-

-
αν ημουν 45+ με οικογενεια πιστευω χαλαρα θα το αγοραζα.
Το απολυτο αυτοκινητο.
ασφαλεια.
ανεση.
χαμηλοι παλμοι.αυτα μου αρκουν.
-
http://www.autoblog.com/2013/05/15/2014-mercedes-benz-s-class-revealed/
To press release παίζει να είναι ολόκληρο βιβλίο...
-
Την χαζευω στις επίσημες φωτογραφίες
Να πουμε η ομορφότερη S ever ? -
Φέρτε μου 100+ χιλιάρικα! Την αγοράζω Σήμερα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Φέρτε μου 100+ χιλιάρικα! Την αγοράζω ΣήμεραOkey, τα θες σε μετρητά ή δέχεσαι επιταγή?
Πολύ πιο όμορφη από την προηγούμενη
-
αλλου...
-
Ααααα ρε ατιμη κενωνια, να μην εχω λεφτα να παρω μια τετοια για εμενα να ησυχασω απο τον ταφο, μια για την για να μπει σε κατι πιο νεανικο απο την καουκα που εχει και μια ακομα για τον παππου μου, να πεταξει επιτελους αυτο το γεροντιστικο Yaris του και να ζησει την 2η νιοτη του με αυτο το αυτοκινητο...
-
Αυτό το κάπως ορθογώνιο ταμπλό σαν σχεδίαση και με την ξύλινη επένδυση μου θυμίζει λίγο, κατασκευές πρίν το 90 και όχι με τις καλύτερες εντυπώσεις όσο θυμάμαι. Μου φαίνεται αταίριαστο σε σχέση με το 'έξω' του αυτοκινήτου.
Το θέμα είναι αν υπάρχει μερίδιο στην αγορά για αυτήν την κατηγορία σε σχέση με το παρελθόν, απο την στιγμή που τα μεσαία πλησίασαν τα 4.80-4.85m και τα μεσαία-μεγάλα κοντά στα 5m.
-
Το θέμα είναι αν υπάρχει μερίδιο στην αγορά για αυτήν την κατηγορία σε σχέση με το παρελθόν, απο την στιγμή που τα μεσαία πλησίασαν τα 4.80-4.85m και τα μεσαία-μεγάλα κοντά στα 5m.
Υπάρχει και παραυπάρχει. Οι αγοραστές αυτών των αυτοκινήτων δεν αποφασίζουν με βάση τα τετραγωνικά της λαμαρίνας του αυτοκινήτου ούτε με τα λίτρα του πορτμπαγκάζ, αλλά με το ειδικό βάρος της μάρκας που φέρουν στην προμετωπίδα τους.
Πρόσθεσε στην εξίσωση και τους αναξιοπαθούντες ρώσσους ολιγάρχες, τους κινέζους επιχειρηματίες-τέκνα (πρώην) συνδικαλισταράδων του Μάο και τις ταλαίπωρες κελεμπίες της μέσης ανατολής με τις πολλές γυναίκες τους, και συμπληρώθηκε η λίστα των πελατών. -
+1 στον dstou
Θες να πεις το ειδικό βάρος του ονόματος του μοντελου της μαρκας αλλιως κι E μια χαρα θα τους καθοταν -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
+1 στον dstou
Θες να πεις το ειδικό βάρος του ονόματος του μοντελου της μαρκας αλλιως κι E μια χαρα θα τους καθοτανΜπα...για τους Κινεζους η Ε ειναι πολυ μικρη.
-
Και για μένα η Ε είναι μικρή! Άσχετα που έχω την πολύ μικρή C.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Και για μένα η Ε είναι μικρή! Άσχετα που την έχω πολύ μικρή.Τι εννοείς;
-
Δεν είναι ωραία ρε παιδιά ...
-
Δεν αρέσει ούτε σε μένα. Πολύ 'βαρύ' εξωτερικό και περίεργο εσωτερικό.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν αρέσει ούτε σε μένα. Πολύ 'βαρύ' εξωτερικό και περίεργο εσωτερικό.Μεγάλη μ@λ@κί@ το τιμόνι . Επίσης χαλάσανε το 'ανάποδο' στροφόμετρο σήμα κατατεθέν των 2 τελευταίων γενεών. Η μάσκα μεγάλη λατρεία .
-
Aυτό μου φαίνεται πολύ πιο κομψό
http://www.autoblog.com/photos/2013-lexus-ls-600h-l-quick-spin/#photo-5874931/
Αλλά αυτοί που σκέφτονται το Σ-κλάσε θα το προτιμήσουν αβλεπή, δείχνει πιο φαραωνικό.Και μέσα γυαλίζει περισσότερο, αυτό κι αν είναι προσόν.
Και τα δύο δε νομίζω να έχουν καμμία σοβαρή χρηστικότητα, κυρίως, αν όχι αποκλειστικώς, για το θεαθήναι τα έχω. -
Τα πίσω φανάρια νομίζω ότι Μπεντλεϊζουν.
Γενικά μου άρεσε αρκετά και το μέσα και το έξω με εξαίρεση βέβαια το τραγικό τιμόνι. Κάτι Renault του παρελθόντος νομίζω είχαν παρόμοια.
Από καινούργιες τεχνολογίες τι θα έχει?? Αν δεν κάνω λάθος πάντα στην S μπαίναν πολλές καινοτομίες πριν εμφανιστούν σε άλλα μοντέλα.
Εγώ πάντως το Lexus θα παιρνα. -
Πολυ κιτς...και απο νεοτερισμους δεν βλεπω κατι groundbreaking οπως συνηθιζαν καποτε.
Mercedes S-class W-222 (2013)