-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
α! καλά! Έχεις δίκιο. Ξέχασες όμως ότι είναι και ποιητής...
Τώρα είμαι σίγουρος ότι θα σε πείσω να ψηφίσεις ΝΔ...Έχεις δίκιο...το ξέχασα αυτό! Μα πόσο μ@λάκας Θέε μου...δηλαδή ήμαρτον!!
Και μετά από αυτό, I rest my case, όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλοσάξωνες. -
Ο Μπογδάνος δεν αρέσει γιατί σκέφτεται out of the box, γιατί έχει κοφτερή γλώσσα και γιατί ταράζει τα νερά όταν μιλάει, και επειδή διαφέρει είναι αντιπαθής από όσους δεν τον γουστάρουν αγνοώντας τον λόγο του και τα κίνητρα του λόγου του ανά περίπτωση που εξαρτάται από τον συνομιλητή του και το θέμα του όταν μιλάει.
Όσοι διαφέρουν και έχουν γωνίες στο λόγο και στις πράξεις τους είναι εξοβελισταίοι από την κοινή λογική και τον κοινό νού άσχετα αν δεν έχουν προκαλέσει ζημιά πουθενά παρά μόνο στην μέση κοινή αντίληψη ενός κοινού που κινείται από το survivor στο X factor και στην Αννίτα Πάνια, ίσως και μέχρι τον Κατέλη όποιος τον θυμάται.
Εδώ έχει τον Γιακουμάτο μέσα στο ψηφοδέλτιο, ο Μπογδάνος ενόχλησε ?
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ο Μπογδάνος δεν αρέσει γιατί σκέφτεται out of the box, γιατί έχει κοφτερή γλώσσα και γιατί ταράζει τα νερά όταν μιλάει, και επειδή διαφέρει είναι αντιπαθής από όσους δεν τον γουστάρουν αγνοώντας τον λόγο του και τα κίνητρα του λόγου του ανά περίπτωση που εξαρτάται από τον συνομιλητή του και το θέμα του όταν μιλάει.Διαφωνώ 100%, αλλά σέβομαι την άποψή σου. Δεν σκέφτεται out of the box....απλέ δεν σκέφτεται...δεν έχει μυαλό να σκεφτεί. Είναι απλά γελοίος και άχρηστος και όποτε τον έχω δεί σε εκπομπή γίνεται ρεζίλι μόνος τους με τις βλακείες που λέει. Απλά έχει 'πλάτες' και αυτό δεν μου αρέσει στον Κυριάκο...ότι υποκείπτει σε πιέσεις.
Τέσπα, συζήτηση κάνουμε...δεν έχει και μεγάλη σημασία, η ΝΔ θα βγεί (ευτυχώς), μάλλον και ο κατάπτυστος (δυστυχώς...η αλλαζονεία τυ θα χτυπήσει κόκκινα) και η ζωή μας θα συνεχιστεί ώς έχει. Μακάρι να γίνει και τίποτα καλό για τους πολίτες...δεν έχω μεγάλες προσδοκίες, αλλά ελπίζω.
-
Έχουμε διαφορετική αντίληψη ποιός είναι γελοίος και γιατί, αν τώρα κρίνεις από ένα άτομο που δεν γουστάρεις ένα ολόκληρο κόμμα και το πρόγραμμα του δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό, να μου έλεγες ότι γενικά δεν σου αρέσει η ΝΔ, ο αρχηγός της και το πρόγραμμα της θα συμφωνούσα, αλλά η άποψη σου για ένα μόνο άτομο να κρίνεις μια ολόκληρη παράταξη δεν μου κολλάει σαν λογική σκέψη.
Τι ναπείς τότε για τους καραγκιόζηδες των άλλων κομμάτων και ειδικά του Σύριζα που είναι και κυβέρνηση και έχει τόσους γελοίους μέσα που πέρνουν αποφάσεις για μας, θέλεις ονόματα ? φέρε μεγάλο τετράδιο να σου το γεμίσω.
Πάρε ένα άτομο που ήταν ΝΔ και επειδή την πέταξε ο Κυριάκος πήγε στον Σύριζα και έκανε την διαφορά
https://www.protothema.gr/politics/arti ... n-kuriako/
-
αν τώρα κρίνεις από ένα άτομο που δεν γουστάρεις ένα ολόκληρο κόμμα και το πρόγραμμα του δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό, να μου έλεγες ότι γενικά δεν σου αρέσει η ΝΔ, ο αρχηγός της και το πρόγραμμα της θα συμφωνούσα, αλλά η άποψη σου για ένα μόνο άτομο να κρίνεις μια ολόκληρη παράταξη δεν μου κολλάει σαν λογική σκέψη.Ίσως να μην το έγραψα κατανοητά. Δεν είναι μόνο η άποψή μου για ένα άτομο αλλά η ΑΝΑΞΙΠΙΣΤΙΑ των λεγομένων του κόμματος μέσα σε 3 μήνες. Αυτό κυρίως έφερε ώς επιχείρημα. Όταν μέσα σε 3 μήνες αλλάζει άποψη το κόμμα 180ο (γιατί άραγε...τί πιέσεις δέχτηκε ο Κυριάκος και υπέκυψε), με προβληματίζει. Γιατί η ΝΔ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να περάσει (και ισχύει το έχει) ένα προφίλ σοβαρότητας, αξιοκρατίς και ότι ξέρει τι θέλει να κάνει και πως να το κάνει. Αυτά δεν συνάδουν με τον αλλάζεις γνώμη για τους υποψήφιοςυ βουλευετές μέσα σε 2-3 μήνες ή ακόμα και σε μερικές ημέρες.
Τι ναπείς τότε για τους καραγκιόζηδες των άλλων κομμάτων και ειδικά του Σύριζα που είναι και κυβέρνηση και έχει τόσους γελοίους μέσα που πέρνουν αποφάσεις για μας, θέλεις ονόματα ? φέρε μεγάλο τετράδιο να σου το γεμίσω.
Μα δεν διαφωνούμε σε αυτό! Σαφώς και είναι χειρότεροι...αλλά εδώ μιλάμε για τη ΝΔ και το ότι προσπαθεί να είναι καλύτερη από τους άλλους και όχι να γίνει το ίδιο!
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
όσο για το ότι έχει πλάτες αν έχει γιατί τον απέλυσαν από το σκάι?Δεν μπορεί να έχει παντού πλάτες. Αλλά αντίστοιχα:
- Γιατί τον προσέλαβαν (και τον κράτησαν τόσα χρόνια) στον ΣΚΑΙ, όντας άχρηστος?
- Γιατί τον προσέλαβε το 1ο θεμα ΦΜ?
- Γιατί προστέθηκε ως υποψήφιος βουλευτής, όταν 3 μήνες πρίν επίσημα η ΝΔ έλεγε ότι ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος?
Για εμένα - και γνωρίζοντας εκ των έσω των πανβρώμικο χώρο τον ΜΜΕ - κάποιος τον προώθησε. Δεν είναι τίποτα φοβερός δημοσιογράφος για να κέρδισε με την αξία του και σε τόσο σύντομο διάστημα.
-
Δεν ξερω τι ειναι αλλα αυτα που λεει για την οικονομια δεν στεκουν και πολυ. Πετα κατι που διαβασε το οποιο απο πισω εχει τετοιες προϋποθεσεις που βαριουνται και να του φερουν και αντιλογο. Ξεκινας απο τα βασικα.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
πριν 3 μήνες έλεγε η νδ ότι δεν θα είναι υποψήφιος για τις ευρωεκλογές όχι για τις εθνικές αφού για τις εθνικές διάλεξαν υποψήφιους μετά την ιστορική απόφαση αλέξι να πάει σε εκλογέςΔεν το γνωρίζω αυτό. Εδώ, μιλάει για εθνικές εκλογές.
https://www.newsbeast.gr/politiki/arthr ... is-ekloges
Εαν είναι λάθος, ζητώ συγνώμη για την παρεξήγηση.Δεν ξερω τι ειναι αλλα αυτα που λεει για την οικονομια δεν στεκουν και πολυ. Πετα κατι που διαβασε το οποιο απο πισω εχει τετοιες προϋποθεσεις που βαριουνται και να του φερουν και αντιλογο. Ξεκινας απο τα βασικα.
Ρε συ δεν έχει ιδέα ο άνθρωπος, ειδικά από οικονομία. ΜΜΕ και φιλοσοφία έχει σπουδάσει.
-
https://www.zougla.gr/money/etairika-ne ... s-revmatos
Ο προεδρος της Δεη που εχει βαλει ο Τσιπρας λεει οτι η εταιρεια χωρις αυξησεις δεν επιβιωνει.
Αν αυριο τις κανει ο Κουλης για να σωθει το μαγαζι μαντεψτε ποιος θα φταιει...Υ. Γ: Μπονους ο χρυσαυγιτης Δαλαι Λαμα που παει φουλ για επικρατειας https://www.protothema.gr/world/article ... MRW39TwRjI
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Εχει κανει λεει σεμιναρια μακροοοκονομιας στο lse.LBS....καμία σχέση με το LSE.
Τώρα τι σεμινάρια....όπως είπες μπορεί να είναι και των 2 εβδομάδων. Εαν όμως τον ακούσεις ως δημοσιογράφο θα κατλάβεις ότι δεν έχει ιδέα από οικονομικά...και από management σκαμπάζει ελάχιστα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μα δεν διαφωνούμε σε αυτό! Σαφώς και είναι χειρότεροι...αλλά εδώ μιλάμε για τη ΝΔ και το ότι προσπαθεί να είναι καλύτερη από τους άλλους και όχι να γίνει το ίδιο!
χε!χε! Αν η ΝΔ προσπαθήσει να γίνει καλύτερη από τους υπολοίπους θα τους ψηφίσουμε μόνο εσύ και εγώ...
Η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων στην Ελλάδα έχει εθιστεί στο πολιτικό χαβαλέ και κυρίως σε ότι προβάλει η τηλεόραση. Ότι σκουπίδι έχει άκρη και βγαίνει στην τηλεόραση εύκολα μπαίνει και στη βουλή.
Είναι το ίδιο ακριβώς το ίδιο πράγματα, όταν ξαφνικά πλακώνονται στις σφαλιάρες κάποιοι στο δρόμο και σταματούν όλα τα αυτοκίνητα για να χαζέψουν και να κάνουν χαβαλέ.
Γενικά οι Έλληνες ψοφάνε για κλειδαρότρυπα, σόου, ξύλο, χαβαλέ, βρισίδια, πανηγύρια, κλαρίνα κλπ...κλπ...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
...
Υ. Γ: Μπονους ο χρυσαυγιτης Δαλαι Λαμα που παει φουλ για επικρατειας https://www.protothema.gr/world/article ... MRW39TwRjIΚάπου είχα διαβάσει ότι διεκδικεί τη θέση του Μιχαλολιάκου, αν πατώσει στις εκλογές η ΧΑ.
-
Ο Μπογδάνος δεν αρέσει γιατί σκέφτεται out of the box, γιατί έχει κοφτερή γλώσσα και γιατί ταράζει τα νερά όταν μιλάει, και επειδή διαφέρει είναι αντιπαθής από όσους δεν τον γουστάρουν αγνοώντας τον λόγο του και τα κίνητρα του λόγου του ανά περίπτωση που εξαρτάται από τον συνομιλητή του και το θέμα του όταν μιλάει.Όσοι διαφέρουν και έχουν γωνίες στο λόγο και στις πράξεις τους είναι εξοβελισταίοι από την κοινή λογική και τον κοινό νού άσχετα αν δεν έχουν προκαλέσει ζημιά πουθενά παρά μόνο στην μέση κοινή αντίληψη ενός κοινού που κινείται από το survivor στο X factor και στην Αννίτα Πάνια, ίσως και μέχρι τον Κατέλη όποιος τον θυμάται.
Εδώ έχει τον Γιακουμάτο μέσα στο ψηφοδέλτιο, ο Μπογδάνος ενόχλησε ?
Ο Βαρουφάκης της ΝΔ (;)
-
Αντε μία εβδομάδα έμεινε να τελειώνουμε με τις εκλογές γιατί χάσαμε τον μισό χρόνο φέτος για την οικονομία . Ευτυχώς που υπάρχει ο τουρισμός τουλάχιστον .
Τώρα για τον Μπογδάνο , αφ΄ ενός τα κόμματα εξουσίας είναι πολυσυλλεκτικά , αφ΄ ετέρου τύπου όπως ο Μπογδάνος που έχουν άποψη και λόγο είναι χρήσιμοι , ιδιαίτερα σε κόμματα όπως η ΝΔ που έχει σοβαρότατο έλλειμμα στην προπαγάνδα σε σχέση με πασόκους και αριστερούς που εύκολα και με θράσος πουλάνε τα λάθη τους ως σωστά .
Οσο για τον αγαπημένο ΚΚ ΙΙ είδα τώρα ότι πήγε στο περίπτερο του Σύριζα και έγινε και εκεί ενθουσιωδώς δεκτός ...
Οπότε Ιωάννη Δ' είσαι εκτός γραμμής...
Μάλλον ο Παυλόπουλος δεν θέλει δεύτερη θητεία , τον Μπένι δεν τον θέλει κανείς , οπότε 25 χρόνια χωρίς Καραμανλή στην ΠτΔ είναι πολλά...
-
Εγώ ξέρω να πω ότι κοιτάω τα 20 κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές και εκτός από την ΝΔ και την Δημιουργία Ξανά δεν υπάρχει άλλο (στη θεωρία τουλάχιστον) φιλελεύθερο συντηρητικό κόμμα. Το οποίο το θεωρώ γελοίο εντελώς.
20 χαρτιά κομμάτων από τα οποία τα 15 είναι κεντροαριστερά και κομουνιστικά και 3 κόμματα είναι για γέλια (ΧΑ, Βελόπουλος, Σώρρας).
Χάλι μαύρο εντελώς.
Βλέπω πάλι να μην πηγαίνω να ψηφίσω...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Οσο για τον αγαπημένο ΚΚ ΙΙ είδα τώρα ότι πήγε στο περίπτερο του Σύριζα και έγινε και εκεί ενθουσιωδώς δεκτός ...
Οπότε Ιωάννη Δ' είσαι εκτός γραμμής...
Δλδ βρε criu τι ήθελες, να τον φτύσουν, να τον δειρουν μπροστά στις καμερες;
Αν εσύ όμως καθεσαι πχ για καφέ κάπου και σου έρθει χαμογελαστός ένας ζαιος υποψήφιος τι θα κάνεις;Εγώ δεν είμαι εκτός καμίας γραμμής, γιατί πολύ απλά η 'γραμμή' είναι ο εαυτός μου αλλιώς θα ημουν γραμμένος σε κάποιο κομμα. Εσύ όμως είσαι εκτος γραμμής με τον εαυτό σου, επειδη ο αγαπημένος σου ΚΚ ΙΙ* πολιτεύτηκε σε απόλυτη αντιδιαστολή με την ξυστοθεωρια σου. Εγώ μισώ θανάσιμα τη ΝΔουλα γιατί προκάλεσε σε μένα όσα φοβόμουν, όχι απλά γιατί δε μ'αρεσει ο Αδωνομπογδανοβουλτεψοκικιλισμος.
Αυτό που εγώ κράζω για την περίοδο ΚΚ ΙΙ, είναι ακριβώς αυτό. Ίσα ίσα η πρώτη διακυβέρνηση του
επειδή ακριβώς 'δεν πείραξε κανένα', ήταν εξαιρετικά βοηθητική για μένα στο να αποκηρυξω πλήρως τον τότε δικομματισμό**.
Όμως οι δεξιοί που τώρα τάχα μου κοπτονται για την διαφάνεια, τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών κτλ κτλ μια χαρά τον αγαπούν, τον συγχωρούν, τον καλύπτουν και τον προστατεύουν, παρόλα όσα πέρασαν ΚΑΙ εξαιτίας του.*Βέβαια εν μέρει σε καταλαβαίνω γιατί προφανώς στα χρόνια του οι δουλειές σου πήγαιναν καλά. Άλλοι αντίστοιχα διορίστηκαν στο δημόσιο με δυνατό εισαγωγικό μισθό. Οπότε έχετε ευχάριστες αναμνήσεις. Θεωρητικά θα έπρεπε να έχω και εγώ αφού πχ στην ίδια περίοδο περνούσα καλά και ξεκίνησα τη δική μου δουλειά. Και πάνω απ' όλα έκανα πράξη το όνειρο των αγώνων με κατευθείαν ένα ολολκηρο πρωταθλημα. Από το '07 έως το '10 από Μάρτη μέχρι Νοέμβρη εκτός Ιουλιου-Αυγουστου σχεδόν κάθε ΣΚ η έτρεχα ή έβλεπα ή βοηθαγα σε αγώνες ή ήμουν σέρβις/έκανα αναγνωρισεις-δοκιμες για φίλους...
Όμως με ψύχραιμη θεώρηση των πραγμάτων, οι συνέπειες μιας πολιτικής φαίνονται ΠΛΗΡΩΣ σε ένα σχετικό βάθος χρόνου. Για να φτιάξει λοιπόν κάποιος ένα ακίνητο, να πάρει ένα καλό αμάξι, να στήσει μια δουλειά κτλ ας πούμε το '04 είχε 'μαγιά' από τα σημιτοχρονια (μπλιαχ) και τον φθηνό δανεισμό που μας έφεραν με την είσοδο στην ΕΖ. Ομοίως την κρίση πολλοί την κατάλαβαν από το '13, όχι άμεσα, το '10 (μιλάω για μη ανέργους πάντα). Αντίστοιχα οι περιβόητοι μεσαίοι (συνήθως ΕΕ) που δεν έχασαν εντελώς τη δουλειά τους κατάλαβαν την ζαιϊκη υπερφορολογηση το '18, άλλο που ήταν πρακτικά η διατήρηση του συστήματος της ΝΔουλας απο το '14.
Τώρα ο Κούλης δεν θα εκκινησει από το μηδεν. Υπάρχει μια 3ετης σχετική σταθεροποίηση των εισοδημάτων των πολλών. Αν θέλει να το χαλάσει αυτό, κακό τσι κεφαλής του.**Δυστυχώς δε νομίζω να γίνει το ίδιο με το αγόρι σας τώρα, δλδ απλα 'να κάτσει φρόνιμα'. Ακόμα και αν γίνει αυτό, το γεγονός της κόπωσης του κοσμου μαζί με την μεγάλη διαφορά 'καθημερινής αισθητικής' ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά τα διαφόρων μορφών χρέη των πολιτών που δεν τους επιτρέπουν να 'χαλαρώσουν' και να κοιτάξουν τη ζωή τους πιο άνετα (και άρα να προκαλέσουν με την οικονομική τους δραστηριότητα περισσότερη ανάπτυξη), δεν θα αξιολογηθει θετικά. Πλέον ο κόσμος τιμωρεί όπως βλέπουμε από τις διαφορες των τελευταίων αναμετρήσεων. Οι ~4 μονάδες της 'διαχειρισιμης ήττας' νομίζω πως έχουν πλέον παρέλθει. Μόνο αν έχουμε ανάπτυξη σε τετοια ποσοστά θα ομαλοποιηθούν τα πολιτικά πάθη και δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει...
-
Ο Μπογδάνος έκανε ντού στο ΑΤ των Εξαρχείων και φωτογράφησε τις άθλιες συνθήκες που έχει το τμήμα, ποιός από εμάς θα δεχόταν να υπηρετεί εκεί και να τα βάζει με τα αγαπημένα καλόπαιδα της κυβέρνησης του Σύριζα ?
Η Καιτούλα που μας έλεγε τόσα λόγια του αέρα στο twiter τι λέει για το χάλι αυτό ? Και οι δύο κυρίες θε έπρεπε να ντρέπονται για πολλά ακόμα αλλά τέλος πάντων θα πάνε σύντομα στον αγύριστο
https://www.iefimerida.gr/politiki/o-mp ... -exarheion
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Εχει κανει λεει σεμιναρια μακροοοκονομιας στο lse.Ενταξει αν αυτα τα σεμιναρια ειναι κανα εξαμηνο ή και παραπανω κατι μαθαινεις, μη τα ισοπεδωνουμε ολα. Στο lse σε ενα εξαμηνο μαθαινεις οτι σε δυο σε πολλα δικα μας σεμιναρια που κανουν τα αει. Αν κιολας εχουν και εργασιες με πολυ διαβασμα και ψαξιμο οως στις προπτυχιακες σπουδες κατι εχει κανει, οντως. Αν ειναι αυτα τα ξεκιναμε απο το μηδεν και κρατουν ενα μηνα σεμιναρια... ενταξει εμαθε παπαγαλια μια φιλοσοφια πολυ επιδερμικα και την πετα χωρις να την κρινει και να την αμφισβητήσει.
Ναί !!! είδαμε και τους οικονομολόγους με τα 5άστερα πτυχία πόσο καλή δουλειά έκαναν, ο Μπογδάνος σας πείραξε λες και τον έβαλαν υπουργό εθνικής οικονομίας και κάνετε σαν να σας πήρε τη μπουκιά από το στόμα. Σοβαρευτείται λίγο και αφήστε τις ανόητες κριτικές για κάποιον που ακόμα δεν εκλέχθηκε και δείτε τα υπόλοιπα - αστέρια - της ΝΔ που ξέρουμε πως έχουν πορευτεί μέσα στη βουλή για πολλά χρόνια, δείτε και το ΚΙΝΑΛ που από ότι είδα σε εφημερίδα κατεβάζει υποψήφιο στα Τρίκαλα τον φιλοσκοπιανό Μπλέτσα του Ουράνιου Τόξου, τελικά όλα τα κόμματα έχουν τους εθνικούς προδότες τους
https://www.trikalanews.gr/arthra__apoc ... ikala.html
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ ξέρω να πω ότι κοιτάω τα 20 κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές και εκτός από την ΝΔ και την Δημιουργία Ξανά δεν υπάρχει άλλο (στη θεωρία τουλάχιστον) φιλελεύθερο συντηρητικό κόμμα.Όπως πολύ σωστά λές, στην θεωρία. Γιατί στην πράξη, δυστυχώς μόνο δεξιά δεν είναι η ΝΔ. Πώς θα μπορουσε άλλωστε...εαν ήταν δεξιό κόμμα, με την κατάσταση στην χώρα μας, ούτε 10% δεν θα την ψήφιζαν. Ποτέ δεν είχαμε αρκετό κόσμο που να μπορεί να στηρίξει δεξιό κόμμα...οπότε και η ΝΔ έγινε λαϊκό κόμμα για να μπορείς να λάβει ψήφους.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
μέχρι στιγμής το δεξιότερο κόμμα-για την ακρίβεια το πιο νεοφιλελεύθερο- που έχει κυβερνήσει από το '74 είναι ο σύριζα
ανακάτεψε όμως τον ακραίο νεοφιλελεφθερισμό του με κάτι αριστερό: φόρους
εξού και απέτυχε
μπροστά στο σύριζα η νδ είναι πασοκ βουΘα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά εφάρμοσε φιλελεύθερες πρακτικές με αριστερή ιδεολογία (όπως πολύ σωστά είπες) και έτσι απέτυχε και τα έκανε σκατά!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ