-
H πρώτη φορά που οι αμερικάνοι ψήφισαν με επιστολή σε προεδρικές εκλογές ήταν στον εμφύλιο του ...1861-65. Βέβαια τότε η ψήφος ήταν μόνο για το στρατιωτικό προσωπικό που ήταν με μεταθέσεις δεξιά και αριστερά σε όλη την επικράτεια, αλλά δεν παύει να είναι η πρώτη φορά. Το μέτρο σταδιακά επεκτάθηκε και στο απλό πόπολο.
Εδώ δε και πάνω από 20 χρόνια ψηφίζουν και οι αμερικάνοι αστροναύτες του διαστημικού σταθμού μέσω κρυπτογραφημένου μηνύματος!
Τώρα βγαίνει ο Τραμπαρίφας και ζητάει να μην μετρήσουν οι επιστολικές ψήφοι...
Τα δύο πρόσωπα της αμερικής, το πρωτοπόρο και το οπισθοδρομικό.
-
Τι να πούμε , εγώ διάβασα ότι έκαναν καμπάνια οι δημοκρατικοί για αυτή την ψήφο .
Αλλά επειδή γράφονται πολλά εκατέρωθεν , όπως για φορτηγάκια που πάνε δημοκρατικές ψήφους και οπλοφόρους που πάνε τραμπικές ψήφους , θα σταθώ στην κοινή λογική .
Αν δεν κάνω λάθος εδώ και πολλά χρόνια οι αμερικανοί ανά τον κόσμο ψηφίζουν ηλεκτρονικά ...
Στην Αμερική του 2020 , τους έπιασε η κ....α να ψηφίζουν όπως στον Εμφύλιο πριν 150 χρόνια ?
Από περίεργο μέχρι ύποπτο .
Αν σκεφτούμε και πως συμπεριφέρθηκε όλο το κύκλωμα και το σύστημα στον Τράμπ όλα αυτά τα χρόνια της προεδρίας του , μαζί με τα μμε που ελέγχει , πάλι ύποπτα είναι .
-
Υπάρχουν καταγγελίες πως πολλοί ψήφισαν, χωρίς να τους ζητηθεί ταυτότητα και πως ψήφισαν και νεκροί...
-
Ναι, υπάρχουν και κακώς, κάκιστα ψήφισαν χωρίς ταυτοπροσωπεία. Το οξύμωρο είναι ότι αυτές τις καταγγελίες τις κάνει η ...κυβέρνηση κατά της ...αντιπολίτευσης. Να θυμίσω ότι η κυβέρνηση διοργάνωσε τις εκλογές, ο Τραμπάκουλας δηλαδή εν προκειμένω.
-
Λάθος κάνεις . Οι εκλογές ελέγχονται από τις τοπικές κυβερνήσεις . Για αυτό κάνει τις καταγγελίες και τα δικαστήρια .
Τέλος πάντων , αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι κατά την διάρκεια της μετάβασης και μετά να έχουν μαζεμένο τον Ερντι ...
Να θυμίσω άλλη μια φορά την φράση του Άγγλου πρωθυπουργού Disraeli ο οποίος ευφυώς είχε σημειώσει ότι «μεταξύ χωρών δεν υπάρχουν, ποτέ ούτε αιώνιες φιλίες, ούτε αιώνια μίση. Υπάρχουν μόνο αιώνια συμφέροντα».
Απλά για να μην γκρεμιστούν κάποιοι από τα σύννεφα ...
-
Δεν αναιρούν αυτά το γεγονός ότι αρκετές από αυτές οι κυβερνήτες είναι ρεπουμπλικανοί, ή το ότι ο Τραμπ, απόλυτα προβλέψιμα όσες πολιτείες κέρδιζε θεωρούσε νόμιμη και σωστή την εκλογή του, ενώ σε όσες έχανε, και μόνο αυτές, μίλαγε για νοθεία. Είναι αστείος ο άνθρωπος, και μόνο γι΄αυτό του άξιζε να χάσει και να φύγει σαν βρεγμένη γάτα από το όφις. Ίσως, έχουμε μια αλλαγή προς το καλύτερο στα μέρη μας, με το σκεπτικό ότι ο Ταγίπ θεωρείται Τραμπικός. Από την άλλη, οι αμερικάνοι είναι γατιά στο διπλωματικό παιχνίδι, κρατάω μικρή σακούλα.
-
Μεγάλος καημός βλέπω του Κρουζεράκου να βγει ο ακροδεξιός Τραμπαρίφας...
Χάρηκα που βγήκε ένας λιγότερο Δεξιός (γιατί Αριστερός δεν είναι) Πρόεδρος εκεί, μπας και σταματήσουν να σκοτώνουν τους μαύρους στον δρόμο σαν τα σκυλιά, και μπας και κάνουν κανένα 'σοσιαλιστικό' ΕΣΥ. Πράγματα που στην Ευρώπη τα θεωρούμε δεδομένα δηλαδή, αλλά είναι ψιλά γράμματα για αυτήν την καθυστερημένη υπερδύναμη...
-
Και λευκοί σκοτώνονται, αλλά δεν γίνεται σούσουρο.
Mάλιστα, σκοτώνουν ή σακατεύουν στο ξύλο, και διανοητικά ανάπηρους (λευκούς) ή μεθυσμένους (πάλι λευκούς) αλλά κανείς δεν κάνει διαδηλώσεις (δηλαδή αφορμή για πλιάτσικο) στο 'μέρικα ή αλλού.
https://www.bestgore.com/murder/staunch-bootlicker-execution-police-answer-door-phoenix-arizona/
https://www.bestgore.com/police-brutality/police-yank-71-year-old-man-bathrobe-out-home-ground/
https://www.bestgore.com/police-brutality/sonoma-cop-brutal-murder-man-disability-sit-own-car/
-
Kαι το κερασάκι στην τούρτα:
Αυτό και αν πόνεσε! Ο γιος του Μοχάμεντ Άλι λέει ότι ο πατέρας θα μισούσε το «ρατσιστικό» Black Lives Matter και θα υποστήριζε τον Τραμπ!
http://redskywarning.blogspot.com/2020/06/black-lives-matter.html
-
BASSstarlet, βάλε όπισθεν γιατί βρήκες. Δες απλά πόσοι περισσότεροι μαύροι σκοτώνονται από τους κωλόμπατσους εκεί (γιατί αυτοί δεν έχουν το δικαίωμα να λέγονται αστυνομικοί) και μετά πες μας ότι 'ναι σκοτώνονται και λευκοί'.
-
Kαι το κερασάκι στην τούρτα:
Αυτό και αν πόνεσε! Ο γιος του Μοχάμεντ Άλι λέει ότι ο πατέρας θα μισούσε το «ρατσιστικό» Black Lives Matter και θα υποστήριζε τον Τραμπ!
http://redskywarning.blogspot.com/2020/06/black-lives-matter.html
Τα δύο σχόλια από κάτω να δεις πως 'πονάνε' που γράφει ο ένας με υπερηφάνεια :
'Αν βάλουμε στην άκρη τα θεολογικά, είμαστε κοντά στους ισλαμιστες στα ηθικά και στα πολιτικά. Οι άνθρωποι αυτοί είναι φύσει δεξιοί, οι γυναικες τους ντύνονται σεμνά, ειναι πολύτεκνοι κλπ.'
Και απαντάει ο άλλος με απογοήτευση:
'Μάλλον αναφέρεσαι στους Έλληνες περασμένων δεκαετιών, γιατί οι νεοέλληνες δεν έχουν καμία σχέση.'
Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια τελικά, κι ας είναι κι άγνωστοι σε ένα ανώνυμο μπλογκ Κρίμα οι νεοέλληνες να μην είναι αντάξιοι των ισλαμιστών ομοϊδεατών τους...
-
Ο ψυχάκιας εκθρονίστηκε; Σίγουρα; Το ξέρει; Το δέχτηκε; Αυτός είναι ικανός να χτίσει ένα δεύτερο Λευκό Οίκο δίπλα στον πραγματικό για να συνεχίσει να ζει σαν 'πρόεδρος'... Το πολύ CEO καίει τον εγκέφαλο.
Δεν περιμένω θαύματα και μεγάλες αλλαγές με τον Μπάιντεν, αλλά τουλάχιστον αναμένω λίγη περισσότερη σοβαρότητα στη δημόσια εικόνα, χωρίς πολλά 'εγώ'.
-
Προσωπικά δεν ήταν θέμα Τράμπ . Ηταν θέμα Δημοκρατίας . Αυτής που καταπάτησαν τα μμε που έκοψαν τον λόγο του , ό,τι και να έλεγε . Και όπως είπε κάποιος , τον άλλο τον αποστομώνεις , δεν τον κόβεις .
Με τον Μπάιντεν θα δούμε , αλλά η ιστορική εμπειρία λέει αυτό που είπε παραπάνω η Αγγλάρα . Αιώνια συμφέροντα .
Με τον Δία ως γνωστόν συμφωνούμε σε λίγα πράγματα...
-
Προσωπικά **δεν ήταν θέμα Τράμπ . Ηταν θέμα Δημοκρατίας . Αυτής που καταπάτησαν τα μμε **που έκοψαν τον λόγο του , ό,τι και να έλεγε . Και όπως είπε κάποιος , τον άλλο τον αποστομώνεις , δεν τον κόβεις .
Με τον Μπάιντεν θα δούμε , αλλά η ιστορική εμπειρία λέει αυτό που είπε παραπάνω η Αγγλάρα . Αιώνια συμφέροντα .
Criu υποπίπτεις επανειλημμένα σε ένα σφάλμα, τόσο που δεν ξέρω αν το κάνεις για να γελάσουμε ή τρολάρεις ή όντως το πιστεύεις:
το υποτιθέμενο 'δικαίωμα' του Τραμπ να μην σέβεται κανένα κανόνα και κανένα δικαίωμα!
Είναι σαν κάτι συλλόγους Σκανδιναβών κτηνοβατών ή παιδεραστών που επικαλούνται το δικαίωμα σεξουαλικής ελευθερίας... ή το 'δικαίωμα' που επικαλούνται οι νεοναζί, ότι βάση της ελευθερίας της έκφρασης, είναι δημοκρατικό τους δικαίωμα να κάνουν κήρυγμα μίσους και να επιχειρούν να εξοντώσουν οποιονδήποτε θεωρούν αντίπαλο (δηλαδή όλους τους άλλους) και να καταργήσουν τη Δημοκρατία.
Υποτίθεται πως υπάρχει το καπίστρι της λογικής να διαχωρίζει τα έλλογα από τα άλογα όντα. Όταν αυτό το καπίστρι κοπεί, αυτό που μένει είναι ένα άγριο ζώο σε εχθρικό περιβάλλον, ανίκανο να συμβιώσει, ικανό μόνο για βίαιη επιβίωση μέχρι το προδιαγεγραμμένο σύντομο τέλος του, κι όσους πάρει στο λαιμό του... αυτή η φάση έχει επαναληφθεί πολλές φορές στην ιστορία, με πιο πρόσφατη το Ναζισμό. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο ο Τραμπ και η νεόκοπη Alt-Right, είναι απλά μια μικρή παραλλαγή της επανάληψης της ιστορίας, όμως είναι τόσο ανίδεοι και αδαείς για τα ιστορικά πράγματα οι οπαδοί τους που νομίζουν πως δέχθηκαν κάποια Επιφοίτηση ή Αποκάλυψη που θα τους απαλλάξει απ' όλα τα συμπλέγματα που κουβαλάνε...
Επειδή τίποτα άλλο δεν μου έχει δώσει τέτοια εικόνα για σένα, πέρα απ΄τις αναφορές σου στον Τραμπ λες κι είναι κανένας σεβάσμιος ηγέτης που τον έφαγε 'το Σύστημα' κι όχι ένας τσαρλατάνος που ξέρει πως να δουλεύει και να επωφελείται απ' το σύστημα, θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο να διαχωρίσεις ή ξεκαθαρίσεις τη θέση σου... απ' το να είναι κάποιος συντηρητικός πολίτης ή έλληνας 'δεξιός' μέχρι την επικύνδυνη ανοησία της Alt-Right, δεν είναι ένα τσιγάρο δρόμος (αν και υπό την ηγεσία Μητσοτάκη και την εποπτεία Αδώνηδων και Μπογδανοειδών, έρχονται όλο και πιο κόντα).
-
Εγώ δεν ψηφίζω εκεί . Εκεί ψηφίζουν κάποιοι φίλοι που δεν είναι αυτό που λες . Μάλιστα είναι ακριβώς ίδιοι από πλευράς γνώσης και ήθους , με άλλο φίλο εκεί που ψηφίζει Μπάιντεν .
Εγώ είδα ότι δεν έκανε κανένα πόλεμο , ότι μάζεψε τους 'φονιάδες των λαών' , το θυμάσαι που το λέγατε ? , από πολλά μέρη , ότι κοίταξε να τα βρούν οι εβραίοι με τους άραβες , να ηρεμήσει τον Κίμ , στενοχώρησε λίγο τους μουλάδες του Ιράν , στενοχώρησε πολύ την Αγκέλα , που της είπε αν θέλει να κάνει την μάγκισα στον Πούτιν , να πληρώσει λεφτά , γιατί το τζάμπα πέθανε . Με τον Ερντι , κάνει τις δουλειές του , όπως και κάνει και ο ορθόδοξος Βλαδίμηρος , όπως και η Αγκέλα και όλοι οι άλλοι.
Αυτά που γράφεις για τα ακροδεξιά κλπ , είναι αστεία που γράφουν τα πληρωμένα μμε . Υπάρχουν στα κοινωνικά δίκτυα και άλλα πληρωμένα μμε που γράφουν τα αντίθετα πράγματα , αλλά εγώ δεν μου αρέσει να ανεβάζω απόψεις άλλων . Εχω τις δικές μου .
Οπότε ναι δεν τρολάρω . Δεν γουστάρω να διαμορφώνουν συνειδήσεις με ψέμματα τα μμε . Δεν γουστάρω να πέφτει γραμμή στα κοινωνικά δίκτυα .
Προχτές κατά λάθος έβγαλαν έναν Ελληνα μετανάστη στον ΣΚΑΙ , να μιλήσει για τις εκλογές και ο άνθρωπος είπε για τον Τράμπ , ότι μέσα στην κρίση του ιού έβγαλε νόμους και στήριξε τον κόσμο του μεροκάματου . Και αυτός ζει εκεί 6 χρόνια τώρα.
Με λύπη τα δικά μας μμε την Τετάρτη που φαινόταν ότι ξανάβγαινε έλεγαν ότι ο κόσμος εκεί νοιάζεται για την οικονομία και όχι για τον κορωνοϊό .
Μέχρι τώρα μας έλεγαν τι κακό έκανε εκεί ο ιός . Μόνο εκεί και στην Βραζιλία . Τώρα θα μας λένε ?
Εγώ λοιπόν Πράβδα και Ισβέστια της Αμερικής δεν θέλω . Ούτε της Ελλάδας βέβαια .
Μου λές Αλτ Ράιτ και τρίχες κατσαρές . Σαν την Αγκέλα που καταγγέλει σαν ακροδεξιά την Εναλλακτική και τον Ούγγρο , λες και η ίδια σκάι από Δημοκρατία...
-
Προσωπικά δεν ήταν θέμα Τράμπ . Ηταν θέμα Δημοκρατίας . Αυτής που καταπάτησαν τα μμε που έκοψαν τον λόγο του , ό,τι και να έλεγε . Και όπως είπε κάποιος , τον άλλο τον αποστομώνεις , δεν τον κόβεις .
Όσο έχω μπορέσει να παρακολουθήσω μέσω ΜΜΕ τον προφορικό λόγο του Τράμπ ποτέ δεν κατάλαβα αν είχε άποψη για κάτι συγκεκριμένο. Εμένα μου έδωσε (και μου δίνει) την εντύπωση ενός άξεστου εγωπαθή ανθρώπου που δεν έχει γνώσεις και απόψεις για πάρα πολλά θέματα. Σαν να θεωρούσε ότι το 'προεδριλίκι' είναι ένα ακόμη επιχειρηματικό deal. Τα 'έσκασε', πήρε την 'πλειοψηφία των μετοχών', του ανήκει και το κάνει ότι θέλει.
Το χειρότερο όμως ήταν ότι η πολιτική του στηριζόταν (και στηρίζεται) στον διχασμό και στο χωρισμό των πολιτών σε δύο στρατόπεδα. Και στην Ελλάδα την περίοδο της κρίσης είχαμε τέτοιους πολιτικούς με αποκορύφωμα το αλέξι. Ξεχνιούνται οι ατάκες του και οι πράξεις του; Με τίποτα...
-
criuser wrote:
Προσωπικά **δεν ήταν θέμα Τράμπ . Ηταν θέμα Δημοκρατίας . Αυτής που καταπάτησαν τα μμε **που έκοψαν τον λόγο του , ό,τι και να έλεγε . Και όπως είπε κάποιος , τον άλλο τον αποστομώνεις , δεν τον κόβεις .
Με τον Μπάιντεν θα δούμε , αλλά η ιστορική εμπειρία λέει αυτό που είπε παραπάνω η Αγγλάρα .Αιώνια συμφέροντα .
Criu υποπίπτεις επανειλημμένα σε ένα σφάλμα, τόσο που δεν ξέρω αν το κάνεις για να γελάσουμε ή τρολάρεις ή όντως το πιστεύεις:
το υποτιθέμενο 'δικαίωμα' του Τραμπ να μην σέβεται κανένα κανόνα και κανένα δικαίωμα!
Είναι σαν κάτι συλλόγους Σκανδιναβών κτηνοβατών ή παιδεραστών που επικαλούνται το δικαίωμα σεξουαλικής ελευθερίας... ή το 'δικαίωμα' που επικαλούνται οι νεοναζί, ότι βάση της ελευθερίας της έκφρασης, είναι δημοκρατικό τους δικαίωμα να κάνουν κήρυγμα μίσους και να επιχειρούν να εξοντώσουν οποιονδήποτε θεωρούν αντίπαλο (δηλαδή όλους τους άλλους) και να καταργήσουν τη Δημοκρατία.
Υποτίθεται πως υπάρχει το καπίστρι της λογικής να διαχωρίζει τα έλλογα από τα άλογα όντα. Όταν αυτό το καπίστρι κοπεί, αυτό που μένει είναι ένα άγριο ζώο σε εχθρικό περιβάλλον, ανίκανο να συμβιώσει, ικανό μόνο για βίαιη επιβίωση μέχρι το προδιαγεγραμμένο σύντομο τέλος του, κι όσους πάρει στο λαιμό του... αυτή η φάση έχει επαναληφθεί πολλές φορές στην ιστορία, με πιο πρόσφατη το Ναζισμό. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο ο Τραμπ και η νεόκοπη Alt-Right, είναι απλά μια μικρή παραλλαγή της επανάληψης της ιστορίας, όμως είναι τόσο ανίδεοι και αδαείς για τα ιστορικά πράγματα οι οπαδοί τους που νομίζουν πως δέχθηκαν κάποια Επιφοίτηση ή Αποκάλυψη που θα τους απαλλάξει απ' όλα τα συμπλέγματα που κουβαλάνε...
Επειδή τίποτα άλλο δεν μου έχει δώσει τέτοια εικόνα για σένα, πέρα απ΄τις αναφορές σου στον Τραμπ λες κι είναι κανένας σεβάσμιος ηγέτης που τον έφαγε 'το Σύστημα' κι όχι ένας τσαρλατάνος που ξέρει πως να δουλεύει και να επωφελείται απ' το σύστημα, θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο να διαχωρίσεις ή ξεκαθαρίσεις τη θέση σου... απ' το να είναι κάποιος συντηρητικός πολίτης ή έλληνας 'δεξιός' μέχρι την επικύνδυνη ανοησία της Alt-Right, δεν είναι ένα τσιγάρο δρόμος (αν και υπό την ηγεσία Μητσοτάκη και την εποπτεία Αδώνηδων και Μπογδανοειδών, έρχονται όλο και πιο κόντα).
Προσυπογράφω !
-
Γιατί θεωρείς ότι δεν είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα ?
Στην Αγγλία το ίδιο δεν είπαν για το Μπρέξιτ ? Οτι το ήθελαν 'οι άξεστοι του μπλέ κολάρου και της υπαίθρου' .
Και εντάξει η Αγγλία έχει και λόρδους , αλλά αυτοί που τα έλεγαν αυτά μάλλον ήταν αυτά τα υπαλληλάκια που παίζουν με τα λεφτά των άλλων και φοβήθηκαν μήπως από λόρδους που θεωρούσαν τους εαυτούς τους , τους κόψει λόρδα...
Δεν ήταν πρόβλημα για τον μέσο αμερικανό η παγκοσμιοποίηση ? Το ότι όλα φτιάχνονται με παιδική εργασία και φτηνά μεροκάματα στις χώρες της Ανατολής ? Μήπως και εδώ το ίδιο δεν έχουμε πάθει .
Ηρθε η κρίση και περιμέναμε να σωθούμε μόνο από τον τουρισμό , αφού δεν παράγουμε σχεδόν τίποτα πια . Ηρθε ο ιός , πάει και ο τουρισμός και να δούμε , από που θα πάρουμε μπροστά τώρα και ποιός θα επενδύσει . Ακόμα και αν φτάσαμε μισθούς Βουλγαρίας .
Ο χάρτης της Αμερικής είναι περισσότερο κόκκινος , παρά μπλέ . Και που είναι μπλέ . Στο Χόλλυγουντ και στα χρηματοπιστωτικά της Ανατολικής Ακτής . Μόνο εκεί κέρδισε με άνεση ο Μπάιντεν . Στα άλλα με την επιστολική μόνο .
Να δούμε πως θα τα πάει ο καινούργιος και εδώ θα είμαστε να τα λέμε...
ΥΓ Πήλιου και Ιωάννη , μην πείτε , εκεί που γράφω για την παγκοσμιοποίηση , ότι είναι ο Καπιταλισμός ηλίθιε , που θα έλεγε και εκείνος ο Λενινίσκος δημοσιογράφος , γιατί ο Καπιταλισμός , δεν είναι πάνω από την Δημοκρατία και εδώ αυτό είναι το πρόβλημα . Η προπαγάνδα εναντίον του Τράμπ , χτύπησε και την Δημοκρατία .
-
Σε αυτα που κερδισε ο Τραμπ δεν υπηρχε επιστολικη;
Δεν ελπιζω κατι ιδιαιτερο με τον Biden. Απλα οπως ξαναεγραψα ο χωροφυλαξ θα επανελθει και τα λιμα τυπου ερντι θα αναγκαστουν να συμμαζευτουν. Οι δουλειες και τα deal θα γινουν, την τουρκια οι αμερικανοι την θελουν, απλα ολα θα ειναι με πιο απαλο τροπο, χωρις να ξςφτυλιζομαστε κοιτωντας ερευνητικα να σουλατσαρουν ωσαν στρουθοκαμηλοι.
-
Προφανώς θα υπήρχε επιστολική . Αλλά γιατί αυτοί έβγαλαν αμέσως αποτελέσματα και όχι μόνο στις πολιτείες που κέρδισε ο Τράμπ ? Μήπως τελικά το θέμα ήταν σε κάποιες 6-7 που ήταν αβέβαια τα αποτελέσματα ? Εδώ όμως αφού κάποιοι έβγαλαν αμέσως και με τις επιστολικές , σημαίνει ότι αυτές έφτασαν γρήγορα και είπαν ότι θα μετρήσουν όσες έχουν φτάσει μέχρι την ημέρα των εκλογών , άντε και την επομένη .
Αντίθετα άλλες πολιτείες , δέχονταν μέρες μετά . Δεν ξέρω αν η σφραγίδα του ταχυδρομείου έχει την ίδια ισχύ με της εκλογικής επιτροπής .
Νομίζω ότι το λογικό θα ήταν να τους πουν , ότι όσοι ψηφίσουν με επιστολική , να το κάνουν πολύ νωρίς και να πάνε στα κέντρα μέχρι την προηγουμένη των εκλογών ή ακόμα και την προπροηγούμενη . Με τον τρόπο αυτό θα ενημερώνονται οι εκλογικοί κατάλογοι , πόσοι είχαν ψηφίσει με αυτό τον τρόπο και αν κάποιοι έβλεπαν ότι δεν είχε φτάσει η ψήφος τους , να είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν την ημέρα των εκλογών στο εκλογικό κέντρο .
Από την άλλη στην χώρα των κούριερ , οι επιστολικές ψήφοι , κάνουν μέρες να φτάσουν και έρχονται εκατομμύρια ψήφοι , 2 και 3 μέρες μετά τις εκλογές , ενώ έχουν σταλεί υποτίθεται πριν .
Και οι εδώ κεντρώοι και αριστεροί , έλεγαν ότι το 1961 είχαν ψηφίσει και τα δένδρα . Μάλλον εκεί το ξεπέρασαν . Θα ψήφισαν και το κογιότ και ο Γούντι...
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]