-
Τα εργασιακα δικαιωματα δεν διωχνουν τις επενδυσεις.
Χαλαρωσε καπως τις πολιτικες σου εκριξεις
Αν και ο συριζα παρεδωσε αμεσες ξενες επενδυσεις επιπεδου 2008,
Ειναι αλλοι οι παραγοντες που κοιτουν. Αλλες καμπυλες που δεν συμπαθεις και δεν θες να βλεπεις. Μπαινεις σε ξενα και αχαρτογραφητα νερα, δεν ειναι ο τομεας σου
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Τα εργασιακα δικαιωματα δεν διωχνουν τις επενδυσεις.Πάντα παίζουν τον ρόλο τους και αυτά (ίσως οχι πρωταρχικό), σαφώς λιγότερο από το φορολογικό βέβαια.
Τρανό παράδειγμα η Σιγκαπούρη, που έγινε ελκυστική και οσουαστικά επενδυτικός παράδεισος κυρίως για το φορολογικό καθεστώς των επιχειρήσεων αλλά και λόγο της εργατικής νομοθεσίας.
-
Εργατική νομοθεσία γαλέρας; ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!
-
Ειμαστε στην ευρωζωνη. Με αυτο ξεκιναμε. Αλλες οικονομιες ξεκινουν απο αλλου.
Το φαρμακο, η αγορα στοχος και η κουλτουρα της οικονομιας ειναι τελειως διαφορετοκες μεταβλητες.Το συστημα που ζουμε ειναι παγκοσμιοποιηση στην μεταφορα κεφαλαιων και εθνικων- περιφερειακών οικονομιών σε επιπεδο επενδυσεων.
Δεν υπαρχει παγκοσμιοποιηση στις επενδυσεις.Οι μεγαλυτερες επενδυσεις στην ευρωπη γινονται σε χωρες με πολυ υψηλα εργασιακα δικαιωματα.
Αν δειτε τον πλανητη μεσα απο το καπιταλιστικο συστημα (το υποστηριζω, αλλα με κοινωνικες επεμβασεις στις γωνιες του) ειναι σαν μια γραμμη παραγωγης. Περιοχες του πλανητη αναλαμβανουν διαφορες επενδυσεις διαφορετικων κλαδων. Αλλου εστιαζουν και αλλες οι απαιτησεις αυτων.
Τωρα, οντως ενα εργοστασιο αυτοκινητου εδω που πλεον ο νομος φορολογησης των ξενων επενδυαεων σε εγχωριο εδαφος (ανα περιπτωαη των χωρων της ευρωζωνης) θα εφτιαχνε κατα πολυ τα νουμερα μας, αλλα το εχω πει πρεπει επιτελους να εκμεταλευτουμε σε ενα εθνικο σχεδιο του ς εφοπλιστες μας ως κομματι της εφοδιαστικης αλλυσιδας του ολου του εγχειρηματος. Πρεπει να υπαρξει κε τρικος σχεδιααμος σε αυτο το θεμα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εργατική νομοθεσία γαλέρας; ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!Δεν μίλησα για τέτοια νομοθεσία (δεν με βρίσκει σύμφωνο σε μεγάλο βαθμό...αλλά ούτε η 100% προστασία του εργαζομένου με βρίσεκι σύμφωνο). Απλά είπα ότι η εργατική νομοθεσία παίζει και αυτή τον ρόλο της σε κάθε επένδυση. Στην Ελλάδα, και λόγο Ε.Ε., η εργατική νομοθεσία είναι συγκεκριμένη και δεν αποτελεί το πρόβλημα των επενδύσεων. Το πρόβλημα είναι οι κηφήνες συνδικαλιστές και τα εμπόδια που βάζουν απλά και μόνο για να φάνε λεφτά και όχι για να προστατέψουν τους εργαζομένους.
Τρανό παράδειγμα η Εμπορική τράπεζα (δεν υπάρχει πλέον οπότε μπορώ να την φέρω ώς παράδειγμα) όπου ξαφνικά ως 'δια μαγείας' οι όποιες αντιρρήσεις είχαν οι συνδικαλιστές (δλδ. το προεδρείο του Συλλόγου) εξαφανίστηκαν και μετά από μερικές ημέρες ο πρόεδρος εμφανίστηκε με Ε92 335i!! Το ποσό που μοιράστηκε συνολικά το ξέρω ακριβώς! Και δεν ζήταγαν τίποτε περίεργο οι Γάλλοι (που είναι φουλ συνδικαλιστές), απλά να μπορούμε όσοι έχουμε προσληφθεί εκτός οργανισμού να πάρουμε θέσεις ευθύνης χαμηλότερες από του Διευθυντή (γιατί από Δ/ντη και πάνω ήταν εύκολο αφού ορίζονταν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο απευθείας και όχι από επιτροπή!!!!). -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εργατική νομοθεσία γαλέρας; ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!εχωμε ομως παρει νομοθεσια γαμιερας ηδη...
οποιος εργαζομενος επιτυχει να λαμβανει καλη αμοιβη, του τα παιρνει ο γυφτος απεναντι με το επιδομα καλωπισμου βοστρυχων.
αυτες τις μερες γινεται το αδιανοητο εδω μεσα με τις δηλωσεις...
με καλες αποδοχες ολοι και με αναλογες παρακρατησεις που στερουν μισο εισοδημα στη καλυτερη (και πανε για τον καθε κοπρομαλακα) και ακομη τους ζητουν και αλλα, ενα ενοικιο γκαρσονιερας εδω, ενα θεωρητικο ποσο χρησης αυτοκινητου εκει και να τα χιλιαρικα καπακι...
στην προσπαθεια να βοηθησουμε την οικογενεια-εργαζομενους μας, συμβαινει ο παραλογισμος να δινεις στον αλλο να πληρωσει την εφορια ΝΟΜΙΜΑ με αποτελεσμα ομως επιπλεον ποσο για πληρωμη καθε χρονια αλλα και ικα-εφκα για τα σκουπιδια
αυτα περι ευρωπης κλπ παπαρια.
ειμαστε η χωρα του δογματος του άντριου παπάντριου και του σιχαμενου γιοσουφακιου λάιφ στάιλ του κωστοπουλου και σια: ονειρο να δουλευουν τα κορόιδα και εμεις φραπε και κρασακι στον αριστερο αγωνα της κυριακης στη ταβερνα. -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Τα εργασιακα δικαιωματα δεν διωχνουν τις επενδυσεις.Χαλαρωσε καπως τις πολιτικες σου εκριξεις
**Όταν ξυπνήσεις από το όνειρο σου το ξανασυζητάμε τι είναι οικονομία, επένδυση, μεγάλωμα της πίτας, και τι είναι πολιτική έκρηξη υπέρ της λογικής.
**
Αν και ο συριζα παρεδωσε αμεσες ξενες επενδυσεις επιπεδου 2008,Εδώ θα γελάσω για να μην κλάψω
Ειναι αλλοι οι παραγοντες που κοιτουν. Αλλες καμπυλες που δεν συμπαθεις και δεν θες να βλεπεις. Μπαινεις σε ξενα και αχαρτογραφητα νερα, δεν ειναι ο τομεας σου
Κατέβα από τις καμπύλες και δες τι γίνεται στα πεζοδρόμια, στα λιμάνια, στα εργοστάσια και άλλους χώρους εργασίας που είναι μπλοκαρισμένες οι είσοδοι με δικαιολογίες του κώλου και υπέρ της ...Νικαράγουας, του δικαιώματος να τρώει το θηλυκό αλογάκι της Παναγίας το αρσενικό μετά το πήδημα και λοιπές αριστερές αηδίες, και δες πως κατέληξαν όλες αυτές οι συλλογικότητες της άρνησης της εργασίας, παρέδωσαν τα πάντα και με χειρότερες συμφωνίες και ούτε ζήτησαν συγγνώμη.
Έχει γεμίσει η χώρα από τις καμπύλες των σκυμμένων Ελλήνων και ακόμα συζητάμε για εργατική νομοθεσία γαλέρας όταν αυτοί που σκίζονται υπέρ των εργατών τους πήδηξαν δίχως σάλιο στις κομματικές αριστερές τους επιχειρήσεις, άντε ξυπνάτε να δείτε τι γίνεται γύρω σας, άντε μπράβο που ονειρεύεστε με ανοιχτά μάτια ψάχνοντας μια ιδανική κοινωνία που έχει πεθάνει προ πολλού, ζείται μέσα στην απάτη και τον βούρκο που έστησαν όλοι μαζί και τον μεγάλωσαν οι αριστεροί του Τσίπρα και ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι με αυτά τα μυαλά ούτε ρεύμα δεν θα έχουμε αύριο με τους αλήτες που τους δώσαμε τα κλειδιά της χώρας.
Χρειάζεται δουλειά, δουλειά, δουλειά, και όχι ανεφάρμοστες θεωρίες του κώλου, ακόμα και οι χειρότεροι δεξιοί είναι πολύ καλύτεροι εργοδότες από τους ξελειγωμένους αριστερούς που με οτι καταπιάστηκαν το κατέστρεψαν.
Καλά τα ιδανικά, αλλά με δανεικά λεφτά και άδεια την κοιλιά δεν θα πάμε μακριά, ταϊσαμε το θηρίο για 50 χρόνια αναζητώντας το άγιο δισκοπότηρο της ευζωϊας του εργάτη και ακόμα περιμένουμε να μας λυπηθούν και να μας πετάνε ξεροκόματα αντί να κοιτάξουμε τι γίνεται γύρω μας, πως ζούν οι άλλοι, οι βλάκες, πως φέρονται οι κακοί εργοδότες και πως λειτουργούν οι χώρες των κακών δεξιών και πως ζεί εδώ και 10 χρόνια η χώρα της φιαδράς πορτοκαλέας που ονειρεύεται πλασματικά ιδανικά υπέρ της εργατιάς με φωτογραφίες της Ferrari κάτω από το μαξιλάρι της.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Τα εργασιακα δικαιωματα δεν διωχνουν τις επενδυσεις.
Χαλαρωσε καπως τις πολιτικες σου εκριξεις
**Όταν ξυπνήσεις από το όνειρο σου το ξανασυζητάμε τι είναι οικονομία, επένδυση, μεγάλωμα της πίτας, και τι είναι πολιτική έκρηξη υπέρ της λογικής.
**
Ελα παππου να σου δειξω τα αμπελια σου
Αν και ο συριζα παρεδωσε αμεσες ξενες επενδυσεις επιπεδου 2008,Εδώ θα γελάσω για να μην κλάψω
https://www.enterprisegreece.gov.gr/en/greece-today/why-greece/foreign-direct-investment
Κατέβα από τις καμπύλες και δες τι γίνεται στα πεζοδρόμια, στα λιμάνια, στα εργοστάσια και άλλους χώρους εργασίας που είναι μπλοκαρισμένες οι είσοδοι με δικαιολογίες του κώλου και υπέρ της ...Νικαράγουας, του δικαιώματος να τρώει το θηλυκό αλογάκι της Παναγίας το αρσενικό μετά το πήδημα και λοιπές αριστερές αηδίες, και δες πως κατέληξαν όλες αυτές οι συλλογικότητες της άρνησης της εργασίας, παρέδωσαν τα πάντα και με χειρότερες συμφωνίες και ούτε ζήτησαν συγγνώμη.
Έχει γεμίσει η χώρα από τις καμπύλες των σκυμμένων Ελλήνων και ακόμα συζητάμε για εργατική νομοθεσία γαλέρας όταν αυτοί που σκίζονται υπέρ των εργατών τους πήδηξαν δίχως σάλιο στις κομματικές αριστερές τους επιχειρήσεις, άντε ξυπνάτε να δείτε τι γίνεται γύρω σας, άντε μπράβο που ονειρεύεστε με ανοιχτά μάτια ψάχνοντας μια ιδανική κοινωνία που έχει πεθάνει προ πολλού, ζείται μέσα στην απάτη και τον βούρκο που έστησαν όλοι μαζί και τον μεγάλωσαν οι αριστεροί του Τσίπρα και ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι με αυτά τα μυαλά ούτε ρεύμα δεν θα έχουμε αύριο με τους αλήτες που τους δώσαμε τα κλειδιά της χώρας.
Χρειάζεται δουλειά, δουλειά, δουλειά, και όχι ανεφάρμοστες θεωρίες του κώλου,ουτε ξερεις ποιες θεωρειες αναφερεις, ουτε τι λενε, ουτε πως εφαρμοζονται, ουτε τους δεικτες που τις παραμολουθουν, ουτε γιατι ο κοσμος ο χαζος τις εξεταζει, φανατιζεσαι χωρις λογο. Θα σε συμβουλευα να γινεις αυστηροτερος με τον εαυτο σου και να γνωριζεις σε μεγαλο βαθος πριν μιλησεις για συγκεκριεμενα πραγματα ακόμα και οι χειρότεροι δεξιοί είναι πολύ καλύτεροι εργοδότες από τους ξελειγωμένους αριστερούς που με οτι καταπιάστηκαν το κατέστρεψαν.
Καλά τα ιδανικά, αλλά με δανεικά λεφτά και άδεια την κοιλιά δεν θα πάμε μακριά, ταϊσαμε το θηρίο για 50 χρόνια αναζητώντας το άγιο δισκοπότηρο της ευζωϊας του εργάτη και ακόμα περιμένουμε να μας λυπηθούν και να μας πετάνε ξεροκόματα αντί να κοιτάξουμε τι γίνεται γύρω μας, πως ζούν οι άλλοι, οι βλάκες, πως φέρονται οι κακοί εργοδότες και πως λειτουργούν οι χώρες των κακών δεξιών και πως ζεί εδώ και 10 χρόνια η χώρα της φιαδράς πορτοκαλέας που ονειρεύεται πλασματικά ιδανικά υπέρ της εργατιάς με φωτογραφίες της Ferrari κάτω από το μαξιλάρι της.
Εχεις μπερδεψει τον κομμουνισμο, με την σοσιαλοδημοκρατια της ευρωπης. Τα δυο αυτα ιδεολογήματα δεν εχουν σχεδον πουθενα και καμια σχεση μεταξυ τους. Εξεταζουν αλλα μκντελα και παραγουν μαθηματικα μοντελα με αλλες βασεις εξ αρχης. Ολα τουρλουμπουκι. Ολα μαζι στο ιδιο καζανι και λιγο φανατισμό απο πανω ετσι για αρωμα[/quote] -
Εχω μια Ferrari α
κάτω απ' το μαξιλάρι yaw
μα παίρνω ένα π@π@ρι γιατί ακούω τονΜα τώρα με τον Κούλη θα χεζομαι στο μαρούλι
θα μένω πια στη Φιλοθέη παλιο ζαιοι...(Επειδή είσαι παρεξηγησιαρης δε σε αφορά άμεσα, απλά αυτό με τη Φερράρι και το μαξιλάρι πολύ με συγκίνησε, θυμήθηκα τη Μαριώ την ευρωβουλεΦΤΟΥ που έβαζε εκεί τις ειδήσεις)
-
Ετσι ειναι παρεξηγησιαρης, του αρεσει ομως κατα βαθος.
Ισως και τα παιδια του να ρεουν προς του βρομοζαιους και του την εχει δωσει ασχημα.
Ενα αλλο το ξερεις;
*Yaw, yaw.....
Ειμαι γερος και σοφος, και αυτα που λεω να τα τρως.
Δεν με νοιάζουν οι επιστημες, και τα γραπτα.
Εγω τα ξερω ολα απο αυτα.
Στην ζωη μονο οι γεροι ξερουν το σωστο.
Οι νεοι ειναι βασανο περιττό
Διαβαζουν, και μαθαινουνε πολλα
Μα ειναι τελιως βαρετα
Ο κοσμος που πλεον ζεις, τον επελεξα εγω
Γιατι οπως ειπα σκαρι ειμαι, παλιο και σοφοΚαι οποιος εν τελη μας την λεει και αλλιως, ειναι ειδικως και γενικως.....καμπυλολαγνος*
-
-
Και οι δύο ( Lap & J delta πετάτε την μπάλα στην εξέδρα και αρνείστε οποιαδήποτε συζήτηση για το που θα βρεί χρήματα η Ελλάδα εκτός από τα δανεικά, κρίμα, σας περίμενα πιο σοβαρούς και κατασταλαγμένους για την κατάσταση της χώρας, αλλά η κομματική τύφλωση που αφορά το 31.53% των ψηφοφόρων στηρίζουν τον Σύριζα αλλά ταυτόχρονα μιξοκλαίνε για τους φόρους, την ανεργία, την ασφάλεια, την υγεία, την παιδεία κλπ θέματα που αφορούν την καθημερινότητα μας, αυτή είναι η απόλυτη παράνoια και διχασμός προσωπικότητας, καθημερινά όλο και περισσότερο διαπιστώνω ότι υπάρχει ένα πρόβλημα ψυχικής υγείας σε μεγάλο τμήμα του πληθυσμού που ψηφίζει.
-
**Επιστημονική Υπηρεσία Γερμανικής Βουλής: Όχι αβάσιμες οι ελληνικές αξιώσεις για αποζημιώσεις
**
https://gr.euronews.com/2019/07/12/epis ... IifQ%3D%3D -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
@ασεπ,
Τι επιχειρημα να φερεις σε εναν ανθρωπο που υποστηριζει τη βια, το ξυλο, την διαφοροποιηση των ανθρωπων μεσω καποιου δικου του, μη επιστημονικά αποδεδειγμένου, αφηγηματος ανωτεροτητας, την μη ανοχη στην διαφορετικοτητα και στις αλλες αποψεις και στηριζεται σε αυτο το πλεονεκτημα των υπολοίπων με σκοπο να το καταργησει.Υποστηριζει εμπρακτως την καταργηση της δημοκρατιας (το εχεις καταλάβει αυτο;;;;, οτι στηριζεις την καταργηση του πολιτευματος μας;;;), την καταργηση των θεσμων, την αντιποιηση των αρχων, τον εκφοβισμο των αντιπαλων, της απροκλητης προκλησης ψυχικης βιας, της εσκεμενης αλλοιωσης των γεγονωτων, την επιθυμια ρεβανσισμου εναντι των ελληνων που δεν τους πιστευουν, την εκμεταλευση των ιερων συμβολων της πιστης, την εκμεταλευση του συμβολου της σημαιας τυλιγμενης γυρω απο ροπαλα με σκοπο να προκαλεσουν πονο, αιμα και βια στο εσωτερικο της κοινωνιας.
Η λιστα ειναι τεραστια. Μπορω μεχρι αυριο να απαριθμω.
Δεν σε βριζω, σε βαζω αντιμετωπο των επιλογων σου. Δεν εισαι παιδι φανταζομαι. Εισαι ενηλικας και οι πραξεις σου και τα λεγομενα σου, επιφερουν και κριτικη.
Με λιγα λογια εκμεταλευεσαι τη δημοκρατια και το χαρακτηριστικο αυτης οπως η ελευθερια του λογου, για να προπαγανδισεις ιδεες που αντιπροσωπεύουν το ακριβως αντιθετο.
Στο χωριο μου αυτο το λενε, πουστια... οχι αντρικια πραγματα.
Ανθρωποι σαν εμενα δεν ειναι μονο οι πληοψηφια στην ελλαδα, ειναι το 99,99999% ολοκληρου του πληθυσμου της γης.
Αν δεν καταλαβαινεις οτι ο τροπος σκεψης σου φερνει κοντα στα 8 δις αντιθετες αποψεις, δεν αντιλαμβανεσαι οτι κατι δεν παει καλα με τον τροπο σκεψης σου; κριτικη σκεψη που λεγαμε πιο πανω; τιποτα;
Τσπ, επειδη δεν μ αρεσει να αποκλειω ανθρωπους για οποιοδηποτε λογο, ακομα και αν πιστευω οτι κανουν λαθος, σου ζητω συγνωμη αν πιστευεις οτι σε εβρισα
Ναρκωτικά παίρνεις, πότε πρότεινα εγώ βία και ξύλο σε άλλους ανθρώπους επειδή είναι κατώτεροι από μένα;
Πότε απαγόρευσα εγώ την αντίθετη άποψη, έχεις συγκεκριμένα μηνύματα μου ή γράφεις ότι σου κατέβει για να πουλάς πνεύμα; Φυσικά και είμαστε διαφορετικοί, αν είμασταν όλοι ίδιοι θα είμασταν ρομπότ, και εσύ είσαι διαφορετικός ακόμα και από τους πιο στενούς συγγενείς σου. Το οτι είμαστε διαφορετικοί δεν σημαίνει ότι ο ένας είναι ανώτερος του άλλου όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο, αν πιστεύεις ότι κάποιος σε αδίκησε λόγω ανωτερότητας υπάρχει και ο εισαγγελέας, τι μπούρδες είναι αυτές που γράφεις; Τί προπαγάνδα κάνω; Εξήγησε αναλυτικά δεν καταλαβαίνω τίποτα από τις πορδές σου. -
Είμαι άνεργος! Θέλω επιδόματα! Θέλω πολλά επιδόματα! Θέλω πάρα πολλά επιδόματα!!!
Δεν με ενδιαφέρει που θα βρει το κράτος τα φράγκα. Ας δουλεύουν άλλοι και να τους τα παίρνει το κράτος να τα δίνει σε μένα! Εγώ θέλω επιδόματα!!!!!!Άλλωστε...
-
@asep παρε βαθια ανασα για να καταλαβεις.
Ξερεις πολυ καλα τι εννοω, αλλα οπως ειπα η δημοκρατια σας δεχεται πισω σαν τον ασωτο γιο.
Και συτο επρεπε να κανει. Κι αυτο ειναι που την ξεχωριζει -
@Lap
Πώς βγάζεις το συμπέρασμα ότι εγώ δεν είμαι δημοκράτης πότε έχω πει τέτοιο πράγμα; Με δέχεται όπως δέχεται και σένα που προσπαθείς να κάνει κοπτοραπτική στην δημοκρατία σύμφωνα με τα γούστα σου. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Είμαι άνεργος! για ποιο λογο εισαι ανεργος; σε εδιωξαν απο τη δουλεια; εκλεισε η επιχειρηση σουΘέλω επιδόματα! Θέλω πολλά επιδόματα! ποσα ακριβως παιρνεις, γνωριζεις; νομιζεις οτι παιρνεις χιλιαρικα;Θέλω πάρα πολλά επιδόματα!!!
Δεν με ενδιαφέρει που θα βρει το κράτος τα φράγκα.το κρατος τι ειναι; δεν θα κοιταξει τους πολιτες του οταν υποφερουν; ζουγκλα λενε το κρατος σου; ελλαδα δεν λεγεται, και εσυ ελληνας πολιτης δεν λεγεσαι. Ποια η σχεση μεταξυ σας; δεν υπαρχει καποια συγγενικη σχεση; οπως καποιος απολαμβανει αυτα που του προσφερει η Ελλαδα, οπως το εδαφος της, οι δρομοι, η ασφαλεια κτλ, αλλα τοσα δεν θα προσφερει αντιστοιχα στους αλλους ελληνες πολιτες που υποφερουν; Ας δουλεύουν άλλοι και να τους τα παίρνει το κράτος να τα δίνει σε μένα! το κρατος παρεχει μια βαση οπου δουλευει ο αλλος στην εργασια του. Δεν εχει δικη του χωρα απο μονος του. Οπως λοιπον του παρεχει τα απαραίτητα ετσι παρεχει αλλα απαραιτητα σε αλλους. Οι παροχες και υλικες διευκολυνσεις που απολαμβανεις ως εργαζομενος οπως και η εταιρια σου προερχονται απο ενα γενικο κουμπαρα. Δηλαδη καποιοι αλλοι απο αλλες περιοχες της χωρας πληρωσαν ωστε να καλυφθουν τα εξοδα των υποδομων για την επεκταση της επιχειρησης και της ανταγωνιστικοτητας σου. Αν η τοπικη κοινωνια της εταιριας σου εμενε με τις δικες της δυναμεις ισως ακομα χωματοδρομο να ειχες και σκατονερα παντου. Το κοστος μεγαλων υποδομων χρηζει τη βοηθεια την οικονομικη συνδρομη και αλλων πολιτων πολυ μακρυα απο την επιχειρηση σου. Συνεπως το κρατος φροντιζει και εσενα που δουλευεις και τον αλλο που εχασε τη δουλεια του. Εγώ θέλω επιδόματα!!!!!!
για ποσο καιρο τα παιρνεις νομιζεις; για παντα;Άλλωστε...
Φυσικα η σωστη διαχειρηση αυτων ειναι το ζητουμενο, εκει να συμφωνησουμε και να ριξουμε κυβερνησεις. Οτι θελεις, δεν χαλιεμαι. Αλλα το να λεμε εγω εργαζομαι και οι αλλοι θελουν επιδοματα ειναι η μια πλευρα του νομισματος. Για πανε δες στην αφρικη κατι κρατη, που δεν παρεχουν ουτε τα βασικα για να λειτουργησει μια επιχειρηση;
Τι;;;; γιατι το κρατος εκει να επεμβει και να χρησιμοποιησει πορους αλλων πολιτων για την δημιουργια υποδομων και συνθηκων για ελληνικες και ξενες επιχειρήσεις 100δες χλμ μακρυά απο τις τοπικες κοινωνιες τους;
Γιατι, οπως και εσυ που χρειαζεσαι δημοσιες υποδομες για να παραξεις πλουτο εισαι παιδι της ελλαδος αλλο τοσο ειναι και ο ατυχος που εχασε την εργασια του. Που εχει παιδια, που η τοπικη του κοινωνια εχει τεραστα ανεργια κτλ.
Αρα, λοιπον το να διοικήσεις μια χωρα δεν ειναι οπως φαντάζεστε. Υπαρχουν 11 εκ διαφορετικες επιθυμιες που πρεπει να καλυψεις οσο γινεται καλυτερα αναλογως την ιστορικη συγκυρία.
Πολυ φιλικα παντα
-
@Lap επιμένω θέλεις να με βάλεις φυλακή σαν επικίνδυνο για την δημοκρατία, με ξέρεις, έχεις στοιχεία εναντίον μου;
-
Οχι ρε asep που να σαι ξερω;;; δεν εχω τετοιες παρεες, θυμηθηκα τα παλαιοτερα ποσταρισματα σου, οταν εκανες παραθεση ενα δικο μου.
Θυμαμαι κατι εντονες προαπαθειες να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα....οι παντες σου ελεγαν καλοπροαίρετα πως εχεις λαθος, σου εβγαζαν στοιχεια, και δεδομενα, στοιχεια των εισαγγελεων, των δικαστων κτλ. Και εσυ εψαχνες οτι πιο απιθανο ως δικαιολογια. Δικαιολογιες του κωλου δηλαδη.
Επιλογη σου. Δικαιωμα σου.
Αλλα οι επιλογες δέχονται και κριτικη.Σιγα μη σε βαλουμε και φυλακη, τι λες; οι απόψεις δεν διώκονται....στη δημοκρατια
Συζητηση καφενειου κανουμε εδω περα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ