-
Τελικά είναι σπορ αυτοκίνητο ή στρατιωτικό;
-
Both
'Οπου και να πανε, με οτι και να καταπιαστουνε οι ελλ, πετυχαίνουν, γιατι έτσι ειναι στο ντιενει μας'
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Both'Οπου και να πανε, με οτι και να καταπιαστουνε οι ελλ, πετυχαίνουν, γιατι έτσι ειναι στο ντιενει μας'
Με τίποτε, εγώ θα έλεγα ότι ο Κορρές και η ομάδα τους είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Είμαστε μεγάλα κωλοχανία που τρώμε ο ένας τον άλλον και χωρίς στοιχειώδη παιδεία γινόμαστε κριτές των πάντων. -
Για να το λες αυτο θα ξέρεις φαντάζομαι τον Κορρε και τον τροπο που δουλεύει ...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
http://goo.gl/THFf1o230 με 350 χιλιάρικα είναι πολύ περισσότερα απ' όσο στοιχίζει μια Κορβέτ και το αμάξι θα πρέπει να είναι (τουλάχιστον) εξίσου γρήγορο με την Κορβέτ σε συγκριτικό τεστ.
Και η Κορβέτ είναι πολύ γρήγορη στην πίστα...
-
@Leonp Η Κορβέτ όμως δεν ανεβοκατεβαίνει βουνά και λαγκάδια...Άρα (σε Αμερικανικά προϊόντα) αυτό είναι Χάμερ και Κορβέτ, 2 σε 1...
-
Γενικό σχόλιο, χωρίς συγκεκριμένο στόχο, μετά από πολλούς μήνες που παρακολουθώ...απλά σήμερα είχα χρόνο.
Όπως και να έχει, είναι μια Ελληνική προσπάθεια...
Εύχομαι να μην είναι αντιπροσωπευτικό το δείγμα του φόρουμ για την Ελληνική πραγματικότητα (δεν το ελπίζω)
Ποιο είναι το δείγμα?
Ένας ταλαντούχος, ευφυής εφευρέτης και η αντιστοίχων δυνατοτήτων ομάδα του (ο καθένας στο είδος του) οραματίστηκαν μια φιλόδοξη κατασκευή...
Παρουσιάστηκε και αρχίσαμε:- 'Η λογική μου λέει ότι δεν θα πετύχει'...Σημαίνει: 'Αφού ΕΓΩ είμαι ΕΓΩ και θεωρώ ότι είμαι λογικός και αφού αυτό αντίκειται στην δική μου λογική...απλά δεν μπορεί να ισχύει'
- 'Έλα μωρέ, λαμόγια είναι...καμιά επιδότηση πάνε να πάρουν και δεν θα το ξαναδείτε'...Σημαίνει: 'Ο κύκλος μου είναι τέτοιος που δεν υπάρχει δείγμα ρομαντικού-ευφυούς που δεν έχει κοντινό πλάνο στο κέρδος και στην υπεραξία του μυαλού του...και ως εκ τούτου δεν δέχομαι οτιδήποτε δεν γνωρίζω από τον κύκλο μου...'
- 'Ο τρόπος που παρουσιάστηκε δεν είναι συμβατός με το σύγχρονο μάρκετινγκ...όσο μυαλό και θέληση να υπάρχει, θα είναι αποτυχία' ...Σημαίνει: 'Όσα δεν φθάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια'...
Κατόπιν αρχίζουν οι συζητήσεις μεταξύ πρέφας και τάβλι: 'Αν ήμουν ΕΓΩ Πρωθυπουργός, Υπουργός, Βουλευτής, Δήμαρχος ή έστω Δημοτικός σύμβουλος (άντε Κορρές...) Θα έκανα αυτό, το άλλο, το παραάλλο...
Παλικάρι μία λεπτομέρεια ξέχασες δεν είσαι...και ξεκινώντας έτσι, είναι ακατόρθωτο να γίνεις...Συμβουλή λοιπόν προς τους νέους: Αποκτήστε πρότυπα...
Αν τα γκρεμίζετε θα χάσετε τους στόχους σας...προσπαθήστε να τα ξεπεράσετε...Είναι υγιές αυτό!!! -
Καλά ειδικά το 3 κι αν είναι fail...
-
Αυτό το τόπικ είναι αυτιστικό
-
Δηλαδή;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δηλαδή;Άμα το διαβάσεις όλο θα καταλάβεις.
-
Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά τις, να τα λέμε αυτά
Μια αρκετά έξυπνα υλοποιημένα τυπολογία ανάρτησης είναι κρίμα να θαφτεί από το υπόλοιπο 'ελληνικό υπεραυτοκίνητο'
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
@Leonp Η Κορβέτ όμως δεν ανεβοκατεβαίνει βουνά και λαγκάδια...Άρα (σε Αμερικανικά προϊόντα) αυτό είναι Χάμερ και Κορβέτ, 2 σε 1...Το συγκρίνω με την Κορβέτ γιατί έχουν τον ίδιο κινητήρα.
Είχα την εντύπωση ότι η εν λόγω ανάρτηση είναι αυτή που κατατάσσει το αυτοκίνητο στην κατηγορία των υπεραυτοκινήτων και υπέθεσα ότι θα έχει εφάμιλλες επιδόσεις με την Κορβέτ στον δρόμο.
Αν ο προσανατολισμός του αυτοκινήτου είναι η κίνηση σε βουνά και σε λαγκάδια, θα ήθελα να δω ένα συγκριτικό αποκλειστικά σε δρόμο/πίστα με την Καγιέν.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Καλά ειδικά το 3 κι αν είναι fail...Μπορείς να μου το αιτιολογήσεις?
Επειδή στην ζωή μου είχαν την τύχη να γνωρίσω κάποιους ανθρώπους ικανούς που κυνήγησαν την ιδέα τους και πέτυχαν την αναγνώριση από εκεί που έπρεπε (το 'εκεί που έπρεπε' εννοεί εκεί που ήθελε ο ίδιος να αναγνωριστεί)...θα σε συμβούλευα να προσπαθήσεις να μπεις στην ψυχολογία τέτοιων ανθρώπων...
Βοηθάω:
Παράδειγμα α) Ένας κυνηγός αγοράζει 4Χ4 όπλα-στολές κλπ, ξεκινάει 3 η ώρα το πρωί του Σαββάτου, και γυρνάει την Κυριακή το βράδυ με 10 τσίχλες (παράδειγμα)...
Αν κοστολογήσεις την απόσβεση του εξοπλισμού, το κόστος καυσίμων, διαμονής, ταβέρνας με την κυνηγοπαρέα, πρέπει να του έρχεται κοντά στα 50 ευρώ η κάθε τσίχλα...
Εγώ που δεν είμαι κυνηγός το βλέπω λάθος!!! Αν κάνω και οικονομοτεχνική ανάλυση, είναι έγκλημα κατά της τσέπης του...
Άραγε ο κυνηγός πως το βλέπει? οι υπόλοιποι κυνηγοί που είναι στην παρέα του? Γενικά όποιος κατέχει από κυνήγι?Παράδειγμα β) Ένας επίδοξος συλλέκτης παλαιών αυτοκινήτων αγοράζει ένα παλαιό αυτοκίνητο για 100 ευρώ... Μετά από πολλή προσωπική εργασία και 10.000 ευρώ κόστος, το κάνει σαν καινούργιο...Η εμπορική του αξία είναι 4000...
Για μένα που δεν έχω αυτό το μικρόβιο είναι λανθασμένη κίνηση. Αν γίνει οικονομοτεχνική μελέτη, είναι έγκλημα κατά της τσέπης του...
Ο ίδιος πως το βλέπει? τι αξία έχει γι αυτόν το άψογο αποτέλεσμα? Πως το βλέπει η υπόλοιπη παρέα συλλεκτών σαν και εκείνον? Γενικά όποιος έχει κάνει έστω και μία τέτοια επαναφορά στην ζωή του?Προσπαθώ να πω, να μην είμαστε εύκολοι στην κριτική ανθρώπων που οραματίστηκαν, σχεδίασαν, υλοποίησαν την αρχική τους ιδέα...Θα άκουγα την κριτική για κάποιον που έχει παρουσιάσει το αποτέλεσμα του (δεν είναι κρυφό άλλωστε), μόνο από κάποιον που θα είχε να επιδείξει κάτι παρόμοιο και όχι από σχολιαστές του καναπέ...
Αλήθεια, ρώτησε κανείς τον Κορρέ, αν περιμένει να ζήσει από το Korres 4 project? (Αν το θεωρεί αυτοσκοπό)
Ρώτησε κανείς τον Κορρέ αν θέλει παγκόσμια προβολή και αναγνώριση? (Αν το θεωρεί αυτοσκοπό)
Ρώτησε κανείς τον Κορρέ αν θα μπορέσει να ξεπεράσει το σοκ, αν αυτό το project δεν τύχει εμπορικής επιτυχίας? (θεωρώ, χωρίς να τον ξέρω ότι το έχει χεσμένο)
Αλήθεια θεωρεί κανείς ότι ένας έξυπνος άνθρωπος (δεν λέω ιδιοφυία) δεν θα μπορούσε να ενημερωθεί σωστά για το σύγχρονο μάρκετινγκ και την Deereeστικη λογική παρουσίασης και προβολής προϊόντος?
Θεωρεί κανείς ότι αν ήθελε δεν θα τα κατάφερνε?
'Θεωρεί κανείς ότι δεν του είχανε γίνει σκοτεινές προτάσεις ώστε να 'κονομήσουν' όλοι και ο ίδιος προβολή και δόξα? -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν ο προσανατολισμός του αυτοκινήτου είναι η κίνηση σε βουνά και σε λαγκάδια, θα ήθελα να δω ένα συγκριτικό αποκλειστικά σε δρόμο/πίστα με την Καγιέν.
Αυτό πράγματι θα είχε ενδιαφέρον και για μένα...ένα συγκριτικό σε όλα τα επίπεδα. (Πολυτέλειας, επιδόσεων, εκτός δρόμου δυνατοτήτων, εντός πίστας δυνατοτήτων, ευκολίας χειρισμού, οικονομίας καυσίμου και φυσικά τιμή ς κτήσεως)
-
Το θέμα δεν είναι τι έφτιαξε ο Κορρές, το θέμα είναι πως το προώθησε...
Αν έλεγε οτι 'ξεκινάω στο εργαστήριο μου ένα αρκετά φιλόδοξο σχέδιο για ένα όχημα που φέρει την ... ανάρτηση ... κλπ με σκοπό να δω την σφυγμομέτρηση του κοινού και αναλόγως να κινηθεί η πορεία της εξέλιξης του' νομίζω όλοι θα του βγάζαμε το καπέλο... αλλά ο άνθρωπος το έχει φτάσει σε τρομερό βαθμό...
'Ελληνικό σουπερκαρ'
'υπεραυτοκίνητο για κάθε τύπου εδάφη '
παρουσίαση δίπλα στην μηχανή γυναίκαακόμα και εσύ ταυτίζεις το χόμπι του κορρέ με τον μπεκατσοκυνηγο... όταν μιλάμε για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η πιστοποίηση οχήματος για την νόμιμη κυκλοφορία στους δρόμους, δεν αρκεί ένας εμπνευστής χομπίστας, αλλά πολλά παραπάνω...
π.σ. επειδή ο κωνσταντίνος έχει δουλέψει με τον κ Κορρέ, πες μας λίγο για την σχέση του με την οργάνωση, βασικότερο χαρακτηριστικό ανάλογων προσπαθειών
-
Από ότι έχω διαβάσει (δεν τον γνωρίζω προσωπικά) ήθελε να φτιάξει ένα αυτοκίνητο με πολλές δυνατότητες εντός και εκτός δρόμου, το οποίο να έχει και την άνεση ενός 2cv...
**(*) **Αυτό που γράφεις: 'ξεκινάω στο εργαστήριο μου ένα αρκετά φιλόδοξο σχέδιο για ένα όχημα που φέρει την ... ανάρτηση ... κλπ με σκοπό να δω την σφυγμομέτρηση του κοινού και αναλόγως να κινηθεί η πορεία της εξέλιξης του' δεν βλέπω τον λόγο να μην ισχύει...
(*) Αν εγώ ήθελα να φτιάξω κάτι αντίστοιχο και το κατάφερνα σε τέτοιο βαθμό, δεν θα με ενδιέφεραν τα σχόλια για τις γκόμενες της Ducati...
(*) Το θέμα της πιστοποίησης έχει απαντηθεί και από τον ίδιο σε συνεντεύξεις και δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω...
Αλήθεια, έχει σκεφτεί κανείς ότι μπορεί αυτή η ιδέα να βοηθά και μία άλλη ιδέα (άκρως πραγματοποιήσιμη) και να λειτουργεί ως 'κράχτης' όπως και ο ίδιος είπε στην συνέντευξη?
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Καλά ειδικά το 3 κι αν είναι fail...
Μπορείς να μου το αιτιολογήσεις?
Επειδή στην ζωή μου είχαν την τύχη να γνωρίσω κάποιους ανθρώπους ικανούς που κυνήγησαν την ιδέα τους και πέτυχαν την αναγνώριση από εκεί που έπρεπε (το 'εκεί που έπρεπε' εννοεί εκεί που ήθελε ο ίδιος να αναγνωριστεί)...θα σε συμβούλευα να προσπαθήσεις να μπεις στην ψυχολογία τέτοιων ανθρώπων...
Βοηθάω:
Παράδειγμα α) Ένας κυνηγός αγοράζει 4Χ4 όπλα-στολές κλπ, ξεκινάει 3 η ώρα το πρωί του Σαββάτου, και γυρνάει την Κυριακή το βράδυ με 10 τσίχλες (παράδειγμα)...
Αν κοστολογήσεις την απόσβεση του εξοπλισμού, το κόστος καυσίμων, διαμονής, ταβέρνας με την κυνηγοπαρέα, πρέπει να του έρχεται κοντά στα 50 ευρώ η κάθε τσίχλα...
Εγώ που δεν είμαι κυνηγός το βλέπω λάθος!!! Αν κάνω και οικονομοτεχνική ανάλυση, είναι έγκλημα κατά της τσέπης του...
Άραγε ο κυνηγός πως το βλέπει? οι υπόλοιποι κυνηγοί που είναι στην παρέα του? Γενικά όποιος κατέχει από κυνήγι?Παράδειγμα β) Ένας επίδοξος συλλέκτης παλαιών αυτοκινήτων αγοράζει ένα παλαιό αυτοκίνητο για 100 ευρώ... Μετά από πολλή προσωπική εργασία και 10.000 ευρώ κόστος, το κάνει σαν καινούργιο...Η εμπορική του αξία είναι 4000...
Για μένα που δεν έχω αυτό το μικρόβιο είναι λανθασμένη κίνηση. Αν γίνει οικονομοτεχνική μελέτη, είναι έγκλημα κατά της τσέπης του...
Ο ίδιος πως το βλέπει? τι αξία έχει γι αυτόν το άψογο αποτέλεσμα? Πως το βλέπει η υπόλοιπη παρέα συλλεκτών σαν και εκείνον? Γενικά όποιος έχει κάνει έστω και μία τέτοια επαναφορά στην ζωή του?Προσπαθώ να πω, να μην είμαστε εύκολοι στην κριτική ανθρώπων που οραματίστηκαν, σχεδίασαν, υλοποίησαν την αρχική τους ιδέα...Θα άκουγα την κριτική για κάποιον που έχει παρουσιάσει το αποτέλεσμα του (δεν είναι κρυφό άλλωστε), μόνο από κάποιον που θα είχε να επιδείξει κάτι παρόμοιο και όχι από σχολιαστές του καναπέ...
Αλήθεια, ρώτησε κανείς τον Κορρέ, αν περιμένει να ζήσει από το Korres 4 project? (Αν το θεωρεί αυτοσκοπό)
Ρώτησε κανείς τον Κορρέ αν θέλει παγκόσμια προβολή και αναγνώριση? (Αν το θεωρεί αυτοσκοπό)
Ρώτησε κανείς τον Κορρέ αν θα μπορέσει να ξεπεράσει το σοκ, αν αυτό το project δεν τύχει εμπορικής επιτυχίας? (θεωρώ, χωρίς να τον ξέρω ότι το έχει χεσμένο)
Αλήθεια θεωρεί κανείς ότι ένας έξυπνος άνθρωπος (δεν λέω ιδιοφυία) δεν θα μπορούσε να ενημερωθεί σωστά για το σύγχρονο μάρκετινγκ και την Deereeστικη λογική παρουσίασης και προβολής προϊόντος?
Θεωρεί κανείς ότι αν ήθελε δεν θα τα κατάφερνε?
'Θεωρεί κανείς ότι δεν του είχανε γίνει σκοτεινές προτάσεις ώστε να 'κονομήσουν' όλοι και ο ίδιος προβολή και δόξα?Παραλήρημα...
-
Ο tsargy φταιει που καθισε και σου απαντησε σοβαρα...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
(*) Αν εγώ ήθελα να φτιάξω κάτι αντίστοιχο και το κατάφερνα σε τέτοιο βαθμό, δεν θα με ενδιέφεραν τα σχόλια για τις γκόμενες της Ducati...
?
https://www.youtube.com/watch?v=WHOTdpk1FrE
μάλλον έχεις χάσει επεισόδια, εδώ είναι η μηχανή γυναίκα
Korres Project 4