-
@kkostask said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Με εκείνο το αεροπλανάκι των Αζέρων που πιθανότατα έριξαν οι «καλοί» Ρώσοι, βλέπω τσιμουδιά….εφόσον δεν εξυπηρετεί την ιδεοληψία λογικό….
Mε πολεμους δεν βγαζεις ακρη. Ποιος ειπε παντως οτι οι Ρωσοι ειναι καλοι;
-
Το είδε κανενας να το αναφερουν τα συστημικα ΜΜΕ (ακα β...καναλα);
-
Ρε τη ΔΙΑΝΟΙΑ τι του πε...
Πως τον πετσόκοψε έτσι!?Είναι όντως υψηλής διανοίας το άτομο, μόνο κάποιος αντίστοιχα υψηλής διανοίας, σαν τον Τραμπ, μπορεί να σταθεί δίπλα του.
Πρέπει πάντως οι δυο τους να χουν πέσει με τα μούτρα στη κουραμπιεδόσκονη σαν τον Σημαδεμένο, αλλιώς δεν εξηγείται...
-
Από προχτές είναι αυτό!!!
Μην ξανοίγεσαι πάντως γιατί σκέφτεται να τον καλέσει επίσημα στην χώρα μας να μιλήσει στη Βουλή ο Τελοπον. -
Δεν είδα όμως να σχολιάζετε την κουβέντα της διάνοιας με την γκεί συμπρόεδρο της εναλλακτικής, που είπε ότι ο ακατανόμαστος ήταν σοσιαλιστής και κομμουνιστής, γιατί απαγόρευσε την ελευθερία του λόγου και εθνικοποίησε τις επιχειρήσεις.
Μάλλον θα περιμένετε την γραμμή...
-
Eχει προγραμματιστει συνεντευξη Ελον και Αφροδιτη την επομενη εβδομαδα.
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Δεν είδα όμως να σχολιάζετε την κουβέντα της διάνοιας με την γκεί συμπρόεδρο της εναλλακτικής, που είπε ότι ο ακατανόμαστος ήταν σοσιαλιστής και κομμουνιστής, γιατί απαγόρευσε την ελευθερία του λόγου και εθνικοποίησε τις επιχειρήσεις.
Η μόνη γραμμή που χρειαζετε για να δεις την συνέντευξη είναι κοκαΐνης!
Που τη βρήκες να μας δώσεις λίγο; -
Τελικα εγω δεν εχω καταλαβει ακομα ειναι καλος η κακος ο Ιλονας γιατι στο Τεσλα νημα τον εχουν για τον μεγιστο και σε αυτο τον νημα τον εχουν στο περιθωριο. Bipolar.
-
@antonmone said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Που τη βρήκες να μας δώσεις λίγο;Εχω πέσει μέσα μικρός...
-
@wantone said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Τελικα εγω δεν εχω καταλαβει ακομα ειναι καλος η κακος ο Ιλονας γιατι στο Τεσλα νημα τον εχουν για τον μεγιστο και σε αυτο τον νημα τον εχουν στο περιθωριο. Bipolar.
Καλός ήταν όσο δεν έλεγε πράγματα που ενοχλούσαν την πολιτική τους άποψη.
-
@antonmone said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Που τη βρήκες να μας δώσεις λίγο;Εχω πέσει μέσα μικρός...
Προ Γουέμπλεϊ;?
-
Ναι ήταν και καθαρή τότε...
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]