-
Εγώ πλέον παραμένω σε Avin με εναλλαγές γεμισμάτων 3 (απλό) 1 (best action).
Το μοτέρ γουργουρίζει σαν χορτασμένο γατίΒέβαια κάθε 10000 χλμ ρίχνω και ένα Redex.
Όλα τα προβλήματα που είχα πριν με το απλό BP εξαφανίστηκαν (μυρωδιά, κομπιάσματα, λαμπάκια για καυσαέρια). Απλά μου έχει κάνει εντύπωση γιατί δεν έχω ακούσει κανέναν να είχε πρόβλημα με τα καύσιμα της BP, ενώ το πρατήριο που έβαζα είχε και έχει πολλή κίνηση..
-
To redex το ρίχνεις ολόκληρο το μπουκάλι (το μικρό);
Χρησιμοποιώ 2 μήνες πλέον Shell V-Power Diesel. Τα συμπεράσματά μου είναι πως το μοτέρ λειτουργεί πλέον λίγο πιο ήσυχα αλλά η κατανάλωση είναι περίπου μισό λίτρο πάνω, σε σχέση με το Elin Crystal Diesel .
-
Ειναι 2 δοσεων αλλα γραφει αναλογα τα λιτρα....
-
Ο χρήστης fotismt έγραψε:
To redex το ρίχνεις ολόκληρο το μπουκάλι (το μικρό);Χρησιμοποιώ 2 μήνες πλέον Shell V-Power Diesel. Τα συμπεράσματά μου είναι πως το μοτέρ λειτουργεί πλέον λίγο πιο ήσυχα αλλά η κατανάλωση είναι περίπου μισό λίτρο πάνω, σε σχέση με το Elin Crystal Diesel .
Με βάση τις οδηγίες. Το μικρό το ρίχνεις ολόκληρο αν γεμίσεις το ρεζερβουάρ μετά.
-
1,38 ΕΛΙΝ diesel crystal στο Λαγκαδά, που είναι μια απόσταση 10χλμ από τα διυλιστήρια.
Απέναντι από τα διυλιστήρια, ντεμέκ Avin και έτσι, 1,44.Ο καθένας βάζει τιμές σύμφωνα με όσα του λείπουν.
Επιστροφή στο Λαγκαδά, και στην ελίν, διότι μερικοί τα δουλεύουν τα χρήματα για τα καύσιμα και δεν τους τα δίνουν κάποιοι χαρτζιλίκι.
-
Μοναστηριου διπλα διυλιστήρια Avin1.41 ,σειρα για σκαρτα 4 λεπτά δεν αξιζει να κανεις χιλιόμετρα... Εσύ ξερεις...
-
Εκεί βάζω κι εγώ..best action
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Παρακολουθώ τη συγκεκριμένη συζήτηση εδώ και πολύ καιρό, σαν νέος ιδιοκτήτης IX diesel (corolla 1.4 d-4d) και η αλήθεια είναι ότι έχουν λυθεί πολλές απορίες μου. Μια που έχω και δεν βρήκα κάτι σχετικό, είναι ότι ενώ σε όλες τις ταχύτητες το αυτοκίνητο επιταχύνει κανονικά στην 5η έχω την αίσθηση ότι σαν να 'μπουκώνει' λίγο στην αρχή. Υπάρχει κάποιος λόγος που συμβαίνει αυτό; Στο μόνο καύσιμο που δεν το κάνει είναι το AVIO της ΕΚΟ. Σε όλα τα υπόλοιπα που έχω δοκιμάσει (BP Ultimate, Shell V Power, Ελιν Crystal) έχω την αίσθηση οτι μόλις βάζω την 5η για λίγο το αμαξι σαν να 'μπουκώνει'.
-
Lem, αν φέρω 100 μέτρα λάστιχο βεράντας εγώ και άλλα 100 εσύ, γεμίζουμε τη δεξαμενή της avin απέναντι από τα ΕΛΠΕ που τολμάει και το έχει 1,41.
Ελίν, είπαμε Lagadas, 1,37 πήγα έβαλα τώρα το απόγευμα. Το ξέρω ότι τσιμπάω τη διαφορά τιμής στη διαδρομή, αλλά θέλω να επιβραβεύσω τα πρατήρια που έχουν φθηνό και καλό καύσιμο. Ο συγκεκριμένος είναι 40+ χρόνια βενζινάς, όταν εμείς στο νηπιαγωγείο λέγαμε ααααααα αυγό, βββββββββ βασίλης, γγγγγγγγγγ γάμα τα, αυτός έβαζε βενζίνη.
Φιλιά o japanese.
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Lem, αν φέρω 100 μέτρα λάστιχο βεράντας εγώ και άλλα 100 εσύ, γεμίζουμε τη δεξαμενή της avin απέναντι από τα ΕΛΠΕ που τολμάει και το έχει 1,41.Ελίν, είπαμε Lagadas, 1,37 πήγα έβαλα τώρα το απόγευμα. Το ξέρω ότι τσιμπάω τη διαφορά τιμής στη διαδρομή, αλλά θέλω να επιβραβεύσω τα πρατήρια που έχουν φθηνό και καλό καύσιμο. Ο συγκεκριμένος είναι 40+ χρόνια βενζινάς, όταν εμείς στο νηπιαγωγείο λέγαμε ααααααα αυγό, βββββββββ βασίλης, γγγγγγγγγγ γάμα τα, αυτός έβαζε βενζίνη.
Φιλιά o japanese.
Εισαι θεουλης προσκυνω....
-
Επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά πως το V-power diesel καίγεται εύκολα. Διαδρομή που την κάνω 4 φορές τον μήνα, με ελιν ~37 ευρώ (πιο ακριβό το ελιν) με Shell, 45 ευρώ. Και είχα και redex μέσα. Δεν καταλαβα διαφορά βέβαια.
Αν έχουμε κανένα άλλο πρόσθετο που αξίζει δοκιμή, μου λέτε!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης fotismt έγραψε:
Επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά πως το V-power diesel καίγεται εύκολα. Διαδρομή που την κάνω 4 φορές τον μήνα, με ελιν ~37 ευρώ (πιο ακριβό το ελιν) με Shell, 45 ευρώ. Και είχα και redex μέσα. Δεν καταλαβα διαφορά βέβαια.Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση από ένα καύσιμο μιας εταιρίας σε άλλο καύσιμο άλλης εταιρίας να έχεις +20% κατανάλωση, εκτός αν είναι νοθευμένο.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά πως το V-power diesel καίγεται εύκολα. Διαδρομή που την κάνω 4 φορές τον μήνα, με ελιν ~37 ευρώ (πιο ακριβό το ελιν) με Shell, 45 ευρώ. Και είχα και redex μέσα. Δεν καταλαβα διαφορά βέβαια.
Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση από ένα καύσιμο μιας εταιρίας σε άλλο καύσιμο άλλης εταιρίας να έχεις +20% κατανάλωση, εκτός αν είναι νοθευμένο.
Τι να πω.. όσες φορές ταξιδεύω με Shell σίγουρα έχω αυξημένη κατανάλωση περίπου 0.5λτ/100. Και είναι πάντα το vpower.
-
Βλέπω προτιμάτε όλοι ενισχυμένο diesel. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν αξίζει το ενισχυμένο τη διαφορά τιμής (+10 λεπτά/λίτρο) σε σχέση με τη βελτιωμένη κατανάλωση που υποτίθεται οτι προσφέρει. Για ταξίδια οκ, αλλά μέσα στην πόλη συμφέρει να βάζεις ενισχυμένο diesel;
-
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
Βλέπω προτιμάτε όλοι ενισχυμένο diesel. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν αξίζει το ενισχυμένο τη διαφορά τιμής (+10 λεπτά/λίτρο) σε σχέση με τη βελτιωμένη κατανάλωση που υποτίθεται οτι προσφέρει. Για ταξίδια οκ, αλλά μέσα στην πόλη συμφέρει να βάζεις ενισχυμένο diesel;Η διαφορά είναι συνήθως περί τα 5 λεπτά στο λίτρο.
Επίσης σε ένα μεγάλο ταξίδι που θα καταναλωθεί το καύσιμο γρήγορα θεωρώ πως δεν υπάρχει θέμα αν είναι απλό. Ενώ μέσα στην πόλη που μπορεί να μείνει μέχρι και εβδομάδες το καύσιμο στο τεπόζιτο καλύτερα είναι το ενισχυμένο για το λόγο των μυκητοκτόνων και στο σταματά ξεκινα.Επίσης δεν είναι η κατανάλωση μόνο. Είναι κι η καθαρότητα και το ψυχολογικό του θέματος.
-
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
Βλέπω προτιμάτε όλοι ενισχυμένο diesel. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν αξίζει το ενισχυμένο τη διαφορά τιμής (+10 λεπτά/λίτρο) σε σχέση με τη βελτιωμένη κατανάλωση που υποτίθεται οτι προσφέρει. Για ταξίδια οκ, αλλά μέσα στην πόλη συμφέρει να βάζεις ενισχυμένο diesel;Εγώ βάζω μόνο V-power diesel, χωρίς να έχω μπει ποτέ στη λογική της σύγκρισης. Γιατί; Επειδή βάζω μόνο κάθε Πέμπτη που είναι προσφορά στην τιμή του απλού και θεωρώ ότι πιθανότατα είναι καλύτερο από κάθε απλό diesel οποιασδήποτε εταιρίας. Επιπλέον ακόμη κι αν δεν είναι το καλύτερο ενισχυμένο diesel, είναι το μοναδικό που δεν κοστίζει παραπάνω από το απλό. Τέλος, το βάζω σε συγκεκριμένα εταιρικά πρατήρια, επειδή θεωρώ ότι εκεί είναι πιο δύσκολο να γίνει οποιαδήποτε στραβή.
-
Σωστη λογικη.Εγω βαζω μονο Avin best action με επιστροφη 3% απο πιστωτικη Πειραιώς συν 3% λογο συμφωνιας Avin και καθε 250 ποντους εκπτωση 3€ (1 λτρο 2 ποντοι)....
-
@harisma23
Σωστό...απλά επειδή και εγώ το ίδιο είχα κάνει για ένα διάστημα μετά που ξαναγύρισα σε απλό δεν είδα ουσιαστική υπεροχή (τουλάχιστον από άποψη κατανάλωσης) στο V-Power. -
Η εμπειρία έχει δείξει ότι ρόλο παίζει ο πρατηριούχος και όχι το σήμα
-
Μιλάω για εταιρικό πάντα με μεγάλη κίνηση... Σίγουρα ο πρατηριούχος είναι το βασικό.
Καύσιμα Diesel: Απόψεις;