυτός που είναι (υπέρ ανώνυμος). Η πλάκα είναι ότι αυτός εκπονείται πλέον από τους πρώην ημίθεος του centro stile και όχι μόνο σε επίπεδα de Silva
Στις οικονομίες κλίμακας είναι οι πρώτοι και πολλοί ανταγωνιστές που τους κατηγορούν γι αυτό πολύ θα ήθελαν να τους μιμηθούν...αλλά δεν μπορούν (γιατί κάνεις τους δεν διαχειρίζεται το συνδυασμό πληθώρας brands και όγκου παραγωγής του vw group).
Με βάση πάντως αυτά που ζητάς μπορείς κάλλιστα να τους απορρίψεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχεις κάτι να χάσεις.
-
@ggeo
Δεν υπάρχει όριο, αλλά θα ήθελα μέχρι τέλη Σεπτέμβρη το αργότερο να γίνει η παραγγελία γιατί θα πάρει και κάνα 5μηνο να έρθει (το ελάχιστο είναι 2μηνο, μόνο για το Volvo) με τον εξοπλισμό που θέλω να φορτώσω! Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, αν πάει για οκτώβρη, δεν θα χρειαστεί και χειμερινά για τον χειμώνα που έρχεται (τα τέλη κυκλοφορίας τα γλιτώνω για το '13 έτσι κι αλλιώς), οπότε θα είναι μια έξτρα εξοικονόμιση (μικρή μεν, αλλά κάτι είναι) για φέτος, οπότε του χρόνου θα έχω τον ευχαίρεια να ψάξω για οικονομικότερα/καταλληλότερα ελαστικά από αυτά της αντιπροσωπείας.
Όχι καμμία σχέση, το χειρότερο που μπορείς να δεις είναι μια κόρνα σε φανάρι όταν κάποιος αργεί πολύ. Κατά τ' άλλα ο ΚΟΚ ακολουθείται ευλαβικά ακόμα και τα όρια ταχύτητας που είναι αστεία! Βέβαια δεν αφήνουν εύκολα το προσπέρασμα και χώνονται να προλάβουν φανάρια, αλλά όχι κάτι τραγικό και όχι όλοι. Αυτοί που είναι υπόδειγμα είναι οι Δανοί! Μιλάμε ΚΑΜΜΙΑ κόρνα, ΚΑΝΕΝΑΣ πάνω από το όριο ούτε 1χλμ/ώρα, πάντα σε αφήνουν να περάσεις σε διασταύρωση ακόμα κι αν περιμένει ουρά απο πίσω και φυσικά δεν τολμάνε να σκεφτούν να μην δώσουν προτεραιότητα σε ποδήλατο ή πεζό!
Οι Σουηδοί τα πλακώνουν περισσότερο απ' όλους στην εθνική, παρά τα αυστηρά όρια, τα οποία ξεπερνάν κατά πολύ! Κατά τ' άλλα μια απο τα ίδια!
Α και κανένας δεν οδηγάει μεθυσμένος! κοινώς τα ΠΣΚ μόνο ταρίφες στους δρόμους μετά τις 9 το βράδυ και εγώ φυσικά (γιατί εγώ δεν πίνω μέχρι να ξεράσω 3 φορές!) -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
οφείλω να αναγνωρίσω στα audi την κορυφαία ποιότητα συναρμολόγησης και φινιρίσματος, ιδίως του εσωτερικού, μακράν καλύτερη του premium ανταγωνισμού, με εξαίρεση ίσως την lexus (που ίσως είναι κορυφαία στον τομέα αυτόν, ανεξαρτήτως κατηγορίας).Ε καλά μην υπερβάλλουμε κι έτσι...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
οφείλω να αναγνωρίσω στα audi την κορυφαία ποιότητα συναρμολόγησης και φινιρίσματος, ιδίως του εσωτερικού, μακράν καλύτερη του premium ανταγωνισμού, με εξαίρεση ίσως την lexus (που ίσως είναι κορυφαία στον τομέα αυτόν, ανεξαρτήτως κατηγορίας).
Ε καλά μην υπερβάλλουμε κι έτσι...
Μιλάς σωστά
Αναζήτηση οικογενειακού SUV-λακίου ή SW