Τον αισθητήρα φώτων επειδή ξεχνάς τα φώτα ανοιχτά όταν οδηγείς????? Τελευταία φορά που έλεγξα πάντως τα φώτα πρέπει να είναι υποχρεωτικά ανοιχτά μόνιμα, μέρα νύχτα!! Χώρια που δεν πληρώνεις και ΔΕΗ
Latest posts made by alfa-milan
-
RE: BMW 3-Series 2012 - F30/F32
-
RE: ΑLFA ROMEO FORUM
Αν σκεφτείς ότι για την Ευρώπη ο στόχος είναι οι 150000, αφού τα υπόλοιπα αφορούν Αμερική+Κίνα, δεν είναι και τόσο αστείες... Με την προϋπόθεση βέβαια ότι όλα αυτά θα γίνουν και μάλιστα εντός χρονοδιαγραμμάτων...
Κατά τ' άλλα πάνε σε λογική ένα πλαίσιο to rule them all, αλά Maserati. Δηλαδή σ' αυτό βασίζονται όλα τα μοντέλα απο C μέχρι Ε, μαζί και τα suv και η duetto.
-
RE: 2013 - Airtel Indian Grand Prix
Γελάνε κι οι πέτρες με τον recordman.. Ξενερώνω με την ιδέα ότι τον θέλει πίσω η Mclaren για το '15, προτιμούσα τον Kimi εκεί και τον ιθπανό στο σπίτι του να ανεβάζει φωτογραφίες με τις γυμνασμένες γάμπες του στο twitter και να μαζεύει likes και retweet...
Η Ferrari νομίζω όταν θα πάρει τον Φέτελ (με τον Νιούι) μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο, χωρίς όμως να σημαίνει ότι ο Κίμι είναι λίγος.
ΥΓ: Τον αγαπάω τον Αλόνσο... -
RE: 2013 - Airtel Indian Grand Prix
γελάει ο κόσμος για το πιο αστείο ρεκόρ στην ιστορία του σύμπαντος.... στο μισό της άλλης σαιζόν θα έχει καταριφθεί!! Η ανασφάλεια είναι κακό πράγμα, όπως και η αυταρέσκεια..
-
RE: Giulietta ή Leon?
3 χρονών παλιότερο αυτοκίνητο με λιγότερα χλμ από το νεότερο θα με έβαζε σε υποψίες... Αναλόγως τα γούστα σου και την τσέπη σου φίλε μου, αλλά εγώ πήγα (και θα ξαναπήγαινα) σε giulietta. Επίσης μέσα σ' όλα μη ξεχνάς και το παζάρ που μπορεί να γίνει τούτη την εποχή. Πάντως το Leon κυρίως μέσα, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
-
RE: ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"
@Realzeus
Θα ήμουν αν αντί για Fiat στο ρύγχος έγραφε Alfa Romeo, ή αν ήταν powered by Alfa Romeo ή αν γενικότερα υπήρχε η σχέση 'μάνας και κόρης' που υπήρχε κάποτε και όχι ο δερβέναγας της Fiat να κάνει κουμάντο. Προς το παρόν μόνο μια μικρή συμπάθεια τρέφω, όπως και στην Mclaren και την Lotus. Κι αφού δεν έχω κάποια αγαπημένη ομάδα, υποστηρίζω κάποιον/ους οδηγούς που στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ο Κίμι κι ο Λούις. Αντίθετα αντιπαθώ καταφανέστατα τον Ιθπανό και τον Γερμανό που σαρώνει τα τελευταία 4 χρόνια.. -
Δεν είμαι φεραρικός όμως! Ούτε υποστηρίζω και κάποια άλλη ομάδα βέβαια, τουλάχιστον διαχρονικά. Αναμένω την επιστροφή της Ηonda σε συνδυασμό με την Mclaren πάντως πως και πως..
Στο θέμα μας πάντως τώρα, ακόμα και το 89 vs 31 δείχνει την επιτυχία της Ferrari και τίποτα περισσότερο.. -
Το να συγκρίνεις τα πρωταθλήματα της Ferrari με όλων των υπόλοιπων πρωταθλητών, είναι τουλάχιστον αστείο και δεν τιμά και όποια ομάδα υποστηρίζεις.. Είναι σαφέστατο ότι η Scuderia είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα διαχρονικά και την ακολουθεί μόνο η Mclaren. Όλα τ' άλλα είναι ευπρόσδεκτα μόνο ως χαβαλές και πικάρισμα..
-
RE: Μεταχειρισμένο Audi A3 ή καινούργιο supermini με 14.000;;;;;
Χωρίς πληροφορίες αναγκών, γούστων, χιλιομέτρων είναι δύσκολες οι συμβουλές πάντως..
Στη θέση σου θα έψαχνα για καλό μεταχειρισμένο, αλλά όχι για το Α3 καθώς ακόμα και το 2010 ήταν ήδη προς τη δύση της καριέρας του, αν είχε βγει τότε το καινούριο πάντως, θα συμφωνούσα, παρότι δεν μου πολυαρέσουν τα audi και το group VAG γενικότερα.
Γενικά το καινούριο είναι καινούριο, αλλά με τα ίδια λεφτά παίρνεις ένα πολυ καλύτερο αυτοκίνητο μεταχειρισμένο και στην ταμπακέρα αυτό είναι που μετράει! Χώρια που δεν θα είσαι εσύ αυτός που θα χάσει την μεγαλύτερη αξία του αυτοκινήτου.
Νομίζω πρέπει να ρίξεις και καμμιά ματιά προς giulietta και golf αν σου αρέσουν σαν ιδέες.. Αν όχι ψάξε βρες ένα καλό μεταχειρισμένο Α3 και χτύπα το!
Καλορίζικο να είναι ότι κι αν είναι πάντως! -
RE: 2013 - Shell Belgian Grand Prix
My mistake, νόμιζα εννοούσες την χώρα και όχι τον ποταμό. Δεν έκλαψα για την Shell, αν είναι δυνατόν! Και φυσικά νοιάζεται καθαρά για τα οικονομικά οφέλη, που έχουν όμως άμεση σχέση με την καταστροφή του περιβάλλοντος. Πάντως το κείμενο λέει ότι οι πετρελαιοκηλίδες δημιουργήθηκαν από την προσπάθεια κλοπής πετρελαίου, αναρωτιέμαι ποιος να κρύβεται απο πίσω...
Πάντως κατά την εξόρυξη είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες για οικολογική καταστροφή, χωρίς βέβαια να είναι μηδαμινές... Κάτι για το οποίο παλεύουν οι ίδιες οι εταιρίες και επενδύουν πολύ χρήμα, με στόχο την εξάλειψη φαινομένων τύπου gulf of Mexico, με σκοπό φυσικά τα μεγαλύτερα κέρδη. Κάτι όμως που δεν διαφέρει και πολύ από το ατύχημα στη Φουκοσίμα..
Αναρωτιέμαι πάντως αν έχεις την ίδια άποψη για τα πυρηνικά εργοστάσια ή για τα αιόλικα πάρκα πχ και την ώχληση που αυτά δημιουργούν και τα οποία παράγουν απειροελάχιστη ενέργεια σε σχέση με την 'οικολογικότητά' τους..