Πως φαινεται οταν αγαπας κατι πολυ...λες και καταλαβαινουν και αυτα,και ανταποδιδουν...αν με πιανει κανεις...
Μπραβο ψιτροενακηδες...
Latest posts made by vaggman
-
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!
-
RE: Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]
Δικινητος vitaroβλακας γυρω στα 50 με 4 ατομα μεσα,και φουλ μπαγκαζια,ηθελε να μπει μεσα στην παραλια (αμμος φουλ),για να δουμε ολοι ποσο μεγαλη την εχει (την δεξιοτεχνια στην τετρακινηση που δεν ειχε...)...και να ξεφορτωσει διπλα στις πετσετες των παρευρισκομενων.
Αποτελεσμα:Κολλησε μεχρι το πατωμα το κατα τα αλλα υπερυψωμενο vitaraκι,και μετα απο ενα μισαωρο γκαζωματα/μπρος πισω/βαλε πετρες απο κατω/μπειτε 40 ατομα επανω για βαρος,προκαλωντας τον πανικο στην μικρη παραδισενια παραλια...
Στο τελος ηρθε ενα αγροτικο και τον ξεκωλλησε τον μπετοβλακα... -
RE: Carspotting [#7]
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι περιμένοντας κολλημένος στην κίνηση μετά τα ΜουδανιάΑσπρο ΚΤΕΛ?
Ο τυπας με το διπλο τρειλερ,ειναι Ο μερακλης...φανταστειτε αντιστοιχη οικονα στην Ελλαδα...
-
RE: ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΙΧ-ΑΠΟΡΙΕΣ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Κοίτα, ακόμα και αν δεν προλάβεις , μήπως να δεις αν ζητάει κανένας ανταλακτικά για το συγκεκριμένο μοντέλο , κατι που δενθα λέιψει απο τη μαντρα για να στην χρεώσουν πχ εγκέφαλο ή καταλύτη , R/CD, κλπ ωστε να βγάλεις κάτι παραπάνω?Το σκεφτηκα,απλα δεν εχω χρονο για αγγελιες/τηλεφωνα/ιστοριες + οτι το αυτοκινητο δεν ειναι δικο μου...θελουμε να το ξεφορτωθουμε,παροτι πολυ καλο και αξιοπιστο αυτοκινητο...
-
RE: ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΙΧ-ΑΠΟΡΙΕΣ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Επαναφερω το θεμα μιας και ενδιαφερομαι να αποσυρω την carina του πεθερου,καθως δεν υπηρχε αγοραστικο ενδιαφερον...
Βρηκαμε μια εταιρια στην Ελευσινα η οποια αναλαμβανει την οριστικη διαγραφη και δινει 500€ εως και 30/6,μετα δεν ξερω τι προσφορα θα βγαλει...
Μιας και δεν προλαβαινουμε να το παμε μεχρι την Δευτερα,παιζει καμια αλλη εταιρια με παρομοια προσφορα? -
RE: Περί γυαλιών ηλίου...
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τα ίδια έχουμε. Εξαιρετικα γυαλιά, τα μόνα που δεν χρειάζεται να βγάζω στα τούνελ καθώς είναι φωτοχρωμικα.
Θελει 5+ λεπτα για σκουρυνει και 7+ για αποχρωμαστισμο...
Επισης αν θυμαμαι καλα δεν σκουραινουν πισω απο παρμπριζ...
Η διαφορα δεν μεγαλη στη σκουρα φαση,αντε να δινει ενα 15-20% επιπλεον το οποιο το καθιστα ιδανικο... -
RE: Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.
Απ τα καλυτερα 180€(!) που εχω δωσει για ρολοι...με εσω επιστρωμενο antireflex κρυσταλλο στην κασα(!),και γαματο δερματινο vintage λουρακι...Το value for money,δεν υπαρχει...
http://www.quantumwatches.com/Collectio ... ech/pwg359
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Made in germany δεν είναι.απο πάντα.
Εχεις δικιο!
Προσοχη με τα transitions,διοτι εχουν διοτι τυπους οπως λεει και το link,ο ενας ΔΕΝ σκουραινει πισω απο παρμπριζ...μονο τα xtractive τα οποια ομως αφηνουν ενα 10% χρωμα και το βραδυ...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
@vaggman και μαι γνώμη για τα mykita αν δεν βαριέσαι.
Δεν τα ξερω καθολου,σαν ποιοτητα,παλια ηταν πανακριβα (made in japan γαρ)εκκεντρικα/ψαγμενα σχεδια,αλλα αυτα πριν απο 5-6 χρονια...τελευταια δεν εχω δει κανενα...