-
Αλλο ενα σωβρακοτοπικ με τον καθενα να πεταει την παπαρια του
Συνεχιστε guys -
Γενικα οδηγαω γρηγορα,σπανια παω flat out και πρεπει να υπαρχει λογος(paparas mode on:κυριως γυναικα:paparas mode off),αλλα μερα και με κινηση παω με 80-90 χαλαρα και ειμαι μεσα στα ορια κυριος και απλα κανω προσπερασεις η κοβω για ειμαι οσο γινεται πιο μακρυα απο αλλα αυτοκινητα.
Τωρα μονος μου στο δρομο 2-3 το πρωι και βενζινη στο ρεζερβουαρ εκει ειναι αλλο θεμα.
Αλλα θεωρω εμενα με τα αυτοκινητα που οδηγαω που ειναι σε αριστη κατασταση απο αναρτηση και φρενα λιγοτερο επικυνδυνο στα 150 και βαλε απο καποιον με ξερχαβαλομενο αυτοκινητο και χαλια αντανακλαστικα στα 80,δεν ειναι αλλοθι για να τρεχω απλα δικαιολογει γιατι δεν εχω προκαλεσει ποτε ατυχημα. -
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
απλα δικαιολογει γιατι δεν εχω προκαλεσει ποτε ατυχημα.στα πολλά χρόνια που οδηγείς ε;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
απλα δικαιολογει γιατι δεν εχω προκαλεσει ποτε ατυχημα.
στα πολλά χρόνια που οδηγείς ε;
5 χρονια με διπλωμα και σχεδον 160,000 χλμ.
Αν ειναι καποιος παπαρας και 2 μηνες να οδηγει θα τα κανει ολα μπουρδελο,επι πλεον το οτι ειμαι 23(παρα 1 μηνα)γιατι αποκλειει το να ειμαι καλος οδηγος;και πολυ περισσοτερο ενας που οδηγαει 20 χρονια γιατι να ειναι καλυτερος και πιο εμπειρος αξιωματικα;αν ητανε ετσι ρε μαγκες στη φορμουλα 1 θα βαζανε ολους τους 40αρηδες να οδηγουσανε και τους 20σαρηδες θα τους ειχανε στα pits. -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Αλλο ενα σωβρακοτοπικ με τον καθενα να πεταει την παπαρια του
Συνεχιστε guysΆσχετα σε ποιον/ους αναφέρεσαι, το να πετάγεσαι για να πεις ετούτη εδώ τη π@π@ριά είναι ακόμα μεγαλύτερη π@π@ριά από αυτά που κοροϊδεύεις, μπορείς τώρα να συνεχίσεις το και το , δε θα σε ενοχλήσει κανείς.
-
Προτιμω να παω στο Porsche ή Ferrari forum να διαβασω να ευχαριστηθω
Οποιος θελει μπορει να συνεχιζει να γραφει για...ταμπελιτσες. Εκαστος στο ειδος του -
Αν ειναι καποιος παπαρας και 2 μηνες να οδηγει θα τα κανει ολα μπουρδελο,επι πλεον το οτι ειμαι 23(παρα 1 μηνα)γιατι αποκλειει το να ειμαι καλος οδηγος;και πολυ περισσοτερο ενας που οδηγαει 20 χρονια γιατι να ειναι καλυτερος και πιο εμπειρος αξιωματικα;αν ητανε ετσι ρε μαγκες στη φορμουλα 1 θα βαζανε ολους τους 40αρηδες να οδηγουσανε και τους 20σαρηδες θα τους ειχανε στα pits.Εχε υπόψη σου πάντως ότι (κάπου το είχα διαβάσει) οι οδηγοί 5-10 ετών ευθύνονται για τα περισσότερα ατυχήματα, που έχει τη λογική του, έχουν ξεψαρώσει αλλά και είναι αρκετά νέοι/ενθουσιώδεις και δεν είναι τόσο έμπειροι όσο των 10+ ετών.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν ειναι καποιος παπαρας και 2 μηνες να οδηγει θα τα κανει ολα μπουρδελο,επι πλεον το οτι ειμαι 23(παρα 1 μηνα)γιατι αποκλειει το να ειμαι καλος οδηγος;και πολυ περισσοτερο ενας που οδηγαει 20 χρονια γιατι να ειναι καλυτερος και πιο εμπειρος αξιωματικα;αν ητανε ετσι ρε μαγκες στη φορμουλα 1 θα βαζανε ολους τους 40αρηδες να οδηγουσανε και τους 20σαρηδες θα τους ειχανε στα pits.Εχε υπόψη σου πάντως ότι (κάπου το είχα διαβάσει) οι οδηγοί 5-10 ετών ευθύνονται για τα περισσότερα ατυχήματα, που έχει τη λογική του, έχουν ξεψαρώσει αλλά και είναι αρκετά νέοι/ενθουσιώδεις και δεν είναι τόσο έμπειροι όσο των 10+ ετών.
Σωστα,αλλα δεν μπορεις να τους τσουβαλιαζεις ολους,καθως και 20 χρονων οδηγοι κανουν ατυχηματα .
Ναι μεν η εμπιρεια αποκταται με τα χρονια,αλλα δεν σημαινει οτι ολοι θελουν τον ιδιο χρονο για να αποκτησουν καποιες δεξιοτητες ουτε οτι οποιος κανει κατι για πολλα χρονια θα γινει καλος αξιωματικα.
Σε τελικη αναλυση,εγω που οδηγαω αυτοκινητο απο 12 και κανω καρτ απο τα 10 μηπως δεν ειμαι και τοσο νεος οδηγος; -
Γενίκα δεν τρέχω, μέσα σε πόλη δύσκολα θα πάω πάνω από 60, σε επαρχιακό δρόμο το άντε να ξεπεράσω το όριο κατά 10-20 χλμ. Στην εθνική με το όριο στα 120-130, πηγαίνω νορμάλ 10 χλμ πάνω-κάτω..
Το θέμα καθαρίστηκε [Mod]
-
Σωστα,αλλα δεν μπορεις να τους τσουβαλιαζεις ολους,καθως και 20 χρονων οδηγοι κανουν ατυχηματα .
Ναι μεν η εμπιρεια αποκταται με τα χρονια,αλλα δεν σημαινει οτι ολοι θελουν τον ιδιο χρονο για να αποκτησουν καποιες δεξιοτητες ουτε οτι οποιος κανει κατι για πολλα χρονια θα γινει καλος αξιωματικα.
Σε τελικη αναλυση,εγω που οδηγαω αυτοκινητο απο 12 και κανω καρτ απο τα 10 μηπως δεν ειμαι και τοσο νεος οδηγος;Μη μπερδεύεις τη στατιστική με το τσουβάλιασμα.
-
Καλα, οτι πειτε.
-
πολυ σπανια τα τηρω (οταν ξερω οτι λιγο πιο μετα την εχουν στησει τα μπλε πλασματα και ζωγραφιζουν).
τα ορια ταχυτητας ειναι καθαρα εισπρακτικο μεσο. οριο 50 μεσα σε κατοικιμενη περιοχη-χωριο-πολη
και 90 σε αυτοκινητοδρομο με 2 λωριδες ανα κατευθυνση? χαχαχα. αν πας με 50 μεσα σε πολη
θα μπεις φυλακη για 10 φονους και με 90 σε αυτοκινητοδρομο θα σε παρει υπνος στο τιμονι
και θα σκοτωθεις! -
180 στην κατηφορα της κατεχακη σημερα ...και αν δεν μ επιανε το φαναρι της πολυτεχνειουπολης ειχα 200αρισει
-
Θλιβερες απαντησεις στο θεμα...
Δεν ειναι να απορεις που σκοτωνεται ο κοσμος σαν τις μυγες... -
Σε στενακια παω με 30. Αν ειμαι σε αγνωστο μερος κιολας, με 20. Σε λεωφορειοδρομους χωρις στοπ παω με 50-60 αναλογα τις λακουβες.
Σε ανοιχτους δρομους μεσα στην πολη, μικρες λεωφορους κλπ δε παω με πανω απο 70-80.
Σε μεγαλες λεωφορους, κεντρικους αξονες, ποτε δε τρεχω, παω οσο πανε οι υπολοιποι στη μεσαια. Κυριως γιατι φοβαμαι να κανω σφηνες σε δρομους με παραπανω απο 2 λωριδες.Τωρα στην Αττικη οδο παω γυρω στα 120-140, και στην περιφερειακη το πολυ με 110.
Μονο οταν ταξιδευω συνηθως πηγαινω με 140-160 γιατι βαριεμαι, αλλα μονο οταν αδειαζει ο δρομος απο κινηση... Δηλαδη στην Αθηνων-Λαμιας, μετα τη Χαλκιδα θα αρχισω να κινουμαι γρηγορα.Τωρα κατι τελικιασματα για ξεμπουκωμα μια φορα το 6μηνο δε νομιζω να τα μετραμε...
Ουτε κατι στροφοβολτες σε Πεντελη-Διονυσο που το οριο ειναι 50 και δε πεφτουμε κατω απο 100. -
Ο χρήστης heras έγραψε:
180 200φώτο ορ ιντιν χάπεν
-
Ο χρήστης danonito έγραψε:
Δεν ειναι να απορεις που σκοτωνεται ο κοσμος σαν τις μυγες...και γω το βρισκω πολυ θλιβερο το topic
νομιζα οτι ειχαμε προοδεύσει σα λαος εστω και λιγο σε αυτο το θεμα, αλλα...
ξερολιαση, μαγκια, 'οι νομοι για τους αλλους', 'εγω ειμαι νεος & εξυπνος και μπορω'...
και καθε μερα ολοι αυτοι οι ανθρωποι κινουνται διπλα μας.... -
Ο χρήστης heras έγραψε:
180 στην κατηφορα της κατεχακη σημερα ...και αν δεν μ επιανε το φαναρι της πολυτεχνειουπολης ειχα 200αρισειΑν έρχεσαι από Καρέα, η αριστερή ανοιχτή είναι για 140-150 με ένα καλούτσικο αμάξι οπότε στην ευθεία άνετα 200ρίζεις χωρίς το κωλοφάναρο ... Αν πάλι βγαίνεις από Α.Ο. τι στροφάρα πάλι αυτή η δεξιά μέσα στο τούνελ...
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Δεν ειναι να απορεις που σκοτωνεται ο κοσμος σαν τις μυγες...και γω το βρισκω πολυ θλιβερο το topic
νομιζα οτι ειχαμε προοδεύσει σα λαος εστω και λιγο σε αυτο το θεμα, αλλα...
ξερολιαση, μαγκια, 'οι νομοι για τους αλλους', 'εγω ειμαι νεος & εξυπνος και μπορω'...
και καθε μερα ολοι αυτοι οι ανθρωποι κινουνται διπλα μας....And it gets better and better ...
-
Ο χρήστης georgepb έγραψε:
180 στην κατηφορα της κατεχακη σημερα ...και αν δεν μ επιανε το φαναρι της πολυτεχνειουπολης ειχα 200αρισει
Αν έρχεσαι από Καρέα, η αριστερή ανοιχτή είναι για 140-150 με ένα καλούτσικο αμάξι οπότε στην ευθεία άνετα 200ρίζεις χωρίς το κωλοφάναρο ... Αν πάλι βγαίνεις από Α.Ο. τι στροφάρα πάλι αυτή η δεξιά μέσα στο τούνελ...
- απειρο
αυτο το κωλοφαναρο στη μεση του πουθενα που χουν βαλει, κανει ολη τη ζημια...μετα δεν απορω για τα τακακια
- απειρο
Τηρείτε τα όρια ταχύτητας;