-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Δηλαδη, σπυρο το κρατος κατ εσε δεν εχει συνεχεια;;;;Μηδενιζει το κοντερ και παμε για άλλα;;;;
Σπυρο σκατα κυβερνηση ηταν....οκ
Τι της εδωσαν να διαχειρηστει;;;;;
Πες μου τα με λιγα λογια...ποιος εκανε και τι τα τελεγυταια 20 ετη στη χωρα;;;Σπυρο, το περασαμε ετσι απαλα.....το ΣΕΠΕ...καταργηθηκε και εχασε την αυτονομια τους ως οργανισμος. Εγινε κυβερνητικη γραμματεια...
Ξερεις παιδια που εργαζονται στην ελευθερη αγορα και οχι στην οικογενειακή επιχειρηση;;;; τι λενε για αυτο;
Lap συγνώμη τώρα αλλά σε αυτή την ερώτηση που έκανα και που για εμένα είναι όχι μόνο επί οικονομικού ζητήματος αλλά και ηθικού μου απαντας με αυτό το κατεβατό συνειρμικών δικών σου ερωτήσεων? Thanks! I understood!
Ξέρεις, δεν θεωρώ πως ανήκω στο 1% εκείνων που κατέχουν τον πλούτο που αναφέρεται ο Δίας. Επίσης δεν θεωρώ πως αν κάτι ξεκινήσει στραβά, στραβά θα συνεχίζει γιατί βρε παιδί μου πρέπει να υπάρχει μια συνέχεια... Στους παπάρες έδωσαν να διαχειριστούν αυτό που έταζαν πως θα διαχειριστούν με άλλο τρόπο και που θα είχε ωφέλη για την κοινωνία. Οι πολλοί τους μαύρισαν καθώς κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε όπως και δεν ήταν εφικτό να γίνει. Ναι βέβαια κάποιοι βολεύτηκαν και τους στήριξαν με κάθε τρόπο όπως και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Το ΣΕΠΕ δεν το είδα ποτέ στον στοίβο του ιδιωτικού τομέα που βρίσκομαι πολλά χρόνια τώρα. Το ΣΔΟΕ εκκίνησε με τις καλύτερες των υποσχέσεων αλλά άστο καλύτερα με τι υλικά πορεύτηκε τόσα χρόνια και ποια η αποτελεσματικότητα του. Μόνο από καμιά καρφωτή και αν. Στο ερώτημα μου αν ένας εργαζόμενος με μεικτές αποδοχές προ φόρων 100000 πρέπει να έχει καθαρό εισόδημα το ίδιο με έναν άλλο εργαζόμενο με αποδοχές 40000 τι έχεις να μου πεις? Εκεί είναι όλα τα λεφτά. Για να σου το κάνω πιο λιανά μήπως έξω από μελέτες αναλύσεις κλπ μπορείς να αντιληφθείς πως μπαίνει ένα τεχνικό εμπόδιο στους κάτω να μπορέσουν με τη δουλειά τους να ανέλθουν οικονομικά κοινωνικά και αυτό κατά παράβαση κάθε δικαίου περί ισων δικαιωμάτων και ευκαιριών? Αναδιανομή ναι αλλά όχι και εξίσωση. Ποιο το νόημα δηλαδή να τρέχει κάποιος να δημιουργήσει και να καταλήγει να έχει τα ίδια με έναν ξύστη ή ότι άλλο? Αυτά τα ζητήματα έριξαν από μέσα τις θλιβερές σοσιαλιστικές δημοκρατίες (ο θεός να τις κάνει δηλαδή αλλά αυτό το συζητάμε σε άλλο νήμα). Όντως είμαι κι εγώ της άποψης αντί να ξεφτυλίζεται η αξιοπρέπεια του ατόμου (ακόμη και του ανόητου που δεν το αντιλαμβάνεται) περιμένοντας κάποιο επίδομα ας μπει μέσα σε ένα επιδοτούμενο σύστημα ιδιωτικού ή κρατικού οργανισμού και ας κάνει κάτι για το σύνολο αντί να είναι σκέτο βάρος οικονομικό και απλό μέλος τακτικού κομματικού στρατού. Καλησπέρες! -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Το ΣΕΠΕ δεν το είδα ποτέ στον στοίβο του ιδιωτικού τομέα που βρίσκομαι πολλά χρόνια τώρα. Το ΣΔΟΕ εκκίνησε με τις καλύτερες των υποσχέσεων αλλά άστο καλύτερα με τι υλικά πορεύτηκε τόσα χρόνια και ποια η αποτελεσματικότητα του. Μόνο από καμιά καρφωτή και αν.Ξέρεις πόσους εργαζόμενους-ελεγκτές έχουν αυτά τα Σώματα; Μόνο με καταγγελίες να ασχολούνται, πάλι δεν φτάνουν! Αλλά μετά μας φταίει το μεγάλο Δημόσιο...
Στο ερώτημα μου αν ένας εργαζόμενος με μεικτές αποδοχές προ φόρων 100000 πρέπει να έχει καθαρό εισόδημα το ίδιο με έναν άλλο εργαζόμενο με αποδοχές 40000 τι έχεις να μου πεις
Η απάντηση είναι απλή, αν και φυσικά άδικη, όπως άδικο είναι όλο το σάπιο Καπιταλιστικό σύστημα. Κλέβουν μερικοί, οπότε όλοι θεωρούνται κλέφτες. Έτσι αναγκάζεις και τους τίμιους να γίνουν κλέφτες, αφού το Κράτος τους θεωρεί έτσι κι αλλιώς κλέφτες. Βέβαια οι ΕΕ, μόνοι μας το καταφέραμε αυτό με την άκρατη φοροδιαφυγή...
Ποιο το νόημα δηλαδή να τρέχει κάποιος να δημιουργήσει και να καταλήγει να έχει τα ίδια με έναν ξύστη ή ότι άλλο?
Σαν τι να δημιουργήσει δηλαδή; Να έκανε και τίποτα σημαντικό (τεχνολογία, επιστήμη κλπ) να πω ναι...
Αυτά τα ζητήματα έριξαν από μέσα τις θλιβερές σοσιαλιστικές δημοκρατίες
Δεν ξέρω για σένα, αλλά τώρα που πλησιάζει 31 Ιουλίου και πρέπει να βρω τα λεφτά για την 1η δόση του Φόρου Εισοδήματος ΟΝΤΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ, πολύ θα ήθελα να ζω σε μια τέτοια 'θλιβερή' Σοσιαλιστική Δημοκρατία όπου δεν θα είχα φόρους και θα είχα εξασφαλισμένη εργασία...
-
Δία κάπου είσαι χαμένος στην μετάφραση, οι ίδιοι οι βουλευτές πηγαίνουν στη βουλή ( το παλεύουν με νύχια και δόντια, εννίοτε με χτυπήματα κάτω από τη μέση ) για να εκλεγούν, μη μου λες λοιπόν ευχολόγια και παραμύθια περί ανωτερότητας και άλλων χαριτωμένων, αρκεί μια ματιά με τι περιουσία μπαίνουν στη βουλή και με τι βγαίνουν για να τελειώσει και αυτό το παραμύθι.
Όσο για τους βουλευτές τους ΚΚΕ, η επιφάνεια είναι όπως την λές ή περίπου έτσι, γιατί η αλήθεια είναι κρυμμένη στα βαθειά υπόγεια του Περισσού και τίποτα δεν θα βγεί στην επιφάνεια ούτε μετά από 100 χρόνια, άλλωστε το είχε πεί και η κυρά-Αλέκα, μέσα στον Περισσό δεν θα πατήσει ποτέ κανένας έλεγχος, γιατί άραγε ?
Αυτό είναι το αθώο, αληθινό, ευγενές κόμμα που θέλετε να πιστεύετε ότι είσαστε ? Απορώ πως μορφωμένοι άνθρωποι τρώνε τόσο κουτόχορτο επί τόσα χρόνια πιστεύοντας σε ιδανικά που το ίδιο το κόμμα έχει καταπατήσει από την αρχή της ύπαρξης του, έλεος πια με την κουταμάρα και τις κρυμμένες αλήθειες ακόμα και από τους εαυτούς σας.
Ένας καθρέφτης θα ήταν αρκετός για να δεί το ΚΚΕ την πορεία του από την ίδρυση του και να ζητήσει συγγνώμη από εκατομμύρια Έλληνες για την μέχρι τώρα ιστορία και τα πεπραγμένα του, αλλά φαίνεται ότι στον Περισσό δεν υπάρχουν καθρέφτες, ούτε και στα σπίτια των οπαδών του. Άλλωστε όποιος μπαίνει εκεί μέσα και μαθαίνει πράγματα δεν βγαίνει εύκολα, ούτε μιλάει για το τι γίνεται εκεί, απορώ πως είναι όρθιος ακόμα ο Καζάκης που έχει πεί κάποια πράγματα, όχι πολλά αλλά αρκετά για να σχηματίσει κάποιος μια γνώμη.
Το ΚΚΕ το μόνο που ξέρει είναι να μαζεύει χρήματα από την αγορά, δεν έχει προσφέρει τίποτα στη χώρα πέρα από μια ιδεολογία, εννοώ κάτι χειροπιαστό, κάτι που να μετριέται σε αξία, σε χρήμα, σε έργα υπέρ του λαού όπως λέτε, απεναντίας οι κακοί δεξιοί με τις γαλέρες έχουν στήσει αυτή την Ελλάδα μα όλα της τα στραβά, με δρόμους, με έργα, με λιμάνια και αεροδρόμια, με νοσοκομεία, σχολεία, πανεπιστήμια κλπ, κλπ, κλπ, γιατί το ΚΚΕ δεν έχει προσφέρει ποτέ ένα νοσοκομείο, ένα σχολείο, ένα γεφύρι σαν του Μαυρογιαλούρου βρε αδερφέ αφού το χρήμα που έχει είναι ίσως και περισσότερο από της Εκκλησίας της Ελλάδος, δεν είναι ανάγκη να κυβερνήσει ( φτύνω στον κόρφο μου ) για να προσφέρει.
Μόνο λόγια που προκαλούν συμπόνια στα κορόϊδα που πιστεύουν στις χίμαιρες και στους κακούς δράκους και τους πέρνουν τον οβολό τους, μαζεύει χρήμα από όπου μπορεί εδώ και 80 χρόνια, μέχρι το 1989 τα έπερνε και από την Μόσχα, έλεος πια με την κοροϊδία υπέρ του λαού τον οποίο στίβει όταν εργάζεται εκεί στα κολχόζ του Περισσού.
Δούλεψα σχεδιάζοντας τις γραμμές μελάνης μήκους 1100 μέτρα στην πρώην Τυποεκδοτική και είδα και έμαθα όσα δεν θα μάθει κανείς από όσους δεν περάσει έστω και την πόρτα της αριστερής μαφίας της Ελλάδας, σιχάθηκα και παράτησα το έργο μόλις τελίωσα τα σχέδια και δεν κάθησα να τοποθετήσω τις αντλίες των μελανιών, 24 αντλίες που έστελναν μελάνι από βαρέλια των 250 kg και έχασα την προμήθεια μου, 5.000.000 δρχ τότε γιατί ανακατευόταν το στομάχι μου στο κάτεργο, εγώ ξέρω, απευθύνσου αλλού, όχι σε μένα.
Ακόμα κι ο χειρότερος εργοδότης γαλέρας στην Ελλάδα ( λέγε με Πλαίσιο, Jumbo κλπ ) όπως ακούγονται στην αγορά, είναι καλύτερος από τον καλύτερο βαμμένο αριστερό εργοδότη like KKE.
-
Είναι αστείο Κουάντρα να λες εμένα χαμένο στην μετάφραση όταν μιλάω για κάτι που προφανώς γνωρίζω πολύ καλύτερα από σένα. Πες μου ποιος Βουλευτής του ΚΚΕ μπήκε φτωχός και βγήκε με περιουσία. Πριν από λίγο μας έλεγες ότι τους εκμεταλλεύεται το Κόμμα, τώρα λες ότι κερδοσκοπούν; Αποφάσισε πια...
Το ΚΚΕ δεν αναγνωρίζει τον έλεγχο της Αστικής 'Δημοκρατίας' στα δικά του κιτάπια και καλά κάνει. Αρκετά χρόνια πέρασε καταδιοκώμενο. Άλλωστε δεν πήρε δάνεια από κανέναν. Αλλά και η ΝΔ που χρωστάει 200 Εκατομμύρια ίδρωσε σάμπως; Αιδώς Αργείοι!!!
Το να νομίζεις ότι το ΚΚΕ έχει χρήμα με ουρά δείχνει απλά έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα.
Τι έχει προσφέρει όμως; Ποιος έχυσε αίμα από τον Β' ΠΠ ως σήμερα για όλα τα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα; Η ΕΡΕ; Ας καγχάσω!!!
Δεν λέω ότι είναι αγγελικό κόμμα, δεν υπάρχουν άγγελοι στην γη. Είναι πολύ καλύτερο από όλα τα άλλα και ποτέ δεν έχει προσώσει την ιδεολογία του!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο να βλέπεις την αντίδραση των κομουνιστών, των αριστερών και των απανταχού κρατιστών μόλις αναφερθεί κάποιος σε αναδιαμόρφωση του κράτους, της φορολογίας κλπ...κλπ...
Δεν είναι τόσο δυσνόητο. Το 51,25% των ψηφισάντων των Βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, επέλεξε από το Κέντρο και αριστερότερα (ήτοι ΖΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Μέρα 25, Πλεύση Ελευθερίας, ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Λαϊκή Ενότητα, ΚΚΕ ΜΛ, ΜΛ ΚΚΕ και δεν βάζω μέσα τον Λεβέντη που θα μπορούσα να τον τοποθετήσω στους κεντροαριστερούς). Οπότε η πλειοψηφία των ψηφισάντων επιθυμεί Αριστερή πολιτική. Τι σημαίνει αυτό;Λιγότερα λεφτά στους πλούσιους και περισσότερα για τον λαό.Πως θα γίνει αυτό; Μέσω του Κράτους σε πρώτη φάση, το οποίο θα επιβάλλει φόρους, ώστε να γίνει η αναδιανομή του εισοδήματος. Οπότε η πλειοψηφία θέλει δημόσια υγεία, παιδεία και κοινωνικές παροχές υπέρ όλων, με τα χρήματα αυτών που έχουν για να δώσουν. Θα μου πεις, πληρώνουν όντως οι πλούσιοι; Όχι! Αλλά αυτό πρέπει να αλλάξει και δεν αλλοιώνει την κοινωνική βούληση που θέλει μια δικαιότερη κοινωνία. Και φυσικά για να γίνει αυτό χρειάζεται ισχυρό Κράτος. Απλά είναι τα πράγματα.
Άσε Realzeus, γιατί αν απαντήσω θα σε πάρει και σένα η μπάλα και όλους του 51,25%.
-
Μιας και επαίρεσαι ότι μετέχεις της κλασικής παιδείας, ορίστε ένα απόφθεγμα που σε χαρακτηρίζει στο 100%: Γελα δ' ο μωρός καν τι μη γελοίον ει.
Το περίεργο δεν είναι πως κατάφερες να το γράψεις , αλλά πως κατάφερες να το γκουγκλάρεις...
-
Είναι αστείο Κουάντρα να λες εμένα χαμένο στην μετάφραση όταν μιλάω για κάτι που προφανώς γνωρίζω πολύ καλύτερα από σένα. Πες μου ποιος Βουλευτής του ΚΚΕ μπήκε φτωχός και βγήκε με περιουσία. Πριν από λίγο μας έλεγες ότι τους εκμεταλλεύεται το Κόμμα, τώρα λες ότι κερδοσκοπούν; Αποφάσισε πια...Το ΚΚΕ δεν αναγνωρίζει τον έλεγχο της Αστικής 'Δημοκρατίας' στα δικά του κιτάπια και καλά κάνει. Αρκετά χρόνια πέρασε καταδιοκώμενο. Άλλωστε δεν πήρε δάνεια από κανέναν. Αλλά και η ΝΔ που χρωστάει 200 Εκατομμύρια ίδρωσε σάμπως; Αιδώς Αργείοι!!!
Το να νομίζεις ότι το ΚΚΕ έχει χρήμα με ουρά δείχνει απλά έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα.
Τι έχει προσφέρει όμως; Ποιος έχυσε αίμα από τον Β' ΠΠ ως σήμερα για όλα τα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα; Η ΕΡΕ; Ας καγχάσω!!!
Δεν λέω ότι είναι αγγελικό κόμμα, δεν υπάρχουν άγγελοι στην γη. Είναι πολύ καλύτερο από όλα τα άλλα και ποτέ δεν έχει προσώσει την ιδεολογία του!!!
Πιό αχάριστο κόμμα δεν υπάρχει και δεν ντρέπεται να βρίζει την δεξιά, μια δεξιά που για να ορθοποδήσει το ΚΚΕ από την μεγάλη πλημμύρα στο Περιστέρι που έχασε τα πιεστήρια, όταν στήθηκε η Τυποεκδοτική στις νέες εγκαταστάσεις της στον Άγιο Στέφανο όλες οι εκτυπώσεις του κράτους πέρασαν εκεί χωρίς διαγωνισμούς με εντολή πρωθυπουργού, που όταν έπεσε η Σοβιετική Ένωση είχαν παγώσει πολλά εκατομμύρια που είχε στείλει η Μόσχα σε τράπεζες του εξωτερικού με παραλήπτη το ΚΚΕ, και δεν υπήρχε κανείς στη Μόσχα να τα ξεμπλοκάρει, και τα έφερε στην Ελλάδα για το ΚΚε η κακιά δεξιά που κυβερνούσε, πάντα ήταν το κακό δεξιό κράτος αρωγός στο ΚΚΕ, αλλά εθελοτυφλείταοι γιατί αυτό τον σανό σας ταϊζουν.
για να ολοκληρώσω τα της τυποεκδοτικής μιας και τα ξαναθυμήθηκα, οι Γερμανικές εκτυπωτικές μηχανές ήταν οι κορυφαίες και κόστισαν 2.5 δίς δρχ, 24 εκατομμύρια έκαναν οι αντλίες μελάνης, ούτε ξέρω το κόστος των σωληνώνσεων του μελανιού γιατί το δίκτυο θα το έφτιαχνε ειδικευμένο συνεργείο, + όλα τα άλλα έξοδα, όλοι τότε έβαλαν πλάτη, κυρίως οι κακές δεξιές κρατικές τράπεζες που με άνωθεν κακής διξιάς εντολής άνοιξαν τα ταμεία τους δίνοντας δάνεια με το τσουβάλι, άσε, είπα ξέρω πράγματα τυης καθημερινότητας, όχι αυτά που λέει ο Ρίζος και τα δελτία τύπου.
Το τελειώνω εδώ γιατί είναι μεγάλος ο φανατισμός σου που δεν θα δεχθείς ποτέ ούτε ψήγμα αλήθειας οπότε δεν έχει έννοια να αντιδικούμε, είναι σαν να μιλάω στο ντουβάρι, τα ντουβάρια του σπιτιού μου ίσως να μου έγνεφαν, ένας αριστερός ψηφοφόρος ποτέ.
-
Φίλε Δία δεν απαντώ επιλέγοντας φράσεις από τα κείμενα των άλλων ποτέ. Είναι θέμα αρχής. Είμαι κατά του μοντάζ.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις εσύ αντιμετωπίζουν και άλλοι δίχως όμως να έχουν τα ίδια πιστεύω με εσένα. Ετσι δεν δυναται να αντιμετωπιστεί η 'καθαρή θέση' του καθένα ως δείγμα του ενός ή του άλλου πολιτικοοικονομικού συστήματος (επαναλαμβάνω πως υπάρχει διακριττό νήμα για σύγκριση συστημάτων). Να με αδικεί ένα σύστημα το αντιλαμβάνομαι. Να με αδικεί ένα αυτόβουλο ον και να θεωρεί πως μπορεί να το δικαιολογήσει δεν μπορώ να το αντιληφθώ. Αυτό που αναφέρω δεν έχει να κάνει μόνο με την ιδεολογία αλλά και με την ηθική που καθώς φαίνεται έχει χαθεί ανάμεσα σε υπηρεσίες, επιδόματα αγαθοεργίες και κοινωνικούς αγώνες. Χαίρομαι πάντως που στα μάτια σου ανέβηκε η αξία εκείνων που μπορεί να πρωτοπορούν σε θέματα τεχνολογίας κλπ. Κάπου είχα διαβάσει κείμενό σου (συγνώμη αν κάνω λάθος) που θεωρούσες ως άξιους να παίρνουν κατι τοις παραπάνω μόνο τους στρατιωτικούς που προστατεύουν όλους τους υπόλοιπους (τους αδυνάτους ντε). -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Άσε Realzeus, γιατί αν απαντήσω θα σε πάρει και σένα η μπάλα και όλους του 51,25%.Δεν πειράζει, δεν θα θιχτώ.
Το περίεργο δεν είναι πως κατάφερες να το γράψεις , αλλά πως κατάφερες να το γκουγκλάρεις...
Από έναν υπομηχανικό σε άνθρωπο με 2 πτυχία και μεταπτυχιακό; Really?
Πιό αχάριστο κόμμα δεν υπάρχει και δεν ντρέπεται να βρίζει την δεξιά, μια δεξιά που για να ορθοποδήσει το ΚΚΕ από την μεγάλη πλημμύρα στο Περιστέρι που έχασε τα πιεστήρια, όταν στήθηκε η Τυποεκδοτική στις νέες εγκαταστάσεις της στον Άγιο Στέφανο όλες οι εκτυπώσεις του κράτους πέρασαν εκεί χωρίς διαγωνισμούς με εντολή πρωθυπουργού, που όταν έπεσε η Σοβιετική Ένωση είχαν παγώσει πολλά εκατομμύρια που είχε στείλει η Μόσχα σε τράπεζες του εξωτερικού με παραλήπτη το ΚΚΕ, και δεν υπήρχε κανείς στη Μόσχα να τα ξεμπλοκάρει, και τα έφερε στην Ελλάδα για το ΚΚε η κακιά δεξιά που κυβερνούσε, πάντα ήταν το κακό δεξιό κράτος αρωγός στο ΚΚΕ, αλλά εθελοτυφλείταοι γιατί αυτό τον σανό σας ταϊζουν.
Με αυτές τις αστειότητες θα ξεπλύνεις την Μακρόνησο και την Γυάρο;
Το τελειώνω εδώ γιατί είναι μεγάλος ο φανατισμός σου που δεν θα δεχθείς ποτέ ούτε ψήγμα αλήθειας οπότε δεν έχει έννοια να αντιδικούμε, είναι σαν να μιλάω στο ντουβάρι, τα ντουβάρια του σπιτιού μου ίσως να μου έγνεφαν, ένας αριστερός ψηφοφόρος ποτέ.
Αν σε αποκαλούσα εγώ ντουβάρι, θα κλαιγόσουν για μήνες. Παναγιώτη, μην κάνεις αυτά που δεν θες να σου κάνουν...
Κάπου είχα διαβάσει κείμενό σου (συγνώμη αν κάνω λάθος) που θεωρούσες ως άξιους να παίρνουν κατι τοις παραπάνω μόνο τους στρατιωτικούς που προστατεύουν όλους τους υπόλοιπους (τους αδυνάτους ντε).
Μόνο σε αυτό θα απαντήσω, καθώς τα προηγούμενα ήταν εντελώς γενικόλογα.
Όχι μόνον οι υπεύθυνοι της άμυνας ενός τόπου, αλλά και οι γιατροί και οι λοιποί επιστήμονες αξίζουν μιας λίγο παραπάνω αμοιβής. Σε καμία περίπτωση τα golden boys του Καπιταλισμού που δεν παράγουν απολύτως τίποτα. Διαφωνείς σε αυτό; -
Δία κάνατε αρχαία ρητά στο μεταπτυχιακό στην Αγγλία ?
Τα λέγατε ερασμιακά ή αλλιώς ?
-
Με αυτές τις αστειότητες θα ξεπλύνεις την Μακρόνησο και την Γυάρο;
**Η μπάλα στην εξέδρα, ΟΚ, αναμενόμενο. Αυτά είναι λόγια μέλους του προεδρίου σας επί 20 χρόνια, Καζάκη τον λένε, αυτόν να αμφισβητήσεις, όχι εμένα, αν μπορείς φυσικά ! **
Αν σε αποκαλούσα εγώ ντουβάρι, θα κλαιγόσουν για μήνες. Παναγιώτη, μην κάνεις αυτά που δεν θες να σου κάνουν...
**Το πέρνω πίσω και απολογούμε, κάτι άλλο ήθελα να πω αλλά δεν μου βγήκε, ΟΚ, sorry, σε αδίκησα κατάφωρα.
** -
O Κυριάκος με τόσα που λέει μάλλον σαν προεκλογική ομιλία μοιάζει . Οχι σαν προγραμματικές δηλώσεις .
Αν τα κάνει αυτά άμεσα μάλλον θα τον έχουμε για χρόνια στου Μαξίμου .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
O Κυριάκος με τόσα που λέει μάλλον σαν προεκλογική ομιλία μοιάζει . Οχι σαν προγραμματικές δηλώσεις .Αν τα κάνει αυτά άμεσα μάλλον θα τον έχουμε για χρόνια στου Μαξίμου .
Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε όλη την βρόμικη δουλειά, είμαστε τυπικά εκτός μνημονίων και υπάρχει το μαξιλαράκι που με κόπο έφτιαξαν, ήρθε η ώρα για την ανάπτυξη...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Μακάρι να έρθει η ανάπτυξη για το καλό όλων μας και η Ιστορία θα κρίνει όλους .
Προσωπικά ελάχιστα ενδιαφέρομαι για το ποιος θα το πιστωθεί . Αρκεί να πάνε όλα καλύτερα . -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Δία κάνατε αρχαία ρητά στο μεταπτυχιακό στην Αγγλία ?Τα λέγατε ερασμιακά ή αλλιώς ?
Κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο (1η και 2α που πήγα εδώ) στην Ελλάδα. Εσύ;
Καζάκη τον λένε, αυτόν να αμφισβητήσεις, όχι εμένα, αν μπορείς φυσικά !
Υπάρχει λόγος που ο Καζάκης δεν είναι πλέον στο ΚΚΕ. Κάτι τέτοιους τους διώχνεις!
Το πέρνω πίσω και απολογούμε, κάτι άλλο ήθελα να πω αλλά δεν μου βγήκε, ΟΚ, sorry, σε αδίκησα κατάφωρα.
Δεκτό και για αυτό δεν απασφάλισα, καθώς παρά τις διαφωνίες μας, σε σέβομαι.
-
Πιστεύετε πραγματικά ότι ο Αλέξης είναι κάτι διαφορετικό από τον Κυριάκο?
Μαζί κυβερνούσαν από το 2016 και μετά, μαζί θα κυβερνάνε από εδώ και τώρα. -
Δία κάνατε αρχαία ρητά στο μεταπτυχιακό στην Αγγλία ?
Τα λέγατε ερασμιακά ή αλλιώς ?
Κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο (1η και 2α που πήγα εδώ) στην Ελλάδα. Εσύ;
Ασε εγώ δεν έκανα τέτοια στο Βαρβάκειο . Ηταν ένα απλό σχολείο . Κάτι ψιλοεξετάσεις από όλη την Ελλάδα δίναμε και μπαίναμε άμα γράφαμε πάνω από 18 . Αλλά απλά πράγματα . Τίποτα ιδιαίτερο .
Τι να σου κάνει και αυτό . Ενα Γενικό Επιθεωρητή είχε για Διευθυντή και καθηγητές αυξημένων προσόντων που μας έκαναν μάθημα στο Διδασκαλείο Μέσης Εκπαίδευσης που μετεκπαιδεύονταν οι απλοί καθηγητές ...
Χάλια κατάσταση σου λέω...
-
Όντως χάλια... ελληνικά δεν μάθατε, αγγλικά* ούτε για αστείο.
*Το cruiser το γράφετε criuser για παράδειγμα...
-
Αγγλικά τότε κάναμε όλα τα χρόνια που δεν έκαναν τα άλλα σχολεία . Για το νικ δεν ευθύνεται το σχολείο αλλά η αρχή της πρεσβυωπίας όταν το υιοθέτησα ...
-
Σπυρο μου,...δεν μπορώ να καταλάβω τι λες;;;;
Στο παραδειγμα με τα εισοδηματα....τι εννοεις, ειλικρινά δεν εχω καυαλαβει.
Οι ε.ε εφαγαν τετοια πατατα που ακομα δεν χωνευεται....
Οταν ομως φωναζα εγω βλεποντας τον κλαδο τους για τα νουμερα τους που συνδραμουν στο αεπ....το περιμενα...
Το θελω;;;
Ε οχι φυσικα...μη τρελαθούμε,Ο Σαμαρας εβαλε την προκαταβολη φορου, και δημιούργησε κρατικες εισροες που αν τις κοψεις πρεπει να κοψεις απο νοσοκομεια κτλ, και ολα αυτα μεσα σε συγκεκριμενο πλαισιο χρημστοδοτησης με φθηνο επιτοκιο με σκοπο την αποπληρωμή και έπειτα την ανάπτυξη.
Αλλα κατι υδραυλικοι και ηλεκτρολογοι, γιατροι κτλ με εκνευρίζουν μόνο που σκέφτομαι το τι δηλωναν και ποιος ο τζιρος τους.
Θυμαστε στην αρχη της κρισης επι παπανδρεου το ντόρο με τους γιατρους....διαβάστε νουμερο....
Όσος ολος ο ενφια! η φοροδιαφυγη του κλαδου τους.
Τι συζηταμε τωρα;
Μπαχαλο η χωρα... οι ελεγκτικοι μηχανισμοι επι 2004-2009 τι απεγιναν;;;;;...για θυμηθείτε;;; (τι γινεται και σημερα με τους ελεγκτικους μηχανισμους;)Και αντε οι άλλοι, οι γιατροι ετσί;;;; Άνθρωποι με κουλτουρα ανθρωπισμου και λειτουργηματος, δηλωναν λιγότερα απο καθαρίστριες και σερβιτόρους.
Ολοι αυτοι οταν ηρθε το δντ εδω...και διαβασε εκθεσεις πραγματικα θελησε να τους παρει και τα χρωστουμενα απο αλλες χρησεις. Την πληρωσαν ολοι...
Ο υπαλληλος που παιρνει 45 και 50 χηνες τι προστιθεμενη αξια παραγει ,Σπυρο μου;..τα κλεβει θες να πεις;;; δεν το καταλαβα.
Να σου πω νουμερο πολυ συγκεκριμενου παραδειγματος;;;;
1,5 μυριο τζιρο φερνει η εργασια του το ετος, 50(και μπονους, ταξιδακια κτλ) χηνες τεσπωνει.
Ενα ατομο μονος του δουλευει και παραγει τζιρο 1,5 μυριο.
Τι συζηταμε;;;Οσο για το άλλο, αυτος ο ισοπεδωτικος και απόλυτος τροπος που κοιτατε τα παιδια σας, πραγμστικα με εχει αφησει αφωνο. Για τα παιδια σας προκειται, ενα απίστευτο τσουβαλιασμα ολων ως αποβρασματα..Το μεγαλυτερο ποσοστό φτωχειας παρατηρειται σε νεους και δη μεγαλο ποσοστο αυτων με μορφωση καοιας σχολης
Δεν πιστευω τα παιδια σας να τελειωσαν κορυφαια παν. Ουτε να εχουν ικανοτητες νοησης επιπεδου μπιλ γκεϊτς κτλ.;;;
Ειναι απλα παιδια σπουδαγμενα που παλευουν με το αγορι και την κοπελα τους να κανουν ενα βηματακι στη ζωη. Και παταν στον κοσμο που τους φτιαξατε εσεις. Εναν κοσμο χρεοκοπημενο χωρις ΚΑΜΙΑ προοπτικη και μισθους ψυχούλα.
ΦΥΣΙΚΑ και θα τα παρει απο εσας και θα τους τα δωσει στους φτωχοτερους.
Η χωρα μας ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ. Σε αυτην τη χωρα λοιπον το 1/3 των πολιτων ειναι ΦΤΩΧΟΙ ....οι περισσοτεροι ΝΕΟΙ έλληνες.Τι πιο ΦΥΣΙΚΟ, να του δωσει την ευκαιρια στην ζωη που ειχατε εσεις και ως γιατροι υδραυλικοι και βοθρατζηδες δηλωνατε αστεια ποσα, ειτε ειχατε εταιριες κρατικοδιαιτες με φιλαρακια βουλευτες και γραμματεις για να παίρνετε δουλειες με ακριβο κοστος για το κρατος και μετριοτατη αποδοση, ειτε ζητουσατε να βολεψουν την ανηψια σας καπου σε αχρηστες θεσεις για το κοινωνικο συνολο κτλ.
Με λιγα λογια μια μεριδα ελληνων ειναι χρεοκοπημενοι πολιτες, κοινωνικα, ιδεολογικά, θεσμικά, πνευματικά, αισθητικα κτλ με την εννοια του πολιτη που απαιτει ενα συμφωνο μεταξυ κρατους και πολιτων.
Αυτοι χρεοκοπησαν και επειτα χρεοκοπησαν οικονομικα και τη χωρα και το μελλον των νεων ελληνων που δεν χρεοκοπησαν οι ιδιοι αλλά ουτε προλλαβαν να παραξουν με τη γενικοτερη εννοια ως γενιαΟποτε, Σπυρο μου οσο ποναει τους νεους που γεννηθηκαν εδω και οχι αλλου, ας ποναει και ακομα παραπανω τις προηγουμενες γενιες για τα πεπραγμενα τους.
ΦΥΣΙΚΑ επιδοματα στα νιατα και στους ανθρωπους που χτυπηθηκαν απο την κοινωνικη και οικονομικη μας χρεοκοπία.
ΦΥΣΙΚΑ ξανα και ξανα.Αλλο περιστστικο, στα ψηλογεραματα. Επιχειρηματιας χρωστα εφκα... κλεινει η επιχειρηση...δεσμεηση λλγαριασμων κτλ.
Ε δεν ηταν και πολυ νορμαλ ως ανθρωπος....ο.κ....τι να κάνουμε;;...εμαθα πως κοιμαται στο αυτοκινητο του.
Τι κανεις τωρα ως κρατος, πολιτης σου ειναι;;;
Τι θα εκανες Σπυρο μου;;;...θελω να μου απαντησεις σε συτο. Και ολοι σας αν θελετε. Κοιμαται δυο μηνες και κατι στο αμαξι....Υ.γ Αν υπαρχουν κλεφτες και απατεώνες που παιρνουν επίδομα φυσικα να εντοπιστουν μεσα απο τους κατάλληλους μηχανισμούς.
Αλλα ολοι σας ειστε ποναει χερι....κοψε χερι...
Το παρατηρω ολο και πιο πολυ..,υπαρχει εντονο μισος για συνανθρώπους σας που δεν ειναι ακριβως ιδιοι με εσας, ουτε ηλικιακα ουτε ταξικα κτλ και εντοπιζω μια απόλυτη πεποίθηση οτι δεν θα χρειαστητε ποτε την συνδρομη καποιων, του κρατους σε μια δυσκολη στιγμη. Μια αγκαλια, ενα χερι βοηθειας να ζησεις αξιοπρεπωβς ρε παιδι μου.
Υ.γ Μιας και μπηγε το θεμα στον Τζιρο, εχετε σκεφτει...εσεις προσωπικα ως εργαζομενοι οχι οι αλλοι γυρω σας που συμβαλλουν σε ενα συγκεκριμενο στοχο και σκοπο..αλλά εσεις και μονο εσεις, ποια η πραγματικη προστιθεμενη αξια σας;;;;; τι τζιρο φερνετε;;;; αξιζετε οντως τα χρηματα που βγαζετε;;;; μηπως ειστε λιγο λουζερς και τεμπέληδες;;;
Δεν μιλω προσωπικά αλκά ως εκφραζομενη άποψη.Υ.γ επειδη μιλαμε συνηθως γυρω απο τον μικρόκοσμο μας, το σεπε εδωσε μονιμες θεσεις εργασιες σε 3 γνωστους μου.(κοπρομαλακκσμενα δηλαδη απο τιμιες οικογενειες και οι 2 απο ιεκ και ο ενας αει)
Ο φοβος του ελεγχου και οι υποψιες των ιδιοκτητων (οι 2 σε μαγαζι, ο ενας σε γραφείο) οτι ερχεται η σειρα τους και πως η ανεξαρτητη αρχη δεν αστειευεται τουλαχιστον μεχρι προσφατα ...οδηγησε σε μονιμη προσληψη με πληρη ασφαλιστικη καλυψη.
Δηλαδη πληρη ασφαλιστικη καλυψη....δηλαδη ριχνουν χρηματα στο αναδιανεμητικο κοινωνικο συστημα συνταξιοδότησης@ Για να γινω λιγο και εγω φλατ ερθερ....μηπως λεω μηπως η υποβαθμιση του σεπε σε μια γραμματεια απο αναξαρτητο σωμα οδηγησει σε ενα βαθος χρονου στην αποδυνάμωση των κοινωνικων συνταξιοδοτικών ταμειων ;;;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ