-
-
Εγώ πολύ φοβάμαι ότι πλησιάζει η μέρα που κάποιος ιδιοκτήτης επιχείρησης την ώρα που την σπάνε οι ευγενείς αυτοί νέοι,θα βγει με καμιά καραμπίνα και θα τους κάνει τα κεφάλια σαν το cyborg στο terminator 2.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Εγώ πολύ φοβάμαι ότι πλησιάζει η μέρα που κάποιος ιδιοκτήτης επιχείρησης την ώρα που την σπάνε οι ευγενείς αυτοί νέοι,θα βγει με καμιά καραμπίνα και θα τους κάνει τα κεφάλια σαν το cyborg στο terminator 2.Και πολύ καλά θα κάνει.
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Ψάχνω, ψάχνω, αλλά δεν βρίσκω πληροφορίες για Αγία Παρασκευή. Αν και από τα φθηνότερα ΒΠ, ο ΕΝΦΙΑ μας έχει τσακίσει, δεν ξέρω αν και πως θα καταφέρουμε να αντέξουμε πιθανή αύξηση...Τι ακριβώς ψάχνεις για Αγία Παρασκευή; Ποια ζώνη σε ενδιαφέρει;
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Ψάχνω, ψάχνω, αλλά δεν βρίσκω πληροφορίες για Αγία Παρασκευή. Αν και από τα φθηνότερα ΒΠ, ο ΕΝΦΙΑ μας έχει τσακίσει, δεν ξέρω αν και πως θα καταφέρουμε να αντέξουμε πιθανή αύξηση...
Τι ακριβώς ψάχνεις για Αγία Παρασκευή; Ποια ζώνη σε ενδιαφέρει;
Αν θα αλλάξουν οι τιμές ζώνης και οι αντικειμενικές, ώστε να ξέρω αν και τι θα αλλάξει σε ΕΝΦΙΑ, δημοτικά και τεκμήρια. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ή ξέρει κάτι...
-
http://www.zougla.gr/greece/article/to- ... sti-zougla
Είναι δυνατόν ρε Κούλη;
Είναι δυνατόν να τορπιλίζεις την καλλίπυγο Έλλη;Πως θα πάει μπροστά το κόμμα χωρίς ικανά στελέχη;
-
Υπέπεσε στην αντίληψη μου η απόφαση του ΣΤΕ για τα Θρησκευτικά. Δεν θα μείνω στην απόφαση καθώς θεωρώ αυτονόητο ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει όπου θέλει ή και να μην πιστεύει καθόλου. Αυτό που με ενόχλησε είναι οι αντιδράσεις των -και καλά- προοδευτικών κυβερνώντων. Η επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς σε δικαστές και κληρικούς είναι πέρα από κάθε λογική και βαθύτατα οπισθοδρομική. Μου θυμίζουν την Ιερά εξέταση του μεσαίωνα. Έβγαλε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος της Βουλής...δεν τον είδα να βγάζει καμία ανακοίνωση για τον κανακάρη του που παραλίγο να είναι στο Γκουαντάναμο...που ήταν όλα αυτά τα τσουτσέκια όταν πιάνονταν τα δύο στελέχη στον Έβρο πχ? Γιατί τόση πρεμούρα με τα Θρησκευτικά? Μήπως ο εθνομηδενισμός που τους διακρίνει είναι τελικά από πίσω?Γιατί δεν έκαναν κάτι ' προοδευτικό' στα μαθηματικά ας πούμε? Ειλικρινά πίστευα ότι έχουμε φτάσει στον πάτο,αλλά αυτοί κάθε μέρα μας δείχνουν ότι έχει ακόμα δρόμο. Και η ξεφτίλα έχει τα όρια της.
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Ψάχνω, ψάχνω, αλλά δεν βρίσκω πληροφορίες για Αγία Παρασκευή. Αν και από τα φθηνότερα ΒΠ, ο ΕΝΦΙΑ μας έχει τσακίσει, δεν ξέρω αν και πως θα καταφέρουμε να αντέξουμε πιθανή αύξηση...
Τι ακριβώς ψάχνεις για Αγία Παρασκευή; Ποια ζώνη σε ενδιαφέρει;
Αν θα αλλάξουν οι τιμές ζώνης και οι αντικειμενικές, ώστε να ξέρω αν και τι θα αλλάξει σε ΕΝΦΙΑ, δημοτικά και τεκμήρια. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ή ξέρει κάτι...
Κανείς δεν μπορεί να σου πει τι ακριβώς θα συμβεί. Ούτε κάποιος εκτιμητής γιατί η τελική απόφαση είναι της ΑΑΔΕ. Τα δημοτικά τέλη στην περιοχή αυτή δεν επηρεάζονται από τις αντικειμενικές και τον ΕΝΦΙΑ και απ' ό,τι ξέρω η δημοτική αρχή τα έχει μειώσει τα τελευταία χρόνια. Ο ΕΝΦΙΑ, γενικά, αναμένεται να αναπροσαρμοστεί ανάλογα με τις προσαυξήσεις στις αντικειμενικές προκειμένου το συνολικό ποσό να είναι περίπου στα ίδια επίπεδα. Οι αντικειμενικές σε περιοχές όπως η Αγία, το Χαλάνδρι, κ.λπ. λέγεται ότι θα επιστρέψουν στο επίπεδο του 2007, δηλαδή πριν την οριζόντια μείωση του 2016. Η Αγία γενικά έχει πολύ χαμηλές αντικειμενικές σε σχέση με τις εμπορικές οπότε η αύξηση είναι αναμενόμενη.
-
Υπέπεσε στην αντίληψη μου η απόφαση του ΣΤΕ για τα Θρησκευτικά. Δεν θα μείνω στην απόφαση καθώς θεωρώ αυτονόητο ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει όπου θέλει ή και να μην πιστεύει καθόλου. Αυτό που με ενόχλησε είναι οι αντιδράσεις των -και καλά- προοδευτικών κυβερνώντων. Η επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς σε δικαστές και κληρικούς είναι πέρα από κάθε λογική και βαθύτατα οπισθοδρομική. Μου θυμίζουν την Ιερά εξέταση του μεσαίωνα. Έβγαλε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος της Βουλής...δεν τον είδα να βγάζει καμία ανακοίνωση για τον κανακάρη του που παραλίγο να είναι στο Γκουαντάναμο...που ήταν όλα αυτά τα τσουτσέκια όταν πιάνονταν τα δύο στελέχη στον Έβρο πχ? Γιατί τόση πρεμούρα με τα Θρησκευτικά? Μήπως ο εθνομηδενισμός που τους διακρίνει είναι τελικά από πίσω?Γιατί δεν έκαναν κάτι ' προοδευτικό' στα μαθηματικά ας πούμε? Ειλικρινά πίστευα ότι έχουμε φτάσει στον πάτο,αλλά αυτοί κάθε μέρα μας δείχνουν ότι έχει ακόμα δρόμο. Και η ξεφτίλα έχει τα όρια της.Αν είσαι της άποψης ότι ' ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει όπου θέλει ή και να μην πιστεύει καθόλου' τότε θα έπρεπε να σε ενοχλεί η απόφαση του ΣτΕ. Γιατί η απόφαση λέει ακριβώς το αντίθετο: ότι θα πρέπει να γίνεται κατήχηση στα σχολεία (όπως γινόταν πάντα δηλαδή) προκειμένου οι μαθητές να διαμορφώσουν ορθόδοξη χριστιανική συνείδηση και ότι το κράτος είναι σύμφωνα με το Σύνταγμα υποχρεωμένο να καθοδηγεί τους πολίτες προς αυτήν την κατεύθυνση.
-
Προφανώς και δεν κατάλαβες το νόημα αυτών που έγραψα. Άλλο η προσωπική μου πεποίθηση και άλλο η επιλεκτική κριτική και παρέμβαση θεσμικών και μη παραγόντων σε οποιαδήποτε απόφαση. Και εφόσον αυτή είναι η πρόβλεψη του συντάγματος, αυτό πρέπει να εφαρμόζεται. Σύμφωνα με την απόφαση όμως του πρώην υπουργού παιδείας, η πρόβλεψη αυτή του συντάγματος καταστρατηγείται όπως απεφάνθη η δικαιοσύνη. Προφανώς όλες αυτές οι αποφάσεις είναι προς την κατεύθυνση της μπαχαλοποιήσης των οποιοδήποτε 'σταθερών¨καλώς ή κακώς έχει η ελληνική κοινωνία. Μου θυμίζει την πρεμούρα που είχαν με την ταυτότητα φύλλου. Εν κατακλείδι, το πρόβλημα είναι οι λάθος προτεραιότητες που έχουν οι κυβερνώντες...λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα και πρέπει να ασχολούμαστε με τα θρησκευτικά και με τα σεξουαλικά του καθενός.Α, και μην ξεχάσω,όσοι βαφτίσετε παιδί να του δώσετε δύο ονόματα -πχ Γιάννης και Μαρία- για να διαλέξει μόνο του όταν μεγαλώσει.....
-
Προφανώς και δεν κατάλαβες το νόημα αυτών που έγραψα. Άλλο η προσωπική μου πεποίθηση και άλλο η επιλεκτική κριτική και παρέμβαση θεσμικών και μη παραγόντων σε οποιαδήποτε απόφαση. Και εφόσον αυτή είναι η πρόβλεψη του συντάγματος, αυτό πρέπει να εφαρμόζεται. Σύμφωνα με την απόφαση όμως του πρώην υπουργού παιδείας, η πρόβλεψη αυτή του συντάγματος καταστρατηγείται όπως απεφάνθη η δικαιοσύνη. Προφανώς όλες αυτές οι αποφάσεις είναι προς την κατεύθυνση της μπαχαλοποιήσης των οποιοδήποτε 'σταθερών¨καλώς ή κακώς έχει η ελληνική κοινωνία. Μου θυμίζει την πρεμούρα που είχαν με την ταυτότητα φύλλου. Εν κατακλείδι, το πρόβλημα είναι οι λάθος προτεραιότητες που έχουν οι κυβερνώντες...λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα και πρέπει να ασχολούμαστε με τα θρησκευτικά και με τα σεξουαλικά του καθενός.Α, και μην ξεχάσω,όσοι βαφτίσετε παιδί να του δώσετε δύο ονόματα -πχ Γιάννης και Μαρία- για να διαλέξει μόνο του όταν μεγαλώσει.....σε αντιθεση φυσικα με την χαμενη ευαισθησια για τα παιδια της λαικης ταξης που φοιτουν στα ΕΠΑΛ: για να αναγγειλει ο τσιπρακος παν.δυτ.αττικης, τους πετσοκοψε τις επιλογες των τει στην αθηνα... φαινεται θα επελεξαν το επαλ αντι για μπακαλορεάτ και σπουδες στο εξωτερικο.
α ρε τζέησον-αντιγονη, καμαρι της μαμας, καημε του μπαμπα... -
Μου θύμισε το 'κάθε πόλη και πανεπιστήμιο' και 'κάθε χωριό και στρατόπεδο'....
Ψιλοάσχετο...όταν πριν από κάποια χρόνια έγινε προσπάθεια 'αναδιοργάνωσης' του στρατού υπήρχαν 804 στρατόπεδα. Μετά από ένα σκασμό λεφτά,ταλαιπωρία προσωπικού,μετακινήσεις,κλείσιμο στρατοπέδων κλπ φτάσαμε να έχουμε 809! Μόνο στην Ελλάδα...χαχαχα -
Προφανώς και δεν κατάλαβες το νόημα αυτών που έγραψα. Άλλο η προσωπική μου πεποίθηση και άλλο η επιλεκτική κριτική και παρέμβαση θεσμικών και μη παραγόντων σε οποιαδήποτε απόφαση. Και εφόσον αυτή είναι η πρόβλεψη του συντάγματος, αυτό πρέπει να εφαρμόζεται. Σύμφωνα με την απόφαση όμως του πρώην υπουργού παιδείας, η πρόβλεψη αυτή του συντάγματος καταστρατηγείται όπως απεφάνθη η δικαιοσύνη. Προφανώς όλες αυτές οι αποφάσεις είναι προς την κατεύθυνση της μπαχαλοποιήσης των οποιοδήποτε 'σταθερών¨καλώς ή κακώς έχει η ελληνική κοινωνία. Μου θυμίζει την πρεμούρα που είχαν με την ταυτότητα φύλλου. Εν κατακλείδι, το πρόβλημα είναι οι λάθος προτεραιότητες που έχουν οι κυβερνώντες...λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα και πρέπει να ασχολούμαστε με τα θρησκευτικά και με τα σεξουαλικά του καθενός.Α, και μην ξεχάσω,όσοι βαφτίσετε παιδί να του δώσετε δύο ονόματα -πχ Γιάννης και Μαρία- για να διαλέξει μόνο του όταν μεγαλώσει.....Δεν έχω καμιά διάθεση να έλθω σε αντιπαράθεση με τις προσωπικές απόψεις κανενός. Σεβαστές όλες. Εγώ απλά σου είπα ότι αυτό που γράφεις ότι «θεωρώ αυτονόητο ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει όπου θέλει ή και να μην πιστεύει καθόλου» είναι αντίθετο με την απόφαση του ΣτΕ που τόσο επαινείς και αυτό δεν αλλάζει. Νομίζω είμαι σαφής.
-
Καμία αντιπαράθεση,συζήτηση κάνουμε. Ίσως η άποψη μου να φαίνεται αντικρουόμενη με την απόφαση του ΣΤΕ, αλλά άλλο η προσωπική γνώμη και άλλο η εφαρμογή των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων. Και για να μην ξεχνιόμαστε,μιλάμε για την ίδια κυβέρνηση που ανέβηκε στα κάγκελα για τα Θρησκευτικά αλλά ταυτόχρονα αρνείται να συμμορφωθεί με δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν συμπολίτες μας για παρανόμως παρακρατηθέντα χρήματα. Η διγλωσσία και η επιλεκτική εφαρμογή των νόμων είναι που ενοχλεί. Και για να είμαι σωστός πρέπει να ομολογήσω ότι αυτή είναι πάγια τακτική του μεγαλύτερου διαχρονικά απατεώνα που έχει υπάρξει και πρόκειται για το ίδιο το κράτος.
-
Μακάρι το μοναδικό πρόβλημα στα ελληνικά σχολεία να ήταν το μάθημα των θρησκευτικών/θρησκειών. Δυστυχώς υπάρχουν άλλα πολύ ποιο σοβαρά θέματα που μπροστά τους το μάθημα των θρησκευτικών φαίνεται σαν πταίσμα.
Και η κατήχηση στα σχολεία δεν μονοπωλείται μόνο από τα θρησκευτικά. Κατήχηση γίνεται σε πολλά θέματα και με διαφόρους τρόπους.
-
Μα ασχολούμαστε με τα Θρησκευτικά για να μην ασχοληθούμε με τα πραγματικά σοβαρά θέματα!
-
Ποια σοβαρά προβλήματα;
Σύμφωνα με τους κυβερνώντες όλα αρμενίζουν πρύμα.
Και αυτό φαίνεται και στον προφορικό τους λόγο αλλά και σε αυτό που εκπέμπει η ίδια η εικόνα τους.π.χ. ανείπωτη 'διαστημική' χαρά και ευτυχία...
πηγή: http://www.thetoc.gr/politiki/article/p ... -organismo
-
Οι Έλληνες πάντα κατηγορούμε τους άλλους και ποτέ δεν αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Πάντα φταίει ο άλλος, εμείς ποτέ. Ας κάνουμε λίγη αυτοκριτική επιτέλους. Επίσης, πάντα μα πάντα είναι επίκαιρο να λέμε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Πάντα μα πάντα μια διάχυτη απαισιοδοξία -ίδιον του Έλληνα. Είτε είναι 2018, είτε 2008, είτε 1998, είτε 1988, πάντα τα πράγματα πάνε χάλια. Τώρα π.χ. είναι πολύ της μόδας να βρίζουμε τον Τσίπρα, όπως προηγουμένως βρίζαμε όλους ανεξαιρέτως τους προκατόχους του. Τώρα λέμε ότι θα έρθει ο Κούλης και θα μας σώσει. Με το καλό να έρθει το παλικάρι μας. Σε μια διετία το πολύ (αν αντέξει) θα τον βρίζουμε και αυτόν. Αυτό το επεισόδιο το έχω δει πολλές φορές τα τελευταία 30 χρόνια και πραγματικά με έχει κουράσει.
Επίσης, το έχω ξαναπεί, σε αυτόν τον τόπο όλοι έχουν άποψη για όλα. Τεκμηριωμένη. Για την εξωτερική πολιτική, για την οικονομία, για την παιδεία, για όλα. Μια χώρα γεμάτη ξερόλες.
Η χώρα δεν αλλάζει με αλλαγή κυβέρνησης αλλά με αλλαγή νοοτροπίας. Το κράτος είμαστε εμείς. Αν το σεβαστούμε θα μας σεβαστεί. -
...και ενώ η Ελλη οδευει (;;;) προς τον υπερσκληρο Failο, απογοητευμενη από την μακρα αναμονη μηπως και την αποκαταστησει καποιος 'Microsoft' ΝΔουλης (εξαλλου παλι κελεμπίες θα πιστοναρουν στις οπες της και αυτό το καλοκαιρι, γιατι πανω απ' όλα 'πιστεύουμε στους επενδυτες') τα νεα είναι βεβαια αλλου:
Που αλλου, στο τι θα γινει το '19. Οσο πλησιαζει ο καιρος εχουμε αντικρουομενα δημοσιεύματα αλλα και δηλωσεις από τα ιδια στελεχη. Φευγει/δεν φευγει το ΔΝΤ, θα γινουν/δεν θα γινουν οι μειωσεις σε αφορολογητο και συνταξεις, θα ειμαστε πιο ελευθεροι μετα τον Αυγουστο/θα υπαρχει ρητρα μη αντιστροφης των ψηφισμένων μετρων στα μνημονια.
Επειδή στο τελος τα δευτερα θα γινουν και θα είναι πραγματικη εκπληξη να την βγαλουμε καθαρη, γι'αυτο και η οργη του κοσμου θα είναι μεγαλυτερη αφου τον 'Αυγουστο βγαινουμε αλλα τελικα το Δεκεμβρη χωνομαστε ακομα βαθυτερα'. Αν δε αυτό συνδιαστει και με μια νικη Κουλη και νεες επιθετικες κινησεις προς την κοινωνια, μετα δε θα πανε για επιστρατευση ουτε οι ultras της 'Αγανάκτησης Ανω Λιοσιων', αγαπητη Ελλη...
-
Δεν είναι ακριβώς έτσι φίλε μου .
Το κράτος είναι αυτοί που έχουν διακόπτη να κατεβάσουν .
Αν εγώ απεργήσω , δεν θα το μάθει κανείς και κανένα δεν θα ενοχλήσω .
Αν απεργήσει ο δεητζής , οι των ΜΜΜ , των νοσοκομείων , των ταμείων , των υποθηκοφυλακείων κλπ τότε όλοι θα το μάθουμε και θα κερδίσουν .
Γιατί έχουν φροντίσει να ελέγχουν το κράτος και να μπορούν να το μπλοκάρουν .
Μέσα στην κρίση μάθαμε πόσο εύκολο ήταν να μην χρειάζεται να πάμε στην εφορία για να υποβάλλουμε δηλώσεις , να πάρουμε ενημερότητα , να πληρώσουμε ή και να διακανονίσουμε φόρους ή να πληρώσουμε στο ΙΚΑ εισφορές χωρίς να πάμε εκεί . Στην οικοδομή πηγαίναμε τους καταλόγους ενσήμων μέχρι τις 10 του μηνός και μέχρι το τέλος πληρώναμε . Δύο φορές τον μήνα στα γραφεία .
Μετά μάθαμε πόσο εύκολο ήταν να ενοποιηθούν τα ταμεία , να γίνουν ηλεκτρονικές οι συνταγές και πολλά ακόμη .
Μέσα στην κρίση μάθαμε ότι πολιτικοί και κρατικοδίαιτοι και διάφορα λαμόγια μας έκλεβαν . Μάθαμε ότι το Μαζί τα φάγαμε του Πάγκαλου , ήταν σωστό , αλλά αφορούσε περίπου το 1/3 του κόσμου .
Οι υπόλοιποι πλήρωναν τους νταβατζήδες , που κάποια στιγμή τους έρριχναν και κανένα κόκκαλο για να νομίζουν ότι κάτι κάνουν .
Εχω πει πολλές φορές εδώ μέσα ότι δεν χρειαζόμαστε πάνω από 250000 ΔΥ και να βγάλουμε κάποιες βασικές ειδικότητες , οι υπόλοιπες μπορούν κάλλιστα να αντικατασταθούν , από μηχανές ή και ιδιώτες .
Και βέβαια ότι πρέπει πάντα η μονιμότητα να συνοδεύεται με ένα πέναλτυ στον μισθό που θα τον διατηρεί χαμηλότερα από αυτόν του ιδιωτικού τομέα .
Θα μπορούσαν να υπάρξουν ακόμα μπόνους για να υπηρετήσουν επί 10-20 χρόνια τουλάχιστον σε μειονεκτικές από πλευράς πληθυσμού περιοχές διάφορες ειδικότητες .
Απλά πράγματα που έχουν λυθεί από χρόνια .
Τώρα γιατί ο κόσμος ήταν απαισιόδοξος , εδώ θα πρέπει να πάμε στην Ιστορία .
Να καταλάβουμε ότι πάντα είμαστε στην Ανατολική Ευρώπη . Αυτή των Βαλκανίων και ανατολικά της γραμμής Βιέννης - Βερολίνου . Αυτή η Ευρώπη που πάντα υπέφερε , που έμεινε πίσω , που ήταν οι 'αφροαμερικανοί' της Ευρώπης .
Δυστυχώς ακόμα σαν χώρα δεν έχουμε αποκτήσει πατριωτικές κυβερνήσεις όπως στο Βίζεγκραντ .
Ακόμα στο μυαλό μας δεν έχει λήξει ο εμφύλιος .
Για αυτό είμαστε απαισιόδοξοι . Γιατί το 1944 φεύγοντας οι Γερμανοί και όχι οι Ναζί όπως λένε κάποιοι για να τους αθωώσουν , κατέστρεψαν όλη την υποδομή της χώρας . Ερριξαν τα τρένα στον Ισθμό . Γκρέμισαν όλες τις μεγάλες οδικές και σιδηροδρομικές γέφυρες .
Μέχρι τα μέσα του 50 η συγκοινωνία γινόταν με τα πλοία . Πειραιάς-Χαλκίδα και λοιπά λιμάνια Ευβοϊκού -Βόλος-Θεσσαλονίκη-Καβάλα-Αλεξανδρούπολη , Πειραιάς - Κόρινθος - λιμάνια Κορινθιακού - Πάτρα - Επτάνησα , Πειραιάς - Αργοσαρωνικός - Λιμάνια Μυρτώου - Κύθηρα - Γύθειο - Μάνη - Καλαμάτα .
Αντίθετα στην Γερμανία έπεσε χρήμα . Ηταν και πιο εύκολο το ανάγλυφο και οι υποδομές αποκαταστάθηκαν .
Εμείς έπρεπε να φτάσουμε στο 60 για να γυρίσουμε από πλευράς υποδομών στο 40 . Είχαμε ήδη μια διαφορά προπολεμικά 10-20 χρόνων από την κεντρική Ευρώπη , μετά τον πόλεμο και τον εμφύλιο πήγαμε στα 30-40 χρόνια .
Και προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια να τους πλησιάσουμε , σαν το φτωχόπαιδο που κοιτάει τις βιτρίνες .
Προφανώς ότι η πολιτική τάξη μεταπολεμικά με ελάχιστες αναλαμπές ήταν κατώτερη του αναμενομένου είναι αναμφισβήτητο γεγονός . Αφού η επιλογή του διχασμού μεταξύ αριστερών και δεξιών ήταν αρκετή για να εξασφαλίσει την πολιτική επιβίωση αρκετών από αυτούς .
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ