-
Ξεφύγαμε απο το θέμα [mod]
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
έβαλες δίπλα δίπλα την συμπιεστή ψ5 και την ατμοσφαιρική και είδες οτι το μικρό συμπιεστό καίει παραπάνω?? αν ναι είσαι ψεύτης, αν όχι απλά δεν ξέρεις τι λες...
όσο για την αξιοπιστία, λίγη σχέση έχει πλέον με τον τρόπο τροφοδοσίας του μίγματος...
2/2 οι χαζομάρες για να χρυσώσεις το χάπι...Πέραν των ύβρεων έχεις κανένα σοβαρό επιχείρημα ?
Τις καταναλώσεις τις γράφουν στο σιτροέν κλάμπ οι τουρμπάτοι και το βλέπω , πέραν των όσων συζητάω στα συνεργεία την ώρα των σέρβις .
Επίσης έχω δεί πόσο καίνε πραγματικά το ινσίνια 1.6 φίλου και το 1.4 της vag .
Γιά την αξιοπιστία των τούρμπο είναι νωρίς ακόμη .
Οταν βρείς κανένα επιχείρημα λοιπόν ξαναμίλα .
Το πλέον εύκολο μια βόλτα απο την σιτροεν και ενα τεστ ντραιβ το 1,6thp...
Τα υπόλοιπα θα τα δεις μόνος σου ...
Συγκρίνεις κατανάλωση δικού σου ποδιού με κάποιον απο το κλαμπ,μήλα με πορτοκάλια
Συγκρίνεις το ισιγκνια με το 1400αρη μοτέρ με το δικό σου;Τέλος ως αφορά την αξιοπιστία αυτοαναιρεισαι...
Καμία επαφή με την πραγματικότητα
-
Γιά το 1.6 ινσίνια μίλησα και το 1.4 της vag .
Η πραγματικότητα είναι μάλλον διαφορετική γιά τους δυό μας .
-
Πάντως βλέπω άλλες τιμές στο autotriti: πώληση 6200 και αγορά 7200.
http://www.autotriti.gr/data/usedcars/times/203.asp- Γιατί ο άνθρωπος αν το πουλήσει μόνος του, θα πιάσει 3000;
- Γιατί να το ασφαλίσει για 3000. αφού η βίβλος των ασφαλιστών είναι το autoΤρίτη; Γιατί αν τύχει τράκα, θα του πούνε πάρε 3000 και άντε στο καλό, που θέλεις να σου αλλάξουμε και αερόσακους!
-
καθεσαι και διαβαζεις / πιστευεις αυτους τους καταλογους;
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
...Μήπως θες να το ανταλλάξεις μ' ένα ίδιο δίπορτο (που είναι και πιο δεμένο) σε κόκκινο χρώμα που αυξάνει την ενεργητική ασφάλεια (θα σε δει πιο εύκολα ο Τύπος με τη Hayabusha);
Δεν τσιμπάω...
Άλλωστε για δίπορτο πήγαινα τότε αλλά σκέφτηκα 'κάτσε μην έρθει καμιά οικογένεια και βγάλω τη μέση μου μέσα έξω στο πίσω κάθισμα για παιδί,πράγματα κλπ' και πήρα το ¨συντηρητικό' 4πορτο. Και τελικά ήρθε η οικογένεια και ευτυχώς που έχει τις 4 πόρτες και βολεύομαι αλλιώς μαύρο φίδι που θα με έτρωγε (εδώ δεν έχω λεφτά για βενζίνη στη βέσπα, την Μ5 θα έπαιρνα για να χωράει η μπέμπα?).
-
Εγω το κρατησα περισυ γιατι νομιζα οτι θα δωσω μονο! 660 και μολις μας δουλεψανε και πηραμε το σημα πεταξαν και το φορο
Δεν μπορει για αυτοκινητα 3000ε να δινουμε 1000ε χαρατισα
Πρεπει να παμε ομαδικα για καταθεση πινακιδων να βαλουν μυαλο -
Όποτε βλέπω τον τίτλο του thread μου ρχεται η αρμόζουσα απάντηση στο μυαλό.
Η οποία είναι: 'Το βάλαμε στον κώλο μας'....... -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Όποτε βλέπω τον τίτλο του thread μου ρχεται η αρμόζουσα απάντηση στο μυαλό.
Η οποία είναι: 'Το βάλαμε στον κώλο μας'.......Μην το γελας, δεν εισαι ο μονος!
Την προηγουμενη εβδομαδα περασα απο το φαρμακειο της αδερφης μου κ -μαζι με τα φαρμακα- ζητησα κ 2 κουτακια βαζελινη για να πασαλειψω τα λαστιχα της πορτας.
Η ερωτηση ηταν αμεση:
Αφου για το C5 τη θελεις, να σου δωσουμε αλλα 6-7 κουτακια να καλυψεις ολο το αυτοκινητο; -
Ο χρήστης kobulis έγραψε:
ζητησα κ 2 κουτακια βαζελινη για να πασαλειψω τα λαστιχα της πορτας.Sorry για το off topic. Αν κατάλαβα καλά βάζεις βαζελίνη στα λάστιχα της πόρτας του αυτοκινήτου; Είναι παράγωγο πετρελαίου και μπορεί να ξεράνει πλαστικά-ελαστικά μέρη.
-
το κινώ κανονικά
-
Ημουν απο τους πρωτους που ανεφερα σε αλλο νημα για ' μαζικη παραδοση πινακιδων..' αρχες ιουλιου ,δεν χρειαστηκε βεβαια μια και πολλοι πηγαν και τις κατεθεσαν ηδη ( ενας απ' αυτους και γω φυσικα εδω και κανα μηνα..)και αναμενεται μεγαλο κυμα το Δεκεμβρη ...όχι μονο απο διλιτρους αλλά και απο ιδιοκτητες μικροτερων ιχ λογω τεκμηριων κτλ κτλ
Δεν θα βαλουν μυαλο στο ΥπΌικον. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΒΡΕΕΕ ΑΥΤΟΙ αν ηθελαν θα φροντιζαν ΑΜΕΣΑ για ορθολογικοτερο συστημα φορολογησης ιχ ! -
Αν κ υποσυνείδητα γνωρίζω ήδη την απάντηση, ας ρωτήσω κ εσάς μήπως τελικά είμαι λάθος..
Chrysler stratus,2000cc,μοντέλο 95,170.000 χλμ. Είναι του πατέρα μου κ την περασμένη εβδομάδα έβαλε ζημιά του 1000αρικου...
Ο άνθρωπος ζήτημα μέσα του κάνει 3-4χιλ χλμ το χρόνο κι αυτά κυρίως Αττική οδό. Το κρατούσε έως τώρα μιας κ πάρα το κόστος συντήρησης(ή καλύτερα διατήρησης συνέχεια στο γκαράζ είναι)η αγορά καινούργιου δε θα αποσβενοταν ποτέ.
Το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση, προσεγμένο κλπ. Οι τιμές που(δεν) πουλιούνται τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι +-1500€.
Πληρωμένα τέλη μέχρι τέλος του έτους.
Για επισκευή αξίζει να δώσεις λεφτά σε κάτι τόσο τελειωμένο? Απ την άλλη η καταστροφή πονάει ακόμη κ εμένα(με το γιατί ρε γ@μωτο να γυρνάει στο μυαλό μου) αλλά η σκληρή 'λογική'(?) των κυβερνώντων μου το επιβάλλει.Υπάρχει κάτι που δεν έχω σκεφτεί ή να μου διαφεύγει???
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Δεν θα βαλουν μυαλο στο ΥπΌικον. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΒΡΕΕΕ ΑΥΤΟΙ αν ηθελαν θα φροντιζαν ΑΜΕΣΑ για ορθολογικοτερο συστημα φορολογησης ιχ !Το ορθολογικό θα είναι να αυξήσουν κι άλλο τα τέλη των πολυτελών (2000cc+) ώστε να ισοσκελίσουν την χασούρα.
-
Ο χρήστης typhoonx έγραψε:
Αν κ υποσυνείδητα γνωρίζω ήδη την απάντηση, ας ρωτήσω κ εσάς μήπως τελικά είμαι λάθος..Chrysler stratus,2000cc,μοντέλο 95,170.000 χλμ. Είναι του πατέρα μου κ την περασμένη εβδομάδα έβαλε ζημιά του 1000αρικου...
Ο άνθρωπος ζήτημα μέσα του κάνει 3-4χιλ χλμ το χρόνο κι αυτά κυρίως Αττική οδό. Το κρατούσε έως τώρα μιας κ πάρα το κόστος συντήρησης(ή καλύτερα διατήρησης συνέχεια στο γκαράζ είναι)η αγορά καινούργιου δε θα αποσβενοταν ποτέ.
Το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση, προσεγμένο κλπ. Οι τιμές που(δεν) πουλιούνται τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι +-1500€.
Πληρωμένα τέλη μέχρι τέλος του έτους.
Για επισκευή αξίζει να δώσεις λεφτά σε κάτι τόσο τελειωμένο? Απ την άλλη η καταστροφή πονάει ακόμη κ εμένα(με το γιατί ρε γ@μωτο να γυρνάει στο μυαλό μου) αλλά η σκληρή 'λογική'(?) των κυβερνώντων μου το επιβάλλει.Υπάρχει κάτι που δεν έχω σκεφτεί ή να μου διαφεύγει???
Αν μπορεις να παρεις καινουριο ή πιο καινουριο τελοσπαντων καν'το, -κι ας μην αποσβεστει το ποσο της αγορας- αναβαθμιση θα ειναι. Αν παλι οχι, το κρατας, κανεις τις απαραιτητες επισκευες κι εχεις ενα αυτοκινητο να κανεις τη δουλεια σου, αδιαφοροντας για το ποσο -δεν- πωλειται. Γιατι κι ενα 1800αρι 10+ετων να παρεις με 2-3 χιλιαδες θα χρειαστει κι αυτο επισκευες οπως και να'χει ειδικα οσο παλιωνει που μπορει να σου σπασουν τα νευρα και να βγει στα ιδια με το παλιο.
-
Ο χρήστης typhoonx έγραψε:
Για επισκευή αξίζει να δώσεις λεφτά σε κάτι τόσο τελειωμένο?
για αμάξι 20 ετων που εχει τελη 700 ευρώ? ΟΧΙ
Δώστο ένα 500αρικο.
αρα 500+1000 που γλυτώνεις από την επισκευή+ 700 τα τέλη που ερχονται...
οπότε ουσιαστικά εχεις 2 χλρ που μπορείς να τα δώσεις (αντε να προσθέσεις κ ένα 500αρι) για να παρεις αμάξι 10ετιας (μεγκαν 2, ίμπιζα mk4, fabia κτλ) γλυτώνοντας κανά 600αρι το χρόνο μόνο από τα τέλη κ τις ασφάλειες -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Δώστο ένα 500αρικο.
οπότε ουσιαστικά εχεις 2 χλρ που μπορείς να τα δώσεις (αντε να προσθέσεις κ ένα 500αρι) για να παρεις αμάξι 10ετιας (μεγκαν 2, ίμπιζα mk4, fabia κτλ) γλυτώνοντας κανά 600αρι το χρόνο μόνο από τα τέλη κ τις ασφάλειεςΝαι αλλά δεν θα είναι σαν το Stratus...
-
η ζημια μπορει να γινει σε καθε αυτοκινητο ανεξαρτητως κυβικβν και απ-αξιας. Μην τα μπερδευεις. Αν ο πατερας το γουσταρει αξιζει...ενταξει θα δινει για τελη κανα 300αρι παραπανω απο ενα 1600αρι αλλα δεν ειναι και φοβερο αφου δεν εχει εισφορα.
Θα το εφτιαχνα και θα το κραταγα. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δώστο ένα 500αρικο.
οπότε ουσιαστικά εχεις 2 χλρ που μπορείς να τα δώσεις (αντε να προσθέσεις κ ένα 500αρι) για να παρεις αμάξι 10ετιας (μεγκαν 2, ίμπιζα mk4, fabia κτλ) γλυτώνοντας κανά 600αρι το χρόνο μόνο από τα τέλη κ τις ασφάλειεςΝαι αλλά δεν θα είναι σαν το Stratus...
και αυτό είναι κακό;
-
Νομίζω ότι απλώς έγινε μια διαπίστωση. Όντως δεν θα είναι σαν το Stratus.
Τι το κάνατε το δίλιτρο ;