-
Επειδη πολλοι δεν ειστε κοντα σε παιδια,δε φανταζεστε ποσα σκατα γεμισαν αυτα τα κεφαλια στην Γρηγοροπουλου εποχη και φταινε εντονα τα καναλια και την επομενη μερα στο σχολειο ειχαν ειπωθει τρομερα πραγματα.Μερικοι τοτε ειπαν καλα επαθε,ναι ακριβως ετσι και μιλαμε και για δασκαλους οχι μονο μαθητες.Ε αλλοι τοσοι μαθητες σχηματισαν αποψη οτι ΟΚ σκατα ολοι,αναρχια μονο και acab χωρις να χουν ανοιξει μισο βιβλιο να δουν τι στον διαολο υποστηριζουν και γιατι.Αν το ανησυχητικο για πολλους ειναι το οτι τους σπασαν στο ξυλο 2-3 αμορφωτοι μπατσοι,για μενα πιο ανησυχητικο ειναι οτι πολλοι συνομηλικοι μου σαπορταρουν τον Ρωμανο και τον καθε Ρωμανο και τον οποιο στα ματια τους ηρωποιησε το ξυλο που εφαγε.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
εσύ γιατί πιστεύεις ότι σε συγκεκριμένες περιόδους υπάρχει έξαρση των ακραίων βίαιων φαινομένων και σε άλλες όχι;
Ανάδρομος ερμής;
Βία πάντα υπήρχε για διάφορους λόγους.
Πληροφορίες κύριος Κουφοντίνας - Κορυδαλλός.Από εκεί και πέρα η δολοφονία του Γρηγορόπουλου ήταν κάτι που επηρρέασε αρκετά παιδιά (όπως είπε και ο socrates) και πως να μην τα επηρρεάσει αφού το θέμα ξέφυγε από το 'Πειραγμένος μπάτσος σκοτώνει παιδάκι' και απέκτησε πολιτική-συστημική διάσταση (το σύστημα σκότωσε το παιδί).
Τα παιδιά λένε ότι είναι υπέρ της αναρχίας.
Δεν λένε κάπου να διοριστεί κόσμος στο δημόσιο και να μην εφαρμόσουμε το μνημόνιο.αυτά τα είχαμε ξανασυζητήσει τότε, δεν έχω καμία όρεξη να ξαναμπω σε αυτή την κουβέντα, αλλά θα σε ρωτήσω κάτι απλό.
Ο πειραγμένος μπάτσος που λες, πόσες πιθανότητες του δίνεις να τράβαγε όπλο αν ο Γρηγορόπουλος φόραγε μπλούζα ΧΑ και δεν ήταν στα εξάρχεια, αλλά έδερνε κανα πακιστανό στο φανάρι.
-
Αν βάλεις το μπολνταρισμένο στο translator (γιατί δεν ομιλούν πολλοί την dimitris_f διάλεκτο) θα σου βγάλει ότι 'η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί σε βία και τρομοκρατία'.Δηλαδή δικαιολογεί τα παιδάκια ότι δεν έχουν κάλο στον εγκέφαλο (που έχουν) που πήραν τα όπλα, αλλά το έκαναν λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης (+μνημόνια, φτώχεια* κλπ)
Δικαιολογώ αιτιολογώ
Δηλαδή έλεος, γαμώ το φελέκι μου...
Σενάρια κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα :
Λογικό μου φαίνεται.
Επειδη εχεις αναφερει πολλες φορες αυτο το επιχειρημα και χωρις να θελω να κανω καμια συγκριση ,δεν ειχαν δικαιωμα να επαναστατησουν , για παραδειγμα, ο Τσε και ο Φιντελ οι οποιοι καταγονταν απο ευκαταστατες οικογενειες ?
Επαναλαμβανω οτι δεν κανω καμια συγκριση ουτε καποια αναλογια βρισκω , το ακυρο του επιχειρηματος θελω να δειξω.
Την πάτησες τώρα μaλaκa, όλοι θα λένε ότι ταυτίζεις τον Τσε Γκεβάρα με τα κωλόπαιδα...
-
Είναι που δεν είσαι τριτοδεσμίτης, αλλιώς δε θα έγραφες αυτές τις γλωσσολογικές pipes
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δικαιολογώ αιτιολογώ
Δηλαδή έλεος, γαμώ το φελέκι μου...
Βάλε μου 5 στη γραμματική συμπέθερε για κακή χρήση του ρήματος.
Το θέμα είναι ότι προβάλλεται η πολιτική της κυβέρνησης (+μνημόνιο που πάντα πουλάει σαν λέξη) ως άλλοθι (όχι δικαιολογία αλλά αιτιολογία) για την τρομοκρατία.
Είναι εξίσου fail με την άποψη (που είχε γραφτεί εδώ) ότι ο Κορκονέας πυροβόλησε το παιδάκι επειδή αυτό του έβρισε τη μάνα ξέρω γω.
Δεν δικαιολογούσαν και αυτοί αλλά αιτιολογούσαν.Η ουσία είναι η εξής πολύ απλή:
Η ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
Αλλιώς όλοι θα βρούμε μια αιτία και θα γίνει Τέξας το μαγαζί.
Για να το κάνω ακόμα πιο τάληρα πριν αρχίσει ο zorz να ψάχνει για συντακτικά:
Τα παληκαράκια από τη στιγμή που πιάσαν το κανόνι στα χέρια μπήκαν στο ίδιο γκρουπάκι με τον Κορκονέα.
Και ο ΣΥΡΙΖΑ με τις μαλακίες που είπε, έπεσε στο επίπεδο του Κούγια πριν 4 χρόνια που προσπαθούσε και αυτός να 'αιτιολογήσει' και όχι να 'δικαιολογήσει'. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
εσύ γιατί πιστεύεις ότι σε συγκεκριμένες περιόδους υπάρχει έξαρση των ακραίων βίαιων φαινομένων και σε άλλες όχι;Ανάδρομος ερμής;
Ο κόσμος είναι μια μάζα απο ηλίθια ζώα που ούτε μπορούν να καταλάβουν ούτε να σκεφτούν πως θα λύσουν τα προβλήματα τους σωστά, μέσα στα πλαίσια που έχουμε βάλει και με τον καλύτερο τρόπο.
Εκτός βέβαια αν πιστεύεις οτι οι πορείες η εμπανάσταση και τα μπάχαλα λύνουν περισσότερα προβλήματα απ' οσα δημιουργούν.
-
O τοξοβολος ηταν βραβευμενος απο την υπουργο παιδειας καθως εχει αριστευσει στις πανελληνιες ή κατι τετοιο.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
O τοξοβολος ηταν βραβευμενος απο την υπουργο παιδειας καθως εχει αριστευσει στις πανελληνιες ή κατι τετοιο.Βρηκαμε λοιπον και τη δικη του τραυματικη εμπειρια που τον εσπρωξε στον ενοπλο αγωνα....
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Επειδη πολλοι δεν ειστε κοντα σε παιδια,δε φανταζεστε ποσα σκατα γεμισαν αυτα τα κεφαλια στην Γρηγοροπουλου εποχη και φταινε εντονα τα καναλια και την επομενη μερα στο σχολειο ειχαν ειπωθει τρομερα πραγματα.Μερικοι τοτε ειπαν καλα επαθε,ναι ακριβως ετσι και μιλαμε και για δασκαλους οχι μονο μαθητες.Ε αλλοι τοσοι μαθητες σχηματισαν αποψη οτι ΟΚ σκατα ολοι,αναρχια μονο και acab χωρις να χουν ανοιξει μισο βιβλιο να δουν τι στον διαολο υποστηριζουν και γιατι.Αν το ανησυχητικο για πολλους ειναι το οτι τους σπασαν στο ξυλο 2-3 αμορφωτοι μπατσοι,για μενα πιο ανησυχητικο ειναι οτι πολλοι συνομηλικοι μου σαπορταρουν τον Ρωμανο και τον καθε Ρωμανο και τον οποιο στα ματια τους ηρωποιησε το ξυλο που εφαγε.Αυτά είναι σωστά, αλλά όχι για όσους έτρεχαν ν' αγοράσουν την Ελευθεροτυπία του Τεγόπουλου με τη φρέσκια προκήρυξη του φαρμακοχέρη και του αγιογράφου με το μπαμπαστρουμφ ινστρούχτορα.
Είναι δεδομένο ότι καθένας που δεν έχει βρει κάτι χρήσιμο και ευχάριστο να κάνει στη ζωή του, οφείλει να βρει ένα σκοπό, μια θρησκεία. Άλλος γίνεται θεούσα, άλλος θύρα 7, άλλος 'αναρχικός' κι άλλος νεοναζί.
Η φάση έχει ξεφύγει τελείως, πρέπει λέει να καταλάβουμε γιατί σε περίεργες/δύσκολες κλπ περιόδους έχουμε φαινόμενα βίας.
Να καταλάβουμε γιατί ο πειναλέος και απελπισμένος θα στήσει μια συμμορία (όχι ότι θα το ανεχθεί η κοινωνία, αλλά εξηγείται), μάλιστα.
Να καταλάβουμε ότι ένας πιτσιρίκος από τα ΒΠ μάζεψε 5 φορουμάδες ή κάτι τέτοιο και αγόρασαν πολεμικά όπλα για να παίξουν '17N-Godzilla returns'; Δεν το νομίζω. Πάντως οι διάφοροι καραγκιόζηδες μη 16χρονοι έκαναν κάμποση δουλειά προσπαθώντας να μετατρέψουν νέα παιδιά σε ατομάκια με...εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα.Εν πάσει περιπτώσει, έχει πέσει πολύ butthurting στο θέμα, είχαμε να δούμε τόση μίρλα από τότε που ανατινάχτηκε ο Ξηρός στον Περαία.
Καλύτερα να μη διακόπτουμε άλλο τα παιδιά. -
Εστιασα πιο πολυ στην ''τρεντοποιηση'' των ακραιων φαινομενων,ακομη και της βιας,απο παιδακια μαλλον συντηρητικων οικογενειων που ξεκινησε με αφορμη τη μαλακια που εγινε το 2008.Θεωρω πιο επικινδυνο τον φασιστα ή τον acabιτη που στηριζουν οτι στηριζουν απο τα 15 επειδη ετσι ειπαν στις ειδησεις ή επειδη με τον αλεξη επιναν καφε στο ιδιο σταρμπακς,παρα τον ακραιο αναρχικο ή χαυγητη που ειναι οτι ειναι επειδη ειδε και δυο πραγματα στη ζωη του και τον εκοψε λιγο παραπανω να διαβασει και 2 πραγματα γυρω απο τον κοσμο και το τι γινεται.Και twitter/facebook,τοτε δεν υπηρχαν τοσο εντονα,τωρα ομως δειχνουν ξεκαθαρα τι φουμαρει ο καθενας και τι διαμορφωσε στους σημερινους 20αρηδες ο Κορκονεας και ο Αλεξης και θεωρω πως υπαρχουν πολλα ανησυχητικα δειγματα
Κ αν τοτε το 2008 ηταν μαγκια και μοδα να πας στην πορεια με κοπανα απο την 1η Λυκειου,σημερα ξεμειναν πολλες εντυπωσεις απο τοτε που σε πολλους περασαν υποσυνειδητα(μπατσος κακος,εγω που καιω το Ζαρα που ντυνομαι ειμαι καλος) και φουντωσαν με την μετεπειτα κριση.Καλως ή κακως τοτε εγιναν σημαδιακα πραγματα που πολλοι γονεις,πολλοι δασκαλοι και οπως παντα οι πολιτικοι και οι δημοσιογραφοι ηταν λιγοι να το διαχειριστουν σωστα.Παω να γελασω τωρα στο facebook με τους 19χρονους αλληλεγγυους του καναπε -
Kαλώς τον νοικοκύρη!
Δεν είχε κίνηση σήμερα,νωρίς γύρισες -
Χαλαρά. Και στα δικά σου.
Ωπ! Τι θες να πεις με το 'νοικοκύρη';; Ότι πρέπει να ψηφίσω Τσίπρα;
-
Και το τρολλαρισμα συνεχιζεται:
Πατερας Μπουρζουκου
'Το παιδι μου ξέρει πολεμικες τεχνες, muai thai. Αν ειχε γινει συμπλοκη θα ειχαμε 3 αστυνομικους τωρα στην εντατικη , ας μου δειξει εστω ενας αστυνομικος ενα κοκκινισμενο μαγουλο.'
Εδω ο Μπουρζουκος σε παλια σχολικη φωτογραφια:
(η καταζητουμενη γυναικα ειναι τερμα δεξια με τα μπλε, αυτος φοραει λευκα στο προσκηνιο)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χαλαρά. Και στα δικά σου.Ωπ! Τι θες να πεις με το 'νοικοκύρη';; Ότι πρέπει να ψηφίσω Τσίπρα;
Αν είναι να σου κοπεί το χέρι, γιατί όχι
-
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Και το τρολλαρισμα συνεχιζεται:Πατερας Μπουρζουκου
'Το παιδι μου ξέρει πολεμικες τεχνες, muai thai. Αν ειχε γινει συμπλοκη θα ειχαμε 3 αστυνομικους τωρα στην εντατικη , ας μου δειξει εστω ενας αστυνομικος ενα κοκκινισμενο μαγουλο.'
Εδω ο Μπουρζουκος σε παλια σχολικη φωτογραφια:
(η καταζητουμενη γυναικα ειναι τερμα δεξια με τα μπλε, αυτος φοραει λευκα στο προσκηνιο)
τωρα εξηγουνται ολα! γατακια...
προφανως τους εδειρε ολους μεσα στο βανακι πριν τους πιασουν -
Αναρχία είσαι.
Αναρχία κι ας μη γαμήσω ποτέ κλπ.μΠαοκτζηδες και βγάλε.
-
-
-
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63778484Νωρίτερα είχε εκδοθεί από το ίδιο γραφείο εκτενής ανακοίνωση στην οποία αναφέρονταν -μεταξύ άλλων- τα εξής: «Τόσο οι βασανισμοί των συλληφθέντων όσο και η δημοσίευση των φωτογραφιών τους δείχνουν τον εκτροχιασμό της κυβέρνησης σε μια λογική ακραίου αυταρχισμού, σε πλήρη σύμπλευση με την υλοποίηση της αντικοινωνικής πολιτικής του μνημονίου. Αυτό που κάνει ότι δεν καταλαβαίνει η κυβέρνηση είναι ότι, σε συνθήκες κοινωνικής διάλυσης, ο συνδυασμός των μνημονίων της φτώχειας με την ένταση του κρατικού αυταρχισμού συγκροτεί το έδαφος ανάπτυξης του πολιτικά αδιέξοδου και επικίνδυνου δρόμου της βίας και της τρομοκρατίας, στον οποίο η Αριστερά στέκεται και στεκόταν πάντα απέναντι».
Αν βάλεις το μπολνταρισμένο στο translator (γιατί δεν ομιλούν πολλοί την dimitris_f διάλεκτο) θα σου βγάλει ότι 'η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί σε βία και τρομοκρατία'.
Δηλαδή δικαιολογεί τα παιδάκια ότι δεν έχουν κάλο στον εγκέφαλο (που έχουν) που πήραν τα όπλα, αλλά το έκαναν λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης (+μνημόνια, φτώχεια* κλπ)
Εντυ δεν καταλαβαίνω τι άλλο περίμενες. Αυτά είναι απολύτως συνεπή με τη τακτική που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ του Alexis από το 2008 και του απέδωσε το 27% του εκλογικού σώματος έως σήμερα. Από το 2008, πριν ακόμα καταπιαστούν με λογύδρια για μνημόνια, 'κυβερνήσεις τρόϊκας', και άλλες μλκίες.
Την έλλειψη ενός δυναμικού κομματικού μηχανισμού από οργανωμένα και πολιτικοποιημένα μέλη όπως παντα είχε το ΚΚΕ, προσπάθησαν και προσπαθούν να την υποκαταστήσουν καλύπτοντας πολιτικά κάθε εξεγερτική, εντός ή εκτός εισαγωγικών, τάση ομάδων της νεολαίας (αυτά λείπουν στη ΔΗΜΑΡ και κάνουν την διαφορά). Προφανώς στο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να κάνουν τους νεολαίους τρομοκράτες με όπλα (ούτε καν κομμουνιστές), αλλά το νεολαιϊστικο ακροατήριο που επέλεξαν να απευθύνονται και που χρησιμοποιούν έως σήμερα, θα μπερδευτεί αν ακούσει ένα στέρεο λόγο εναντίον κάθε παραβατικής συμπεριφοράς και ανομίας (έστω κι αν αφορά ληστείες). Γιατί βία χωρίς όπλα ασκείται από τις ομάδες που καλύπτει και με τις ευλογίες του, π.χ. στα πανεπιστήμια για να μην εφαρμοστεί ο νόμος και εκλεγούν συμβούλα, κλπ ....
Το παιχνίδι τώρα της επικοινωνίας είναι αν το όφελος συντήρησης από το ΣΥΡΙΖΑ ενός μαχητικού νεολαιϊστικου μηχανισμού με συμπόρευση κατά περίπτωση με τον αναρχοαυτόνομο χώρο και διάφορες κομμουνιστικές ομάδες (ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ) θα εξακολουθήσει να του αποδίδει οφέλη συγκριτικά με τη πολιτική ζημιά που προσπαθεί να του φορτώσει η ΝΔ. Αυτό που άρχισε από τις βίλλες...
Για όλους εμάς πιστεύω ότι απαίτηση πρέπει να είναι να ξεκαθαρίσει το πολιτικό παιχνίδι. Να ξέρεις με 'ποιόν' έχεις να κάνεις και τι πρεσβεύει! Δεν γίνεται μέχρι χθές κάποιοι να ξερνούσαν στην ιδέα των πολυσυλλεκτικών κομμάτων (του μεσαίου χώρου) και τωρα να περιμένουν να συμπορεύονται από το νοικοκυραίο έως το κάθε τρελαμμένο αναρχοαυτόνομο.
Σύλληψη υπόπτων για ληστεία και τρομοκρατία [Διάσπαση]