-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Βγαίνουμε από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθιαhttps://www.efsyn.gr/arthro/30000-me-35 ... s-paidikon
Φαντάζομαι βέβαια ότι τα παιδιά αυτά έχουν γονείς πάμπλουτους μενουμευρώπηδες, οπότε καλά να πάθουν.
Ευτυχώς που ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει σταματήσει την κατρακύλα. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά των μεταναστών δεν θα είναι σε αυτά τα 30-35.000.
Αλλά ξέχασα, είμαστε ρατσιστές... -
Αυτο με τα παιδια που για καποιο λογο πρεπει να πανε ολα σε παιδικους σταθμους και τσαμπα και χωρις κανενα κριτηριο,δεν το εχω καταλαβει και δεν ξερω εαν εχει παγκοσμιο προηγουμενο,πιθανως οχι.
Επισης ειναι ψιλοπαρανομο γιατι γινεται με λεφτα του ΕΣΠΑ που κανονικα προοριζονται για επενδυσεις,αλλα οι ευρωπαιοι κλασσικα θα το θυμηθουν μετα απο 10+ χρονια και θα τα ζητανε πισω.
-
Το 2010 επιχείρησα να στείλω την μικρή μου σε έναν από τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς και δεν τα κατάφερα. Τα εισοδηματικά κριτήρια μας έβαλαν χαμηλά στην λίστα. Ο ορισμός της αδικίας καθότι πάντα μας έσκιζε και μας σκίζει η εφορία αλλά είναι πολύ περίεργο σε αυτή την χώρα να ζητούμε ότι μπορούν να έχουν και οι υπόλοιποι. Πολύ περίεργο είναι επίσης πως αν μια εργαζόμενη στον ΙΤ μπορεί λόγω γέννας να λείψει το πολύ 4-5 μήνες, στον Δημόσιο μπορεί να φύγει για ένα με δύο χρόνια με χρήση διάφορων κολπακίων
Πολλά περίεργα συμβαίνουν στην σκατοχώρα έτσι κι αλλιώς. Οι παιδικοί σταθμοί γέμισαν με σλαβόφωνα αραβόφωνα αλβανόφωνα κλπ παιδάκια και τα ελάχιστα ελληνάκια που γεννιούνται θεωρούνται πλούσια και ας παν να .... Πλερώνουμε σαν μακάκες για υπηρεσίες που είτε αποδίδονται σε τρίτους ή σε ΔΥ. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που όντως καταντά πολύ περίεργη.
Για την ιστορία το 2010 έδωσα το πρώτο 5χίλιαρο για φύλαξη και απασχόληση του παιδιού και έπαψα να θεωρώ πως το ελληνικό δημόσιο αν χρειαστεί θα μου παράσχει οποιοδήποτε είδος υπηρεσίας μιας και πληρώνω γαμισιάτικα το 70- 80% των κερδών μου. Εκπαίδευση ιδιωτική, ασφάλιση ιδιωτική αλλά και τους καραγκιόζηδες να ζητούν την μερίδα του λέοντος επί των εισοδημάτων μου για να κάνουν κοινωνικές πολιτικές που στην ουσία εξοντώνουν τον ντόπιο πληθυσμό. Τόσο καλά... -
Αυτά που γράφω για το μεταναστευτικό είναι πραγματικά περιστατικά και κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούμε ούτε την γλώσσα μας να καταργήσουμε , ούτε να μην αναφέρουμε αυτά που γίνονται από μετανάστες που έχουν μεγαλώσει σε άλλο ποινικό κώδικα , πολύ σκληρότερο και εδώ θεωρούν ότι είναι περίπου ατιμώρητοι ό,τι και να κάνουν .
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Το 2010 επιχείρησα να στείλω την μικρή μου σε έναν από τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς και δεν τα κατάφερα. Τα εισοδηματικά κριτήρια μας έβαλαν χαμηλά στην λίστα. Ο ορισμός της αδικίας καθότι πάντα μας έσκιζε και μας σκίζει η εφορία αλλά είναι πολύ περίεργο σε αυτή την χώρα να ζητούμε ότι μπορούν να έχουν και οι υπόλοιποι. Πολύ περίεργο είναι επίσης πως αν μια εργαζόμενη στον ΙΤ μπορεί λόγω γέννας να λείψει το πολύ 4-5 μήνες, στον Δημόσιο μπορεί να φύγει για ένα με δύο χρόνια με χρήση διάφορων κολπακίων
Πολλά περίεργα συμβαίνουν στην σκατοχώρα έτσι κι αλλιώς. Οι παιδικοί σταθμοί γέμισαν με σλαβόφωνα αραβόφωνα αλβανόφωνα κλπ παιδάκια και τα ελάχιστα ελληνάκια που γεννιούνται θεωρούνται πλούσια και ας παν να .... Πλερώνουμε σαν μακάκες για υπηρεσίες που είτε αποδίδονται σε τρίτους ή σε ΔΥ. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που όντως καταντά πολύ περίεργη.
Για την ιστορία το 2010 έδωσα το πρώτο 5χίλιαρο για φύλαξη και απασχόληση του παιδιού και έπαψα να θεωρώ πως το ελληνικό δημόσιο αν χρειαστεί θα μου παράσχει οποιοδήποτε είδος υπηρεσίας μιας και πληρώνω γαμισιάτικα το 70- 80% των κερδών μου. Εκπαίδευση ιδιωτική, ασφάλιση ιδιωτική αλλά και τους καραγκιόζηδες να ζητούν την μερίδα του λέοντος επί των εισοδημάτων μου για να κάνουν κοινωνικές πολιτικές που στην ουσία εξοντώνουν τον ντόπιο πληθυσμό. Τόσο καλά...ας πουμε πας εφημερια αττικο.
εκατο γυφτοι, εβδομηντα μεταναστες, 30 φοροφυγαδες. μπροστα στη σειρα.
και 30 ανασφαλιστοι που δουλευουν μαυρα και ο φώντας, ο συνταξιουχος της ολυμπιακης.
και 20 πραγματικα με προβλημα.
και για ολους πλερω εσυ... -
Δυστυχώς έτσι είναι Γάτε. Πριν τρία χρόνια ένα σοβαρότατο θέμα υγείας παραλίγο να μου στερήσει την δυνατότητα να επισκέπτομαι το φορουμ, να οδηγώ το ντουστ, να βλέπω το παιδί μου κλπ. Χρειάστηκε το λοιπόν να παλέψω αλλά και να μείνω νοσοκομείο και σπίτι για κάμποσο διάστημα. Τα χρήματα που δίνω στον ΙΚΑ (πολλά χρόνια τώρα) μόνο κάθε μήνα αρκούν να θρέψουν τρεις οικογένειες. Για μέρος του χρόνου που χρειάστηκε να απέχω της εργασίας ο ΙΚΑΣ λοιπόν με αποζημίωσε με το δυσθεώρητο ποσό των 18 ευρώ την μέρα.Στην επόμενη φορολογική εκκαθάριση τα λεφτά του ΙΚΑ θεωρήθηκαν εισόδημα για το οποίο χρειάστηκε να επιστρέψω το 45%. Περίεργα πράγματα...
-
Ναι αλλά έχουμε τον αντιρατσιστικό , άλλο ένα έγκλημα του πιτσαδόρου , που προβλέπει εγκλήματα σκέψεις και ποινικοκοποιεί ακόμα και την ορθή χρήση της ελληνικής γλώσσας ...
-
Και τα καραγκιοζιλίκια συνεχίζονται από τους υποτίθεται πατριώτες.
Από την μια πλευρά η μία να κλαίει και να φωνάζει για κάποια Μακεδονία.
Ποια; Αυτή που ψήφισε υπέρ της συμφωνίας στην πρόταση μομφής και ταυτόχρονα θα συνεχίσει να τσεπώνει τα 7 χιλιάρικα. Για ποια Μακεδονία άραγε κλαίει; Για τη Μακεδονία του Ζάεφ υποθέτω.Και από την άλλη κάποιο ΑΤΙΑ με όνομα Νοτοπούλου Συριζοπούλου Τσίπρα γεμάτη ευτυχία που θα τσεπώνει 5 χιλιάρικα από το πουθενά.
Και περιμένετε από δαύτους να βάλουν σε τάξη το μεταναστευτικό;
Εθνοπροδοσίες, ανθελληνισμός, μισελληνισμός.
Κυκλοφορούν ανάμεσά μας και εδώ μέσα βεβαίως/βεβαίως.«Ζήτω η Μακεδονία» φώναξε με δάκρυα η Τσαρουχά
http://www.iefimerida.gr/news/440805/zi ... loy-vinteo
-
Και όπως έγραψε κάποιος...πιάνεις 18000 μόρια,περνάς ιατρική και καταλήγεις άνεργος ενώ κάποια έπιασε ένα μόριο και κατέληξε υπουργός.....
Ελλάδα,η χώρα του φελλού.... -
Δεν ξέρω αν τα παρακάτω είναι αλήθεια, αλλά αυτή είναι η κατάσταση στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.
Το διάβασα και μου θύμισε τα φοιτητικά μου χρόνια.LAERTES ANTALOPOULOS
Ξέρω τι έκανες στο ΑΠΘ!Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018
...
...
Το προσφάτως χρισμένο πρώτο τη τάξει βρωμοθήλυκο Μακεδονίας και Θράκης το γνώρισα στο μεταπτυχιακό που **αγοράσαμε **μαζί 4.200 στο παμακ. Μας πήρανε 16 άτομα από 18 πάνω κάτω που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον μετά από κάτι γελοίες εξετάσεις και μια ακόμη πιο γελοία συνέντευξη...
...
...
https://www.epixirimatias.gr/2018/08/la ... oulos.html -
http://www.capital.gr/epikairotita/3313 ... ton-suriza
-
Βρώμα και δυσωδία από τα σεξιστικά σχόλια εδώ μέσα. Καλά, τα ρατσιστικά είναι συνηθισμένα, τώρα περάσαμε στο επόμενο επίπεδο όμως. Δεν μπορεί μια γυναίκα 30 ετών να πάρει Υπουργείο, με κάποιον πρέπει να πηδήχτηκε! Το ότι είναι απλά κομματόσκυλο, όπως σχεδόν όλοι οι Υπουργοί, όλων των Κυβερνήσεων, δεν πέρασε από το μυαλό κανενός...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η περίπτωση Παπαχρήστου δείχνει ξεκάθαρα ότι ο αντιρατσιστικός είναι μονόπλευρος και θέλει να ενημερώσει πολλούς ολοκληρωτικούς για το πόσο ρατσιστές είναι .
Έλα μωρέ, δεν έκανε και τίποτα το κορίτσι. Απλά λίγο Ναζί ήταν και πηδιόταν με τον Κασιδιάρη. Μικροπράγματα...
Ειπε ο Διας που προσφατα εγραψε τα παραπανω...
-
Εγώ σχολίασα την παρέα της. Αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά...
Το ίδιο θα έλεγα για έναν άντρα αν πηδιόταν με καμία φασίστρια!!!
Δεν είναι σεξιστικό αυτό! Έχει να κάνει με τον ποιον διαλέγεις για σύντροφο!!! -
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Δεν μπορεί μια γυναίκα 30 ετών να πάρει Υπουργείο, με κάποιον πρέπει να πηδήχτηκε!
για ποια λες ότι πηδήχτηκε για να πάρει υπουργείο?
Δεν το είπα εγώ. Άλλοι λένε ότι αυτό έκανε, διάβασε λίγο τις προηγούμενες δημοσιεύσεις. Εγώ λέω απλά ότι το πήρε επειδή είναι κομματόσκυλο.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
ναι διάβασα αλλά κανείς δεν λέει ότι κάποια πηδήχτηκε για να πάρει υπουργείο μόνο εσύ το είπες αλλά δεν μας είπες ποιαΣοβαρά τώρα; Εσύ ο ίδιος το είπες!!!
συγχαρητήρια στην κοπέλα μπράβο!
άσχετο:το αρχαιότερο επάγγελμα παραμένει το επικερδέστερο
Και άλλοι:
Και όπως έγραψε κάποιος...πιάνεις 18000 μόρια,περνάς ιατρική και καταλήγεις άνεργος ενώ κάποια έπιασε ένα μόριο και κατέληξε υπουργός.....
Το προσφάτως χρισμένο πρώτο τη τάξει βρωμοθήλυκο Μακεδονίας και Θράκης
(Δεν λέω ότι το έγραψε ο Στορμ αυτό, αλλά το πόσταρε...)
Δηλαδή να μας τρελάνεις θέλεις;
-
Χέσε μας ρε που μας περνάς για μαλάκες!!! Πετάμε ένα 'άσχετο' μετά ακριβώς από ένα σχόλιο και νομίζεις ότι είσαι έξυπνος κι εμείς ηλίθιοι;
-
Κουτοπονηριές αλλού, όχι εδώ. Πας να το παίξεις κι έξυπνος με ευφυολογήματα του Δημοτικού!!!
-
Συγνώμη που παρεμβαίνω στον εποικοδομητικό σας δίαλογο,απλά θέλω να επισημάνω και να παραδεχτώ ότι το σχόλιο μου ήταν άκρατα σεξιστικό και χυδαίο. Όμως δεν το παίρνω πίσω γιατί τέτοια σχόλια αξίζουν σε απαίδευτους,ανεπάγγελτους,αγράμματους ανθρώπους. Και σε τελική ανάλυση,αφού σας απασχολεί το σχόλιο μου,θα έπρεπε το ίδιο να σας απασχολεί και το γεγονός ότι τέτοιοι τύποι ασελγούν πάνω στους Έλληνες πολίτες αόκνως και αδιαλείπτως.
ΥΓ Το βιογραφικό της μανδαμίτσας το έχετε διαβάσει πιστεύω.....
-
@ pgs: Κοίτα λίγο θρασίμι, πας να πεις κάποια εξυπνάδα, σου σκάει στα μούτρα και μετά αρχίζεις τις παπαριές. Πράγματα που δεν θα τολμούσες φυσικά να πεις κατά πρόσωπο...
@kkostask: Έτυχε να διαβάσω το βιογραφικό της. Ψυχολόγος είναι από το Αριστοτέλειο και μετά έκανε μεταπτυχιακό στο Μακεδονίας, κάτι με πολιτικές νεολαίας κλπ (whatever that means...). Δεν βλέπω γιατί είναι λιγότερο άξια από έναν άλλον Υπουργό.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ