-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μεχρι τα 7-8χρονια ακουγα 100αδες πραγματα καθε μερα περι μηχανων...μετα ειχα και συμμετοχή σε πολλά πράγματα γύρω απο τις συντηρήσεις και επισκευές.
οπότε στα 12 φαντάζομαι θα ήσουν αρχιμηχανικός ...
εμένα δεν μου έκοβε τόσο, στα 8 έφτανα μέχρι το ντιζνει κλαμπ στο μέγκα...
Αν βαλω το ανιψακι που δουλευει σε ενα συνεργειο και ειναι 14χρ να μιλήσετε θα σε κανει να αισθάνεσαι μικροτερος απο 10χρ...(αυτο το συμπέρανα απο αυτα που μου λες..άρα και τις γνωσεις που εχεις).
οπότε αυτη η νεοελληνικη αεριτζηδικη εξυπνομανία μας εχει φαει.
Τεσ πα δεν μπορω να συνεχισω ρακετες..αντε γεια αρχιπλοιαρχε--ο αρχημηχανικος που ειμαι εγω σου λεει πιασαμε λιμανι -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το προβλημα μ εμενα ειναι οτι συνεχιζω ν απανταω σ εναν απαιδευτο ,αμορφωτο..αμόρφωτος και απαίδευτος είσαι
-
Α μαλιστα χτυπησαμε ευαισθητη χορδη... ποτε δεν ειναι αργα!
-
Μ'αρεσει που ξαφνικα εβαλε ΚΑΙ τονους!
-
Ασε μας κι εσυ με το σινννντροεν σου μωρε...
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
μεχρι τα 7-8χρονια ακουγα 100αδες πραγματα καθε μερα περι μηχανων...μετα ειχα και συμμετοχή σε πολλά πράγματα γύρω απο τις συντηρήσεις και επισκευές.
οπότε στα 12 φαντάζομαι θα ήσουν αρχιμηχανικός ...
εμένα δεν μου έκοβε τόσο, στα 8 έφτανα μέχρι το ντιζνει κλαμπ στο μέγκα...
Αν βαλω το ανιψακι που δουλευει σε ενα συνεργειο και ειναι 14χρ να μιλήσετε θα σε κανει να αισθάνεσαι μικροτερος απο 10χρ...(αυτο το συμπέρανα απο αυτα που μου λες..άρα και τις γνωσεις που εχεις).
οπότε αυτη η νεοελληνικη αεριτζηδικη εξυπνομανία μας εχει φαει.
Τεσ πα δεν μπορω να συνεχισω ρακετες..αντε γεια αρχιπλοιαρχε--ο αρχημηχανικος που ειμαι εγω σου λεει πιασαμε λιμανιτο ξες φαντάζομαι οτι απαγορεύεται να εργάζονται ανήλικα ε?
ρε μπας και γράφει το 14χρονο ανιψάκι και όχι άτομο που του επιτρέπουν να ψηφίσει?
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μ'αρεσει που ξαφνικα εβαλε ΚΑΙ τονους!του πήρε το πληκτρολόγιο το 14χρονο ανιψάκι του
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μ'αρεσει που ξαφνικα εβαλε ΚΑΙ τονους!θα σου κολλήσει ο δείκτης του χεριού σου απο τα 10 ΗΑΗΑΗΑΗΑ που πατησες...
Θα παθει κατι σαν το συνδρομο καρπιαιου σωληνα... κουλαρισε ρε μεγαλε, εσυ απο που μας ηρθες τωρα
bilopoulos ακου bilopoulos -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:hahaiv:
Ασε μας κι εσυ με το σινννντροεν σου μωρε...Ποσο γατακι εισαι, δεν ειναι σιννννννντροεν αλλα...
-
Γιάνναρε δεν μας τα λες καλά, ακόμα και στην αντιγραφή έχεις θέμα...
από τα 8 μέχρι τώρα δεν είχαμε καμία εξέλιξη ?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:hahaiv:
Ασε μας κι εσυ με το σινννντροεν σου μωρε...marlon brando δεν ξέρεις τι να πεις και κόλλησες στο ορθογραφικό λάθος... σε καταλαβαίνω..
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γιάνναρε δεν μας τα λες καλά, ακόμα και στην αντιγραφή έχεις θέμα...από τα 8 μέχρι τώρα δεν είχαμε καμία εξέλιξη ?
το animation με την σκέψη ( ) δεν σου ταιριάζει
-
Μα στα πα ολα.
Πρωτον πετα αυτο που οδηγεις και δευτερον δωσε πανελληνιες. -
Μα και συ ρε Γιαννη πας να βγαλεις αναξιοπιστα τα σιτροεν.
Χτυπησες το ευαισθητο σημειο τους.
Ο αντωνης τιμ σιγουρα θα εδινε την απαντηση στο θεμα. -
Κι ελεγα ποιος ελειπε...
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Μα και συ ρε Γιαννη πας να βγαλεις αναξιοπιστα τα σιτροεν.
Χτυπησες το ευαισθητο σημειο τους.
Ο αντωνης τιμ σιγουρα θα εδινε την απαντηση στο θεμα.αυτος ο nonos που ζουσε μεχρι το 2007, μήπως ήταν σε άλλη χώρα... γιατί κάθε τόσο έβλεπα citroen με ανοιχτό το καπό στους δρόμους (ειδικα αυτα τα υπεραυτοκίνητα saxo vts 120ps ).
Μηπως λοιπον ο nonos κυκλοφορούσε μόνο με το μετρό και τον ηλεκτρικό... και έβγαινε έξω μια φορά το 6 μηνο... -
Αααχχ 2007 3η λυκειου.. Εφτασες 3η λυκειου αραγε?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και κάπου εδώ κλείνει η κουβέντα περί mitsubishi.
τσα πςςςςςςςςςςςςς
-
-
Μόνο εγώ αισθάνομαι ότι δουλευόμαστε; (diesel now)