-
Τα τελευταία 4 χρόνια έχουμε ζήσει τα πάντα.
Ξεκινήσαμε από το να φύγουν αυτοί που μας κατέστρεψαν και λεηλάτησαν τη χώρα, οι οποίοι διορίζανε τους ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ/ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ/ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ κτλπ κτλπ, αν και τους ψηφίζαμε φανατικά όταν περνούσαμε καλά...Μετά πήγαμε στο πόσο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα με αυτούς/τα μισά να κάνει ο Τσίπρας θα είναι επιτυχία...
Μετά την περήφανη διαπραγμάτευση πήγαμε σε ατάκες τύπου: ''Αδιαστήκαμε πανηγυρικά από τον Αλέξη''/ ''Δεν έχει νόημα πλέον η όποια στήριξης''/''Ίσως θα πρέπει να στραφούμε σε πιο ριζοσπαστικές λύσεις τύπου Παναή-Νομισματοκοπείο''...
Μετά όταν σιγά σιγά ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίχθηκε στο νέο ΠΑΣΟΚ αρχίσαμε ξανά να υποστηρίζουμε γιατί η κακή Πασοκίλα είναι σαν την τραγίλα, μυρίζει από μακρυά, οπότε τώρα που διορίζουν αυτοί τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ/ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ/ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ+ΓΚΟΜΕΝΕΣ, πρέπει να βάλουμε πλάτη, ακόμα και αν αυξήσανε κατά 50% τους μετακλητους που έλεγαν ότι θα καταργήσουν...
Και τέλος το θέμα μας είναι οι επόμενοι να πέσουν γρήγορα με όποιο κόστος, που σημαίνει ότι κάτι δεν θα πηγαίνει καλά για να γίνουν γρήγορα εκλογές--αστάθεια πολιτική, αρκεί να είναι δικοί μας επάνω.
Με τις υγείες μας.
Υ.Γ: Προσωπικά δεν υποστηρίζω κανέναν Μητσοτάκη, ούτε θα με σώσει κάνενας από όποιους θα κυβερνάει. Αυτό που έλεγα τόσο επί Σαμαρά, όσο και επί Τσίπρα είναι ότι πρέπει οι κυβερνήσεις να ολοκληρώνουν την 4ετία και να μην έχουμε εκλογές κάθε λίγο. Το ίδιο θα πω και για τους επόμενους. Γιατί εγώ Χατζιαβάτης δεν θα γίνω ποτέ.
Y.Γ2: Σχόλιο περί παιδεραστών/άρρωστων ανθρώπων. Κάποια στελέχη της Ν.Δ το μόνο που κατάφεραν ήταν να δώσουν πολιτική χροιά στο όλο θέμα, ενώ αν κρατούσαν μια στάση του τύπου: ''Τον φερόμενο παιδεραστή τον γνωρίζω από το κόμμα και θεωρώ σε προσωπικό επίπεδο ότι είναι αθώος, ηθικός κτλπ'' , θα τελείωνε το θέμα εκεί. Αντίθετα έβαλαν ένα αυτογκόλ και όλοι ασχολούνται είτε τον Πολάκη, είτε με τον παιδεραστή και δεν μιλάμε για τα πολιτικά ζητήματα ουσίας.
Με τις υγείες μας.
-
Εγώ προτείνω να μην γίνονται εκλογές, αλλά να υπάρχει Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Κομμάτων. Κάθε Κυριακή να παίζουν 'μπαλίτσα' τα κόμματα σε γήπεδα και όποιος έρχεται πρώτος στο πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά να είναι στην εξουσία για ένα χρόνο. Αν καταφέρει να έρθει ξανά πρώτος τότε θα παραμένει στην εξουσία. Και ας κάτσουν τα κόμματα να φτιάξουν σωστές ομάδες.
Θα βλέπουμε και μπαλίτσα, θα πηγαίνουμε και στο γήπεδο και θα ακούμε και σοβαρές πολιτικές αναλύσεις...
-
Χωρίς δικά μου σχόλια γιατί νομίζω ότι έτσι έχουν τα πράγματα, όπως τα λέει ο Τράγκα,ς για τον οποίο μπορεί ο καθένας - και εγώ - να έχω τη γνώμη μου για το άτομο του, αλλά δεν μπορώ να αμφισβητήσω ότι έχει μέσα σε όλο το πολιτικό σύστημα τις δικές του πηγές και συνήθως λέει τα πράγματα όπως έχουν πρίν αυτά γίνουν πραγματικότητα, 53 χρόνια ζώντας σε αυτό το άθλιο πολιτικό περιβάλλον έχει άποψη ειδικά όταν πρόκειται για εθνικά θέματα, όποιος έχει διάθεση ας ακούσει σε 22΄αυτό τον μονόλογο και ας αναρωτηθεί μετά αν είναι έτσι ή μας τα λέει κάνοντας δική του προπαγάνδα.
-
Τράγκα δεν ακούω ποτέ . Θυμάμαι τι αβάντες έκανε στο κλεφτοπασοκ την τριετία 90-93 . Το ίδιο για τους μακαρίτες Κακαουνάκη και Θέμο , όπως και για κάποιους Καψήδες και τον άλλο πασόκο των Νέων .
Γενικά για μένα όλοι αυτοί είναι μία ψεύτης , πάντα ψεύτης .
Εκείνο όμως που έχει σημασία είναι ότι βλέπω την ΕΕ να το παίζει σκληρή στην κυβέρνηση .
Λέτε επειδή ψηφίστηκαν πλέον οι Πρέσπες...Γιατί μάλλον ισχύει το ρητό :
Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν , τον προδότη ουδένας... -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
πρέπει οι κυβερνήσεις να ολοκληρώνουν την 4ετία και να μην έχουμε εκλογές κάθε λίγο.Πρέπει θεωρητικά αλλά στην πράξη δεν έχει γίνει ποτέ, και το σημαντικότερο δεν έχουν κανένα ηθικό δικαίωμα να το λένε αυτό το πράγμα εκείνοι που γκρέμισαν με τον ίδιο τρόπο τους προκατόχους τους.
-
Τα ΜΜΕ, τώρα και όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, είναι στο επίπεδο αξιοπιστίας μιας γνωστής μου : από όσα λένε, πίστεψε ένα 10%. Διαβάζω τα πάντα, το τι πιστεύω από αυτά είναι άλλο θέμα. Για να μην αρχίσω παραδείγματα συγκεκριμένων μέσων, στη χώρα μας ή παγκοσμίως.
Για τις διάφορες κωλοτούμπες μέσων, είναι γνωστές και προκαλούν γέλιο...
Έχει ενδιαφέρον το άδειασμα της κυβέρνησης από Ε.Ε. Μάλλον εξάντλησε την χρησιμότητά της
Μετά από αυτό, ίσως πάμε για εκλογές και πιο σύντομα.
Για να αναλάβει ο επόμενος χρήσιμος. όποιος και να είναι. -
Δεν νομίζω να απασχολεί κανέναν το 'άδειασμα' της ΕΕ στην κυβέρνηση της Ελλάδας.
Ειδικά οι κυβερνητικοί έχουν βγάλει μία τσουγκράνα και τα ξύνουν.
Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα επιμηκύνουν την περίοδο παραμονής στην εξουσία.Χθες άκουσα από τον Χατζησωκράτη (ΔΗΜΑΡ που καλοβλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ) ότι υπάρχει τρόπος να επιμηκυνθεί επ' αόριστον η παραμονή στην εξουσία με κάποιο πολεμικό επεισόδιο. Κοινώς να μπει η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Πλέον παίζει στα ανοιχτά και αυτό το ενδεχόμενο.
Φυσικά το απεύχονται (και καλά) αυτό το σενάριο, αλλά τρόπος υπάρχει... -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Τράγκα δεν ακούω ποτέ . Θυμάμαι τι αβάντες έκανε στο κλεφτοπασοκ την τριετία 90-93 . Το ίδιο για τους μακαρίτες Κακαουνάκη και Θέμο , όπως και για κάποιους Καψήδες και τον άλλο πασόκο των Νέων .Γενικά για μένα όλοι αυτοί είναι μία ψεύτης , πάντα ψεύτης .
Εκείνο όμως που έχει σημασία είναι ότι βλέπω την ΕΕ να το παίζει σκληρή στην κυβέρνηση .
Λέτε επειδή ψηφίστηκαν πλέον οι Πρέσπες...Γιατί μάλλον ισχύει το ρητό :
Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν , τον προδότη ουδένας...Δεν διαφωνώ με το σκεπτικό σου το οποίο δεν διαφέρει από το δικό μου, όμως μέσα από αυτούς λόγω ότι έχουν πρόσβαση παντού πολλές φορές πίσω από τις λέξεις τους υπάρχουν κρυμμένες αλήθειες που τις ανακαλύπτεις συνδυαστικά με άλλες αναφορές όταν έστω από ανάγκη τους ακούς / διαβάζεις, στο συγκεριμένο βίντεο υπάρχει όλη η πορεία της χώρας που θέλει να επιβάλει ο Τσίπρας στην εξωτερική πολιτική, έτσι θεώρησα σωστό να ακούσουμε τι λέγεται και εκτός καναλιών ειδικά από ένα άτομο που γνωρίζει πολλά, άσχετα αν τα βγάζει στη φόρα όταν και όποτε θεωρεί ότι τον βολεύουν γιατί στην τελική, η ουσία δεν αλλάζει από όπου και αν προέρχεται.
-
Απ' ότι φαίνεται πάμε μάλλον για Οκτώβριο . Γιατί σου λέει ο Αλέξης έτσι και αλλιώς θα χάσω , άσε μήπως μέχρι τότε μας βγεί κάτι καλό , από την άλλη θα ρουφήξουμε τους χυμούς της εξουσίας για άλλους 4-5 μήνες .
Αλλωστε αμέσως μετά τις ευρωεκλογές μπορούν να ξεκινήσουν τα θερινά τμήματα της βουλής που μπορεί να κάνει όσες αλλαξοκωλιές , λάθος αλλαξοβουλευτιές θέλει και να μην έχει θέματα πλειοψηφίας . Ετσι θα πάμε μέχρι την προεκλογική περίοδο και το κλείσιμο της Βουλής στις αρχές Σεπτεμβρίου .
-
Καλημέρα,
Δεν ψήφισα και δεν θα ψηφίσω (κατά πάσα πιθανότητα) ποτέ συριζα. Απλά μου γεννιέται η εξής απορία για όλους τους φαν της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τέσσερα χρόνια κυβέρνησης σύριζα, κράζουμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) λέγοντας ψηφίσατε τα καρναβάλια για να μην πληρώσετε ενφια.
Τώρα που όλοι εσείς θα ψηφίσετε ΝΔ απλά για να μην βγουν οι άλλοι, πως σας φαίνεται; Μην μου πει κανείς για ιδεολογίες της ΝΔ και κυρίως για στελέχη γιατί γελάνε και οι πέτρες. Τηλεβιβλιοπώληδες, παιδεραστές, κολητάρια εφοπλιστών, ανεπάγγελτοι, άεργοι 50χρονοι χωρίς ένσημο, χουντικοί και άλλα πολλά. Υπάρχουν και κάποιοι που αξίζουν αλλά μιλάμε για σταγόνες στον ωκεανό της κομματικής γραμμής. Εδώ κατεβάζουν στον δήμο Θεσσαλονίκης Ταχιάο (ή όπως τον λένε), σαν να κάνουν κοινωνικό πείραμα, μετά από τόσα σκ@τ@ από τον σύριζα μπορούμε να τους δώσουμε τον δήμο;;
Εγώ πίστευα στην αυτοδυναμία της ΝΔ στις εκλογές (δεν θα τους ψηφίσω), αλλά πλέον οι τύποι είναι τραγικοί, μέχρι και ήττα μπορεί να παίξει στις εκλογές. Πάντως ξέρω αρκετούς που θέλουν να ψηφίσουν ΝΔ και λένε δεν μου πάει το χέρι να ψηφίσω για να βλέπω στη βουλή Άδωνι και σια.
-
Αλήθεια είναι αυτά που λες .
Ευτυχώς που έχουμε 4 εκλογές και θα ψηφίσω μάλλον 4 διαφορετικά κόμματα...
-
Πάλι τα ίδια εδώ μέσα.
Είναι πολιτικά ορθό κάποιος να δηλώνει αντιδεξιός, αντιΝΔ και να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ για να μην δει ποτέ Κούλη στο Μαξίμου και από την άλλη θα πρέπει να απολογηθούν όσοι θα ψηφίσουν ΝΔ...Εντάξει. Τραγικό.
-
Ο χρήστης Kger έγραψε:
Καλημέρα,Δεν ψήφισα και δεν θα ψηφίσω (κατά πάσα πιθανότητα) ποτέ συριζα. Απλά μου γεννιέται η εξής απορία για όλους τους φαν της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τέσσερα χρόνια κυβέρνησης σύριζα, κράζουμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) λέγοντας ψηφίσατε τα καρναβάλια για να μην πληρώσετε ενφια.
Τώρα που όλοι εσείς θα ψηφίσετε ΝΔ απλά για να μην βγουν οι άλλοι, πως σας φαίνεται; Μην μου πει κανείς για ιδεολογίες της ΝΔ και κυρίως για στελέχη γιατί γελάνε και οι πέτρες. Τηλεβιβλιοπώληδες, παιδεραστές, κολητάρια εφοπλιστών, ανεπάγγελτοι, άεργοι 50χρονοι χωρίς ένσημο, χουντικοί και άλλα πολλά. Υπάρχουν και κάποιοι που αξίζουν αλλά μιλάμε για σταγόνες στον ωκεανό της κομματικής γραμμής. Εδώ κατεβάζουν στον δήμο Θεσσαλονίκης Ταχιάο (ή όπως τον λένε), σαν να κάνουν κοινωνικό πείραμα, μετά από τόσα σκ@τ@ από τον σύριζα μπορούμε να τους δώσουμε τον δήμο;;
Εγώ πίστευα στην αυτοδυναμία της ΝΔ στις εκλογές (δεν θα τους ψηφίσω), αλλά πλέον οι τύποι είναι τραγικοί, μέχρι και ήττα μπορεί να παίξει στις εκλογές. Πάντως ξέρω αρκετούς που θέλουν να ψηφίσουν ΝΔ και λένε δεν μου πάει το χέρι να ψηφίσω για να βλέπω στη βουλή Άδωνι και σια.
Το να κράζουμε τον Σύριζα δεν σημαίνει ότι αυτόματα στηρίζουμε τους υπόλοιπους, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα, με ενοχλεί αφάνταστα και ο συμφηφισμός που φέρνουν άμεσα σε κάθε συζήτηση οι οπαδοί του Σύριζα, ότι αυτό έκαναν και οι προηγούμενοι κλπ, σωστά αλλά ο κόσμος ψήφισε Σύριζα για να φέρει κάτι διαφορετικό από τα αίσχη, την ηθική και τα λάθη των προηγούμενων, το είδες εσύ αυτό ?
Γιατί εγώ δεν το έχω δεί πουθενά, απεναντίας βλέπω τα ίδια και χειρότερα + την μεγάλη προδοσία με τις Πρέσπες που ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για όλα τα Βαλκάνια και κυρίως σε βάροις της χώεας μας και αυτό το είχα γράψει από όταν δημοσίευσε η Καθημερινή την συμφωνία γιατί μέχρι τότε την είχαν μυστική ξέροντας ότι θα φάνε κράξιμο και θα ξεσηκωθεί ο κόσμος.
Ο Κούλης θα παίξει και αυτός το παιγνίδι των Γερμανών και του ΝΑΤΟ, δυστυχώς δεν υπάρχει στον πολιτικό μας ορίζοντα ο αρχηγός εκείνος που θα μπορέσει να βάλει σε σωστή τροχιά τη χώρα μέσα από τους περιορισμούς που υπάρχουν, αλλά και να μην είχαμε τους θεσμούς στο κεφάλι μας πάλι δεν υπάρχει ο κατάλληλος που θα ηγηθεί στην ανασυγκρότηση της χώρας γιατί ακόμα όλο το πολιτικό σύστημα προσβλέπει στην εξουσία, στο δημόσιο χρήμα, και στο βόλεμα της καρέκλας αδιαφορώντας για την καθημερινότητα των πολλών, η στόχευση είναι ακόμα στην φορολογία, στα επιδόματα και στα ψέματα και καθόλου στην πραγματική ανάπτυξη, αυτή δεν την θέλει κανένα κόμμα εξουσίας γιατί δεν πρέπει να ξυπνήσουν οι σκλάβοι που θέλει να μας κρατάει ο Σύριζα με τα ψίχουλα των επιδομάτων, με τον τρόμο της εγκληματικότητας, με τον αυταρχισμό των αντιλαϊκων αποφάσεων του και με την αδιαφορία για την υγεία των πολιτών.
-
Προσωπική μου άποψη, η ΝΔούλα δεν δείχνει τόσο 'διψασμένη' για εξουσία.
Ένα σωρό γόνοι που έχουν συρμαγιά από τον μπαμπά και που είναι στην λογική 'ε, βουλευτής θα βγω, δεν βαρυέσαι..., κάποτε θα γίνουμε κυβέρνηση, μέχρι τότε καλά να περνάμε...'.
Θυμάμαι τότε με την εκπρόσωπο τύπου που την κυνηγούσε ο Μπαξεβάνης, αντί να πάει να μπει μόνη της στην φυλακή και μετά να τους περάσει γεννεές 14, είπε μην σπάσει κανένα νύχι και κρυβότανε στην Πειραιώς...
Βγαίνει ΝΔούλης να μιλήσει, τον αρχίζει ο συριζαίος στα περί ακροδεξιάς και νεοφιλελέ και ασπρίζει, δεν ξέρει τι να πει.
Ο μόνος που μπορεί να πει δυο κουβέντες με επιχειρήματα είναι ο Άδωνις, πιστεύω βάσιμα ότι αν δεν τον είχε η ΝΔ θα ήταν 5 μονάδες κάτω δημοσκοπικά. Κατάντια να έχεις βασικό 'πυλώνα' τέτοιον τύπο, πραγματικά υπάρχει φοβερή ένδεια στελεχών.
Αμ, δεν γίνεται έτσι η δουλειά καημένε Κούλι... Πρέπει να βρέξεις τον πισινό για να φας ψάρι.
Και άντε και βγήκες τον Οκτώβριο. Έχεις 17Ν τον Νοέμβριο, Γρηγορόπουλο τον Δεκέμβρη, αγρότες τον Γενάρη (που ο Αλέξις τους τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί σε μια μέρα χωρίς καν να πατήσουν άσφαλτο...). Άμα μετά από τέτοια αριστερή διακυβέρνηση δεν έχεις ακόμη απενοχοποιηθεί ως δεξιά και κυττάξεις να κυβερνήσεις σαν μειλίχιος κεντρώος βούδας και Παυλόπουλος, το' χασες...Αντιθέτως οι συριζαίοι από γκαρσόνια και μια ζωή στην πείνα μετά αριστερίζουσας αμπελοφιλοσοφίας, είδαν φως και μπήκαν και τώρα γυρνάνε στα σαλόνια με 7000 στην τσέπη οι βουλευτές/υπουργοί και 2000+ τα στελέχη στον κρατικό μηχανισμό, όποιος νομίζει ότι θα τα αφήσουν όλα αυτά έτσι απλά κάνει λάθος.
Οι άνθρωποι είναι με το μαχαίρι στο στόμα και το δείχνουν.
Το βασικό τους λάθος ήταν ότι μέτρησαν λάθος το μακεδονικό και τρώνε μεγαλύτερη φθορά απ' όση πίστευαν, θα δούμε στο επερχόμενο EWG αν οι έξω θεωρούν πλέον τον Αλέξι καμμένο χαρτί ή όχι. -
Ο χρήστης Kger έγραψε:
Καλημέρα,Δεν ψήφισα και δεν θα ψηφίσω (κατά πάσα πιθανότητα) ποτέ συριζα. Απλά μου γεννιέται η εξής απορία για όλους τους φαν της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τέσσερα χρόνια κυβέρνησης σύριζα, κράζουμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) λέγοντας ψηφίσατε τα καρναβάλια για να μην πληρώσετε ενφια.
Συμφωνούμε σε πολλά. Στα περισσότερα θα έλεγα. Διαφωνούμε σε κάποια λίγα.
Τι θέλω να πω...
Κάνεις ένα τσουβάλιασμα, λες και είναι όλοι οι ΝΔκράτες παιδεραστές. Όποιος είναι να πάει φυλακή. Ασχέτου κόμματος. Το ότι κάποιος πουλάει βιβλία στην τηλεόραση, γιατί είναι κακό;; Είναι καλύτερα να είσαι γιατρός και να είσαι ο Πολάκης;;;
Το φίλοι εφοπλιστών;
Οι χουντικοί μου προκαλούν την ίδια αλλεργία με τους κομμουνιστές.
Ανεπάγγελτοι;; Αλήθεια ;;; Ο Καρανίκας δηλαδή και Νοτοπούλου-Χατζηγεωργίου(γιατί μάλλον είσαι από θεσσαλονίκη), κόλλησαν πολλά χρόνια ένσημα...
Και δεν προσπαθώ να κρύψω τα χάλια του ενός, προβάλλοντας τα χάλια του άλλου. Να συμφωνήσω μαζί σου, ότι και οι 2 είναι χάλια. Επίσης να συμφωνήσω ότι όπως το πάνε, θα χάσουν μόνοι τους τις εκλογές.Αν εσύ στην διακυβέρνηση 4 χρόνια του Σύριζα βλέπεις μόνο ότι δεν κατάργησε τον ΕΝΦΙΑ, εγώ έχω άλλα προβλήματα.
Τους ψήφισε ο κόσμος για το διαφορετικό, και όντως τέτοιοι αποδεικνύονται. Ποιο φασιστική κυβέρνηση δεν υπήρξε. Σε όλους τους τομείς που ακούμπησαν.
-
Όταν κάποτε είχε διατυπωθεί η θεωρία των δύο άκρων είχαν ξεσηκωθεί οι ντεμέκ αριστεροί...τελικά με τις πράξεις τους απέδειξαν ότι είναι ακριβώς ίδιοι. Όσο για τον Καρανίκα,στην τοπική τον είχαν να κουβαλάει καφέδες και ακόμα και αυτό το έκανε λάθος.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πάλι τα ίδια εδώ μέσα.
Είναι πολιτικά ορθό κάποιος να δηλώνει αντιδεξιός, αντιΝΔ και να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ για να μην δει ποτέ Κούλη στο Μαξίμου και από την άλλη θα πρέπει να απολογηθούν όσοι θα ψηφίσουν ΝΔ...Εντάξει. Τραγικό.
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στον παρακάτω:
Καλημέρα,
Δεν ψήφισα και δεν θα ψηφίσω (κατά πάσα πιθανότητα) ποτέ συριζα. Απλά μου γεννιέται η εξής απορία για όλους τους φαν της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τέσσερα χρόνια κυβέρνησης σύριζα, κράζουμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) λέγοντας ψηφίσατε τα καρναβάλια για να μην πληρώσετε ενφια.
-
Και εγώ ελπίζω να μην υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που κρατά λίστα με το τι μπορεί να ψηφίζει το κάθε μέλος.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και εγώ ελπίζω να μην υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που κρατά λίστα με το τι μπορεί να ψηφίζει το κάθε μέλος. -
Πόσα λίγα ξέρεις για το χώρο...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ