-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Παντως,21 σελιδες με συμβουλες σε καποιον που θελει να μετακομιζει συνεχεια ειναι λιγο γελοιο.
Κάτσε έχουμε ακόμη μέχρι να γίνει τόμος για εγκυκλοπαίδεια το θέμα
Ή που θα μεγαλώσει το μωρό ή που θα μεγαλώσει το CX7 ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Πόσο κόστισαν, αν επιτρέπεται ;150€ από φίλο που πούλησε το CX7 (για να πάρει Touran ) και τις τσίμπησα αυτοστιγμή...
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Πόσο κόστισαν, αν επιτρέπεται ;
150€ από φίλο που πούλησε το CX7 (για να πάρει Touran ) και τις τσίμπησα αυτοστιγμή...
Με γεια!! Δε γνωρίζω από τιμές όμως 150 ευρώ!! Δηλαδή καινούριες πόσο κάνουν;
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Πόσο κόστισαν, αν επιτρέπεται ;
150€ από φίλο που πούλησε το CX7 (για να πάρει Touran ) και τις τσίμπησα αυτοστιγμή...
Με γεια!! Δε γνωρίζω από τιμές όμως 150 ευρώ!! Δηλαδή καινούριες πόσο κάνουν;
Φτηνότερη τιμή τώρα που μιλάμε http://www.ebay.co.uk/itm/Thule-WingBar-Alu-Dachtrager-Mazda-CX-7-5-t-07-/231013317394?pt=Autozubehör&hash=item35c9777b12 στα 220€ σύνολο. Ελλάδα πάνε 226€ στο PanCar (καλή τιμή γενικώς)
-
Πάντως το αυτοκίνητο το κράτησες τελικά, και καλά έκανες
-
Επειδή έχω και εγω το ίδιο αμάξι και ήμουν στην φάση να το δώσω λόγω της φορομπιχτικης επιδρομής του σαμαρα. Δεν αξίζει να δώσεις αυτο το αμάξι για τα λεφτα που προσφέρει η αγορα . Ένα αμάξι κλάσης ML mercedes να το παίρνουν οι αντιπροσωπείες 6 χιλιαρικα και να έχουν φάτσα οτι ταχα σου κάνουν και χάρη.
-
αντε τυχεροι........φετος θα παρετε και επιδομα θερμανσης
-
Tα 10 + της αλλαγής του cx7 με οποίο άλλο αμάξι μέχρι 30000 1600κυβ.
Μιση κατανάλωση
Ως και μηδενικά τέλη
Χωρις φόρο πολυτελείας
USB
USB
USB
USB
USB
USB
USB!Δλδ θα πάρω 6000 χιλ θα δώσω 30000 + τόκους, θα έχω τα 3 δυνατά + και USB και σε ολα τα υπόλοιπα θα ειμαι στα μείον το πολυ στα ίσα. Συνεπώς κάθεσαι στα αυγά σου! Για τον εαυτό μου μιλάω.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Tα 10 + της αλλαγής του cx7 με οποίο άλλο αμάξι μέχρι 30000 1600κυβ.Μιση κατανάλωση
Ως και μηδενικά τέλη
Χωρις φόρο πολυτελείας
USB
USB
USB
USB
USB
USB
USB!Δλδ θα πάρω 6000 χιλ θα δώσω 30000 + τόκους, θα έχω τα 3 δυνατά + και USB και σε ολα τα υπόλοιπα θα ειμαι στα μείον το πολυ στα ίσα. Συνεπώς κάθεσαι στα αυγά σου! Για τον εαυτό μου μιλάω.
Βγάλε τα 7 τελευταία...mini USB στην πρόσοψη, card reader και ξεχωριστό In για iPod/iPhone
-
Αφού τελικά άλλαξες γνώμη και θα το κρατήσεις, τελικά τι έκανες μ'αυτό?
viewtopic.php?f=15&t=55002&start=0
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Επειδή έχω και εγω το ίδιο αμάξι και ήμουν στην φάση να το δώσω λόγω της φορομπιχτικης επιδρομής του σαμαρα. Δεν αξίζει να δώσεις αυτο το αμάξι για τα λεφτα που προσφέρει η αγορα . Ένα αμάξι κλάσης ML mercedes να το παίρνουν οι αντιπροσωπείες 6 χιλιαρικα και να έχουν φάτσα οτι ταχα σου κάνουν και χάρη.Ούτε καν.... Μάλλον δεν έχεις μπει σε ML
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αφού τελικά άλλαξες γνώμη και θα το κρατήσεις, τελικά τι έκανες μ'αυτό?viewtopic.php?f=15&t=55002&start=0
Τίποτα ακόμα, δεν συνδέονται οι δύο κινήσεις, το CX7 το 'παντρεύτηκα' για την ώρα (βαράτε με και ας κλαίω, ολίγον τι... ), το άλλο λέμε να το πάρουμε γιατί είμαστε και οι δύο γκαζοφονιάδες και πλέον με γυναίκες και παιδιά κάπως πρέπει να ξεδώσουμε...
....αλλά δεν έχουμε ξαναμιλήσει με τον φίλο μου σχετικά με αυτό από τότε (βασικά ούτε έχουμε ξαναειδωθεί λόγω δουλειάς....)
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Επειδή έχω και εγω το ίδιο αμάξι και ήμουν στην φάση να το δώσω λόγω της φορομπιχτικης επιδρομής του σαμαρα. Δεν αξίζει να δώσεις αυτο το αμάξι για τα λεφτα που προσφέρει η αγορα . Ένα αμάξι κλάσης ML mercedes να το παίρνουν οι αντιπροσωπείες 6 χιλιαρικα και να έχουν φάτσα οτι ταχα σου κάνουν και χάρη.
Ούτε καν.... Μάλλον δεν έχεις μπει σε ML
Εσύ έχεις μπει στο cx7 ή ακούς mazda και λες νταξ ?!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Άσε το κήρυγμα, Mazda έχει ο Kyr80. Αν και διαφωνώ μαζί του πως μια ML έχει κανένα τρελό εσωτερικό.
-
Ποιοτικό εσωτερικό εχει οπως και το μαζντα που επι 6 χρονια δεν εχει ακουστεί κιχ απο πλαστικά και δεν εχει κουνηθεί τπτ. Ποιοτική κυλιση και άνεση εχει οπως και το μαζντα , και εμφάνιση που ειναι υποκειμενική , καλυτερη . Απροβληματιστο με κινητήρα λουλούδι , ενω τα μερσεντες μονο απροβληματιστα δεν τα λες σε βάθος χρόνου....
-
Φιλικά, μάλλον κούρασε το thread. Θα μπορούσε να λεγόταν π.χ. 'Αυτή είναι η ζωή μου με το CX-7' ή κάτι άλλο, εξίσου αυτοβιογραφικό.
-
Το CΧ7 προφανώς και είναι κατηγορίας X3, Q5, GLK, Freelander και όχι Χ5, ML κτλ.
-
Για όλους εξακολουθούν ακόμα και τώρα να μπαίνουν εδώ για να πουν μια εξυπνάδα του στυλ 'κούρασε', 'ιλιάδα', 'εγκυκλοπαίδεια' κλπ, το ξεκαθάρισα εξαρχής (και το ξαναγράφω για όσους βαριούνται να το διαβάσουν)
Το ποστάρω εδώ για να μην χαλάω άλλα threads και να μην φτιάχνω άσκοπα νέα. Όπως τελικά φάνηκε το να κρατήσω το CX7 ήταν -και οικονομικός- μονόδρομος, καθώς οι εξελίξεις δεν επιτρέπουν άλλες κινήσεις (αλλά συνεχίζω να παίρνω σχεδόν το βασικό μισθό στη δουλειά, οπότε...το σκατό παξιμάδι που λέγανε οι παλιότεροι)Από εκεί λοιπόν που έφτιαξα ένα thread γιατί ήμουν έτοιμος να δώσω το CX7, τα γεγονότα με οδήγησαν όχι μόνο να το κρατήσω, αλλά και πλέον να αναζητώ λύσεις σε νέα προβλήματα, γι'αυτό και ρωτάω όσους έχουν παρακολουθήσει το thread και μου έχουν δώσει ιδέες. Όλοι οι υπόλοιποι μπορείτε να κάνετε χαβαλέ και να σπάσετε πλάκα με μένα, αλλά τουλάχιστον μην χαλάτε το thread.
Και επί του θέματος, ναι το CX7 είναι στην κατηγορία Q5, X3 (από άποψη μεγέθους), ενώ το CX9 πάει με τα Χ5, Q7, Touareg κλπ. Και όχι, δεν θεωρώ ότι έχει ανάλογο εσωτερικό με τα γερμανικά, το έχουμε πει και το ξέρουμε όλοι όσοι έχουμε δει και συγκρίνει αυτά τα αυτοκίνητα. Από αντοχή και αξιοπιστία, τότε αλλάζει το πράγμα
Αλλά δεν είναι versus το θέμα μας, πρακτικά τώρα το παρόν είναι περίπου σαν μια αγγελία για μπαγκαζιέρες ...μήπως να το μεταφέρω στις Μ.Α. ?
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Πήγα να αγοράσω ένα τον Μάρτιο αλλά λίγους μήνες μετά πήρα ένα Grand Cherokee. Και ακόμα έχω ένα διλιτρο mx5.
Τώρα μπορώ να πω τη γνώμη μου;
ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση το ML με το CX7. Ένα αμάξι δεν είναι μόνο γκάζι.Ποιοτικό εσωτερικό εχει οπως και το μαζντα που επι 6 χρονια δεν εχει ακουστεί κιχ απο πλαστικά και δεν εχει κουνηθεί τπτ. Ποιοτική κυλιση και άνεση εχει οπως και το μαζντα , και εμφάνιση που ειναι υποκειμενική , καλυτερη . Απροβληματιστο με κινητήρα λουλούδι , ενω τα μερσεντες μονο απροβληματιστα δεν τα λες σε βάθος χρόνου....
Ποιοτικό εσωτερικό το CX-7 ΔΕΝ έχει. Θόρυβο κύλισης έχει το μαζντα, ενώ δεν έχει το μερσεντές. Να μην συζητήσουμε για άνεση. Επίσης το ένα είναι αυτόματο ενώ το άλλο χειροκίνητο. Φαντάζομαι γνωρίζεις τι σημαίνει για ένα 4χ4. Βέβαια έχει σχεδόν τα διπλά λεφτά
Μια χαρά αμάξι είναι για τα λεφτά του το cx-7. Αλλά δεν είναι υπερ-ατού -
Αφού τελικά άλλαξες γνώμη και θα το κρατήσεις, τελικά τι έκανες μ'αυτό?
viewtopic.php?f=15&t=55002&start=0
Τίποτα ακόμα, δεν συνδέονται οι δύο κινήσεις, το CX7 το 'παντρεύτηκα' για την ώρα (βαράτε με και ας κλαίω, ολίγον τι... ), το άλλο λέμε να το πάρουμε γιατί είμαστε και οι δύο γκαζοφονιάδες και πλέον με γυναίκες και παιδιά κάπως πρέπει να ξεδώσουμε...
....αλλά δεν έχουμε ξαναμιλήσει με τον φίλο μου σχετικά με αυτό από τότε (βασικά ούτε έχουμε ξαναειδωθεί λόγω δουλειάς....)
Από αυτά που λες και μόνο θα έπρεπε να καταλάβεις ότι δεν μπορείτε να μοιραστείτε αυτοκίνητο.... οπότε πάρτε 2 κάρτ ώστε να είσαι ανεξάρτητος.
Ανταλλαγή CX7 με.....τι ?