-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μπορεί κάποιος να δώσει μία εξήγηση για αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες σε αυτό το πράμα που ονομάζεται ΝΕΡΙΤ;
Άνοιξαν κανάλια με ονομασίες ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ ΟΝΕ, ΝΕΡΙΤ SPORTS, ΝΕΡΙΤ HD... αν δεν κάνω λάθος για να δείχνουν αγώνες του μουντιάλ.
Ποιος ο λόγος όλες αυτές οι συχνότητες να δείχνουν τα ίδια πράγματα;;Δεν μπορούν να διαθέσουν κάποια συχνότητα χωρίς να γίνεται αναφορά σε Βραζιλίες και μπάλες και να έχει διαφορετικό πρόγραμμα;;
Τι ήθελες να βλέπεις στην Νεριτ;
Θεωρώ υπερβολικό να ανοίγουν κρατικά κανάλια και να δείχνουν ταυτόχρονα τον ίδιο ποδοσφαιρικό αγώνα.
Θα μπορούσαν σε κάποιο κανάλι να είχαν κάποια άλλη εκπομπή. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν και πολλοί πολίτες που δεν επιθυμούν να δουν ποδόσφαιρο και δεν έχουν πρόσβαση σε άλλα κανάλια.Και μέχρι τώρα το ίδιο πρόγραμμα δεν έδειχναν τα κανάλια της νεριτ;Υπάρχει περιοχή που πιάνουν μόνο τα κρατικά;Τι έβλεπαν τον καιρό που ήταν κλειστή η ΕΡΤ;
Εσένα δεν σε καλύπτει κάποιο απο τα άλλα κανάλια; -
Εγώ δεν ήξερα καν ότι η ΝΕΡΙΤ είχε λειτουργήσει τόσα διαφορετικά κανάλια που τα παρουσιάζει ως ξεχωριστές οντότητες: http://program.nerit.gr/
Κατά λάθος το πήρα είδηση επειδή δεν συντόνιζε η τηλεόρασή μου σε HD και έψαχνα να βρω το λόγο.Περιοχές που πιάνουν μόνο τα κρατικά υπάρχουν πολλές. Επιβεβαιωμένο από μένα.
Όσο αφορά εμένα δεν με καλύπτει το πρόγραμμα των ιδιωτικών καναλιών, γιατί πολύ απλά δεν έχουν πρόγραμμα.
Επαναλήψεις άθλιων ελληνικών σειρών, τηλεπαιχνίδια που τραγουδάνε κάτι άγνωστοι καραγκιόζηδες, τηλεπωλήσεις παντός τύπου, συνεχόμενες επαναλήψεις των ίδιων ταινιών (ελληνικών και ξένων) δεν τα θεωρώ πρόγραμμα τηλεοπτικών σταθμών.
Και άντε εγώ πες ότι χαζεύω λίγο στο ίντερνετ, διαβάζω και για το μεταπτυχιακό περνά η ώρα.
Η μάνα μου όμως και ο πατέρας μου που είναι και σε κάποια ηλικία, έχουν λαλήσει εντελώς...
Κατάθλιψη τους έχει πιάσει... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ δεν ήξερα καν ότι η ΝΕΡΙΤ είχε λειτουργήσει τόσα διαφορετικά κανάλια που τα παρουσιάζει ως ξεχωριστές οντότητες: http://program.nerit.gr/
Κατά λάθος το πήρα είδηση επειδή δεν συντόνιζε η τηλεόρασή μου σε HD και έψαχνα να βρω το λόγο.Περιοχές που πιάνουν μόνο τα κρατικά υπάρχουν πολλές. Επιβεβαιωμένο από μένα.
Όσο αφορά εμένα δεν με καλύπτει το πρόγραμμα των ιδιωτικών καναλιών, γιατί πολύ απλά δεν έχουν πρόγραμμα.
Επαναλήψεις άθλιων ελληνικών σειρών, τηλεπαιχνίδια που τραγουδάνε κάτι άγνωστοι καραγκιόζηδες, τηλεπωλήσεις παντός τύπου, συνεχόμενες επαναλήψεις των ίδιων ταινιών (ελληνικών και ξένων) δεν τα θεωρώ πρόγραμμα τηλεοπτικών σταθμών.
Και άντε εγώ πες ότι χαζεύω λίγο στο ίντερνετ, διαβάζω και για το μεταπτυχιακό περνά η ώρα.
Η μάνα μου όμως και ο πατέρας μου που είναι και σε κάποια ηλικία, έχουν λαλήσει εντελώς...
Κατάθλιψη τους έχει πιάσει...Βαλε τους νοβα - οτε κλπ.
-
Δεν υπάρχουν χρήματα για τέτοιες πολυτέλειες.
-
Ο Στορμ ζητάει κάτι πολύ λογικό. Να βάζει η Δ.Τ. κάτι ποιοτικό, όπως έβαζε η παλιά ΕΡΤ...
-
Ας έβαζαν και το ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ή και τον ΠΑΡΑΜΥΘΑ.
Ας έβαζαν ταινίες γουέστερν της εποχής του Τζον Γουέιν...
Ας έβαζαν σε επανάληψη το 'Μυστήριο του Χρυσού Πιθήκου'.
Τόσα και τόσα έχουν στο αρχείο της ΕΡΤ... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν υπάρχουν χρήματα για τέτοιες πολυτέλειες.Δεν ξέρω τί γίνεται εκεί που μένεις φιλέ storm, αλλά εδώ Θεσσαλονίκη εκπέμπουν 3 κανάλια πραγματική όαση στο τηλεοπτικό τοπίο.
Τα 2 πρώτα είναι το BBC world κ το (αγγλόφωνο) Deutsche welle. Οτι πρέπει για να χαζεψεις κάνα μισαωράκι.
Το 3ο κ καλύτερο είναι το ΡΙΚ, που απλά δεν παίζεται σε θέματα αισθητικής, ειδικά στα τηλεπαιχνίδια κ τις σειρές.
Στάλθηκε από το LG-P700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
BBC και Deutsche κάπου κάπου τα χαζεύω. Το ΡΙΚ δεν το έχω πάρει πρέφα. Εκπέμπει ακόμα;
Μέσα στο χάος των καναλιών εδώ στην Αθήνα που εκπέμπουν επί 24ωρο τηλεπωλήσεις χάνεις την μπάλα... Λες και εκπέμπει το EBAY... by SEITANIDIS COLLECTION... ένα πράμα... -
ΚΑνεις πλακα ετσι?
Ανα μισωρο οι ειδησεις ειναι οι ιδιες και και στα δυο που αναφερεις, και το ΡΙΚ ειναι ΕΡΤ αρχων 80's -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
ΚΑνεις πλακα ετσι?
Ανα μισωρο οι ειδησεις ειναι οι ιδιες και και στα δυο που αναφερεις, και το ΡΙΚ ειναι ΕΡΤ αρχων 80'sΤι ψάχνεις και εσύ τώρα!!!
-
Πάρτε λίγο ποιότητα κυπριακών σειρών: https://www.youtube.com/watch?v=8ZFpEWB ... page#t=737
-
Ποιος το γραφει, ποιος το γραφει;;; Ο Χατζης, ο φιλαράκος σας!
http://newpost.gr/post/372961/h-ekpomph ... oy-ekane-0
Όταν ριξατε το μαυρο ητανε καλα. Η μπλε οθονη ερχεται κωλοπαιδακια...
-
πραγματικα το πανηγυρι ΝΕΡΙΤ συνεχιζεται..... με κυριακατικες απ'ευθειας μεταδοσεις λειτουργιων.....συνοδευομενες με κηρυγματα χρυσοφορτωμενων τραγων....που τις περισσοτερες φορες δεν εξαντλουνται σε θεματα πιστεως αλλα καθαρα πολιτικων θεσεων και μαλιστα ακραιων....
-
Το 'πανηγύρι' συνεχίζεται επειδή συνεχίζουν να καλύπτουν εκκλησιαστικές λειτουργίες;
Γνωστός που δουλεύει στη ΝΕΡΙΤ ως τεχνικός μου λέει ότι τα πράγματα έχουν μαζευτεί πάρα πολύ σε σχέση με το παρελθόν.
-
Η ποιοτητα του προγραμματος και η αντικειμενικοτητα των ειδησεων εχει πεσει κατακορυφα παντως. Θα μπορουσε να λεγεται και TV KALAMATA με σημα τον γαιδαρο, ε τον Αντωνη εννοω...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
μα αυτο δεν ηθελαν?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το 'πανηγύρι' συνεχίζεται επειδή συνεχίζουν να καλύπτουν εκκλησιαστικές λειτουργίες;Γνωστός που δουλεύει στη ΝΕΡΙΤ ως τεχνικός μου λέει ότι τα πράγματα έχουν μαζευτεί πάρα πολύ σε σχέση με το παρελθόν.
Αυτό που σίγουρα έχει μαζευτεί είναι η ακροαματικότητα, ούτε εσύ δε παίζει να αντέχεις να δεις νεριτ
-
Αν έχουν μαζευτεί τώρα, που οι πιο πολύ πάλι είναι υμέτεροι , σκέψου τι γινόταν πρίν δηλαδη....
-
εδω στα εξωτερικα παντως αμα επιανε η Νεριτ εγω θα την εβαζα να παιζει που και που...
αλλα που... το streaming δε μου δουλευει ποτε για αυτο το καναλι -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το 'πανηγύρι' συνεχίζεται επειδή συνεχίζουν να καλύπτουν εκκλησιαστικές λειτουργίες;Γνωστός που δουλεύει στη ΝΕΡΙΤ ως τεχνικός μου λέει ότι τα πράγματα έχουν μαζευτεί πάρα πολύ σε σχέση με το παρελθόν.
δεν καταλαβες....
πανηγυρι ως προγραμμα και (υπο νεα δ/ση) κατευθυνση για την προοπτικη ενος συχρονου κρατικου μεσου....
με το προηγουμενο καθεστως-δαπανη-προσωπικο....τουλαχιστον ειχε και καποια (χαμηλα μεν) ποσοστα ακροαματικοτητας....
σημερα πιανει το απολυτο 0%....
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται