-
Δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι τις εκλογές και αυτό που περιμένουμε είναι αν θα έχει αυτοδυναμία ο Κυριάκος .
Αυτό θα κριθεί την τελευταία εβδομάδα νομίζω γιατί εμφανίζεται μία κουρτίνα που χωρίζει το εκλογικό σώμα στα δύο .
Από την μία έχουμε ένα ποσοστό γύρω στο 6 % για το ΚΚΕ και ένα ποσοστό γύρω στο 6 % για τα κόμματα που είναι σίγουρα εκτός βουλής .
Ακόμα θεωρώ ότι ένα ποσοστό γύρω στο 30-32 % θα είναι το σύνολο του Σύριζα - Βαρουφάκη , που τα μεταξύ τους πσοσοστά έχουν μεγάλο ρίσκο να υπολογιστούν μια και τα θεωρώ ότι συγκοινωνούν πολύ μεταξύ τους .
Αυτά κάνουν ένα ποσοστό γύρω στο 42-44 % και είναι το ποσοστό που δεν έχει επαφή με τον Κυριάκο .
Στο υπόλοιπο ποσοστό του 56-58 % , θα είναι το ποσοστό που τελικά θα πάρει η ΝΔ , αλλά και το ΚΙΝΑΛ και τα δύο κόμματα της δεξιάς και της ακροδεξιάς . Τα δύο τελευταία έχουν μεγάλη σημασία για τις έδρες γιατί αν δεν μπουν στην βουλή , τότε η αυτοδυναμία θα είναι πολύ άνετη . Αν μπουν και τα δύο θα είναι οριακή . Στις δημοσκοπήσεις παίζουν γύρω στο 4-5 η ΧΑ και γύρω στο 3-4 ο Βελόπουλος . Είναι οριακά τα πράγματα και για τους δύο , γιατί οι ψηφοφόροι τους δεν είναι κομματικοί ψηφοφόροι αλλά περιστασιακοί . Μπορεί να μην πιάσει το 3 κανένας τους , μπορεί να το πιάσουν και οι δύο .
Θεωρώ ότι αυτό θα κριθεί τις τελευταίες μέρες και θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα . Από τις σχέσεις με την Τουρκία , από το ρεύμα Μητσοτάκη , από τα όσα κάνουν ο Κυριάκος και ο Αλέξης , αλλά και κάποια στελέχη τους .
Αν τα πράγματα με την Τουρκία είναι ήρεμα και δεν κάνει κάποια πατάτα ο Κυριάκος ή κάποιο στέλεχος , τότε ίσως βρεθούν και τα δύο εκτός βουλής .
Στο ΚΙΝΑΛ αντίθετα τα πράγματα έχουν σχέση με τα εσωτερικά τους . Θα κρατήσει το 7 % των ευρωεκλογών μετά την αποπομπή Βενιζέλου ? Αλλά θα έχει και θέμα με το ρεύμα που δημιουργεί ο Κυριάκος ?
Η ΝΔ θεωρώ ότι θα έχει εύκολα το 40 % . Αν του πάνε όλα καλά , μπορεί να φτάσει σε ποσοστά παλαιών νικών της ΝΔ γύρω στο 45 % .
Προσωπικά επειδή παραμένω αντιπασοκ , θα ήθελα ο Κυριάκος να έχει μεγάλη αυτοδυναμία , ει δυνατόν άνω των 160 εδρών . Ώστε να μην έχει και δικαιολογίες μετά αν κάνει διάφορες μλκιες...
-
Λαπ και Ιωάννη μου φαίνεται ότι τελικά αυτά τα περί Σύριζα τα έχετε για ξεκάρφωμα...
πασοκολάγνοι και εσείς μου φαίνεστε ...
Δηλαδή Γιάννη ο ΚΚ ΙΙ μπορούσε να φτιάξει τα πάντα μέσα σε δύο χρόνια , βάζοντας περιορισμούς σε μία χώρα που ζούσε την νιρβάνα των ΟΑ και του γιούρο ? Που οι πασόκοι μίλαγαν για φτωχούς ΔΥ που έπαιρναν μόνο 2500 καθαρά τον μήνα?
Που ο Σημίτης είχε μόλις παραχωρήσει την χώρα στους νταβατζήδες και στις ξένες εταιρείες με το αζημίωτο βεβαίως - βεβαίως , που είχε μόλις βάλει την χώρα στο ευρώ με εκείνο το σουάπ και με τα στατιστικά τα δικά του , που όλως τυχαίως ο μεθύστακας του Λουξεμβούργου τα ξέχασε να τα πει προχτές ...
Που είχε μόλις σε αγαστή συνεργασία με τον Παπαδήμο , ανοίξει τις κάνουλες του ιδιωτικού δανεισμού μοιράζοντας δανεικά χωρίς κανένα έλεγχο και εκμαυλίζοντας τον κόσμο ?
Ναι έχετε δίκιο ... Θα μπορούσε ο ΚΚ ΙΙ να το παίξει Ιησούς στον Ναό και να πάρει το φραγγέλιο και να τους βαράει ... Μόνο που το σκηνικό θα ήταν το ίδιο... Ο Πιλάτος - ΕΕ θα ένιβε τα χέρια του και οι Αρχιερείς και οι Φαρισαίοι της χώρας θα τον σταύρωναν ....
Αυτό είναι άλλωστε που τους πονάει . Που δεν το κατάφεραν και τελικά ο λαός σταύρωσε αυτούς .
Όπως έχω πει Πολλάκης (θα μας λείψει αυτός ) , γουστάρω που τους την έφερε . Ηταν η πρώτη φορά που η νδ δεν πιάστηκε βλάκας από τους πασόκους , οι οποίοι έκαναν πάντα αισχρά πράγματα από πολιτικής άποψης .
Όπως οι εκλογικοί νόμοι του 89 που έδιναν μπόνους στο 2ο κόμμα , κάτι 10ετή ομόλογα του Σημίτη των 10 δις που θα έσκαγαν στα χέρια των επόμενων , την παράδοση του τύπου στους νταβατζήδες , ακόμη αν πάμε παλιά το γεγονός ότι η 17Ν σκότωσε όλους τους εκδότες των δεξιών εφημερίδων , εκτός του Βουδούρη που σκοτώθηκε σε ένα 'τροχαίο' στην Αθήνα και έτσι έμεινε ο τύπος στα χέρια του πασοκ .
Τώρα Γιάννη φοβάσαι για κάποιο ρεβανσισμό . Σε ποιο επίπεδο ? Στο δημόσιο ? Τι ακριβώς φοβάσαι ? Γιατί η νδ δεν έχει παράδοση σε τέτοια πράγματα , τουλάχιστον με κεντρικό σχεδιασμό . Είναι σύνηθες το φαινόμενο , οι βουλευτές της να διορίζουν πασόκους και αριστερούς γιατί έχουν ατομική και όχι κομματική οπτική .
Αντίθετα να θυμίσω ότι ο ΓΑΠ την επομένη της ορκωμοσίας του απέλυσε όλα τα στέιτζ , ακριβώς για να δείξει ότι αν δεν είσαι πασόκος δεν έχεις ελπίδα στο δημόσιο .
Πραγματικά θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις τι ακριβώς φοβάσαι .
-
Criu όταν βγαίνεις για να σταματήσεις τα κακά του Σιμητικου ΠΑΣΟΚ, πρέπει να το κάνεις. Αν σου έλεγα πχ ότι το ο ηρωας σου ΚΚ2 στο διάστημα που κυβέρνησε ανέβασε τις κύριες συντάξεις των ΔΕΚΟ (κλασσικό παράδειγμα 'ερεθισμού' σας) ~800€ θα του έλεγες μπράβο; Γιατί αυτό έκανε...
Του κράταγε κανένας το στοματακι κλειστό στο θέμα της αποκάλυψης των ελλειμμάτων; Γιατί θυμίζω εσείς είστε οι σοβαροί, οι συνετοί, οι υπεύθυνοι. Αλλά βέβαια, όταν αποκαλύφθηκε σε όλη της την έκταση η ιστορία... και μετά και . Εξάλλου αφεντικό ήταν (και ειναι) το ΕΛΚ οπότε το μόνο εύκολο να πετάξετε το μπαλάκι και να χασκογελατε μετά για την καταστροφή του πολιτικού αντιπάλου και το τι έπαθε ο πολύς κόσμος... λεπτομέρειες. Πατριωτική στάση, δακρυσε και εσύ ντε...
Και μια από τις του Αλεξακου ήταν ότι έκλεισε τα μάτια σε αυτό, και τον χαϊδευε ελπίζοντας σε τι, στους Αντωναρους; Οποτε ούτε τη δήλωση του μεθύστακα μπορεί τώρα να αξιοποιήσει και θα τον φάει στη μάπα τον Βούδα στην ομιλία του να στηρίζει με θέρμη το βλαμμένο που έφτιαξαν τα ΜΜΕ σας και ξάφνου τον αγαπήσατε ξεχνώντας τι κράξιμο του έχετε ριξει οι ίδιοι.
Πολλά φοβάμαι. Το '12 ο πιτσαδορος τι έκανε; Άφησε κανέναν 'απείραχτο'; Θες και τα λες;
Το ότι εσύ πχ μετά από τόση αναδουλεια στον χώρο σου μοιραια 'θα πάρεις μπρος', δε σημαίνει ότι εκατομμύρια άλλοι απλοί εργαζομενοι δεν θα υποφέρουν ξανά ή στην καλυτερη θα μείνουν στάσιμοι στο διηνεκές και περίπου 500000 'θα έχουν δούλους' τα άλλα 9,5εκ...
Πώς όμως να το καταλαβετε αυτο όσοι έχετε πελάτες εταιρείες και όχι... 'νοικοκυραίους';
Εγώ πάντως μετά τη μεγάλη νίκη θα έρχομαι σαν εκκαθαριστικος λογαριασμός ρεύματος (γράψε σε ένα χαρτάκι την τιμή της κιλοβατώρας και σύγκρινε την λίγο καιρό μετά την ολική ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ) και θα σχολιάζω τα πεπραγμένα του άρχοντα του οφσορατου. Φυσικά αν τα σκατώσει συχνότερα ή σε εκρήξεις γραφικότητας σαν του Βασιλάκη...
-
Ξαναλέω εγώ απολογητής δεν υπήρξα κανενός και δεν πρόκειται να υπάρξω στο μέλλον...
Αλλά δεν πρόκειται να ανεχθώ ο εγκληματίας (πασοκ) να κατηγορεί μικροκλέφτες για εγκληματίες...
Ετσι προφανώς δεν πρόκειται να δεχθώ ότι ο ΚΚ ΙΙ θα μπορούσε σε 2 χρόνια να φτιάξει αυτά που δεν μπόρεσαν ο ΚΚ Ι και ο ΑΓΠ όταν είχαν τεράστιες πλειοψηφίες και τους αντιπάλους τους στο καναβάτσο .
Και μάλιστα όταν όλος ο τύπος και τα κανάλια και τα ραδιόφωνα ήταν εναντίον του . Κάπως ανάλογα ήταν ο Μητσοτάκης το 90 που φοβήθηκε να κάνει τις τέταρτες εκλογές με τον σωστό εκλογικό νόμο , να έχει με το 48 % 180 βουλευτές .
Να θυμηθούμε κάποιους Τράγκες , Κακαουνάκηδες , κομιστές και πολλούς ακόμα πόση προπαγάνδα έκαναν εναντίον και των δύο αναλογικά .
Τον Κυριάκο τον λέγαμε λίγο όλοι μας . Τελικά όμως στις ευρωεκλογές μας απέδειξε ότι εμείς είμαστε λάθος . Αρα δεν αλλάξαμε , απλά αναγνωρίσαμε το λάθος μας .
Ποιόν πείραξε το 12 ο πιτσαδόρος στο δημόσιο ? Εγώ είδα ότι τότε που ήμουν λίγο μετά τα 50 έβλεπα τα καλοκαίρια στο εξοχικό , φίλους ΔΥ 1-2-3 χρόνια μικρότερους που είχαν βγεί στην σύνταξη . Και εδώ στην Αθήνα βέβαια .
Αν θυμάμαι καλά το μόνο που έκανε , ήταν η βλακεία της ΕΡΤ και κάτι που έγινε με εκπαιδευτικούς των ΕΠΑΛ , που ήταν μεγάλες βλακείες όταν ταυτόχρονα βγάζεις 50άρηδες στην σύνταξη .
Εγώ το να πάρω μπρός είναι πλέον χωρίς νόημα , πέραν του να πάψω να είμαι στην θέση που είμαι τώρα . Γιατί όπως έχω ξαναπεί όταν ξεκίνησε η κρίση ήμουν με το 4 μπροστά στην ηλικία και στο τέλος της θα έχω το 6 .
Τα άλλα που λες τα θεωρώ υπερβολικά . Γιατί όπως έχω πει πολλές φορές , το καλύτερο για τον εργαζόμενο είναι να υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι εργοδότες . Να ανοίξουν δουλειές δηλαδή .
Το ρεύμα είναι βρωμερή ιστορία τα τελευταία χρόνια γενικά και είναι απαράδεκτες και οι τιμές του , όπως και των δημοτικών τελών . Ιδιαίτερα που έχουν ίδια τιμή , είτε πρόκειται για μαγαζί , είτε για γραφείο , είτε για γκαράζ ...
Κάτι άσχετο ...
Αυτός ο Ρουβίκωνας , με το που προκηρύχτηκαν οι εκλογές , που χάθηκε ? Διακοπές πήγε , ή σαρώνει την Ελλάδα γιατί είναι υποψήφιος με τον σύριζα ?
-
Ε μα, έρχεται ο Κωστάκης, δίνει χρήμα με ουρά παντού και συντάξεις αραβικών εμιράτων, δεν τον θέτε γιατί είναι πολύ ΠΑΣΟΚ...
Έρχεται ο Αντωνάκης, μηδενίζει σχεδόν το έλλειμα (επάνω στο τομάρι μας φυσικά αλλά κι ο Αλέξης από ποιανού την τσέπη 'τάιζε τους φτωχούς'), πάλι δεν τον θέτε γιατί είναι δεχτσός...
Τι θέτε πια; -
Ααααχ, στον έρωτα (με τη Δεξιά) και στον πόλεμο (με την Αριστερά), όλα επιτρέπονται criu και fiverg.
Θεός ο Κυριάκος λοιπον και μικροκλεφτρα η ΝΔουλα...
-
Ε ναι μπροστά στον Νονό πασοκ , η νδούλα είναι μικροκλέφτρα...
-
Αχου την μωρέ την καημενουλα...να ελπίζουμε δλδ στα επόμενα 4 χρονακια να κλέψει αρκετά για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος...
-
Χοντρό μεν να το χωνέψεις όταν είσαι του χώρου της 'κεντροαριστεράς' αλλά τα γεγονότα (διώξεις, φυλακίσεις κ.λ.π.) δείχνουν ότι οι κλέφτες ήταν στην πλειοψηφία τους 'από δώθε' και όχι από την 'δεχτσά', πως να το κάνουμε...
Ο Κυριάκος έχει μπροστά του εκλογές. Το θέμα του είναι να πείσει τον κόσμο να πάει να ψηφίσει και να μην πάει για μπάνια έχοντας στον νου τις ευρωεκλογές. Κατά τα άλλα η κηδεία που έκανε στον Αλέξη στις ευρωεκλογές και στην αυτοδιοίκηση δεν έχει προηγούμενο. Αυτό είναι γεγονός και όχι εικασία. Έχω ξαναπεί, αυτά δεν γίνονται χωρίς δουλειά όσο και αν ο κόσμος ήθελε να ξεσπάσει. Η άποψή μου είναι ότι στρατηγικά κατάλαβε νωρίς την 'δύναμη' και την 'απογοήτευση' της 'μεσαίας τάξης' και επένδυσε σε αυτήν την ώρα που ο σύριζα πνίγηκε στα ίδια του τα ψέμματα και τις εμμονές (περί 'ανθρωπιστικής κρίσης', 'περί φτωχών που έπρεπε να τους φροντίσει' -είδαμε πως βέβαια-, περί μπάχαλων, λοατκι, περί 'μενουμερώπηδων' που ήταν εχθροί κ.λ.π.) και στην κάλπη των ευροεκλογών
από 'τους φτωχούς' και 'τους προοδευτικούς' πήρε τα @@ του. Προφανώς για τον Αλέξη αποδείχτηκε ο χειρότερος αντίπαλος στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Π.χ. με έναν βαγγέλα ή
με έναν 'τζιτζικώστα' αντίπαλο, ο Αλέξις τώρα θα έκανε χαλαρές βουτιές από τα κότερα. -
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Χοντρό μεν να το χωνέψεις όταν είσαι του χώρου της 'κεντροαριστεράς' αλλά τα γεγονότα (διώξεις, φυλακίσεις κ.λ.π.) δείχνουν ότι οι κλέφτες ήταν στην πλειοψηφία τους 'από δώθε' και όχι από την 'δεχτσά', πως να το κάνουμε...Έλα ντε, πως να το κάνουμε...πχ με τη novartis και το κεελπνο να υποθέσω η πραγματική δικαιοσύνη θα είναι να βάλει ο Άδωνις τον Πολακη και ο Σαμαρας τον Τσίπρα φυλακη ε;
-
Διόλου απίθανο αν έχουν κάνει λαμογιές και αποδειχτούν. Έτσι είναι η δικαιοσύνη. Δεν αρκούν τα
μεγάλα λόγια περι σκανδάλων που τα 'ξεσκεπάζει' κάθε εβδομάδα το documento, θέλει και αποδείξεις.
Τσουκάτος, Μαντέλης, Άκης και λοιποί του 'χώρου' καταδικάστηκαν όταν υπήρξαν αποδείξεις. Μέχρι τις
αποδείξεις ο Άκης ο 'ξεβράκωτος' ζούσε σε νεοκλασσικό απέναντι από την Ακρόπολη και
κανείς δεν του έλεγε κουβέντα (παρόλο που φατνταζομαι ότι και κάποιοι σύντροφοι
θα αναρωτήθηκαν το πως). -
Βρε σεις τι παθατε παλι
Ταξιδευτη, εγω ειμαι με τα νουμερα χωρις να ξεχνω την γενια μου και το εθνικό προβλημα της υπογεννητικότητας.
Δεν περιμενα ο αλεξης να σταθεροποιησει την οικονομια. Αλλα το εκανε πως να το καμουμε δηλαδη. Πονεσε η μεσαια ταξη αλλα επρεπε να συμβει την χρονικη στιγμη που εγινε. Τωρα πλεον η κατασταση ειναι δι;φορετικη. Οι προηγουμεμες κυβερνησεις που δεν αγγιζαν τοσο πολυ τους μεσαιους ειχαν αναιμικες οικομομιες και επεφταν σε επαναλμβανομενο δανεισμο.Και αυτο γιατι οπως εξηγησα πιο πανω, το παραγωγικο μοντελο της χωρας δεν μπορει ταυτοχρονα να προσφερει σταθεροτητα με δικαιωματα. Πρεπει να αλλαξει. Δεν μπορουμε να λεμε θα κανουμε αυτα που κανουν στην ευρωπη οταν το προιόν μας ειναι διαφορετικο απο την ευρωπη και τα εσοδα και η εικονα του προς τον εξω κοσμο να ειναι κλασμα των ευρωπαϊκων.
Αν δεν αλλαξουμε το μοντελο αυτο, ειτε θα εχουμε οικονομια που θα στηριζεται στα σωθικά της, οπως με τους μεσαιους και συνταξιουχους και θα φωναζουμε, ειτε θα δανειζεται για να ενισχυει τη ζητηση. Επειδη ομως ο δανεισμος πλεον δεν αποτελει επιλογη, μας εμειναν οι εξής επιλογες. Ειτε χτυπημα στην μεσαια ταξη, ειτε αλλαγη του μοντελου της οικονομιας.
Μεχρι τοτε η επιδοματικη πολιτικη, σωζει την νεα γενια των ελληνων και βοηθα να το κρατησεια τη χωρα ωστε να συνδραμει αργοτερα στο νεο μοντελο παραγωγης.
Εγω ειμαι με αυτον που κανει καλο στη χωρα, δεν με νοιαζουν τα κομματα. Το θεωρω βλακεια να ακολουθεις ενα κομμα ακομα και αν κανει κακο στη χωρα. Δεν εχω δογματισμους. Οι δογματισμοι φέρνουν παρωπίδες
Για τους μπαχαλους τα εχουμε πει, ολοι μεσα στην κλουβα και να γινεται φακελος για κοινωνικη εργασια μεχρι καλυψης του κοστους της ζημιας που προκαλουν, να καθαριζουν νοσοκομεια, γκραφιτι στους τοιχους, δρομους και να πλενουν τα σκουπιδιαρικα ωστε να λαμπουν. Ειδαλλως μεσα απο τα σιδερα. Μας τα εχουν πρηξει και κανουν κακο στη δημοκρατια μας.
-
Δεν πάθαμε τίποτε βρε Lap μια κουβέντα κάνουμε και μακάρι μετά τις 7/7 να συνεχίσουμε να την κάνουμε ήρεμα.
Στο χέρι του Κυριακαρου είναι. Εξάλλου αν τα σκατώσει/δεν βελτιώσει τα πραγματα πρωτος-πρωτος θα την πληρώσει ένας άνθρωπος σαν τον fiverg. Εύχομαι να το διαχειριστεί αντικειμενικά όταν/αν του συμβεί...
ΥΓ: Κάποτε fiverg 'μου έκανες τη χάρη' να μη με βρίσεις για κάποιο ιατρικο/νοσοκομειακό θέμα. Να στο ανταποδωσω λοιπον σε ο,τι αφορά την δικαιοσύνη, η οποία δεν κάνει τα μέγιστα ούτε σε επίπεδο πλημμελήματος.
-
Προσωπικά κρατώ πολύ μικρό καλάθι, μην σε νοιάζει. Ούτε περιμένω ανάπτυξη, ούτε
καμιά φοβερή μείωση της φορολογίας για την πάρτη μου γιατί διαχρονικά είμαι το
'sitting duck' όλων των κυβερνήσεων (ακόμη και τις καλές μέρες). Αλλά τουλάχιστον
περιμένω μια καλύτερη κατανομή των φόρων μου στη λειτουργία του κράτους και όχι
σε επιδόματα σε υποτιθέμενους 'φτωχούς' και μπαταχτσήδες που ζούνε σε σπίτια
ακριβότερα από εμένα!
Εδώ θα είμαστε να τα δούμε και θα τα λέμε χωρίς παρωπίδες. -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
...Προσωπικά επειδή παραμένω αντιπασοκ , θα ήθελα ο Κυριάκος να έχει μεγάλη αυτοδυναμία , ει δυνατόν άνω των 160 εδρών . Ώστε να μην έχει και δικαιολογίες μετά αν κάνει διάφορες μλκιες...
Εγώ θα ήθελα να εξαφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Να διαλυθεί ρε παιδί μου. Να μην υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό μπορεί να γίνει; Όχι φυσικά.
Γιατί; Γιατί υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που το ψηφίζουν.
Και προσπαθώ να καταλάβω πως γίνεται κάποιος να ψηφίζει αυτό το καθεστωτικό μόρφωμα.
Πρέπει να είναι κάποιος εντελώς τσιμεντόλιθος για να πάει να ψηφίσει αυτό το μόρφωμα απατεώνων και τυχοδιωκτών με όλα αυτά που έχει κάνει στη χώρα.Ε, λοιπόν και 400 βουλευτές να βγάλει η ΝΔ, όσο υπάρχει αλέξι, ΣΥΡΙΖΑ και όλο αυτό το συνονθύλευμα καραγκιόζηδων η χώρα καλύτερα να διαλυθεί εντελώς να ησυχάσουμε.
-
Νίκο, όπως παλιά υπήρχαν άνθρωποι που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ (μακράν χειρότερο του ΣΥΡΙΖΑ) και μάλιστα σε πολύ μεγάλους αριθμούς, έτσι υπάρχουν και σήμερα αυτοί που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Η βλακεία των Ελλήνων ψηφοφόρων είναι απύθμενη!!
-
Καθόμαστε και τσακωνόμαστε γιατί κάτι που μοιάζει προδιαγεγραμμένο(Κυριάκος) και θα δείξει αν είναι για καλό, για κακό ή για το ίδιο με τους προηγούμενους.
Το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε ΔΕΗ με αξία 2,5 δις.
Σήμερα η ΔΕΗ αξίζει 200 μύρια χρηματιστηριακά.
Ζημιές 900 μύρια το 2018.
1τρίμηνο 2019 ζημιές 250.Αυτό είναι βόμβα. Πως φτάσαμε εδώ; Έχει ευθύνη ο ΣΥΡΙΖΑ και οι χειρισμοί του;
Αύριο όταν θα πρέπει να γίνουν κινήσεις(ιδιωτικοποίηση πχ) για να μην τιναχτεί η χώρα στο αέρα, θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας;
Κάνανε κάτι αυτοί οι αΧριστεροί για να σωθεί το μαγαζί;
Η σημερινή διοίκηση επιλογής Τσίπρα είπε ότι για να σωθεί το μαγαζί πρέπει να γίνουν αυξήσεις;
Αύριο αν τις κάνουν οι επόμενοι πάλι θα φταίει ο Κούλης έτσι; -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
... ΠΑΣΟΚ (μακράν χειρότερο του ΣΥΡΙΖΑ)...Σόρυ αλλά έχω εντελώς αντίθετη άποψη.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... ΠΑΣΟΚ (μακράν χειρότερο του ΣΥΡΙΖΑ)...
Σόρυ αλλά έχω εντελώς αντίθετη άποψη.
Σεβαστή και την δέχομαι. Αλλά η πράξη και τα νούμερα άλλα δείχνουν. Μην ξεχνάμε ότι το ΠΑΣΟΚ (και ειδικά ο Ανδρέας) είναι ο ΜΟΝΔΙΚΟΣ υπέυθυνος για αυτό που βιώνουμε όλοι μας σήμερα...κατέστρεψε κυριολεκτικά τα πάντα! Πιστεύω ότι δεν έχει περάσει (και ούτε πρόκειται) χειρότερος πολιτικός και ανθέλληνας από τον Ανδρέα.
-
Η πώληση της ΔΕΗ είναι προδιαγεγραμμένη. Δεν πρόλαβε να γίνει επί Σαμαρά, θα γίνει τωρα και γρήγορα, με μεγαλύτερη λύσσα και μεθοδευση. Το κλίμα φτιάχνεται ήδη και όσοι θα επωφεληθουν από αυτό ευθέως και πλαγίως έρχονται σαν έτοιμοι από καιρό.
Οι συνέπειες για τον κοσμο θα φανούν αργότερα, α λα εθνικές οδοί. Η κατά καιρούς 'για τα μάτια του κόσμου' αναγνώριση ακομα και από φανατικούς του γεγονότος ότι το κράτος πρέπει να είναι παρων στα δημόσια αγαθά πάει περίπατο όπως βλέπουμε και γρηγορα.
Εμπρός λοιπόν για τη νέα εποχή...
(Καιρός να φαν και οι 'νυστικοί')
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ