-
https://tovatraxi.com/politics/xiliades ... SR-9eszapo
Και λίγο χιούμορ γιατί ο καύσων το απαιτεί
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Αν μη τι άλλο θα γελάσουμε...
Εμ τι περιμενες με ολο το σκουπιδαριο τους νεοδημοκρατες?
ωρε κατι αγωνιστες της αριστερας ηρθανε, 4 χρονια μετα...
τρεμουν οι βοστρυχοι μου, τρεμουν, ειδικα απο δεξάΑρΕς
Ιανι, οκ και ορθως ανοχες πιστονιου απο ρεκτιφιε... ημεις ετοιμαζομεθα το επισης.
πλην ομως επι ουσιας ή προβεβλημενων-βλαμμενων και ουχι καθε δοτη ντι εν έι -
Βγηκε η κουταλα, και κανουν παρτι
-
Εχεις δικιο, δε γινεται, γιατι οπως ειχε πει ο κουλης, απο τη στιγμη που συμφωνει και κλεφτης και η κουταλα, δεν ειναι παρανομο
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Ιανι, οκ και ορθως ανοχες πιστονιου απο ρεκτιφιε... ημεις ετοιμαζομεθα το επισης.
πλην ομως επι ουσιας ή προβεβλημενων-βλαμμενων και ουχι καθε δοτη ντι εν έιΔλδ αγαπητε Θιοντοροβιτς να μην ξεφωνησουμε το γουρουνάκι που νομίζει ότι είναι σε απέναντι χώρα και φυσικα μπορεί να ασκεί τη νομιμοτατη κρατική βία;
Να μην γελάσουμε με τα λιμα της δημοσιογραφίας που ξέμειναν στο γραφείου τύπου του κόμματος, όταν άλλοι έγιναν βουλευτές επειδή ακριβώς ήταν γελοιοδεστεροι-γλειωδεστεροι;
Προσωπικά για να τα ξεκαθαρίζουμε προς πάσαν 'ενδιαφερόμενο' έχω το μισό άγχος από το '12 όπου βέβαια το 'εάλω' που είχα γράψει την επόμενη των 2ων εκλογών επιβεβαιώθηκε πλήρως και για όλους μας. Εχω δείξει το ποσο σέβομαι όποιον με σέβεται στη συζήτηση, θα αντιμετωπίσω φυσικά καταλλήλως όποιον δε με σεβεται και ΕΥΧΟΜΑΙ 4 χρόνια μετά να είμαστε όλοι σε αυτή τη χώρα και να μη χρειαστεί να αποχωρήσει κάνεις μας εξαιτίας πολιτικών. Ήδη έχουν φύγει αρκετοί σε αυτά τα καταραμένα χρόνια.
Μη δείχνετε πάντως ανασφαλεια-ενοχληση σε...'εισβολείς' στη συζήτηση.
-
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Μη δείχνετε πάντως ανασφαλεια-ενοχληση σε...'εισβολείς' στη συζήτηση.
τουναντιον...
αρκει το επισης να μη στάει κυτταρα στο χωμα απο την πρωτη την σουσπενσιον
αν και βλεπω ηδη ποταμακι ...ελα τωρα συμφωνας... -
Φαντάζομαι ότι στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι η 'εντονότερη' (να το πω κομψά) καταστολή της ανομίας. Πρόθεση της αντιπολίτευσης είναι προφανώς η 'χαλαρή' αντιμετώπιση έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργεί συνθήκες έντασης και μπάχαλου κατά το δοκούν. Ο Κυριάκος γνωρίζει ότι έχει πάρει εντολή για το πρώτο όσο και αν σκούζουν από την πρώτη μέρα οι Συριζαίοι με τους γραφικούς (αν δεν κάνω λαθος το να δηλώνεις αστυνομική ιδιότητα και μέλος κόμματος είναι και παράνομο;). Μένει να δούμε αν θα εφαρμόσει τον νόμο ή θα κάτσει να τον φάει το 'πεζοδρόμιο'.
Φαίνεται πάντως ότι το topic πλέον θα έχει περισσότερη κίνηση, καλό αυτό. -
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Ρασπούτιν με την δικαιοσύνη μέσα στην βαλίτσα.
ποιανού είναι η φάτσα αυτή?κάποιου συριζαίου είναι
Του Παπαγγελόπουλου, αυτός λένε είναι ο Ρασπούτιν, ήταν νεοδημοκράτης.
-
Ρε γάτε, πως σφετερίστηκες τα γραπτά του Ιωάννη του Δ';
-
Κατσε να βγουν τα οικονομικα στοιχεια... εκει να δεις κινηση. Θα πεσει διαβασμα.
Στην ουσια του πραγματος δηλαδη.
Στα αλλα να το πω και εγω πως ειμαι πολυ νοικοκυρης και μ αρεσει η ταξη, αλλωστε εχω αναφερει οτι ειναι δικαιωμα μου ως ανθρωπος και θελω να μου το εξασφαλισουν. Πληρωνω και πολυ ακριβα για αυτο.
-
Ακόμα δεν ορκιστήκανε και οι περισσότεροι εδώ και αλλού περίμεναν να έχουν διώξει όλη την μπόχα του Σύριζα, να έχουν συμμαζέψει την οικονομία, να ραίνουν τους δρόμους με τριαντάφυλλα και να μοιράζουν πεντοχίλιαρα, και αφού όλα αυτά δεν έχουν γίνει εντός 24 ωρών κρίνονται σαν αποτυχημένοι πρίν κάν ορκιστούν, τι περίεργη ράτσα που είναι ο Έλληνας !!!
-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Φαίνεται πάντως ότι το topic πλέον θα έχει περισσότερη κίνηση, καλό αυτό.
Το είχα προβλέψει ότι από την πρώτη ημέρα θα πιάσουν ξανά στασίδι οι γνωστοί-άγνωστοι...
Ενώ πριν όλα καλά.Δεν πειράζει βέβαια. Ο καθένας κρίνεται με την στάση που κρατάει διαχρονικά.
Άλλωστε το κράξιμο που έχει φάει η Ν.Δ και ο Κούλης από δεξιούς(Ν.Δκράτες και μη) τα τελευταία 5 χρόνια, ούτε 10% ANALογης κριτικής δεν έκαναν εκείνοι προς τον πολυχρονεμένο τους ηγέτη σε όλη την διάρκεια διακυβέρνησής του. -
Το πρώτο θαύμα Μητστάκη: Ανασταίνει και νεκρούς!
Κι εννοώ τελείως απόντες από το forum επί μία τετραετία, οι οποίοι επανεμφανίζονται, ωσάν Λάζαροι, την επόμενη των εκλογών με πλήρη αντιπολευτική διάθεση!
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Το πρώτο θαύμα Μητστάκη: Ανασταίνει και νεκρούς!Κι εννοώ τελείως απόντες από το forum επί μία τετραετία, οι οποίοι επανεμφανίζονται, ωσάν Λάζαροι, την επόμενη των εκλογών με πλήρη αντιπολευτική διάθεση!
Επιτυχημένο ομολογώ!!
-
Καλά, έχει συμβεί και το ανάποδο, βέβαια η μαγκιά είναι να μην καταγγελει κάποιος κάτι που έκανε ο ίδιος...
Υπομονή, θα έχουμε όλο το χρόνο να ανεβάσουμε (πολλές) στροφές όταν χρειαστεί. Τώρα ας assholeηθουν τα ΜΜΕ με τους αρχοντους που έδιωξαν τις λινατσες για να ξανακάνουν δικές τους τις καρέκλες που έχουν πολύ περισσότερο ανάγκη όπως φαίνεται...
-
Η μαγκιά είναι να καταγγείλει κάτι που έκανε και ο ίδιος!
Υ.Γ.: Δε φαντάζομαι να ρίχνεις καμιά σπόντα προς τα εδώ... Γιατί θα έχεις άδικο...
-
https://el.m.wiktionary.org/wiki/κ ... E%BB%CF%89
Φιλικά γιατί έχω παρεξηγηθεί πολ(λ)άκις/ης γι'αυτό...
Δεν μιλώ για σένα.Βέβαια θέλει 2λ, αλλά τι να κάνεις, τα κινητά με το autocorrect μας έχουν καταστρέψει και τα έχουμε κάνει μου ι, ε Lap;
-
Έχω απίθανη ιστορία για καταγγελία προ 15ετίας, δηλαδή προ νόμων αυθαιρέτων:
Σε πολυκατοικία στα ΒΠ ιδιοκτήτης, τσακωμένος με τους υπόλοιπους συνιδιοκτήτες, πάει και καταγγέλει όλους τους από πάνω και από κάτω για κλεισμένο ημιυπαίθριο. Μικρή λεπτομέρεια: η πολυκατοικία έχει τυπικό όροφο και ο εργολάβος είχε (τυπικά) κλείσει όλους τους ημιυπαιθρίους, του καταγγέλοντα συμπεριλαμβανομένου.
Έρχεται λοιπόν ο υπάλληλος της Πολεοδομίας για αυτοψία και σημειώνει όλες τις αυθαιρεσίες βεβαίως. Εννοείται και τον κλειστό ημιυπαίθριο του καταγγέλοντα! Μετά έτρεχε ο μαμάκας να μαζέψει τα ασυμάζευτα... Γιατί ως γνωστόν η Πολεοδομία δεν λειτουργεί αυτεπάγγελτα. Αν δεν λάβει γνώση μέσω καταγγελίας, δεν ασχολείται με καμία αυθαιρεσία. Όταν όμως λάβει γνώση, δεν υπάρχει επιστροφή...
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Άλλωστε το κράξιμο που έχει φάει η Ν.Δ και ο Κούλης από δεξιούς(Ν.Δκράτες και μη) τα τελευταία 5 χρόνια, ούτε 10% ANALογης κριτικής δεν έκαναν εκείνοι προς τον πολυχρονεμένο τους ηγέτη σε όλη την διάρκεια διακυβέρνησής του.
ποιο 10% είδατε καμιά κριτική το παραμικρό ρε παιδί μου προς αλέξι από συριζαίο?
ακόμα και τώρα τους φταίνε οι δημοσιογράφοι και τα μμε που έχασαν
η μάχη του σκάι**το περίεργο ήταν η πολιτισμένη-θα έλεγα-μετάβαση στη νέα κυβέρνηση.σαν να ψιλοαστικοποιήθηκε το αλέξι **:hmmm:
Τη σημαία της κατσιρουμπιάς την κράτησε ψηλά ο Κρητίκαρος Πολάκης, δεν πήγε στην παράδοση / παραλαβή του υπουργείου του, έκανε αντίσταση, Αρχή άνδρα δείκνυσι...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ