-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Καλοτάξιδη ACE!!!!
Αυτή μήπως???http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5586656/Μακαρι να ειναι σαν αυτη,με τον 1.8cc,γιατι με τον 1.6T θα τρεχει και δεν θα φτανει........
Καλοταξιδο Ace και μη χαθεις απο το μαζντοφορουμΌχι, μια 1.6Τ είναι, αυτή στον Πειραιά. Με τον 1.8 η C5 δεν πάει βήμα, υποθέτω εννοείς από πλευράς προβλημάτων, υποτίθεται ότι η έκδοση που φοράει η C5 (ειδικά από '10 και μετά) έχει λύσει τα πιο πολλά, δεν μου έχουν πει για κανένα σοβαρό πρόβλημα όσους κατόχους έχω ρωτήσει...
Οπως το λες......υποτιθεται,το 3008 που λεω ειναι τον 3/2012 και εχει βγαλει ΚΑΙ τις δυο αντλιες καυσιμου ,προσφατα δε και την αντλια λαδιου,με την σχετικη ενδειξη να την αγνοουν στα σερβις οσο το αυτοκινητο ηταν στην εγγυηση
Κερασακι η μακα στις βαλβιδες εξαγωγης με αποτελεσμα την αισθητη πτωση της αποδοσης...... -
Πως παει η συμβίωση με το C5???
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Επειδη διαβαζω τον Ασο και αλλου, δε βγηκε και λυρα 100 το αμαξι...
-
Κρίμα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
θα κλαίει τη μοίρα του σε άλλα φόρα.......
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Επειδη διαβαζω τον Ασο και αλλου, δε βγηκε και λυρα 100 το αμαξι...Το είπες πολύ ευγενικά... Βασικά μπουρδέλο του βγήκε.
-
Γαλλακι γαρ.... Δυστυχώς
-
Νταξ την επιβεβαιωσες τη στατιστικη σου παλι ε....?
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Γαλλακι γαρ.... ΔυστυχώςΠαλι καλα που ειχαν λυσει τα προβληματα του εν λογω μπουρδελοκινητηρα!!!!
Δυστυχως ο Ace πηγε απο τα σαλονια στα αλωνια...... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Νταξ την επιβεβαιωσες τη στατιστικη σου παλι ε....?Εγώ την έχω πάθει με 205 που το πλήρωσα από βλάβες διπλό αλλά με το saxo της συζύγου που μας είχε φάει πολλά στο συνεργείο!
-
Ειναι εντυπωσιακο παντως ποσο λυσσατε ακομα και χωρις αφορμη,ποσω δε μαλλον τωρα, και οι δυο σας να επαναλαμβανεστε...
Και εχει διαφορα να αναφερεις ή να παραθετεις κατι, απο την αγνη χαιρεκακια που εκπεμπετε... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειναι εντυπωσιακο παντως ποσο λυσσατε ακομα και χωρις αφορμη,ποσω δε μαλλον τωρα, και οι δυο σας να επαναλαμβανεστε...
Και εχει διαφορα να αναφερεις ή να παραθετεις κατι, απο την αγνη χαιρεκακια που εκπεμπετε...Αυτό ακριβώς.
Στέφανε και GGAB γράψτε στα ανάλογα θέματα (ρενωτοπικο, πεζοτοπικο ή Citroen forum κλπ) τα θέματα και τις γνώσεις ή εμπειρίες που έχετε για αυτά.
GGAB τουλάχιστον σε τρία ποστ σου πρόσφατα και σε άσχετα θέματα κραζεις τον 1,6Τ της Πεζω αλλά αν έγραφες και λεπτομέρειες?!
Πέρσι και εγώ κοιτώντας τα 207cc και Mini δεν άκουσα και τα καλύτερα για τους 1,6 τους και απλά τα απέφυγα. Όποιος ομως έχει ιδία άποψη ας την καταθέσει...Και είναι λίγο κάπως να σχολιαζουμε την επιλογή απόντα και αν και που κλαίει κλπ....
-
Θα σου πει τωρα για τον συναδελφο με το 3008
-
Βρε Κώστα τι να γράψουμε ... ;;;
Τον έκαψαν τον άνθρωπο που έδωσε ένα αξιόπιστο αμάξι και τον έψησαν να παρει μτχ γαλλικό. Δηλαδή αντί κάποιοι να απολογούνται τωρα ζητούν και τα ρέστα γιατι κραζουμε τη γαλλική 'αξιοπιστία';; -
Σε γραφικοτητα εχεις ξεπερασει τ Αγραφα και την Αραχωβα μαζι Γιατι ο Ασσος εμας περιμενε να του πουμε τι να παρει. Για 159 ξεκινησε. Αντε τωρα κοιμησου ησυχος γιατι τα ιταλικα ειναι ακομα πιο μπουρδελα ,τον σωσαμε τον ανθρωπο! Ασε μας Στεφανε που εχεις και αποψη περι αξιοπιστιας μη κρατωντας αμαξι πανω απο 3-5ετια...
-
Δεν εκαψε κανενας κανενα. Ηθελε να παρει λιγοτερα κυβικα για να μειωσει τα παγια εξοδα. Τωρα φαινεται οτι αυτο που πηρε δεν ηταν η ποιο φθηνη επιλογη απο συντηρηςη αλλα ειχε χαμηλη τιμη κτησης.
-
Από τα ακούσματα που έχουμε όλοι , έχει συμβεί το προφανές . Τα αυτοκίνητα με τα τουρμπάκια της πρώτης γενιάς , ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ , έχουν προβλήματα νεότητας . Αναμενόμενο μεν , σπαστικό δε για τους ιδιοκτήτες τους .
Προφανώς δεν είναι πρόβλημα μόνο των γαλλικών , αφού είναι και πρόβλημα των μίνι και όποιων άλλων του ομίλου έχουν φορέσει τον κινητήρα , ενώ είναι γνωστά τα προβλήματα των tsi .
Τα περί γαλλικής αξιοπιστίας είναι σχετικά , με τις εμπειρίες που έχει ο καθένας μας . Για μένα είναι εξαιρετικά αξιόπιστα έχοντας 8 γαλλικά αυτοκίνητα τα τελευταία 30 χρόνια και τα γερμανικά μηδενικής αξιοπιστίας έχοντας 2 τέτοια από τα πιό ονομαστά , όπως και τα αμερικάνικα . Ενώ από φίλους που έχουν αμάξια διαπιστώνω τα ανάλογα .
Ακόμα θα πρέπει να λάβουμε υπ΄ όψη ότι τα μτχ αμάξια έχουν πάντα το ρίσκο του προηγούμενου ιδιοκτήτη .
Τα τούρμπο θέλουν ιδιαίτερο χειρισμό . Αν ο πρώτος ιδιοκτήτης ήταν κατσαπλιάς , θα φανεί στα χέρια του δεύτερου .
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σε γραφικοτητα εχεις ξεπερασει τ Αγραφα και την Αραχωβα μαζι Γιατι ο Ασσος εμας περιμενε να του πουμε τι να παρει. Για 159 ξεκινησε. Αντε τωρα κοιμησου ησυχος γιατι τα ιταλικα ειναι ακομα πιο μπουρδελα ,τον σωσαμε τον ανθρωπο! Ασε μας Στεφανε που εχεις και αποψη περι αξιοπιστιας μη κρατωντας αμαξι πανω απο 3-5ετια...Και αντί να του πούμε να πάρει κάνα Τογιότα ή χοντα ή μαζντα (3αρι, 6αρι ακόμα καλύτερα) από το ένα τέρας αξιοπιστίας (alfa) τον στείλαμε στο άλλο (Citroën).
Το ζήτημα στα μεταχείρισμενα είναι να αγοράζει κανεις αμάξια διαχρονικά αξιόπιστα και όχι ανάλογα με τον πρώτο ιδιοκτήτη τους. Δυστυχώς τέτοια δεν έχουν αποδειχθεί τα ιταλικά ή τα γαλλικά.
Ειδικά γαλλικά έχουν πέσει στα χέρια μου και έχω άποψη, ιταλικά είχαν φίλοι παλιότερα και ακόμα ο άχρηστος ο αδελφός μου που του έχει κοστίσει διπλή η 147. Μόνο για γερμανικά δεν έχω αποψη και όπως θα έχεις δει δεν έχω πει τίποτα. Έχω βέβαια την εντύπωση ότι τα σκοντα και δη τα οκταβια θα είναι μια χαρά δεδομένου του αριθμού ταξί που κυκλοφορούν, αλλά μέχρι εκεί.
Στα γιαπωνέζικα που έχω άποψη 20 χρόνια λόγω τογιοτα είδα και το κορολα στα 11 χρόνια που δεν έβγαλε τίποτα απολύτως (πλην μπαταρίας), είδα και το rav 8 χρόνια (που ακόμα και σήμερα στα 10 χρόνια που μιλάω με το παλικαρι που το αγόρασε είναι τζιτζι) .... Άποψη έχω επίσης για Ford που υπήρχαν και υπάρχουν στην οικογένεια και βγάζουν διάφορες χαζομαλακιες, όπως και για Hyundai που ήταν σκυλί αταιγο 11 χρόνια και μάθαμε σε αυτό και εγώ και ο αδελφός μου συν τη σκληρή μεταχείριση από τον πατέρα μου.
Βλέπω επίσης και τα καραγκιοζιλικια τον πάλαι ποτέ αξιοπιστων νισσαν πως καταντήσαν μετά τη συναναστροφη τους με τους γαλλους.
Γαλλικο ή ιταλικό προσωπικά δεν θα συνιστούσα ποτέ για μτχ εκτός αν ήταν αμάξι στην οικογένεια και ήξερα τι ακριβώς συμβαίνει.
Παρομοίως ακόμα και καινούργιο, γαλλικό ή ιταλικό μόνο με leasing για να ξέρω ότι δεν θα το παντρευτω και ότι αν συμβεί κάτι άλλος θα τρέχει. Εξου και παραλαμβάνω τη Δευτέρα το 108 etg για καθημερινή προσωπική χρήση από leasing (για aygo πήγαινα αλλά το πέτυχα πάρα πολύ χαμηλότερα στο μισθώμα και είπα να το ρισκάρω, άλλωστε κατά 80% ίδια είναι, στο 20% που θα έχουν βάλει χέρι οι Γάλλοι πόσο μουτι να τα έχουν κάνει;)Τελωσπαντων για να μην το κουράζουμε η προσωπική μου άποψη μάλλον έχει βάση μιας και τα κατ εμένα αξιόπιστα τυχαίνει και έχουν πάντα καλύτερη μεταπωλητικη αξία.
-
Iceman7, γενικεύεις και εξ' ορισμού οι γενικεύσεις είναι λανθασμένες. Πολλά γαλλικά και ιταλικά είναι απροβλημάτιστα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Iceman7, γενικεύεις και εξ' ορισμού οι γενικεύσεις είναι λανθασμένες. Πολλά γαλλικά και ιταλικά είναι απροβλημάτιστα.και ακόμη περισσότερα με άλυτα προβλήματα......ας βάλουμε τέλος γιατί είμαστε πολύ και για εμένα κανείς δεν έβαλε τον κάποτε συμφορουμίτη Ace, να πάρει με το ζόρι το χρέπι.Σίγουρα κάποιοι έβαλαν το λιθαράκι τους (μη απαραίτητο το εμοτικον, ιδίως αν περιέχει και υπονοούμενο [mod]) αλλά η τελική απόφαση ήταν δική του και έχει την πλήρη ευθύνη των αποφάσεων του,καλή του ώρα του ανθρώπου και να περνάει καλά!
Ανταλλαγή CX7 με.....τι ?