-
Επειδή το passataki της vw και κάποια άλλα από άλλες μάρκες δεν μπορώ να τα πιάσω με την καμία οικονομικά, γι αυτό ανέφερα το c5... 'Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα αφήνει και πάει σε αυτά που πιάνει'... και η αλήθεια είναι ότι η mitsu δεν έχει μοντέλο σε αυτές τις διαστάσεις... παίζει μόνο στις διαστάσεις του c4 .
Aλλά η citroen νομίζει οτι πουλάει χρυσα αυγαΚ για να μην ξεφεύγω, το ίδιο με την citroen κάνει και η vw με την seat, πχ στην vw σου δίνουν το polo χωρίς trip computer εν ετη 2013 , εχει δλδ μόνο τον αναπτήρα... και στο ξεκινούν απο 12000ευρω, άλλα σε αξιοπρεπή εκδοση πάει 14000+ .
Δεν μιλάμε οτι η bmw διαφήμιζε μια χρηματοδότηση με 240ευρώ το μηνά για το 116 αν θυμάμαι καλά... κ όταν ρώτησα μου είπαν ΝΑΙ φιλε άλλα αφού δώσεις 70000ευρω προκαταβολή .
Στην citroen όμως κάνουν λάθος ακόμη και στις τιμές χωρίς απόσυρση... -
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
Aλλά η citroen νομίζει οτι πουλάει χρυσα αυγα
Αλλα στη τιμη που πουλαει τα αυτοκινητα της,μαλλον πρεπει να ειναι ειναι πραγματι χρυσα.
-
ενταξει, μην αγοραζεις Citroen, παρε κατι αλλο με καλυτερο vfm και ασε αλλα 'κοροιδα' να παιρνουμε Citroen
οκ τωρα; -
edit mod
-
Πάντως παιδιά μια και τώρα ψάχνομαι για αυτοκίνητο διαπίστωσα τα εξής:
- Όλοι έχουν άλλη τιμή (μεγαλύτερη) από αυτή της τελικής με στόχο να νομίζει ο καταναλωτής ότι είναι σούπερ ευκαιρία.
2)Το Citroen c4 στην βασική του έκδοση είναι στα 14.820€ με το κλειδί στο χέρι και επαρκή εξοπλισμό, φθηνότερο κατά 1.000€ από το αμέσως ακριβότερο ΚΙΑ new ceed που είναι όμως 1.4 αντί 1.6 που είναι το c4.Άρα το c4 όντως είναι το φθηνότερο αυτή τη στιγμή.
3)Μια που μιλάμε για παραπλάνηση, όλες οι υπόλοιπες εταιρείες(αυτές που έχω δει εγώ ως στιγμής) αναφέρουν οτι οι εκπτώσεις ισχύουν έως το τέλος του μήνα. Να τους δω τι θα κάνουν από το Μάρτη...
4)Όλες οι διαφημίσεις παραπλανητικό,ασαφή,ψευδή χαρακτήρα έχουν.
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Aλλά η citroen νομίζει οτι πουλάει χρυσα αυγα
Αλλα στη τιμη που πουλαει τα αυτοκινητα της,μαλλον πρεπει να ειναι ειναι πραγματι χρυσα.
ενδιαφέρον άποψη , ίσως πρέπει να τους κάνεις ένα ριπορτ με πρότυπή κοστολόγηση
-
Τι περιμένεις απο έναν που το Citroen το γράφει CiNtroen?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι περιμένεις απο έναν που το Citroen το γράφει CiNtroen?Μην το λες, είναι δύσκολη λέξη ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μην το λες, είναι δύσκολη λέξη ...
Το πιστέυω
-
edit mod
-
μην ασκείς λεκτική βία, είσαι ανώτερος άνθρωπος
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
ενταξει, μην αγοραζεις Citroen, παρε κατι αλλο με καλυτερο vfm και ασε αλλα 'κοροιδα' να παιρνουμε Citroen
οκ τωρα;Μπορεί να πάρει Μερσεντές.
Τιμή βασικού μοντέλου 50 χιλιάρικα, το φορτώνεις και φτάνει τα 80.
30 χιλιάρικα σε έξτρα. -
Καλά εννοείτε πως δεν έχω πρόβλημα με τα Μίτσου , ένα cz3 το έπαιρνα τώρα και το σκέφτομαι αλλά προσωπικά έκανα καζούρα στον φίλο Γιάννη που τα παίρνει στο κρανίο με το παραμικρό
Εγώ πάντως ξέρω που θα έβαζα τις κοτούλες μου αν έπαιρνα το c4, στο c4 φυσικά
Ηρεμία λεμέέέ κ οχι κακίες
Πάντως το c5 αν το πούλαγαν από 15500 έως 16000ευρω (βενζίνη) μπορεί να το κοίταγα, κατ εμέ το μόνο που βλέπετεΠροσωπικά δεν μου αρέσει το c4 οπότε
Το c5 15-16;
Χάρισμα ; Μου συγκρίνεις passat με C5 ; -
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Καλά εννοείτε πως δεν έχω πρόβλημα με τα Μίτσου , ένα cz3 το έπαιρνα τώρα και το σκέφτομαι αλλά προσωπικά έκανα καζούρα στον φίλο Γιάννη που τα παίρνει στο κρανίο με το παραμικρό
Εγώ πάντως ξέρω που θα έβαζα τις κοτούλες μου αν έπαιρνα το c4, στο c4 φυσικά
Ηρεμία λεμέέέ κ οχι κακίες
Πάντως το c5 αν το πούλαγαν από 15500 έως 16000ευρω (βενζίνη) μπορεί να το κοίταγα, κατ εμέ το μόνο που βλέπετεΠροσωπικά δεν μου αρέσει το c4 οπότε
Το c5 15-16;
Χάρισμα ; Μου συγκρίνεις passat με C5 ;στο μεγεθος...δεν καταλαβες
-
α οκ δεκτό
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι περιμένεις απο έναν που το Citroen το γράφει CiNtroen?μήπως είσαι Σηριζαίος ? αυτοί μετρούν τους τόνους και τα κώματα .
-
Λοιπον
Για να επανερθουμε στο θεμα για τον συμπαθεστατο Γιαννη που καπου εχουμε ξανασταυρωσει τα ξιφη μας πολιτισμενα οπως παντα άλλωστε!
Τον Μαιο του 2012 εψαχνα αναγκαστικα για αυτοκινητο. Οι προδιαγραφες που ειχα θεσει ηταν πολυ βατες , ευκολες και απλες....- Ντιζελ......οχι για την οικονομια ,αλλα για την ξεκουραστη ροπή!
- Καλη συμπεριφορα στον δρόμο, αυτο που εγω περιγραφω ως ῾Ευρωπαικη῾-αλλα μπορει να ειναι και Iαπωνική η Κορεατικη-
- Χωρους για εμενα , δυο μελλοντικους διμετρους και την σύζυγο
- Αυτοματο η μαλλον σειριακο .....γιατι ειναι ντιζελ και ο νοων νοητω!
- Ηθελα καλο εξοπλισμο δηλαδη 4 ηλεκτρικα παράθυρα, ηλ. κλειδαριές και καθρέπτες, ηλεκτροχρωματικο οπωσδηποτε, ηλεκτρονικο κλιματισμο, ESP, Αυτοματα φωτα και υαλοκαθαριστηρες.
Δυστυχως , επρεπε να προσπερασω πολλα εξαιρετικα αυτοκινητα βενζινης-σας παρακαλω μην το σχολιασετε , ειναι δικαιωμα μου άλλωστε-ενδεικτικα θα αναφερω Alfa Romeo Giuglietta 170, Fiat Bravo 1.4 Mjet 140, Peugeot 3008 vti, Ford Focus 160 , Scoda Octavia 122 , κ.α. που ηταν στο ψυχολογικο οριο κατω των 20κ.
Παμε λοιπον τωρα στα ντίζελ..........δεν υπηρχε κανενα κατω απο 23,500 με τον παραπανω εξοπλισμό.....Πηγα κατα τυχη και στη Cintroen . Βλεπω το DS4 ωραιο λεω ρωταω τον Θοδωρη ....ποσο κανει? Ουτε που θυμαμαι ποσο μου ειπε αλλα ηταν μια τιμη απο αυτη που λεμε για κλωτσιες!!!!!
Βλεπω και το C4 και δεν χρειαστηκε πολυ για να καταλαβω οτι ειναι το DS4 επιτηδες μετριοπαθες ....για να πουλαει το ds4.
Λεω του Θοδωρη , εχετε κανενα να οδηγήσουμε ? Μου λεει , βεβαιως , ποιο θελετε ? Φερε του λεω το καλο το σειριακο attraction . Οντως και το εκανε το εξυπηρετικοτατο παλληκαρι....φερνει το αμαξι μπαινω μεσα και η πορτα εφαρμοζε και εκλεινε καλυτερα απο το BMW μου του 2008.....λεω αποκλειεται αλλα τελως παντων.Παω μια βολτα με το αμαξι και η ησυχια , ο εξοπλισμός, η ανεση ηταν απο αλλο πλανήτη. Πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο τον πολιτισμό. Ρωταω την τιμη μου λεει οπως το οδηγησες , λευκο με το κλειδι στο χερι και αποσυρση δικη μου 18 χιλιάδες......
Λεω νατα την πατησαμε ....για να ειναι οι αλλοι 24 και αυτος 18 , το αμαξι εχει πρόβλημα.....ειναι πατατα το αμάξι!
Την αλλη μερα επεστρεψα με ενα ψυχασθενη κουμπαρο που εχω και εχει μαθει να οδηγαει σε ενα CRX και τωρα εχει ενα S2000. Μου λεει θελω και εγω να οδηγησω μια φορα ενα ντίζελ. Το παιρνει και μας βαζει στην στροφη του Ρεντη με 170 κοντερ και λεω τωρα θα δουμε τα ραδικια αναποδα με τον ψυχασθενή. Το μουλαρι ακουσε χωρις να ιδρωσει μια....βαρυ και ατσουμπαλο εκατσε στο δρομο του...χωρις να συμβει τίποτα....μου λεει ο ψυχασθενης δεν ξερω ποσο κανει αλλα ειναι ενα ΚΑΛΟ αυτοκινητο.Γυριζω πισω , βαζω την υπογραφη μου και 20 μερες μετα αρχισε μια σχεση με ενα αμαξι που αντι να μετανιωνω που το αγορασα καθε μερα που περναει , το ερωτευομαι περισσότερο. Ο λογος ειναι οτι μεσα σε αυτο το αμαξι ο πολιτισμος που εχει εξω ελλειμα, εκει περισευει. Ακομα και η εμφανιση που δεν μου αρεσε καθολου , πλεον με εχει κερδίσει, γιατι ζωντας με τομ αμαξι καταλαβα οτι ειναι φτιαγμενο για αυτους που θελουν να απολαμβανουν απο μεσα τα πράγματα, ειναι για αυτους που θελουν να περνανε απαρατήρητοι, ειναι για αυτους που ανοιγουν ενα τεραστιο πορτ μπαγκαζ και πετανε μεσα τα πραγματα, ειναι για αυτους που πανε για διακοπες στο Ταιναρο κανουν 1300+ χιλιομετρα με ενα ρεζερβουάρ. Γιατι να πω κατι κακο για ενα αμαξι που μονο καλο μου εχει κάνει, γιατι να πω κακο για ενα αμαξι που εχει καταναλωση μεσα στην πολη 6 λίτρα , δηλαδη με 1.33 το λιτρο v power κατω απο 8 λεπτα το χιλιόμετρο, τι να πω για ενα αμαξι που είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ σε εξευτελιστικο βαθμό που εφτασε να με εκνευριζει ενας μικροτριγμος απο τον κεντρικο καθρεπτη σε ένα σαγρε δρομο.
Γιατι λοιπον φιλε μου σε δουλευει η Σιτροεν ?
Να σου πω εγω γιατί.....Αν ειχα παρει οποιοδηποτε αλλο σημερα θα εκανε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ πινακιδωμενο μεχρι 20,500 απο 23.5 με 24 που εκανε τότε το σιτροεν ομως κανει ακομη τόσο....και πουλαει γιατι ειναι εξαιρετικο προιον οπως και ολα τα αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας.Αντι λοιπον να βριζεις την Σιτροεν και την αντιπροσωπεια της καλο θα ηταν να αναψεις ενα κερακι στην μνημη του Αντρε Σιτροεν γιατι αν δεν ειχε κοψει τιμες η Σιτροεν θα σου πουλαγαν ολα τα αμαξια 23 και 24 χιλιαρικα και οχι 17 με 20 που κανουν τωρα όλα. Αρα μωκος, respect και αμα δεν σου αρεσει εχει πολλες , ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ μαρκες που και κατα την γνωμη μου ισως ειναι καλυτερες απο την Σιτροεν γυρω στα 20 χιλιαρικα. Αλλα να θυμασαι οτι πληρωνεις 20 και οχι 23 η 24 χαρη στην Σιτροεν.
Καλο σου βραδυ, δεν ειχα διαθεση να χαλασω την διαθεση σου, απλα να σου δωσω μια αλλη οπτικη των πραγματων απο καποιον που ειχε τα διλληματα σου. Να πω επισης οτι δεν εχω καμμια επαγγελματικη σχεση με την Σιτροεν αλλα ουτε εχω στειλει το βιογραφικο μου καθως και οτι δεσμευομαι να μην το στειλω στο μέλλον. Επισης εχω τις αποδειξεις ολες για τις τιμες που πληρωσα αλλα και την επισκεψη μου προσφατα για προληπτικη απο εμενα αλλαγη λαδιων λογω βλακειας που με δερνει στο κεφαλι.
Ευχαριστω πολυ καλο βραδυ.
-
Κακως καθεσαι και ασχολεισαι παντως, αφου δε γουσταρει CiNtroen, δεν πειραζει
(αυτα απο κατοχο C5, ναι, αυτο , που ειναι σαν το Passat ενα πραμα...) -
μήπως είσαι Σηριζαίος ? αυτοί μετρούν τους τόνους και τα κώματα .
Ε όχι και Τσυριζαίος! Αυτό ήταν προσβολή!
-
Μου στειλε αγαπησιαρικο πμ ο Γιαννακης..Παναγιτσες,ερωτες κτλπ..
Μόνο εγώ αισθάνομαι ότι δουλευόμαστε; (diesel now)