-
κανένα σενάριο για εκλογές υπάρχει ? Εγώ λέω ότι θα εξαντλήσει τη θητεία και θα χρησιμοποιήσει και τις 20 ημέρες που δίνει το Σύνταγμα, το οποίο το επικαλούνται πάνρτα κατά το δοκούν, άσχετα αν το έχουν κάνει κουρελόχαρτο ίδιως με την συμφωνία των Πρεσπών.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Β
Όμως ο Σύριζα ήρθε στην εξουσία για να κάνει διαδορετικά πράγματα από ότι το παλαιό κομματικό σύστημα, ήρθε στα πράγματα κουνόντας την ρομφαία της ηθικής, ήρθε στα πράγματα για να βάλει φυλακή όσους είχαν παρανομήσει, ήρθε για να σκίσει με ένα άρθρο τα μνημόνια, ήρθε για να σηκώσει ψηλά την κοινωνία και τους ανήμπορους, ήρθε για να δώσει μια νέα πνοή σε όλα τα κακώς κείμενα, έτσθ δεν μας έλεγε ο Τσίπρας ?Νομίζετε ότι έχει κάνει έστω και ένα από τα όσο με δόλο εξήγγειλε για να υφαρπάξει την εξουσία ? Απαντήστε εσείς.
Αντί αυτού βλέπουμε από όσους ακόμα στηρίζουν τους ψεύτες της κυβέρνησης κάθε φορά που γίνεται αναφορά στα δικά τους κακώς κείμενα να επιτίθενται κάνοντας συμψηφισμούς με τι έκαναν οι άλλοι που τους έχουμε ήδη καταδικάσει στη συνείδηση μας αγνοώντας τις πράξεις των στελεχών του Σύριζα αλλά και τις πρακτικές της κυβέρνησης.
Ακριβώς αυτό.... Ο κόσμος στο νου του, δεν εξέλεξε το ΠΑΣΟΚ(άλλο τι έγινε τελικά). Και τολμώ να πω, ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν καλύτερο στο κυβερνητικό του έργο.
https://www.youtube.com/watch?v=K0NkZABM73E
https://www.youtube.com/watch?v=5_1c5xTGUqQ
https://www.youtube.com/watch?v=OtJcwvrbcXE
Youtube VideoΞέρω, οι 60λεπτάκηδες θα βάλουν βίντεο του Αδωνη, για το τι έλεγε για Σαμαρά και Μητσοτάκη. Μόνο που αυτά ΔΕΝ έχουν να κάνουν με την άσκηση πολιτικής που επηρεάζει τη ζωή μας. Απλά δείχνουν πόσο κωλοτούμπας μπορεί να γίνει κάποιος για την καρέκλα.
Και αυτοί κρίθηκαν και πήγαν σπίτια τους. Κάποιοι έπρεπε να πάνε φυλακή. Γιατί δεν τους φυλάκισε ο Συριζα;;;
Μεγαλύτερη δε ντροπή δεν πρέπει να υπάρχει από το να χάνεις 3 φορές σερί από τους Συριαζαίους.
Και είναι επίσης λυπηρό, ότι φαίνονται αυτή τη στιγμή καλύτερη λύση, όλοι αυτοί που 40 χρόνια μας πήδηξαν. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μην μου πειράζετε το Ελληνικό δημόσιο!!!!!!
Για αυτό έχουν ξεσηκωθεί ορισμένοι μην τυχόν και αλλάξει κάτι;ΜΗΔΕΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
Λάρισα: Ελειπαν 33 από τους 38 υπαλλήλους σε δημόσια υπηρεσία -Οι απίστευτες δικαιολογίες
...
Πηγή: https://www.iefimerida.gr/news/481593/l ... kaiologies
...Όχι ότι παίζει καμία συνταρακτική διαφορά, αλλά η είδηση είναι του 2015...
-
Βλέπω έντονη προεκλογική χροιά στο φόρουμ...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Βλέπω έντονη προεκλογική χροιά στο φόρουμ...Χαμός, σφάζονται οι οπαδοί με παραθέσεις ντοκουμέντου, τσαντιριού κ.ο.κ. από τη μια και πρωτοθέματος, σκάι κ.ο.κ. από την άλλη. Ότι σιχαίνομαι προσωπικά περισσότερο, τα ταγμένα μονόπλευρα μέσα ενημέρωσης που έχουν φυτρώσει τόσα πολλά που δεν βρίσκεις πια πουθενά και τις δύο απόψεις...
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Μην μου πειράζετε το Ελληνικό δημόσιο!!!!!!
Για αυτό έχουν ξεσηκωθεί ορισμένοι μην τυχόν και αλλάξει κάτι;ΜΗΔΕΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
Λάρισα: Ελειπαν 33 από τους 38 υπαλλήλους σε δημόσια υπηρεσία -Οι απίστευτες δικαιολογίες
...
Πηγή: https://www.iefimerida.gr/news/481593/l ... kaiologies
...Όχι ότι παίζει καμία συνταρακτική διαφορά, αλλά η είδηση είναι του 2015...
Δείχνει ότι στο ίντερνετ η αναπαραγωγή δημοσιευμάτων γίνεται χωρίς ουσιαστική εξακρίβωση, έρευνα και αληθινή δημοσιογραφία.
Τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια γλύφουν την εκάστοτε εξουσία ή τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα.
Η κυβερνητική τηλεόραση εξυμνεί την εκάστοτε κυβέρνηση.
Ο έντυπος ενημερωτικός τύπος διατηρούσε και διατηρεί ιδεολογικό και κομματικό πρόσημο.
Το ραδιόφωνο (είτε ιδιωτικό, είτε κυβερνητικό) μία από τα ίδια.Και όλοι αυτοί μαζί έχουν αναλάβει και την ενημέρωση μέσω ίντερνετ. Χάλι μαύρο...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δείχνει ότι στο ίντερνετ η αναπαραγωγή δημοσιευμάτων γίνεται χωρίς ουσιαστική εξακρίβωση, έρευνα και αληθινή δημοσιογραφία.Τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια γλύφουν την εκάστοτε εξουσία ή τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα.
Η κυβερνητική τηλεόραση εξυμνεί την εκάστοτε κυβέρνηση.
Ο έντυπος ενημερωτικός τύπος διατηρούσε και διατηρεί ιδεολογικό και κομματικό πρόσημο.
Το ραδιόφωνο (είτε ιδιωτικό, είτε κυβερνητικό) μία από τα ίδια.Και όλοι αυτοί μαζί έχουν αναλάβει και την ενημέρωση μέσω ίντερνετ. Χάλι μαύρο...
Έτσι. Ειλικρινά δεν έχει μείνει πια αξιόπιστο κανάλι ενημέρωσης. Καλούμαστε να διαβάζουμε όλα τα μέσα ώστε να βγάλουμε συνολική εικόνα, αλλά οι βαμμένοι δεν το κάνουν με τίποτα...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
https://m.luben.tv/politix/174670Δίχως σχόλιο, δε χρειάζεται άλλωστε._

-
Τα τελευταία 4 χρόνια έχουμε ζήσει τα πάντα.
Ξεκινήσαμε από το να φύγουν αυτοί που μας κατέστρεψαν και λεηλάτησαν τη χώρα, οι οποίοι διορίζανε τους ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ/ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ/ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ κτλπ κτλπ, αν και τους ψηφίζαμε φανατικά όταν περνούσαμε καλά...Μετά πήγαμε στο πόσο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα με αυτούς/τα μισά να κάνει ο Τσίπρας θα είναι επιτυχία...
Μετά την περήφανη διαπραγμάτευση πήγαμε σε ατάκες τύπου: ''Αδιαστήκαμε πανηγυρικά από τον Αλέξη''/ ''Δεν έχει νόημα πλέον η όποια στήριξης''/''Ίσως θα πρέπει να στραφούμε σε πιο ριζοσπαστικές λύσεις τύπου Παναή-Νομισματοκοπείο''...
Μετά όταν σιγά σιγά ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίχθηκε στο νέο ΠΑΣΟΚ αρχίσαμε ξανά να υποστηρίζουμε γιατί η κακή Πασοκίλα είναι σαν την τραγίλα, μυρίζει από μακρυά, οπότε τώρα που διορίζουν αυτοί τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ/ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ/ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ+ΓΚΟΜΕΝΕΣ, πρέπει να βάλουμε πλάτη, ακόμα και αν αυξήσανε κατά 50% τους μετακλητους που έλεγαν ότι θα καταργήσουν...
Και τέλος το θέμα μας είναι οι επόμενοι να πέσουν γρήγορα με όποιο κόστος, που σημαίνει ότι κάτι δεν θα πηγαίνει καλά για να γίνουν γρήγορα εκλογές--αστάθεια πολιτική, αρκεί να είναι δικοί μας επάνω.
Με τις υγείες μας.
Υ.Γ: Προσωπικά δεν υποστηρίζω κανέναν Μητσοτάκη, ούτε θα με σώσει κάνενας από όποιους θα κυβερνάει. Αυτό που έλεγα τόσο επί Σαμαρά, όσο και επί Τσίπρα είναι ότι πρέπει οι κυβερνήσεις να ολοκληρώνουν την 4ετία και να μην έχουμε εκλογές κάθε λίγο. Το ίδιο θα πω και για τους επόμενους. Γιατί εγώ Χατζιαβάτης δεν θα γίνω ποτέ.
Y.Γ2: Σχόλιο περί παιδεραστών/άρρωστων ανθρώπων. Κάποια στελέχη της Ν.Δ το μόνο που κατάφεραν ήταν να δώσουν πολιτική χροιά στο όλο θέμα, ενώ αν κρατούσαν μια στάση του τύπου: ''Τον φερόμενο παιδεραστή τον γνωρίζω από το κόμμα και θεωρώ σε προσωπικό επίπεδο ότι είναι αθώος, ηθικός κτλπ'' , θα τελείωνε το θέμα εκεί. Αντίθετα έβαλαν ένα αυτογκόλ και όλοι ασχολούνται είτε τον Πολάκη, είτε με τον παιδεραστή και δεν μιλάμε για τα πολιτικά ζητήματα ουσίας.
Με τις υγείες μας.
-
Εγώ προτείνω να μην γίνονται εκλογές, αλλά να υπάρχει Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Κομμάτων. Κάθε Κυριακή να παίζουν 'μπαλίτσα' τα κόμματα σε γήπεδα και όποιος έρχεται πρώτος στο πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά να είναι στην εξουσία για ένα χρόνο. Αν καταφέρει να έρθει ξανά πρώτος τότε θα παραμένει στην εξουσία. Και ας κάτσουν τα κόμματα να φτιάξουν σωστές ομάδες.
Θα βλέπουμε και μπαλίτσα, θα πηγαίνουμε και στο γήπεδο και θα ακούμε και σοβαρές πολιτικές αναλύσεις...
-
Χωρίς δικά μου σχόλια γιατί νομίζω ότι έτσι έχουν τα πράγματα, όπως τα λέει ο Τράγκα,ς για τον οποίο μπορεί ο καθένας - και εγώ - να έχω τη γνώμη μου για το άτομο του, αλλά δεν μπορώ να αμφισβητήσω ότι έχει μέσα σε όλο το πολιτικό σύστημα τις δικές του πηγές και συνήθως λέει τα πράγματα όπως έχουν πρίν αυτά γίνουν πραγματικότητα, 53 χρόνια ζώντας σε αυτό το άθλιο πολιτικό περιβάλλον έχει άποψη ειδικά όταν πρόκειται για εθνικά θέματα, όποιος έχει διάθεση ας ακούσει σε 22΄αυτό τον μονόλογο και ας αναρωτηθεί μετά αν είναι έτσι ή μας τα λέει κάνοντας δική του προπαγάνδα.
-
Τράγκα δεν ακούω ποτέ . Θυμάμαι τι αβάντες έκανε στο κλεφτοπασοκ την τριετία 90-93 . Το ίδιο για τους μακαρίτες Κακαουνάκη και Θέμο , όπως και για κάποιους Καψήδες και τον άλλο πασόκο των Νέων .
Γενικά για μένα όλοι αυτοί είναι μία ψεύτης , πάντα ψεύτης .
Εκείνο όμως που έχει σημασία είναι ότι βλέπω την ΕΕ να το παίζει σκληρή στην κυβέρνηση .
Λέτε επειδή ψηφίστηκαν πλέον οι Πρέσπες...Γιατί μάλλον ισχύει το ρητό :
Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν , τον προδότη ουδένας... -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
πρέπει οι κυβερνήσεις να ολοκληρώνουν την 4ετία και να μην έχουμε εκλογές κάθε λίγο.Πρέπει θεωρητικά αλλά στην πράξη δεν έχει γίνει ποτέ, και το σημαντικότερο δεν έχουν κανένα ηθικό δικαίωμα να το λένε αυτό το πράγμα εκείνοι που γκρέμισαν με τον ίδιο τρόπο τους προκατόχους τους.
-
Τα ΜΜΕ, τώρα και όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, είναι στο επίπεδο αξιοπιστίας μιας γνωστής μου : από όσα λένε, πίστεψε ένα 10%. Διαβάζω τα πάντα, το τι πιστεύω από αυτά είναι άλλο θέμα. Για να μην αρχίσω παραδείγματα συγκεκριμένων μέσων, στη χώρα μας ή παγκοσμίως.
Για τις διάφορες κωλοτούμπες μέσων, είναι γνωστές και προκαλούν γέλιο...
Έχει ενδιαφέρον το άδειασμα της κυβέρνησης από Ε.Ε. Μάλλον εξάντλησε την χρησιμότητά της
Μετά από αυτό, ίσως πάμε για εκλογές και πιο σύντομα.
Για να αναλάβει ο επόμενος χρήσιμος. όποιος και να είναι. -
Δεν νομίζω να απασχολεί κανέναν το 'άδειασμα' της ΕΕ στην κυβέρνηση της Ελλάδας.
Ειδικά οι κυβερνητικοί έχουν βγάλει μία τσουγκράνα και τα ξύνουν.
Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα επιμηκύνουν την περίοδο παραμονής στην εξουσία.Χθες άκουσα από τον Χατζησωκράτη (ΔΗΜΑΡ που καλοβλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ) ότι υπάρχει τρόπος να επιμηκυνθεί επ' αόριστον η παραμονή στην εξουσία με κάποιο πολεμικό επεισόδιο. Κοινώς να μπει η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Πλέον παίζει στα ανοιχτά και αυτό το ενδεχόμενο.
Φυσικά το απεύχονται (και καλά) αυτό το σενάριο, αλλά τρόπος υπάρχει... -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Τράγκα δεν ακούω ποτέ . Θυμάμαι τι αβάντες έκανε στο κλεφτοπασοκ την τριετία 90-93 . Το ίδιο για τους μακαρίτες Κακαουνάκη και Θέμο , όπως και για κάποιους Καψήδες και τον άλλο πασόκο των Νέων .Γενικά για μένα όλοι αυτοί είναι μία ψεύτης , πάντα ψεύτης .
Εκείνο όμως που έχει σημασία είναι ότι βλέπω την ΕΕ να το παίζει σκληρή στην κυβέρνηση .
Λέτε επειδή ψηφίστηκαν πλέον οι Πρέσπες...Γιατί μάλλον ισχύει το ρητό :
Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν , τον προδότη ουδένας...Δεν διαφωνώ με το σκεπτικό σου το οποίο δεν διαφέρει από το δικό μου, όμως μέσα από αυτούς λόγω ότι έχουν πρόσβαση παντού πολλές φορές πίσω από τις λέξεις τους υπάρχουν κρυμμένες αλήθειες που τις ανακαλύπτεις συνδυαστικά με άλλες αναφορές όταν έστω από ανάγκη τους ακούς / διαβάζεις, στο συγκεριμένο βίντεο υπάρχει όλη η πορεία της χώρας που θέλει να επιβάλει ο Τσίπρας στην εξωτερική πολιτική, έτσι θεώρησα σωστό να ακούσουμε τι λέγεται και εκτός καναλιών ειδικά από ένα άτομο που γνωρίζει πολλά, άσχετα αν τα βγάζει στη φόρα όταν και όποτε θεωρεί ότι τον βολεύουν γιατί στην τελική, η ουσία δεν αλλάζει από όπου και αν προέρχεται.
-
Απ' ότι φαίνεται πάμε μάλλον για Οκτώβριο . Γιατί σου λέει ο Αλέξης έτσι και αλλιώς θα χάσω , άσε μήπως μέχρι τότε μας βγεί κάτι καλό , από την άλλη θα ρουφήξουμε τους χυμούς της εξουσίας για άλλους 4-5 μήνες .
Αλλωστε αμέσως μετά τις ευρωεκλογές μπορούν να ξεκινήσουν τα θερινά τμήματα της βουλής που μπορεί να κάνει όσες αλλαξοκωλιές , λάθος αλλαξοβουλευτιές θέλει και να μην έχει θέματα πλειοψηφίας . Ετσι θα πάμε μέχρι την προεκλογική περίοδο και το κλείσιμο της Βουλής στις αρχές Σεπτεμβρίου .
-
Καλημέρα,
Δεν ψήφισα και δεν θα ψηφίσω (κατά πάσα πιθανότητα) ποτέ συριζα. Απλά μου γεννιέται η εξής απορία για όλους τους φαν της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τέσσερα χρόνια κυβέρνησης σύριζα, κράζουμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) λέγοντας ψηφίσατε τα καρναβάλια για να μην πληρώσετε ενφια.
Τώρα που όλοι εσείς θα ψηφίσετε ΝΔ απλά για να μην βγουν οι άλλοι, πως σας φαίνεται; Μην μου πει κανείς για ιδεολογίες της ΝΔ και κυρίως για στελέχη γιατί γελάνε και οι πέτρες. Τηλεβιβλιοπώληδες, παιδεραστές, κολητάρια εφοπλιστών, ανεπάγγελτοι, άεργοι 50χρονοι χωρίς ένσημο, χουντικοί και άλλα πολλά. Υπάρχουν και κάποιοι που αξίζουν αλλά μιλάμε για σταγόνες στον ωκεανό της κομματικής γραμμής. Εδώ κατεβάζουν στον δήμο Θεσσαλονίκης Ταχιάο (ή όπως τον λένε), σαν να κάνουν κοινωνικό πείραμα, μετά από τόσα σκ@τ@ από τον σύριζα μπορούμε να τους δώσουμε τον δήμο;;
Εγώ πίστευα στην αυτοδυναμία της ΝΔ στις εκλογές (δεν θα τους ψηφίσω), αλλά πλέον οι τύποι είναι τραγικοί, μέχρι και ήττα μπορεί να παίξει στις εκλογές. Πάντως ξέρω αρκετούς που θέλουν να ψηφίσουν ΝΔ και λένε δεν μου πάει το χέρι να ψηφίσω για να βλέπω στη βουλή Άδωνι και σια.
-
Αλήθεια είναι αυτά που λες .
Ευτυχώς που έχουμε 4 εκλογές και θα ψηφίσω μάλλον 4 διαφορετικά κόμματα...
-
Πάλι τα ίδια εδώ μέσα.
Είναι πολιτικά ορθό κάποιος να δηλώνει αντιδεξιός, αντιΝΔ και να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ για να μην δει ποτέ Κούλη στο Μαξίμου και από την άλλη θα πρέπει να απολογηθούν όσοι θα ψηφίσουν ΝΔ...Εντάξει. Τραγικό.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ