-
Αφού οι ληστές είναι θύματα του καπιταλισμού που δημιουργεί ανισότητες
-
Πάντως κάποιος που τον ήξερε από τα νιάτα του στην σχολή και μετά , έλεγε ότι τον είχαν για σφαλιάρες ...
Θα ήταν από τις αντιπαροχές της αριστεράς ...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Για να λέμε και όλη την αλήθεια ο κατάπτυστος νόμος περί αυτοάμυνας μέσα στο σπίτι μας δεν είναι δημιούργημα της Αριστεράς αλλά υπάρχει 10ετίες τώρα (δεν ξέρω επι ποιας κυβέρνησης ψηφίστηκε). Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ να μην μπορείς να αμυνθείς μεσα στο ίδιο σου το σπίτι!-σωστος σε όλα-
...oποτε ελπιζω ότι ο οποιοσδηποτε Trumpαριφας υπουργος της ΝΔουλας σε αντιστοιχο περιστατικο oπου θεσμικα θα αναγκαστεί να υπερασπιστεί το ισχυον νομικο πλαισιο θα δεχτει ομοιως τα βελη σας (not) ή μηπως θα αλλαξει ο υπερσκληρος Κουλης το νομικο πλαισιο και θα μπορει επιτελους ο καθενας μας να εχει ένα τυφεκιο ελευθερου σκοπευτη για τα μακρινα και ένα οπλοπολυβολο για τα κοντινα;
Oχι τιποτα, αλλα θα είναι και γαμω τις φασεις διπλα από την απλωστρα στο μπαλκονι να εχει και έναν εστορα για MG3 η κυρα-Μαρια, ή ο μπαρμπα-Νωντας με το γλαύκωμα όταν δεν θα παιρνει ματι την Λουντμιλα (βρωμοξενη μωρε, αλλα καλοοοο) να ρυθμιζει την διοπτρα στο Barrett και να πετυχαινει το καναρινι της Μαριγως στο άλλο τετραγωνο...
-
Όταν και εφόσον έρθει ο Κούλης,εδώ θα είμαστε και θα τα χώνουμε αναλόγως. Το νομικό πλαίσιο είναι δεδομένο,αυτό όμως δεν νομιμοποιεί κανέναν τρόμπα υπουργό να λέει ότι του καπνίσει.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Και αυτό το υποκείμενο είναι ανώτατος αξιωματικός του ΕΣ? Είναι δυνατόν? Ε,ρε Ντούβας που σου χρειάζεται ρε λαμόγιο...μακάρι να υπήρχε ατιμωτική 'απόταξη' και για απόστρατους....Όταν δεν υπάρχει αστυνόμευση και επιτρέπεται με πολιτικές εντολές η παρανομία, η βία, η καταστροφή και η ασυδοσία λογικό είναι όχι μόνο στα σπίτια να μπαίνουν αλλά να κινδυνεύουμε και να μας σκοτώσουν.
Η οργή που έχω από τότε που μου άνοιξαν οι αλήτες το σπίτι μου δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους αστυνομικούς της Δέλτα όταν είχαν έρθει σπίτι μου και καλά επειδή πήρα τηλέφωνο το 100.
Τα παιδάκια (οι αστυνομικοί) το μόνο που μου είπαν είναι ότι εκτελούν εντολές. Τι εντολές; Καταγραφή του περιστατικού σε μία χαρτοπετσέτα με μολύβι για να μπορεί να σβηστεί αργότερα και να σηκωθούν να φύγουν αμέσως. Το μόνο που μου είπαν είναι να βρω τρόπο να προστατεύσω μόνος μου το σπίτι και τον εαυτό μου ή να πάρω τηλέφωνο για προστασία την Χρυσή Αυγή ή και να βάλω συναγερμό για αποτροπή και μόνο.Αυτά την εποχή Σαμαρά που υποτίθεται ότι ήταν δεξιός. Πα@άρια μάντολες.
Αν δεν ανέβει στην εξουσία κάποιος που να κόβει κώλους το μόνο που μας απομένει είναι να περιμένουμε πότε θα μας σφάξουν. Απλά τα πράγματα.
υ.γ. εννοείται ότι οι σημερινοί Τσιπροκαμένομαδούροι γουστάρουν να είναι η χώρα ένα μποuρδέλο. Για αυτούς μία χώρα για φτύσιμο είναι μία κανονική χώρα.
-
Όταν μπούκαραν στο σπίτι μου από την μπαλκονόπορτα,η σήμανση έκανε 3 μέρες να έρθει. Μόλις είχα έρθει από εξωτερικό και είχα καποια πράγματα που δεν πωλούνταν στην Ελλάδα. Όταν μετα από 10 μέρες είδα αγγελία πώλησης ίδιας βιντεοκάμερας έστειλα ένα φίλο να κάνει τον αγοραστή και ξέροντας το serial number διαπίστωσα ότι ήταν η δικιά μου. Ενημέρωσα την αστυνομία και μου είπαν μην ανακατεύεσαι. Σημειωτέον ότι την βρήκα στην παραδίπλανή πολυκατοικία. Κοντά στα 2 μύρια ζημιά....φυσικα δεν βρέθηκε τίποτα....συν το γεγονός ότι τους βρήκα μέσα στο σπίτι καθισμένους στον καναπέ να τρώνε την σπανακόπιτα μου....
-
Και μετά από αυτά θα πρέπει να σκύψουμε και το κεφάλι και να λέμε και 'ευχαριστώ' για να είναι ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι οι απανταχού ιδεολόγοι αρχικοπρίτες.
-
Βρε είναι κι'αυτοί, θύματα του καπιταλισμού, οπότε αναγκάζονται να κλέψουν.
-
http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... z5BUNuXUFL
Ελπίζω να μην πάθανε τίποτα οι ληστές και να είναι καλά στην υγεία τους...
-
Το ίδιο επιθυμώ και εγώ. Δεν θα ήθελα ποτέ να δω περίλυπο αριστερό Τόσκα με δάκρυα στα μάτια.
Πάνω από όλα αλληλεγγύη. -
Μην ανησυχείτε,αν τους πιάσουν θα πάει εκείνο το γκρέμλιν ο Λάμπρου και θα τους υπερασπιστεί.....
-
Στα πιο σημαντικά, η Θεσσαλονίκη για 7η ημέρα χωρίς νερό.
Φυσικά κανένας δεν παραιτείται, γιατί αυτοί δεν φταίνε ποτέ. Πάντα οι προηγούμενοι...Όταν εγκαινιάζουν δρόμους, διασυνδέσεις κυκλάδων, ΤΑΡ κτλπ δεν καλούν κάν τους προηγούμενους, ούτε καν τους Ευρωπαίους και πανηγυρίζουν για έργα που προχώρησαν άλλοι ενώ αυτοί ήταν στα κάγκελα πριν 3 χρόνια.
Όμως όταν σκάνε προβλήματα, βλέπε νερό Θεσσαλονίκης, φταίνε οι προηγούμενοι πάντα.
Τουλάχιστον απατεώνες...αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν τσίπα.Λέει ο Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη φόρα παρτίδα ότι προσλάβανε 150 άτομα στην ΕΥΑΘ. Με αριθμό εργαζομένων 200κατι πριν, πήγαν σε σχεδόν διπλασιασμό...
Μιλάμε γίνεται του ρουσφετιού το κάγκελο.
Βγαίνει η αντιπολίτευση και λέει ότι φάγανε τα λεφτά για συντηρήσεις-υποδομές του δικτύου σε ρουσφέτια και για αυτό έγινε ότι έγινε.
Αλλά αυτοί δεν είναι σαν τους προηγούμενους...ή για να το πω πιο στρογγυλεμένα , είναι λογικό όσο κυβερνούν να αυξάνεται βαθμός που διαφθείρονται.Y.Γ: Την προηγούμενη εβδομάδα έβλεπα ΕΡΤ που έλεγε για τα επεισόδια σε πλειστηριασμούς: ''Σοβαρά επεισόδια κτλπ κτλπ ΟΤΑΝ προσπάθησαν να σπάσουν ΔΥΝΑΜΙΚΑ το μπλόκο των Ματ, τα οποία αναγκάστηκαν να προβούν σε χρήση χημικών''
Καταπληκτικό...πως οι λέξεις αλλάζουν το νόημα και στρογγυλεύουν την πραγματικότητα. Τώρα τα Ματ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ αφού οι διαδηλωτές ΔΥΝΑΜΙΚΑ κάνουν φασαρία. -
Πες τα ρε κομάντο των ειδικών δυνάμεων!!
Πες τα να τα ακούσει και ο 'τρελός' και όταν σκάσει το μπαμ, θα πας εσύ με την χοντροκοιλάρα σου, βόδι όρθιο, να μας σώσεις όλους.
α! πάρε μαζί Καρανίκα, Νοτοπούλου και όλο το κομματικό τσίρκο των ΣΦΥΡΙΖΑΝΕΛ για να σώσετε τις καρεκλάρες σας και τις κοιλάρες σας.«Ο άνθρωπος έχει τρελαθεί εντελώς με ποιον να επικοινωνήσεις, τη μία βρίζει τον Νετανιάχου, την άλλη τους Αμερικανούς. Εκανε δήλωση κατά του Νετανιάχου, με τον τρελό δεν μπορείς να βγάλεις άκρη».
http://www.iefimerida.gr/news/406991/pa ... ratiotikoi
υ.γ. τελικά θα γίνουν εκλογές ή θα βρουν τρόπο να τις αποφύγουν...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πες τα ρε κομάντο των ειδικών δυνάμεων!!
Πες τα να τα ακούσει και ο 'τρελός' και όταν σκάσει το μπαμ, θα πας εσύ με την χοντροκοιλάρα σου, βόδι όρθιο, να μας σώσεις όλους.
α! πάρε μαζί Καρανίκα, Νοτοπούλου και όλο το κομματικό τσίρκο των ΣΦΥΡΙΖΑΝΕΛ για να σώσετε τις καρεκλάρες σας και τις κοιλάρες σας.«Ο άνθρωπος έχει τρελαθεί εντελώς με ποιον να επικοινωνήσεις, τη μία βρίζει τον Νετανιάχου, την άλλη τους Αμερικανούς. Εκανε δήλωση κατά του Νετανιάχου, με τον τρελό δεν μπορείς να βγάλεις άκρη».
http://www.iefimerida.gr/news/406991/pa ... ratiotikoi
υ.γ. τελικά θα γίνουν εκλογές ή θα βρουν τρόπο να τις αποφύγουν...
Κοίταξε οι ΣΦΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι ανίκανοι να χειριστούν το τόσο πολύπλοκο θέμα των στρατιωτικών και αναγκαστικά το θέμα αυτό θα χρονίσει. Αλλά δεν έχει καμία σημασία αφού αργά ή γρήγορα θα έρθει ο Κούλης. Θα διορίσει ΥΠΕΘΑ έναν αληθινό κομάντο και αυτός θα πάρει τηλέφωνο τον Τούρκο ομόλογό του. Θα αναπτύξει όλη την επιχειρηματολογία που αυτή τη στιγμή έχουν καταστρώσει στη ΝΔ για το ζήτημα και φυσικά θα του μιλήσει σε έντονο ύφος. Τότε, όπως καταλαβαίνεις, ο Τούρκος θα ζοριστεί άσχημα αφού δε θα έχει κανένα ουσιαστικό αντεπιχείρημα και θα αναγκαστεί να υποκύψει. Τα παιδιά μας έτσι θα γυρίσουν πίσω εντός λίγων ωρών απο το τηλεφώνημα. Σε αντίθετη περίπτωση, λυπάμαι που το λέω, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε το πυρινικό μας όπλο -το τηλεφώνημα του ίδιου του Κούλη στον Ερντογάν. Αν ο μη γένητο τηλεφωνήσει ο ιδιος τότε το πράγμα χοντραίνει για τους Τούρκους. Πρώτα απ' όλα ο Ερντογάν θα τα κάνει πάνω του. Δεύτερον, θα καρατομήσει όλη τη στρατιωτική ηγεσία για το μη ενδεδειγμένο τρόπο που χειρίστηκε το όλο ζήτημα. Τέλος, φυσικά, τα παιδιά μας θα επιστρέψουν στην πατριδα αλλά αυτήν τη φορά με την περίφημη business class της Turkish Airlines...
-
Καλά, καλά. Ας γίνουν εκλογές (αν γίνουν ποτέ και αν ζούμε μέχρι τότε) και μετά έχουμε καιρό να τα χώνουμε στον όποιο 'Κούλη' μπει στο Μαξίμου.
-
Ρε παιδιά,πείτε καμία καλή ιδέα να πρωτοστάτησω σε κάποιο δίκαια κοινωνικό αίτημα μπας και διοριστώ και εγώ...όπως ο νυν διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ που διοργάνωσε το δημοψήφισμα κατα της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ το 2015...
-
Δεν είναι κατασχέσεις...είναι αφαίρεση χρημάτων από λογαριασμούς
Ρε που τους βρήκαμε;;;!!!
-
Όπως λέμε “δεν είναι τρόικα, είναι θεσμοί”.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Youtube VideoΔεν είναι κατασχέσεις...είναι αφαίρεση χρημάτων από λογαριασμούς
Ρε που τους βρήκαμε;;;!!!
Να φανταστείς πιο γραφικό από αυτόν δεν είχαμε εδώ... συνδικαλιστής του οτε...
Πάντα έκανε περιοδείες μόνος του και κατέληξε βουλευτής
Τα υπόλοιπα περισσεύουνSent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλά, καλά. Ας γίνουν εκλογές (αν γίνουν ποτέ και αν ζούμε μέχρι τότε) και μετά έχουμε καιρό να τα χώνουμε στον όποιο 'Κούλη' μπει στο Μαξίμου.Μετά το θερμό επεισόδιο που θα γίνει σύντομα, θα ακολουθήσουν και εκλογές.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ