-
Εγώ σχολίασα την παρέα της. Αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά...
Το ίδιο θα έλεγα για έναν άντρα αν πηδιόταν με καμία φασίστρια!!!
Δεν είναι σεξιστικό αυτό! Έχει να κάνει με τον ποιον διαλέγεις για σύντροφο!!! -
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Δεν μπορεί μια γυναίκα 30 ετών να πάρει Υπουργείο, με κάποιον πρέπει να πηδήχτηκε!
για ποια λες ότι πηδήχτηκε για να πάρει υπουργείο?
Δεν το είπα εγώ. Άλλοι λένε ότι αυτό έκανε, διάβασε λίγο τις προηγούμενες δημοσιεύσεις. Εγώ λέω απλά ότι το πήρε επειδή είναι κομματόσκυλο.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
ναι διάβασα αλλά κανείς δεν λέει ότι κάποια πηδήχτηκε για να πάρει υπουργείο μόνο εσύ το είπες αλλά δεν μας είπες ποιαΣοβαρά τώρα; Εσύ ο ίδιος το είπες!!!
συγχαρητήρια στην κοπέλα μπράβο!
άσχετο:το αρχαιότερο επάγγελμα παραμένει το επικερδέστερο
Και άλλοι:
Και όπως έγραψε κάποιος...πιάνεις 18000 μόρια,περνάς ιατρική και καταλήγεις άνεργος ενώ κάποια έπιασε ένα μόριο και κατέληξε υπουργός.....
Το προσφάτως χρισμένο πρώτο τη τάξει βρωμοθήλυκο Μακεδονίας και Θράκης
(Δεν λέω ότι το έγραψε ο Στορμ αυτό, αλλά το πόσταρε...)
Δηλαδή να μας τρελάνεις θέλεις;
-
Χέσε μας ρε που μας περνάς για μαλάκες!!! Πετάμε ένα 'άσχετο' μετά ακριβώς από ένα σχόλιο και νομίζεις ότι είσαι έξυπνος κι εμείς ηλίθιοι;
-
Κουτοπονηριές αλλού, όχι εδώ. Πας να το παίξεις κι έξυπνος με ευφυολογήματα του Δημοτικού!!!
-
Συγνώμη που παρεμβαίνω στον εποικοδομητικό σας δίαλογο,απλά θέλω να επισημάνω και να παραδεχτώ ότι το σχόλιο μου ήταν άκρατα σεξιστικό και χυδαίο. Όμως δεν το παίρνω πίσω γιατί τέτοια σχόλια αξίζουν σε απαίδευτους,ανεπάγγελτους,αγράμματους ανθρώπους. Και σε τελική ανάλυση,αφού σας απασχολεί το σχόλιο μου,θα έπρεπε το ίδιο να σας απασχολεί και το γεγονός ότι τέτοιοι τύποι ασελγούν πάνω στους Έλληνες πολίτες αόκνως και αδιαλείπτως.
ΥΓ Το βιογραφικό της μανδαμίτσας το έχετε διαβάσει πιστεύω.....
-
@ pgs: Κοίτα λίγο θρασίμι, πας να πεις κάποια εξυπνάδα, σου σκάει στα μούτρα και μετά αρχίζεις τις παπαριές. Πράγματα που δεν θα τολμούσες φυσικά να πεις κατά πρόσωπο...
@kkostask: Έτυχε να διαβάσω το βιογραφικό της. Ψυχολόγος είναι από το Αριστοτέλειο και μετά έκανε μεταπτυχιακό στο Μακεδονίας, κάτι με πολιτικές νεολαίας κλπ (whatever that means...). Δεν βλέπω γιατί είναι λιγότερο άξια από έναν άλλον Υπουργό.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βρώμα και δυσωδία από τα σεξιστικά σχόλια εδώ μέσα. Καλά, τα ρατσιστικά είναι συνηθισμένα, τώρα περάσαμε στο επόμενο επίπεδο όμως. Δεν μπορεί μια γυναίκα 30 ετών να πάρει Υπουργείο, με κάποιον πρέπει να πηδήχτηκε! Το ότι είναι απλά κομματόσκυλο, όπως σχεδόν όλοι οι Υπουργοί, όλων των Κυβερνήσεων, δεν πέρασε από το μυαλό κανενός...Βρώμα και δυσωδία πράγματι. Από τις σεξιστικές αναρτήσεις σου.
Ακόμη περιμένω τους υπεύθυνους εδώ μέσα να παρέμβουν.
Αλλά είπαμε. Εσύ συγκεκριμένα έχεις ασυλία εδώ μέσα να εκφράζεσαι όπως γουστάρεις και να την λες ελεύθερα και στα άλλα μέλη.Τώρα θα με απειλήσεις ότι θα με εξαφανίσεις από εδώ μέσα όπως έγραψες και στο άλλο μέλος και οι 'υπεύθυνοι' το έκαναν γαργάρα;
Η περίπτωση Παπαχρήστου δείχνει ξεκάθαρα ότι ο αντιρατσιστικός είναι μονόπλευρος και θέλει να ενημερώσει πολλούς ολοκληρωτικούς για το πόσο ρατσιστές είναι .
Έλα μωρέ, δεν έκανε και τίποτα το κορίτσι. **Απλά λίγο Ναζί ήταν και πηδιόταν **με τον Κασιδιάρη. Μικροπράγματα...
Είναι τραγικό και απαράδεκτο να υπάρχουν τέτοιες απόψεις για γυναίκα εδώ μέσα.
Περιμένω τους υπεύθυνους του χώρου (αν υπάρχουν) να επέμβουν.
-
Αν δεν καταλαβαίνεις ότι δεν ήταν σεξιστικό αυτό, αλλά απλά δείχνει τις προτιμήσεις της, δεν φταίω εγώ. Δική σου ανεπάρκεια είναι...
Κι ένας άντρας που πηδάει μια Ναζίστρια, τα ίδια σκατά είναι. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει, όπως μας μάθαιναν και στο σχολείο...
-
Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα εδώ μέσα. Ενώ εσύ έχεις το ελεύθερο να γράφεις ότι θέλεις.
Αυτά.
-
Δεν το νομίζω. Έγραψες δημόσια ότι θέλεις μια στρατιωτική χούντα, κάτι αντισυνταγματικό και που έβαλε Βουλευτή στην φυλακή, και η 'ευαίσθητη' διαχείριση δεν βλεφάρισε καν...
Αυτά και άλλα πολλά!
-
Δηλαδή αν είχε τελειώσει ιατρική θα καθόσουν να σου κάνει εγχείρηση χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ της? Όσο για το μεταπτυχιακό της ξέρω εκ των έσω ότι είναι το ανέκδοτο του ΠΑΜΑΚ. Λες και δεν ξέρεις πως παίρνουν πτυχίο ΟΛΑ τα κομματόσκυλα...
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
ηλαδή αν είχε τελειώσει ιατρική θα καθόσουν να σου κάνει εγχείρηση χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ της?Απλά λέω ότι δεν είναι χειρότερη από όλους τους άλλους, τουλάχιστον στα χαρτιά. Ο Μάνος για παράδειγμα, που είχε δήθεν κι επιχειρηματική πείρα, τι καλύτερο έκανε; Είμαι βέβαιος ότι δεν θα κάνει τίποτα απολύτως, όπως δεν έκανε ποτέ κανένας ΥΠΜΑΚΘΡ!
Λες και δεν ξέρεις πως παίρνουν πτυχίο ΟΛΑ τα κομματόσκυλα...
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω, καθώς δεν έχω φοιτήσει σε ελληνικό Πανεπιστήμιο.
-
Εντάξει,το έσωσες....
By the way,ούτε εγώ πήγα σε ελληνικό πανεπιστήμιο...μου τα λέει η γυναίκα μου που είναι ΔΕΠ.... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν το νομίζω. Έγραψες δημόσια ότι θέλεις μια στρατιωτική χούντα, κάτι αντισυνταγματικό και που έβαλε Βουλευτή στην φυλακή, και η 'ευαίσθητη' διαχείριση δεν βλεφάρισε καν...Αυτά και άλλα πολλά!
Άσε ρε Realzeus. Σε ποιον τα γράφεις αυτά;
Δεν γράφτηκα χθες στο φόρουμ.Αυτά να τα γράφεις στους καινούριους που δεν ξέρουν τι παίζει εδώ μέσα.
υ.γ.1. Ούτε έχω βρίσει ποτέ κανέναν, ούτε βωμολοχώ προς άλλα μέλη, ούτε έχω απειλήσει άλλο μέλος.
υ.γ.2. Σε όποιον δεν αρέσουν οι απόψεις μου ας πατήσει το κουμπί της αναφοράς. Αποδεδειγμένα στα δικά μου μηνύματα έχει λειτουργήσει η 'αναφορά'. Σε αντίθεση με μηνύματα άλλων που το κουμπί είναι διακοσμητικό. -
Επειδή είμαστε όλοι παλιοί εδώ μέσα, ξέρουμε καλά τι έχει γράψει ο καθένας. Το ότι χρησιμοποιείς 'αστική ευγένεια' δεν είναι δικαιολογία. Όταν κάποιος γράφει ότι θέλει να γίνει χούντα και δεν του γίνεται καν σύσταση, είναι αστείο να παραπονιέται για λογοκρισία...
Και ξέρεις ότι κατά τα άλλα σε συμπαθώ και έχω προσπαθήσει να βοηθήσω σε αυτοκινητιστικά θέματα. Αλλά όχι τώρα να κάνουμε και το άσπρο, μαύρο...
-
Βασικά το πρόβλημα στην Ευρώπη είναι που έχουν επιβάλλει κάποιοι , λέγε με ένωση γερμανικών βιομηχανιών , σόρος κλπ την ψήφιση 'αντιρατσιστικών' νόμων που είναι χειρότεροι από τους χειρότερους νόμους του Χίτλερ και του Στάλιν , αφού ποινικοποιούν ακόμα και την σκέψη , ακριβώς όπως τα έλεγε ο Οργουελ στο 1984 ...
Ευτυχώς είπαμε υπάρχουν σιγά σιγά Πατριώτες που με μεγάλες λαϊκές πλειοψηφίες αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση των χωρών τους και ξηλώνεται σιγά σιγά το πουλόβερ της Σοβιετικής Ευρώπης .
Ξεκινήσαμε με τον Ουρμπάν , ακολούθησαν άλλες μικρές χώρες , αλλά το μεγάλο βήμα έγινε με την μεγάλη Νίκη στην Ιταλία .
Δεν ξεχνάμε ότι οι ολοκληρωτικοί της Σοβιετικής ΕΕ , προσπάθησαν μέσω του εκπροσώπου τους 'προέδρου' να ακυρώσουν την συγκρότηση Πατριωτικής κυβέρνησης , αλλά όταν οι Πατριώτες είπαν θα ξαναπάνε σε εκλογές , τότε κατάλαβαν ότι οι Ιταλοί ήταν μέχρι πρόσφατα Αυτοκρατορία και δεν είχαν περάσει Τουρκοκρατία , οπότε από 54 % που είχαν πάρει στις εκλογές θα πήγαιναν στο 70 % και μετά θα ήταν αδύνατη κάθε πίεση εκ μέρους της Σοβιετοκρατίας στην Πατριωτική Ιταλική Κυβέρνηση .
Δυστυχώς λόγω του ολοκληρωτικού νόμου που αναφέραμε , η ιδιοκτησία του φόρουμ έχει πρόβλημα και πρέπει να είναι προσεκτική .
Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει Σιγκιουρίμι στην Ελλάδα , αυτοί που τόλμησαν να κριτικάρουν τον πόνο της μητέρας του παιδιού που δολοφονήθηκε από τους εγκληματίες 'παράτυπους' , η οποία κάνει μηνύσεις σε συγγραφείς και μάλιστα αντί να τις στέλνουν στο αρχείο με την μία οι δικαστές , φτάσαμε στο ακροατήριο , που ευτυχώς αθωώθηκε η κυρία .
Οπότε να μην φέρνουμε σε δύσκολη θέση την διοίκηση του φόρουμ .
Από την άλλη ας μην μας φέρνει σε δύσκολη θέση ο φίλος Δίας ... -
Quiz
Με ποιόν κορυφαίο υπουργό έχει εξ αγχιστείας συγγένεια η Νοτοπούλου?
-
Λυσσάξατε με το κορίτσι . Αχτσιόγλου , Νοτοπούλου , κόρη Παπακώστα ,μέχρι και η Περιστέρα από την μία , αν δεν ξεχνάω και καμία και από την άλλη η Σπυράκη ...
Είναι θέμα επιλογών Κούλη μου αυτά ...
Και μην ξεχνάμε ότι ο γέρος Καραμανλής και ο Αντρέας , κυβέρνησαν επειδή άρεσαν και στις γυναίκες ...
-
Αμφότερα σχόλια που αναφέρθηκαν (Παπαχρήστου, Νοτοπούλου) ήταν κατά την άποψή μου σεξιστικά. Ωστόσο, για την Νοτοπούλου τείνω στην άποψη του Real, ο 'ηγέτης' προσπαθεί να δημιουργήσει ομάδα πιστών κομματόσκυλων τριγύρω του ώστε να μην χάσει το κόμμα σε ενδεχόμενη ήττα από τους τριγύρω. Τα στελέχη (π.χ Φίλης) έχουν κάνει φανερή την πρόθεση να τον εκπαραθυρώσουν. Απλά η Νοτοπούλου κάνει και τα μουντά υπουργικά συμβούλια λίγο πιο ενδιαφέροντα. Το βιογραφικό της είναι δυστυχώς πολύ ρηχό, όπως άλλωστε και πολλών άλλων υπουργών μέχρι σήμερα.
Πάντως το 'γκομενικό' παίζει πάντα μεγάλο ρόλο. Ο μπάρμπα Φώτης πρόσφατα στήριξε σαμαροβενιζέλους γιατί είχε γεροντοέρωτα με μια βουλευτή της ΝΔ (πολύ αστείος λόγος σε σχέση με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις που είχαν γραφεί για το γιατί, το πως, το διότι κ.λ.π.).
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ