-
μην πετάτε λεφτά, ακόμα κ αν τα έχετε, γιατί μετά η μηχανή 'δίνει στόχο'
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
μην πετάτε λεφτά, ακόμα κ αν τα έχετε, γιατί μετά η μηχανή 'δίνει στόχο'+599 και αν εξαιρεσεις το 'στοχο' ειναι λεφτα που ποτε δε θα παρεις πισω!
-
Οι αγγλάρες μηχανάκηδες λένε το εξής ρητό 'loud pipes save lives'. Για αυτό έχω αγοράσει ένα LeoVince για το ER-6N μου το οποίο ακόμα και ταπωμένο έχει αρκετή ένταση ώστε να με ακούν να περνάω/πλησιάζω. Πιστεύω οτι το να ακούγεται μια μηχανή (δε μιλάω για ηχορρύπανση) είναι σημαντική βελτίωση στην κατα τα άλλα ασήμαντη παρουσία της λόγω όγκου.
Η διαφορά που έχω δεί στην πράξη ειναι υπαρκτή. 1-2 αυτοκίνητα μπροστά απο εκεί που είμαι (σε διήθηση) κοιτάνε με 80% αυξημένη πιθανότητα σε σχέση με στοκ τελικό τον καθρέπτη ή/και κάνουν άκρη.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
μην πετάτε λεφτά, ακόμα κ αν τα έχετε, γιατί μετά η μηχανή 'δίνει στόχο'Αυτό είναι πολύ σωστό, αλλά συνήθως αυτό αφορά πολύ φορτωμένα μηχανάκια.
Πχ στην δουλειά, ένα τετράγωνο πιο κάτω, παρκάρει μια πολύ ωραία Multistrada 1100S, με Ohlins, Marchesini, Termignoni, carbon παντού, κλπ κλπ. Αυτή ναι, είναι λογικός στόχος, γιατί αν την πουλήσεις σαν ανταλλακτικά, βγάζεις πολλά λεφτά.Οι αγγλάρες μηχανάκηδες λένε το εξής ρητό 'loud pipes save lives'. Για αυτό έχω αγοράσει ένα LeoVince για το ER-6N μου το οποίο ακόμα και ταπωμένο έχει αρκετή ένταση ώστε να με ακούν να περνάω/πλησιάζω. Πιστεύω οτι το να ακούγεται μια μηχανή (δε μιλάω για ηχορρύπανση) είναι σημαντική βελτίωση στην κατα τα άλλα ασήμαντη παρουσία της λόγω όγκου.
Η διαφορά που έχω δεί στην πράξη ειναι υπαρκτή. 1-2 αυτοκίνητα μπροστά απο εκεί που είμαι (σε διήθηση) κοιτάνε με 80% αυξημένη πιθανότητα σε σχέση με στοκ τελικό τον καθρέπτη ή/και κάνουν άκρη.
Αυτό όντως ισχύει, απλώς δεν πρέπει να φτάνει σε ενοχλητικά επίπεδα (όπως κάτι καταραμένα παπάκια, που ΚΑΙ σέρνονται ΚΑΙ κάνουν πολύ και ενοχλητικό θόρυβο!).
Εμένα πάλι σαν παλαιότερης γενιάς Ducati, κάνει από μόνη της θόρυβο, η εξάτμιση τον έκανε πιο μπάσο απλώς!
-
Ωραίος είναι ο μπάσος ήχος. Θυμάμαι τα XT600 89 μοντέλο που βγάζανε το σιλανσιέ και γινότανε χαμός. Αλλά τώρα που μεγάλωσα βλέπω πως ήταν υπερβολή. Στη μηχανή δε θα το σκεφτόμουν να ρίξω χρήματα σε εξατμίσεις, αναρτήσεις κλπ αν είχα ένα κλειστό πάρκινγκ για να μην την ψάχνω μετά
-
Σήμερα αλλάχτηκε η μπαταρία στην Ducati μου, αφού χθες με άφησε στην δουλειά (την είχα με τον συναγερμό πάνω). Κόστος, 50€, με απόδειξη.
Μάρκα, YUASA, ίδια με αυτήν που είχε πάνω.
Πλέον παίρνει με την πρώτη μιζιά, η προηγούμενη έτρωγε ζόρια ακόμη και το καλοκαίρι.
Ευτυχώς στην ασφάλεια έχω οδική βοήθεια, ήρθε η Interamerican σε 20 λεπτά και μου έβαλε μπροστά με ένα booster. Δοκίμασα πριν με σπρώξιμο, αλλά θέλει μεγάααααλη κατηφόρα (άρα και... φόρα! ) για να πάρει εμπρός!Ο χρήστης panosft έγραψε:
Ωραίος είναι ο μπάσος ήχος. Θυμάμαι τα XT600 89 μοντέλο που βγάζανε το σιλανσιέ και γινότανε χαμός. Αλλά τώρα που μεγάλωσα βλέπω πως ήταν υπερβολή. Στη μηχανή δε θα το σκεφτόμουν να ρίξω χρήματα σε εξατμίσεις, αναρτήσεις κλπ αν είχα ένα κλειστό πάρκινγκ για να μην την ψάχνω μετάΈχω κλειστό πάρκινγκ, αλλιώς κι εγώ δεν θα τολμούσα όχι μόνον ν' αλλάξω εξάτμιση, αλλά ούτε μηχανή να πάρω!
Κανένα update από τον kapami δεν έχουμε, για εντυπώσεις από την Transalp του.
-
Για κυριλέ μοτοσυκλετιστή σε κόβω, με βροχή την κλειδώνεις ?
Για τις δυνατές εξατμίσεις: ακόμα πιο αποτελεσματικό από το να σε ακούνε είναι να σε βλέπουνε. Γιαυτό πάντοτε αναμένα φώτα!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για κυριλέ μοτοσυκλετιστή σε κόβω, με βροχή την κλειδώνεις ?Εννοείται, αφού διαβάζω και το τοπικό του Lapo Elkan.
Δεν είμαι πια τώρα στα γεράματα για βρέξιμο!
Τσεκάρω το πρωί τον καιρό στο meteo.gr και αναλόγως πράττω. Χθες βέβαια, δεν είχε πρόβλεψη για βροχή, το βράδυ όμως έριξε ένα ψιλόβροχο που δεν είχε προβλεφθεί!
Ευτυχώς, είμαι σούπερ εξοπλισμένος για τέτοιες συνθήκες: έχω στην μπαγκαζιέρα μια... πετσέτα!Για τις δυνατές εξατμίσεις: ακόμα πιο αποτελεσματικό από το να σε ακούνε είναι να σε βλέπουνε. Γιαυτό πάντοτε αναμένα φώτα!
Τα φώτα είναι πάντα αναμμένα by default στην Multi.
Το κακό τους είναι πως δεν είναι ιδιαίτερα δυνατά... -
meteo.gr ?? Θα μουλιασεις στη βροχη τερμα αναξιοπιστο!
14:00 να δειχνει λιακαδες και στο επομενο refresh κατα τις 14:10 λιγο πριν βγεις καταιγιδες για την επομενη βδομαδα.
Το βραδυ της ιδιας μερας, ξαστερια, λες θα απλωσω ρουχα και βρεχει τα μεσανυχτα. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τα φώτα είναι πάντα αναμμένα by default στην Multi.
Το κακό τους είναι πως δεν είναι ιδιαίτερα δυνατά...Θα σου φέρω κεριά για δώρο τα χριστούγεννα
-
Σήμερα αλλάχτηκε η μπαταρία στην Ducati μου, αφού χθες με άφησε στην δουλειά (την είχα με τον συναγερμό πάνω). Κόστος, 50€, με απόδειξη.
Μάρκα, YUASA, ίδια με αυτήν που είχε πάνω.
Πλέον παίρνει με την πρώτη μιζιά, η προηγούμενη έτρωγε ζόρια ακόμη και το καλοκαίρι.
Ευτυχώς στην ασφάλεια έχω οδική βοήθεια, ήρθε η Interamerican σε 20 λεπτά και μου έβαλε μπροστά με ένα booster. Δοκίμασα πριν με σπρώξιμο, αλλά θέλει μεγάααααλη κατηφόρα (άρα και... φόρα! ) για να πάρει εμπρός!Ωραίος είναι ο μπάσος ήχος. Θυμάμαι τα XT600 89 μοντέλο που βγάζανε το σιλανσιέ και γινότανε χαμός. Αλλά τώρα που μεγάλωσα βλέπω πως ήταν υπερβολή. Στη μηχανή δε θα το σκεφτόμουν να ρίξω χρήματα σε εξατμίσεις, αναρτήσεις κλπ αν είχα ένα κλειστό πάρκινγκ για να μην την ψάχνω μετά
Έχω κλειστό πάρκινγκ, αλλιώς κι εγώ δεν θα τολμούσα όχι μόνον ν' αλλάξω εξάτμιση, αλλά ούτε μηχανή να πάρω!
Κανένα update από τον kapami δεν έχουμε, για εντυπώσεις από την Transalp του.
Είναι λίγο γαϊδουριά που δεν μπήκα να γράψω τόσο καιρό για αυτό.
Τον πρώτο μήνα κατενθουσιασμένος, αν και επιφυλακτικός λόγω απειρίας. Στην αρχή φαινόταν πολύ γρήγορη, μετά τη συνήθισα, τώρα πια μεχ, ειδικά από τα 100 και πάνω
Το συνδυασμένο φρένο εξακολουθεί να μου φαίνεται όλα τα λεφτά Πάντως ενώ φρενάρει πάντα απροβλημάτιστα, τα φρένα δεν είναι και τίποτα άγκυρες.Στα αρνητικά η οδική συμπεριφορά, μου πήρε καιρό να το ψάξω το θέμα αφού κατέβαζα τα πόδια ακόμα και χωρίς λόγο από ανασφάλεια αλλά μόλις πας να της ζητήσεις κάτι παραπάνω αισθάνεσαι ένα ' no '
Δεν έχω κάνει κανιβαλισμούς αλλά με το που πιέσεις λίγο σε στροφή, το μπροστινό γίνεται ασαφές και δίνει αίσθηση σα να κρατάς σκούπα που γλιστράει πάνω σε βρεγμένο πάτωμαΗ κατανάλωση είναι σχετικά φιλική, γύρω στο 6άρι παίζει για τις μετακινήσεις μου. Έχω γράψει συνολικά 3.000 χιλιόμετρα. Σε διακοπές κώλωσα να την πάρω.
Σαβούρα έφαγα μία μέχρι τώρα, χωρίς λόγο και νόημα (με 10χλμ υπό στροφή πάτησα σε καπάκι και έχασα ισορροπία και όταν έβγαλα πόδι ήταν αργά για να τη κρατήσω).Το θέμα είναι ότι σαν αγορά φαίνεται να ήταν ψιλολάθος. Δεν πρόκειται να την πάω σε χώμα ποτέ, και το πιο κακοτράχαλο που αντιμετωπίζει είναι οι λακούβες στο δρόμο, ενώ έχω όλο τον όγκο μιας μεγάλης μηχανής.
-
Και για να συμπληρώσω, σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξω κατηγορία κάποια στιγμή και να πάρω Mp3
-
Ποσα χλμ εχεις συνολικα με μοτοσυκλετα;
-
Τόσα όσα λέω παραπάνω
Γενικά το concept θα ήταν να πάω σε σχολείο οδήγησης μπας και ξεστραβωθώ, αλλά μου λείπει χρόνος ακόμα και για ύπνο τον τελευταίο καιρό.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Και για να συμπληρώσω, σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξω κατηγορία κάποια στιγμή και να πάρω Mp3Και τα ΜΡ3 έχουν μεγάλο όγκο, εκτός ίσως από το Yourban, που είναι πιο μαζεμένο. Τελικά, μάλλον για καθημερινή μετακίνηση, ο πιο ασφάλτινος σχεδιασμός που έχει το Στρώμα (αλλά και η δική μου...), μεταφράζεται σε καλύτερη συμπεριφορά... Βέβαια στο νησί το καλοκαίρι, έτρεμε το φυλλοκάρδι μου και στον παραμικρό χωματόδρομο, αφού τα λάστιχα είναι αμιγώς ασφάλτινα (και supersport μάλλον! ).
Σκέφτομαι στην αλλαγή που θα κάνω (μάλλον την άνοιξη, έχουν γόμα, αλλά έχουν ξεραθεί), θα βάλω κάτι λίγο πιο χωμάτινο (ένα τσικ ).
Σκέφτομαι για τούτα δω:
http://www.metzeler.com/site/uk/product ... -next.html
Βγαίνουν στην διάστασή μου και νομίζω πως θα είναι πιο φιλικά από τα Diablo Corsa που έχω τώρα, τα οποία θέλουν βιαιότητες για να ζεσταθούν, και μάλλον στην μηχανή... δεν το χω με την βία!Εγώ μέχρι στιγμής, δηλώνω ενθουσιασμένος, και η απλή μετακίνηση προς την δουλειά, μου φτιάχνει την διάθεση. Φυσικά, εξακολουθώ να οδηγώ με πολύ προσοχή, αν και μερικές φορές, σε εντελώς άδεια Βουλιαγμένης ή Συγγρού, έχω ανοίξει παραπάνω από τα 130 που έχω βάλει σαν όριο για μετακίνηση εντός των τειχών.
Βέβαια, τα χαζοανοίγματά μου τα κάνω. Επίσης, μου κάνει εντύπωση πως ειδικά κάτι TDM, μου έχουν κολλήσει 1-2 φορές!
Επίσης, στο φανάρι, μου έχουν πιάσει την κουβέντα αρκετοί, ενώ είναι συνηθέστατο, οδηγοί Στρωμάτων και λοιπών, να κοιτάζουν τα κοκοκόψαρα! Κάνει θόρυβο το μωρό μου!Με περιμένει ένα καλό σέρβις οσονούπω, που θα έχει τακάκια εμπρός-πίσω, λάδια, και ίσως ρύθμιση βαλβίδων. Το βαρύ με τους ιμάντες, θα αργήσει ακόμη. Φυσικά, άλλο ένα έξοδο στις Ducati, είναι και τα δισκάκια του ξηρού συμπλέκτη.
Τώρα πότε, κανείς δεν ξέρει... Άλλοι τα αλλάζουν κάθε... 20Κ, άλλοι σε διπλάσια ή τριπλάσια χιλιόμετρα. Εγώ, μάλλον δεν θα βγάλω τόσα, γιατί κάνω κάμποσα χιλιόμετρα στην πόλη...
Α, έχω αγοράσει και μετάχειρη ψηλότερη ζελατίνα από τα μοντέλλα του 2006, της μαμάς δηλαδή, αλλά δεν έχω βρει χρόνο ακόμη να περάσω να την πάρω (την άφησα για γυάλισμα), κόστος 30€.
Η μαμά, είναι διακοσμητική!
Αν έχεις την μηχανή σαν χόμπι και όχι σαν φτηνή μετακίνηση, είναι μια χαρά. Αν θέλεις την φτηνή μετακίνηση, χρειάζεται κάτι μικρότερο. Ιδανικά, ένα παπί. Βέβαια, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, θεωρώ εξαιρετικά επικίνδυνη την μετακίνηση με παπί, αλλά ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του.
Αν θα ήθελα κάτι; Θα ήθελα ένα scooter για περισσότερη ξενοιασιά, αλλά είναι overkill.
Αν θα άλλαζα την Multi; Πιθανόν, αλλά όχι ακόμη. Σίγουρα όχι με την καινούρια. Ίσως με κάποια GS ή ίσως με καμιά Moto Guzzi Stelvio.
Αν και αυτές είναι λίγο κτήνη και δεν θα την πάλευα...Το μόνο κουσούρι μεγάλο της Multi, είναι ένας θόρυβος από το εμπρός φρένο... Αυτό θα το λύσω κάποια στιγμή, και αφορά την στήριξη των δίσκων στην ζάντα. Δυστυχώς, είναι εγγενές πρόβλημα όλης της σειράς. Δεν είναι επικίνδυνο, αλλά είναι ενοχλητικό και δυσάρεστο (δεν συμβαίνει πάντα, συνήθως όταν είναι κρύα, μετά στρώνουν).
ΥΓ: Πρέπει ν' αγοράσω χειμωνιάτικα γάντια, όποιος έχει βρει κάτι καλό, ας μιλήσει τώρα, αλλιώς ας σωπάσει για πάντα!
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Τόσα όσα λέω παραπάνωΓενικά το concept θα ήταν να πάω σε σχολείο οδήγησης μπας και ξεστραβωθώ, αλλά μου λείπει χρόνος ακόμα και για ύπνο τον τελευταίο καιρό.
Θα τα μαθεις στην πορεια, 3000χλμ ειναι πολυ λιγα και ακομα εισαι φρεσκος! Δεν ειναι τιποτα λοιπον.
Ειτε με καποιο σχολειο σε ασφαλες περιβαλλον, ειτε με τον δικο σου τροπο κατα την καθημερινη μετακινηση.
Ενα tip για το μπροστινο που το νοιωθεις περιεργο, ειναι να μπαινεις στην στροφη με σταθερο γκαζι εχοντας φρεναρει απο πριν οσο χρειαζεται και στο apex σταδιακα να ανοιγεις ουτως ωστε να αποφορτιζεις το μπροστινο και να παιζεις πλεον με το βαρος στον πισω τροχο αλλα και το ποσο θα γειρεις.Παντως 3000 ξαναλεω, δεν ειναι τιποτα, μην σκας και ξεχνα τα μπ3 και αλλες πιπες. Το τρανσαλπ ειναι μια χαρα μηχανακι, θα το μαθεις και θα εισαι αρχοντας!
-
Δες εδώ viewtopic.php?f=12&t=54050&start=15 εμένα με 5000 χλμ σε μοτοσυκλέτα αλλά με Riding School και California Superbike School Level 1 & 2 και στα 2.
Κάνε σχολείο άμεσα, θα χαραμίσεις ένα Σάββατο ή μια Κυριακή και μερικά ευρώ αλλά το κέρδος θα είναι απερίγραπτο, θα ξαναγαπήσεις την μοτοσυκλέτα σου. Όλα αυτά που λες για την συμπεριφορά του μπροστινού κλπ είναι απλά δείγματα απειρίας η οποία με ένα σχολείο μειώνεται κατά πολύ.
@HF, βάλε κανένα Metzeler M5 και άσε τα χωμάτινα, δεν είναι το Multi φτιαγμένο για τέτοια. Με all around λάστιχο πας και λίγο χώμα με σχετικά χαμηλή ταχύτητα, αν θέλεις παραπάνω πρέπει να αλλάξεις μοτοσυκλέτα.
Και το νέο Multi είναι γιατί να μην το πάρεις? Θα το έπαιρνα αύριο αν είχα τα €€€€€, μηχάνημα για όλες τις δουλειές, γρήγορο (150 άλογα), άνετο για ταξίδι και ικανό σε στροφοδιαδρομές. Το μόνο μείον η τιμή και τα κυβικά. -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
@HF, βάλε κανένα Metzeler M5 και άσε τα χωμάτινα, δεν είναι το Multi φτιαγμένο για τέτοια. Με all around λάστιχο πας και λίγο χώμα με σχετικά χαμηλή ταχύτητα, αν θέλεις παραπάνω πρέπει να αλλάξεις μοτοσυκλέτα..
Καλά, ακριβώς αυτά τα supersport λάστιχα είναι που θέλω ν' αποφύγω!
Με τον τρόπο που οδηγώ, δεν βλέπω τι κακό έχει το Metzeler Next, αν είναι καλό για την καινούρια BMW R 1200 GS, γιατί να μην είναι καλό και για την Multi μου; Ούτε 100 άλογα δεν έχει η δική μου...Θέλω να του δώσω ένα πιο εκδρομικό χαρακτήρα, γι' αυτό νομίζω πως είναι μια χαρά ένα λάστιχο σαν αυτό, με προσανατολισμό 90-10, άσφαλτο-χώμα.
Και το νέο Multi είναι γιατί να μην το πάρεις? Θα το έπαιρνα αύριο αν είχα τα €€€€€, μηχάνημα για όλες τις δουλειές, γρήγορο (150 άλογα), άνετο για ταξίδι και ικανό σε στροφοδιαδρομές. Το μόνο μείον η τιμή και τα κυβικά.
Καλά, στην παρούσα φάση δεν σκέφτομαι αλλαγή μηχανής, μετά από κάποια χρόνια λέμε...
Το καινούριο Multi, δεν μου αρέσει εμφανισιακά (λογικό, εμένα μου αρέσει το παλιό, ενώ φαίνεται σε όσους αρέσει το παλιό δεν αρέσει το καινούριο και τούμπαλιν! ).
Οι νέες Ducati είναι τρομερές μηχανές, αλλά το Multi είναι το μόνο που δεν μου πάει αισθητικά. Το πιο γαμάτο εμφανισιακά είναι το Panigale, μιλάμε για μηχανή γλυπτό, δεν έχω δει πιο όμορφο SS μηχανάκι!
Αλλά ποτέ δεν θ' αγόραζα κάτι τέτοιο για κίνηση στο δρόμο.
-
@HF, βάλε κανένα Metzeler M5 και άσε τα χωμάτινα, δεν είναι το Multi φτιαγμένο για τέτοια. Με all around λάστιχο πας και λίγο χώμα με σχετικά χαμηλή ταχύτητα, αν θέλεις παραπάνω πρέπει να αλλάξεις μοτοσυκλέτα..
Καλά, ακριβώς αυτά τα supersport λάστιχα είναι που θέλω ν' αποφύγω!
Με τον τρόπο που οδηγώ, δεν βλέπω τι κακό έχει το Metzeler Next, αν είναι καλό για την καινούρια BMW R 1200 GS, γιατί να μην είναι καλό και για την Multi μου; Ούτε 100 άλογα δεν έχει η δική μου...Θέλω να του δώσω ένα πιο εκδρομικό χαρακτήρα, γι' αυτό νομίζω πως είναι μια χαρά ένα λάστιχο σαν αυτό, με προσανατολισμό 90-10, άσφαλτο-χώμα.
Και το νέο Multi είναι γιατί να μην το πάρεις? Θα το έπαιρνα αύριο αν είχα τα €€€€€, μηχάνημα για όλες τις δουλειές, γρήγορο (150 άλογα), άνετο για ταξίδι και ικανό σε στροφοδιαδρομές. Το μόνο μείον η τιμή και τα κυβικά.
Καλά, στην παρούσα φάση δεν σκέφτομαι αλλαγή μηχανής, μετά από κάποια χρόνια λέμε...
Το καινούριο Multi, δεν μου αρέσει εμφανισιακά (λογικό, εμένα μου αρέσει το παλιό, ενώ φαίνεται σε όσους αρέσει το παλιό δεν αρέσει το καινούριο και τούμπαλιν! ).
Οι νέες Ducati είναι τρομερές μηχανές, αλλά το Multi είναι το μόνο που δεν μου πάει αισθητικά. Το πιο γαμάτο εμφανισιακά είναι το Panigale, μιλάμε για μηχανή γλυπτό, δεν έχω δει πιο όμορφο SS μηχανάκι!
Αλλά ποτέ δεν θ' αγόραζα κάτι τέτοιο για κίνηση στο δρόμο.
Για ποιο εκδρομικά λάστιχα δες τα Ζ8 πάλι Μetzeler http://www.metzeler.com/site/com/produc ... eract.html
τα Next είναι Enduro-Street, και το μηχανάκι σου δεν έχει καμιά σχέση με enduro. Άσε τι παν να πουλήσουν στην BMW για την φάλαινα το GS, το οποίο btw είναι σαν τις γοργόνες (το πιο άχρηστο ψάρι) καθώς ούτε σούπερ επιδόσεις-στήσιμο για τον δρόμο έχει ούτε σε σοβαρό χώμα μπορεί να πάει.Καλά χρυσά τα Ducati αλλά υπάρχουν και μερικά 'μωρά' που δεν είναι για την μάζα
ΜV Agusta Turismo Veloce 800, δεν πάει να σπάει και να χαλάει το Ιταλικό μπ@ρδελο, είναι έρωτας
http://www.motoroids.com/news/unveiled- ... eloce-800/ -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
.....Όλα αυτά που λες για την συμπεριφορά του μπροστινού κλπ είναι απλά δείγματα απειρίας η οποία με ένα σχολείο μειώνεται κατά πολύ.
....οκ, συμφωνοι μιας και ειναι λιγο απειρος, αλλα το μπροστινο του Transalp ειναι άνιωθο
Καποια στιγμη, ενω ειχα το Transalp στα τελευταια του πριν το δωσω (τοχα καμια 10ετια ~ 130.000 χλμ του χα κανει σε ολες τις συνθηκες, το ξερα και απο την καλη και απο την αναποδη) ανεβαινω σε ενα sport φιλου ενω ημαστε στην Ευβοια, Αγ. Ιωαννη κτλ.. Δεν ειχα ξανακαβαλήσει τετοιο αλλα το βολευτικα αμεσως, ενθουσιαστηκα μπορω να πω και το ψιλοεχωνα (νομιζα τοτε, π@π@ρια του εκανα, στο χαλαρο πηγαινε),..
Μετα απο κανα μισαωρο ξαναλλαζουμε και παιρνω πισω το δικο μου... στην πρωτη στροφη κοντεψα να φυγω απο το δρομο, δεν εστριβε, γενικα δεν καταλαβαινα που παταγε ... σταματω κατεβαινω και κοιταζα το λαστιχο μπας και εσκασε τιποτα...Μεσα σε ενα μηνα ειχα παρει το VFR
Αγορα 600αριου ;